33479
-
#5093 AtyaúrIsten az a rángatózás előre-hátra -
#5092 mi ez bővebben? -
#5091 Én még most sem tudtam megemészteni, többször is megnéztem és jelenleg is röhögök. Meg fogom mutatni a húgomnak is, és akkor is szétröhögöm magam :DDDDD
Na jó, de legalább próbálkozik :) -
Piller11 #5090 igen, csak most nem érvényesül egy "elv": a cél szentesíti az eszközt
nekem is kb. ennyi ideig tartott, mire meg tudtam emészteni a srácot... nagyon állat! -
#5089 más.. a bbtv 22-t ajánlom mindenkinek aki keresi jót akar röhögni.
a labdás srác miatt ajánlom, akin 10percig röhögtem bajnokokhoz méltó elszántsággal dolgozik a sikerért -
#5088 majd meglátjuk
kiváncsi vagyok amúgy nagyon -
Piller11 #5087 Nézzétek meg felkerültek részlegesen a dátumok, lehet esélyeket latolgatni, számolgatni, versenyzőknek taktikázni... -
BPeti2 #5086 Myogenic
-
#5085 myomax gain -van
myomax ten in one -van
myomax mail -van
myogenicről nem hallottam még
amúgy ezek élelmiszerek-koncentrált élelmiszerek, nem szerek
nem leszel tőle se vizes és arnold schwarzenegger se leszel fél év alatt tőlük
csirke rízst tudom még ajánlani, az eddig mindenkinek bevált -
D00M #5084 Sziasztok!
Egy tömegnövelő szerről szeretnék többet megtudni, a neve valami MYOGEMIC, egy ismerősöm kapta az ajánlatot hogy használja ezt, és megkért, hogy nézzek utána, de eddig semmit nem találtam. A lényeg hogy nemkéne semmilyen kétes eredetű szereket beszednie. Kerestem gugliban, egyéb webáruházak polcain, de nem találtam, ezért szeretném az ügyben kompetensek segítségét kérni.
Köszi.: Ádám -
#5083 "El lehet menni Magyarországról! Itt lehet hagyni bennünket!"
(Elnézést srácok :DDDD) -
#5082 a honosítás jó dolog ha ésszel csinálják
én se akarok világéletemben csak magyar állampolgár lenni
mert szar:D
#5080 ez a test kb kezdő szintről minimum egy év
nem mellesleg ez ryan reyolds a blade 3-ból
-
#5081 Az a lenyeg..
Ha erzed az izmot, akkor dolgozik es fejlodik..:) -
#5080 köszi, fordítós hasprésben bízok + sima törzshajlítás (törzsmerevítők erősítése), annak is kell mennie rá, mert érzek vmi bizsergést:) -
#5079 az az oldalso hasizom es legjobban ugy tudod edzeni ha felulest vagy hasprest csinalsz torzsforditassal.
-
#5078 az melyik izom és mivel lehet legjobban edzeni? törzshajlítás/hasprés törzshajlítással? a többi része a hasamnak má nagyjából megvan :D
-
#5077 figyu hogyha ez a szép szál néger gyerek DIAz magyar akkor ennyi erővel ő is lehet gyuró :)) -
#5076 Charles Glass 1984. évi Mr Olympián.
Ez aztán a kűr!
(tesztoszteron.hurol..) -
szerintem ha tömegelni akar valaki kérdezze meg nyugodtan a magyarok gyúróját a kézi vb-n:D
az ilyen embert közelébe nem engedném a válogatottnak
ráadásul az ilyen állás betöltéséhez egészségügyi végzettség kell
amúgyis tuti egészséges:D
na ez a gond mindennel
mindenki k*va hiteles -
derrick #5074 Február 8. nagy nap a Stallone rajongóknak. A 60 éves hollywoodi sztár box-filmjének újabb része a mozikban látható!!!
MÉG TÖBB INFORMÁCIÓT AKARSZ, ITT VAN DÖGIVEL
-
derrick #5073 ha még mindig van felesleges időd, akkor
olvasd el ezt is !!!!!!
Tények, tippek, gondolatok érdemes!!! -
derrick #5072 olvasd el !!!!
Tömegnövelés: mennyit, meddig, hogyan érdemes!!! -
#5071 hát sztem se jó..:S
sőt, ha nagyon hideg, és kúrvára szénsavas
akkor megsebírom inni
jobban mar, minthogy lebírnám nyelni
:) -
#5070 víz víz
de én eleve gyűlölöm a szénsavas cuccokat
mi a f*nak?:)
-
#5069 Szerintem nyugodtan ihatod azzal is, az is csak víz. -
#5068 szénsavmentes ásványvízzel jó a kreatin? vagy csapvíz? -
kritikuss #5067 Szevasz Steve Namat,
megmondom őszintén, direktben provokálónak szántam azt a bizonyos mondatot, hogy mi a véleményed arról a bizonyos díjátadó eseményről. Nem is reménykedtem abban, hogy válaszolsz így nagy nyílvánosság előtt egy fórumon.
Most lehet hogy sokan megköveznek, mert tisztában vagyok, hogy nagy betükkel a netetika szerint nem ildomos irogatni, de ezt most én megteszem.
CSALÓDTAM BENNED, MÉGHOZZÁ POZITÍVAN !!!!!!!!!!!!!!
Többször is átolvastam a válaszodat, már csak azért is, hogy kb. átérezhessem azt a lelki tusát, amiben lehetsz, azt a bizonyos fokú csalódottságot, ami árad ebből a levélből. Csodálom a kitartásodat, hiszen amiket leirtál az valószínüleg csak csepp a tengerben. Valószínüleg, ha az átlag emberek tudnák hogy a tesépítés magyarországi irányításáért felelős személyek mit tesznek vagy mit nem tesznek meg... Ha az átlag emberek tudnák, hogy egy nagy nevű Profi GP miért is nem lett megrendezve Magyarországon... Ha az átlag emberek tudnák, hogy miért kell megkülönböztetni Superbodyn való részvételt meg Mátra Kupán való részvételt... S lehetne mélyebben belemenni a sártengerbe, akkor lehet, hogy más lenne a magyar testépítés. Pedig nagyon jó bodysaink vannak, és nagyon jó az utánpótlás is.
Ettől függetlenül még is azt merem mondani - s valószínüleg ha lehiggadsz, akkor igazat adsz nekem abban - hogy az átlag embereknek, a rajongóidnak nem szabad azt mondani, hogy nem érdekel mit gondolnak rólad, mit gondolnak a fizikumodról, mit gondolnak az eredményeidről. Az egyik barátom például, amikor a testépítésről beszélgetünk mindig rólad áradozik, mindig téged tart a példaképének, s az egészben az a furcsa, hogy már évekkel ezelőtt azt mondta nekem, ebből a Pisti gyerekből meglátod még nagy sztár lesz. Én pedig legyintettem, á még hogy ő Mr. Olimpián indulna, balgaság!!! S lásd neki lesz igaza?! Bár úgy legyen, végül is nagy dicsőség lenne a mi kis hazánknak, ha egyáltalán még akkor is a mi szineinkben indulnál ?!?! Sok versenyen láttalak, s a színfalak mögött próbáltam erőt venni magamon hogy megszólítanálak, és kérdeznék egyet s mást, de valahogy a kisugárzásodból, a tartásodból olyan képződött le bennem, hogy á még sem, csak elutasítás lenne az egész. Most amikor elolvastam ezt a levelet, már is megváltozott bennem a rólad alkotott véleményem. Ezt a pár soros monológot csak azért fejtegetem, hogy rávilágítsak arra, miért is jók a forumok?!?! Az őszinte, nyílt megnyilatkozások, sokat változtatnak, s már is jobb benyomást keltenek egy-egy bodys versenyzőről. Ha ezt valahogyan a havonta megjelenő szaksajtó riportjai is elérhetnék.....
Ezek után valószínüleg ha én a Te bőrödben lennék, akkor engem sem érdekelne, hogy arra a bizonyos díjátadásra meghívnak e vagy sem. Hogy azon a másik forumon mi zajlik, s mit irtak neked, nem tudom nem olvastam. Ha arról a forumról van szó, akkor megmondom ősszintén már nem is érdekel, mert ami ott hangnemben, stílusban folyt (annak idején olvastam), arra én nem vagyok vevő, nem vagyok kíváncsi.
Még egyszer köszönöm, hogy reagáltál a fel tett kérdésre. Ez jó adalék volt, hogy az erről kialakult eddigi véleményem olyan amilyen. Más kérdés, hogy vajon másokban erről... á nem folytatom, nincs értelme.
Kívánok sok szerencsét a nagy AMERIKÁHOZ, de ne feledd Magyarországot, ahol sokan kedvelnek, drukkolnak neked, és szívesen látnának a hazai versenyeken, ha másként nem is de mint Mr.O. vendégpózolójaként.
Aláírás:
egy újabb rajongód -
#5066 Thx! Oké, úgy fogok tenni! -
Piller11 #5065 a számból vetted ki a szavakat -
Piller11 #5064 Én is nagy örömmel vettem, hogy időt és energiát szenteltél, és leírtad véleményedet! Igen, a magyar mentalitással és hozzáállással hatalmas nagy gond van. És ami még mindenképpen hiányzik: az a tudatosság és a célorientáltság, az elszántság.
Engem mindenképpen érdekelne az egész tavalyi éved, amiről írtad hogy az Extremefit-ben el lehet majd olvasni, de én félek tőle hogy csak részletek lesznek leközölve és azok sem az általad leadott anyagból összeszedve, nem az általad leadott adatokkal, tényekkel
A hazai versenyek nagy része pedig egyre színvonaltalanabb (nem a versenyzők felkészültsége miatt!)
További nagyon szép eredményeket kívánok Neked -
#5063 amazing
amúgy mikor megláttam a kinti fotóid a versenyről magamban mondtam: basszameg, ő aztán tud valamit:D
szurkolunk neked!
ez az ország meg azért szar mert mindenki szarrágósat játszik kicsitől a nagyig
aki meg normális az nem tehet semmit mert elenyésző százalékban képviseltetik magukat a társadalomból -
#5062 Van benne, turj le az aljaig! -
#5061 Off: Tudja valaki, hogy a Cytogen Whey Pro -jában van-e adagolókanál, vagy egyáltalán ne keressem? :D -
#5060 A pozitív végkifejlet miatt örömmel olvastam végig a hozzászólást, és bízom a további sikereidben, Pisti! Egy kishal szájából nem sokat számít, de: Ezt így kell csinálni! Hajrá, Pisti! -
Steve Namat #5059 OK, ha nem hát nem...
Tessék ide regisztrálni: www.milossarcev.com (bulletin board)
És körülnézni itt: http://milossarcev.com/board/index.php?board=206.0
-
Steve Namat #5058 A fejlődésemet pedig mindenki ellenőrizheti, illetve bírálhatja:
-
Steve Namat #5057 Hi!
Úgy láttam szó volt rólam, az eredményeimről és arról a bizonyos 'Év testépítője díj' átadásról. Hogy van-e véleményem? Legyen? Nos, akkor sokáig írkálhatnék...
Őszintén szólva abszolúte nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam, a fizikumomról és az eredményeimről az emberek.
Mert:
-Mit gondolnak rólam? - Egyáltalán nem ismernek.
-Mit gondolnak a fizikumomról? - Magyarországon ebben a témában 2 ember szavára adok: Lantos Johhny, Pintér Feri (ezt más sokszor elmondtam) és ha ezen felül vmi kérdésem merülne fel akkor mondjuk felhívnám a Milos-t. Sem elfogultak, sem utálók véleménye nem foglalkoztat, ha pedig ezeken kívül vki pozitívan áll hozzám az nagyon jól esik.
-Mit gondolnak az eredményeimről? - Azt hiszem már eddig is bizonyítottam. És mindig betartottam (sőt túlteljesítettem) azt amit ígértem a nyilatkozataimban, cikkeimben. Ez sokakról nem mondható el...inkább nem írok neveket. Mégis sok ember olyan sportolókat tart többre akik (nem pont 2006-ról írok, hanem úgy általában) meggondolatlanul ígérgetnek mindefélét a jövőbeli fizikumukról, aztán még magyar bajnokok sem voltak... Én soha nem törődtem senkivel, folyamatosan fejlődtem, mentem előre. Kíváncsi vagyok tudnának-e mutatni vkit az országban aki 4 év alatt ennyit és folymatosan fejlődött.
2002-ben egy szó sem volt rólam a szaksajtóban...de mentem előre, mindenki bíztatott. 2003-ban hatalmas tehetségnek kiáltottak ki, de ahányan megszerettek annyian elkezdtek utálkozni, irigykedni, pletykálni is. 2004-ben már sokkal jobb voltam, de még jobban ment a köpködés...hiába ez egy ilyen ország. És csodálkoztok, hogy egy magyar testépítő sem ért még el profi sikereket? Itt csak visszahúzzák az embert. Jelzem, nálam ez nem fog menni.
Írt itt vki olyanról is, hogy többször látott olyat, hogy 1-1 versenyző nem versenyezhetett. Hadd ne mondjam, hogy nekem majdnem az egész 2006-os évemet elbaszták. A 2005-ös évet azért hagytam ki,hogy beleerősödjek a nemzetközi amatör mezönybe, a VB-re. 2004 decembertől 2006 májusig úgy készültem, hogy irány a VB. Talán mondanom sem kell, hogy ez mellesleg mennyi pénzbe is került...de természetesen milliókról beszélünk. Majd 2006 májusra végleg benyögték, hogy nem mehetünk a VB-re. OK, bassza meg akkor megyek a Superbodyra...ott sem indulhattam, nem engedték...de ezt úgysem hinnétek el...hagyjuk. Aztán képbe jött az esetleges debreceni profi GP (Flex Wheeler Classic)...ezt szintén lefújták, mert Flex túl sok pénzt kért...
Nos, olyan szinten ahol én vagyok és olyan anyagi ráfordítással, tudjátok milyen érzés kb. fél évig edzeni, órára kajálni és egyéb dolgokat csinálni úgy, hogy közben azt sem tudod, milyen versenyre készülsz...sőt egyáltalán lesz-e idén versenyed. Bevallom akkor kurvára elment a kedvem az egésztől (főleg úgy, hogy itt most közel sem írok le minden attrocitást ami ért engem). Elegem lett és eldöntöttem, hogy örökre végeztem Magyarországgal, se energiát, se pénzt nem fogok erre vesztegetni. Teljesen egyedül szerveztem meg az amerikai utamat, a fotózást a legjobb fotósokkal, a találkozást Milos-sal...de ezt majd bővebben el lehet olvasni az Extremefit magazinban. Úgyhogy ezt a részt most kihagyom, tessék majd elolvasni...
Szóval, szerintetek érdekel engem, hogy meghívnak-e erre a díjátadásra vagy nem? Válaszolok: nem érdekel. Valamint a díjátadó szervezője nyilványos fórumon, sőt SMS-ben is olyan hangot engedett meg magának amihez nem különösebben volt joga...okot sem adtam rá és köze sincs a dolgaimhoz. Így ha meghívtak volna, akkor sem mentem volna el. (Megjegyzem a Sztípity Robi a díjátadó elött mégis meginvitált, de neki is kifejtettem miért nem megyek el...)
Az eredmények meg...a 23. születésnapom után egy hónappal egyedül kiutaztam az USA-ba, versenyt nyertem California-ban (szartam a versenyre, ez csak a publictiás miatt volt és el is értem vele azt), a Gold's Gym-ben edzhettem, dumálhattam Günterrel, Chicherillo-val, pózoltam Charles Glass-nak és segített az edzésben; edzettem, kajálni jártam, napokat töltöttem Milos-sal, bevett a csapatába, Los Angelesben nem volt autóm így Arnold 70-es évek beli edzőpartnere és jóbarátja volt mindig a soföröm, fotózott Robert Reiff, Per Bernal, Bill Comstock, a Milos, most benne vannak a fotóim a kinti Musclemag-ben, Ironman címlap...soroljam? És azóta is visszavárnak, nagy jövőt látnak bennem, segítenek ahol tudnak... Mindenki eldöntheti magának, hogy hogyan értékeli ezeket az eredményeket. Akkor ezek után az fogalkoztasson, hogy Magyarországon mit gondolnak rólam?! Most szólok, hogy én már a Mr. Olympián leszek majd amikor itt még mindig az lesz a lényeg, hogy ki nyerte a Mátra kupát...
Viszont nagyon köszönöm azoknak akik itt vagy bármilyen más formában kinyílvánitották felém az elismerésüket és drukkolnak nekem! Nagyon jól esik! Minden erőmmel azon leszek, hogy a jövőben sem okozzak majd nekik csalódást! Az 'Év testépítőjének', Lauter Viktornak pedig ezúton is gratulálok, maxmálisan megérdemelte a díjat! És a többieknek is gratulálok, hisz mindannyian kielelkedőt alkottak!
Na, nem koptatom tovább a billentyűzetet...
-
#5056 -
Piller11 #5055 Nagyon erős a Béla, ahogy hallottad akkor Te is, 20 kg-okkal verné a mezőnyt, mert benne van a lehetőség.
Csak a mi sportunkból fel lehetne sorolni jópár ember nevét, aki igenis megérdemelné a támogatást és a segítséget (amit úgy sem kap meg, hogy már bizonyított) -
Piller11 #5054 Egyetértek Veled, sajnos tényleg ez van. Ennek mindig feldob egy-egy verseny, de hogy minden versenyen derülnek ki dolgok... félelmetes.
és ez az egyik, ami megöli a sportot. És amíg a versenysportban pénz van, addig ez így is fog maradni , és győzelmet el is veszik minden szívbaj nélkül. Nem egy olyan esetnek voltam szemtanúja, amikor a versenyzőt egyszerűen fel sem engedték a színpadra. Megmondták neki: "Ma Te itt nem versenyezhetsz, mert nyernél"
A srác 10 percen keresztül támasztotta az asztalt, nem tudott mást csinálni mint nézni ki a fejéből és az hajtogatni: "Ezt nem hiszem el"