Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És a linkeket nem lehetne aktualizálni, karcsúsítani?
Van ilyen is a listán: http://www.extra.hu/i2k/

*÷* ZENEBÁZIS *÷* http://palmai.midiworld.org

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#schmoll2>
Legalább nekem adnának jogot rá, gond egy szál se lenne...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RaveAir
Az az érdekes, hogy néhány hónapja Imykével próbálkoztunk, hogy az adminnak megirtuk ugyan már cserélje ki a linkeket, vagy legalább a Magyarítások Portált rakja be a "Játékmagyarítást keresel?" szöveg helyére. És az eredmény...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

<#eljen>

Szerintem ez baromi jó, csak a nyíl lett kicsit furcsa, azt vhogy máshogy megoldani azt király lenne😊

persze, le lehet majd kicsinyíteni...

Szerintem az elsõ jobb.

Te is fiam, Bluetooth?

Kisebbet is lehetne, príma linkünk lehetne a Portálról.

Nekem ez tetszik. Jó az analógia, bár sok fordítóra nem vonatkozik. Szegény Michelangelo! 😊

Amúgy nem kell a linkekkel sz@rakodni, simán ott is lehet hagyatni a banner alatt ld: Far Cry topic.
De igény szerint beszerkesztem õket a kép alá...
Csak dõljön el, hogy az 1. a jó, a 2., esetleg csináljak másfélét,...

ha valamelyik mehet, akkor megcsinálom az aljára a linkeket és "bekérhetjük"...

IMYke2.0.0.0
Na most látom a képeket!
Nekem mindkettõ tetszik.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Duddits
Nekem teszik! :-P

...de azért remélem, nem azért villogtattad a kép becses nevét, mert arra gondoltál, hogy nem tudom...

csókolom!

uv
Jó reggeltet!!!

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Túlbeszéltük, majd megoldjátok; megyek vissza melózni... <#email>

[Jakuza]
Tessek a masik kis kozonseg is nem trtotta megfelelonek az elso bannert.
Tehat nem csak nekem van izlesfizamom. <#nevetes1>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ne fenyegess, mert gyenge az idegrendszerem és mindjárt elsíromm itt magam... <#vigyor>

Sil3nt
nekem nemigazán tetszik....valahogy olyan semmilyen...földgömbös megoldás jobb lenne

[Jakuza]
Adok en mindjart neked olyat, hogy egybol lemondasz az osszes bannerkeszitesrol. 😛
Amugy szerintem az is lehetne esetleg, ha baloldalt idegennyelvu jatekdobozokat teszel jobbra meg magyarokat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

persze, csak amíg a nagyközönségnek maga a banner se tetszik, addig nem akarok a linkekkel variálni...
bár a nagyközönség még nem nyilatozott, csak... <#eplus2>

[Jakuza]
Amugy inkabb akkor csinalj egy foldgombot baloldalra ami forog es egy radioallomast a tetejere ami adast sugaroz, jobb oldalra meg egy magyarorszagterkepet vagy zaszlot a vevovel. Vagy mittom en. 😛

RaveAir
Esetleg a bannerrel lehetne valami link is?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

[Jakuza]
Na de honnan ? Ez a kerdes, bar mar megvalaszoltam. 😛

Mellesleg ez csak két kéz! <#vigyor>

látom, ma KISSÉ kötekedõs hangulatban vagy...
bezzeg a biztosító reklámjában elmegy, mi???

[Jakuza]
Eh vazz Ádám teremtése nevü Michelangelo kepet igy meggyalazni.
Szegyeld magad Mike. 😛PP

Ilyesmire gondoltál? <#vigyor>

ok! már rajzolom is! <#nyes>

én is úgy gondoltam, hogy a linkek maradjanak meg.
de most már nem szöszölök vele... majd megnézed te is este, és majd ráteszem a linkeket... vagy a linkek fölé kérem a bannert... vagy csinálok egy újat... meglássuk...
csak gondoltam, nem lenne rossz...

[Jakuza]
Akkor csinalj egy Babel tornyot, ahol az epitoket magyarra tanitja a mi urunk. 😛PP

Bandew
Sid Maier's Pirates!-hoz van máshova feltöltve a magyarítás, vagy csak a saját oldalán?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

IMYke2.0.0.0
Nekem továbbra sem látszik a kép. De sebaj, majd otthon, szélessávon 😊

A szöveges részhez:
Szerintem [<#hehe>], olyan bannnnnyert készítsünk, mint a HalfLife 2 topikjának RelakS-ék... Legyen rajta minden nyalánkság, de a két, eddig link is legyen elérhetõ róla.

===============================
.:i2k:. from meló <#email>

ja, amúgy mondjatok 5letet és megcsinálom! <#email>

mellesleg hány játékot ferdítettél mostanában pl. lengyelrõl magyarra? <#vigyor>

1. ááá... persze, de azért nem rakhattam oda minden zászlót...
2. a linkeket ki akarja onnan eltüntetni???

[Jakuza]
Nekem latszik, de nem tetszik a banner.
Eleve nem csak amerikai jatekok ferditeserol van szo, es ezert az az amerikai zaszlo atmenete a magyarba nem jon be.
Raadasul 2 link is van a mostani banner helyen, ami nem veletlenul van ott.

Duddits
Valami logót tegyünk már be. Szerintem! <#nyes> És szerintem ez jó lesz egy darabig.

Próbáljam máshova feltölteni?

Bandew
NEkem látszik.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Most se jó?

IMYke2.0.0.0
Más kép látszik.

akkor nálam miért? mindjárt kitalálok valamit!

Mayday
Mike: ez a kep nalam sem latszik!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

más kép se látszik nálad a fórumban?

IMYke2.0.0.0
Nekem nem látszik 😞((

Mit szólnátok, ha megjutalmaznánk a topicot egy bannerrel?
Valami ilyesmire gondolnék:

<#nyes>

<#eljen><#eljen><#eljen>remek!