Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem az elsõ jobb.

Te is fiam, Bluetooth?

Kisebbet is lehetne, príma linkünk lehetne a Portálról.

*÷* ZENEBÁZIS *÷* http://palmai.midiworld.org

Nekem ez tetszik. Jó az analógia, bár sok fordítóra nem vonatkozik. Szegény Michelangelo! 😊

*÷* ZENEBÁZIS *÷* http://palmai.midiworld.org

Amúgy nem kell a linkekkel sz@rakodni, simán ott is lehet hagyatni a banner alatt ld: Far Cry topic.
De igény szerint beszerkesztem õket a kép alá...
Csak dõljön el, hogy az 1. a jó, a 2., esetleg csináljak másfélét,...

ha valamelyik mehet, akkor megcsinálom az aljára a linkeket és "bekérhetjük"...

IMYke2.0.0.0
Na most látom a képeket!
Nekem mindkettõ tetszik.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Duddits
Nekem teszik! :-P

...de azért remélem, nem azért villogtattad a kép becses nevét, mert arra gondoltál, hogy nem tudom...

csókolom!

uv
Jó reggeltet!!!

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Túlbeszéltük, majd megoldjátok; megyek vissza melózni... <#email>

[Jakuza]
Tessek a masik kis kozonseg is nem trtotta megfelelonek az elso bannert.
Tehat nem csak nekem van izlesfizamom. <#nevetes1>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ne fenyegess, mert gyenge az idegrendszerem és mindjárt elsíromm itt magam... <#vigyor>

Sil3nt
nekem nemigazán tetszik....valahogy olyan semmilyen...földgömbös megoldás jobb lenne

[Jakuza]
Adok en mindjart neked olyat, hogy egybol lemondasz az osszes bannerkeszitesrol. 😛
Amugy szerintem az is lehetne esetleg, ha baloldalt idegennyelvu jatekdobozokat teszel jobbra meg magyarokat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

persze, csak amíg a nagyközönségnek maga a banner se tetszik, addig nem akarok a linkekkel variálni...
bár a nagyközönség még nem nyilatozott, csak... <#eplus2>

[Jakuza]
Amugy inkabb akkor csinalj egy foldgombot baloldalra ami forog es egy radioallomast a tetejere ami adast sugaroz, jobb oldalra meg egy magyarorszagterkepet vagy zaszlot a vevovel. Vagy mittom en. 😛

RaveAir
Esetleg a bannerrel lehetne valami link is?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

[Jakuza]
Na de honnan ? Ez a kerdes, bar mar megvalaszoltam. 😛

Mellesleg ez csak két kéz! <#vigyor>

látom, ma KISSÉ kötekedõs hangulatban vagy...
bezzeg a biztosító reklámjában elmegy, mi???

[Jakuza]
Eh vazz Ádám teremtése nevü Michelangelo kepet igy meggyalazni.
Szegyeld magad Mike. 😛PP

Ilyesmire gondoltál? <#vigyor>

ok! már rajzolom is! <#nyes>

én is úgy gondoltam, hogy a linkek maradjanak meg.
de most már nem szöszölök vele... majd megnézed te is este, és majd ráteszem a linkeket... vagy a linkek fölé kérem a bannert... vagy csinálok egy újat... meglássuk...
csak gondoltam, nem lenne rossz...

[Jakuza]
Akkor csinalj egy Babel tornyot, ahol az epitoket magyarra tanitja a mi urunk. 😛PP

Bandew
Sid Maier's Pirates!-hoz van máshova feltöltve a magyarítás, vagy csak a saját oldalán?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

IMYke2.0.0.0
Nekem továbbra sem látszik a kép. De sebaj, majd otthon, szélessávon 😊

A szöveges részhez:
Szerintem [<#hehe>], olyan bannnnnyert készítsünk, mint a HalfLife 2 topikjának RelakS-ék... Legyen rajta minden nyalánkság, de a két, eddig link is legyen elérhetõ róla.

===============================
.:i2k:. from meló <#email>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ja, amúgy mondjatok 5letet és megcsinálom! <#email>

mellesleg hány játékot ferdítettél mostanában pl. lengyelrõl magyarra? <#vigyor>

1. ááá... persze, de azért nem rakhattam oda minden zászlót...
2. a linkeket ki akarja onnan eltüntetni???

[Jakuza]
Nekem latszik, de nem tetszik a banner.
Eleve nem csak amerikai jatekok ferditeserol van szo, es ezert az az amerikai zaszlo atmenete a magyarba nem jon be.
Raadasul 2 link is van a mostani banner helyen, ami nem veletlenul van ott.

Duddits
Valami logót tegyünk már be. Szerintem! <#nyes> És szerintem ez jó lesz egy darabig.

Próbáljam máshova feltölteni?

Bandew
NEkem látszik.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Most se jó?

IMYke2.0.0.0
Más kép látszik.

akkor nálam miért? mindjárt kitalálok valamit!

Mayday
Mike: ez a kep nalam sem latszik!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

más kép se látszik nálad a fórumban?

IMYke2.0.0.0
Nekem nem látszik 😞((

Mit szólnátok, ha megjutalmaznánk a topicot egy bannerrel?
Valami ilyesmire gondolnék:

<#nyes>

<#eljen><#eljen><#eljen>remek!

IMYke2.0.0.0
UltraEdites szócsere rulez 😊))

IMYke2.0.0.0
Hogy Érthetõ legyen, a Notepad++ mit számoz:

Cosmas_9_1_440 Cosmas_9_1_440 The fiends from the Carpathians, the Tzimisce, are fighting the Tremere even as we speak. The Tzimisce have invaded the ancestral homelands of the Ventrue, which puts us in a strange alliance with the very Ventrue who destroyed our nagy city of Carthage. So we unite with the vampire prince of Prague, the Ventrue Rudolf Brandl- for most.
Wilhem_9_1_441 Wilhem_9_1_441 Thou hast reason to hate the Ventrue as well, Christof. Thou fell in battle against the pagan barbarians because the Ventrue made puppets of thy leaders. The Venture sent téged in battle to stop their Tzimisce enemies. Most of the barbarians were Revenants, Vámpir servitors of the Tzimisce.

IMYke2.0.0.0
Re...
Az 1465 dialógusos szövegbõl (akik fordítottak tudják, milyenek) - Mike elküldött szövegének lökésével együtt - már csak 252 sor van hátra!

A grafika jön utána.
S ha a tempó marad, akkor hétvégétõl -, de jövõ héttõl remélhetõleg biztosan - mehet a bétateszt.
Hibajavítás stb, és akkor megyek én is Vérvonalazni!

pangás... <#vigyor>... mert odaáig nem hallatszik el az aktív munkazaj...
a vamp1re-t a tegnapiak alapján lassan befejezzük, szépen kezdenek befutogatni a bloodlines-szövegek is, amik az enyémmel együtt majdnem teljesen fedik a párbeszédeken kívüli szövegeket. ha minden összeáll, akkor TESZT, aztán jöhetnek a dialógusok!

RaveAir
Csak nem unatkozol? Lassan idõszerû lesz használnod valamilyen msn/icq szerûséget... 😛

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

[Jakuza]
De legalabb emiatt, lesz idod a Vampiret forditani. <#hehe>