Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legfeljebb azt átteszem a következõ hétre 😊
===============================
.:i2k:. from meló <#email>#email>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha tudod és lesz egy kis idõd a hétvégén felraknád
A Marine Sharpshooter II: Jungle Warfare magyarítását?!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Tegnap már nekiálltam a grafikus menürendszernek is, megtaláltam a megfelelõ betûtípust is hozzá.
A menürendszer lesz a legdurvább munka, sajna.
Ha holnap és holnapután meg tudnám csinálni a grafikát, akkor vasárnap már indulhatna a zártkörû BÉTATESZT!
Megnézem majd, hogy lehet-e biztonsági másolatot csinálni rólla <#guluszem1>#guluszem1><#lama>#lama>
http://www.akciofigura.hu
-Hálánk jeléül fogadd el tõlünk ezt a csodálatos fejszét.
Valszeg az van a képen a muksó kezében
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Gyanúsan olcsó az a Játék!
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Tehát megvan a 100% magyarítás csak van vmi progigubanc...(ami érdekes számomra, mert ha az x%-os magyarítást megtudták oldani ami az oldalról letölthetõ, akkor a 100%-os miért nemmegy?)
Akkor el kell menni haverhoz, suliba, munkahelyre,netcaféba és 1001 helyre ahonnan lelehet tölteni azt ami kell.
Nameg, az ADSL-t úgy dobják jóformán ingyen az ember után...
Szemelyesen kene vele kommunikalni, hatha kiderul az igazsag.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Valamit el kell fogadni:
IMYke2000 (es a tobbi fordito) sajat szabadidejet aldozza fel azert hogy mi is megertsuk hogy mirol szol a jatek. Nem csak a feladatok hanem a hattertortenet cselekmenyszal stb. Igy magyarul olyan apro dolgok is kiderulnek, elojonnek a jatekokban amire egyepkent fel se figyelnenk. Es mivel ezt teljesen bermentve teszik, onzetlenul nincs senkinek joga beleszolni, kritizalni azt amit csinal, ahogy csinalja es ahogy talaja a kozonseg fele. Ha nem tetszik nem kell hasznalni. Bar december ota nekem is ADSL-el van, 6 evig nyomtam a modemmel es mindig le tudtam tolteni ami nagyon kellett. Lehet hogy abban a honapban nem forumoztam orba-szajba, de valahogy csak lekinlodtam a magyaritast. Es ezert karpotolt a -mostmar szamomra is ertheto- jatekmenet. Ertheto hogy IMYke se akar szorakozni tobb verzioval a forditas -tanulas, munka- mellett orul ha vegre kiad egy kesz verziot amit meg amugy is lehetseges hogy atirhat ha van eszrevetel, vagy gond van a telepitovel valami elore szamitasba nem vett tenyezo miatt.
Persze tudatosan biztos nem fog 1 gigas magyarositast csinalni, de sajnos a fejlesztokkel is elszaladt a lo, valahol ez a "hatalmas meret trend" magaval hordozza az egyre nagyobb magyaritasokat is.
Nekem speciel nagyon sok oromet okoztak a magyarul jatszhato jatekok, akkor is amikor modemmel rendelkeztem es most is.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ahhoz kiegészítés amirõl irtál a #20456-ban:
Biztos vannak még olyan lapok ahol fenn van a CheatLand-om. DC-n láttam olyan õsrégi kiadást amire nem is emlékeztem már😊 Mivel nem abból áll a napom hogy az ilyeneket keresem - csak töredékérõl tudok, de nem ez a lényeg. Amirõl tudok - ott irok 1-2 mailt (van mikor többet). Ennyi. Van ahol engedem hogy fenn legyen - van ahol nem. Ez mindig egyedi eset.
200000000x leírtam a módszeremet? 😊)) Naaa...ne túlozzunk kérem😊))
De tudod miért írtam le esetleg többször is? Egy idõben ment itt a baromi nagy panaszkodás, hogy "lenyúlják a munkámat, engedély nélkül felrakta xx a saját lapjára" stb. Többek közt ilyen indokok miatt is szaporodott el a serialos telepitõzés. Én meg mondtam, hogy ha valakit ez zavar - hát tegyen is ellene, ne csak itt a fórumon sajnáltassa magát. Persze ez sokaknak nem tetszett, mint ahogy akkor is le lettem hülyézve amikor a magyarítások smswebes terjesztésének a várható terjedésérõl irtam - sajnos abban (is)igazam lett.
A vitatott tartalom töröltetéséhez egyébként nem kell különösebb kapcsolat vagy ilyesmi. El kell dönteni: hagyod vagy nem hagyod.
Ha hagyod, hogy lenyúlják a munkádat - te tudod - de utána ne panaszkodj.
Ha nem hagyod - csinálj is valamit a panaszkodáson kívül - de páran utálni fognak.
DE: ha csak modemes netre van lehetõséged és csak pl. havi 40 órásra és saját zsebedbõl! kell fizened a netezést, akkor bizony el kell gondolkodni azon, hogy kb. fél órát plusszban netezel olyan filmecskéért ami (nem vitatom!) hasznos lehet, de neked spec. nincs rá szükséged...
Megjegyzem: sokkal többen neteznek modemmel vagy gprs-sel mint gondolnád. Ez sajnos tény! Sok melóhelyen olyan korlátozások vannak, hogy gyakorlatilag lehetetlen maszek cuccokat letölteni.
Összegezve: az a gond a 7 megával, hogy feleslegesen növeli a méretet.
12 megából kb. 7 a movie - nem aránytalan ez?
DE: az hogy nem értek valamivel egyet - attól még nem biztos hogy nekem van igazam - én csak elmondom a véleményemet.
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
Azt szeretném kérdezni, hogy a Half-Life 2 Collector's Edition változatban lévõ HL1-nek van-e felirata, és hogyan lehet bekapcsolni, mert én nem találom a menüben.
Valaki nem fordítaná le, ha esetleg benne van?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Ne kövezzen meg senki de a readme-t még soha nem olvastam el, legalábbis sem a nolf 2, sem a riddick, sem a true crime, sem a contract jack esetében, nekem túl hosszú volt már játszani akartam, de majd bepótolom.
A serial elég idegesítõ néha lelassítja a magyarítás telepítését,de szükségess rossz, bér nem véd tényleg semmi ellen, pl ha akarnám feltelepítem egy könyvtárba tutorial movie del, becsomiz rar, és se movie se szerial, melléraksz egy readme-t hogy törölni kell azt az egy bizonyos fájlt ami miatt nincs video felirat és kész ennyi már mindjárt kissebb ha ez zavar valakit a 150ft-os írható dvd-k világában.
Ahhoz meg hogy ki rakja fel hova és mikor az ellen tényleg nagyon nem lehet semmit tenni esetleg egy kicsit erõltetni, bár ha pl ez a becsomizott cuccot, mondjuk megosztanám dc-n akkor is ottlenne a readme, benne imyke és a honlapja stb, meg eleve a játékban is szerepel...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
De már megbeszéltük Imykével, hogy minden fordítónak szive joga, hogy úgy készíti a fordítását/telepítõjét, ahogyan akarja.
Komolyan mondom, hogy már lassan kezdek kiváncsi lenni, hogy milyen játék is ez valójában... 😊 Valaki valami infót?
Bár nem tudom, hogy lenne-e lehetõségem beszerezni/végigjátszani...
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
1, Szal, a tutorial movie-val mi a gond? Az h 7 mb? jujj mekkora teher, sztem ne ezsedje le senki mert akkora a mérete h kibírhatatlan!
Nem hinném h olyan sokan nyomulnának még 56ks modemmel (ennél lassabbal még inkább) namármost az a 7 mb lófaroknyi, ennyit mindenki le tud szedni a magyarítás érdekében...
Egyébként sztem rajtad kívûl nem is említette senki a fájl méretét negatívumként...
2, Hosszú a readme? talán már szájbarágósan van leírva dedósoknak, de ezekszerint ez is kevés, mert elég sokaknak EZZEL SEM megy a magyarítás, pedig 200as betûmérettel írják h õk pedig elolvasták a readme-t, és így sem megy. Frászt...
3, serial szerintem is hasznos, hisz a telepítõbe beírhatja a készítõ a nevét, esetleg weblapját, így sokan megnézik a weblapot hátha találnak más jó magyarítást, infókat akármit. EZ JÓ. Az is igaz h szinte mindenhez kell serial (programokhoz, játékokhoz) és ha a magyarítás készítõje úgy érzi h kell a serial a telepítõbe, akkor nekünk, sõt SENKINEK semmi köze ehhez...
Az, h a Te módszered amit 200000000x leírtál, h ilyen-olyan kapcsolataiddal mindenhol eléred a célod, ergó törlik a Cheatlandet mindenhonnan (amirõl persze te tudzs, elárulom h a felét se tudod azoknak a weblapoknak ahonnan le lehet szedni) az nem megoldás. Lehet h te ráérsz egész nap keresgélni a weblapokat, mikor ki hova tette ki a cheatlandot, de nemhiszem h sok magyarítónak lenne erre ideje.
Saját példa: a CheatLand amit csinálok a lehetõ legpuritánabb telepitõvel készül (NSIS 1.96), de igy a lehetõségekhez képes a legkisebb a mérete. + ezt bezippeltem - igy megint nyertem pár kbyte-ot. A telepitõ a célnak megfelel. Nincs benne semmilyen serial - pedig lehetne berakni...
Mégis múlt hónapban több mint 18000-en töltötték le. A letöltésnél van egy kis védelem a direkt linklopás ellen - más sallang nincs.
Az olyan weblapokat meg ahol az engedélyem nélkül felrakják, szép szisztematikusan megkeresem és lekerül a stuff.