Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Launch Juiced hez van magyarítás??
köszi elõre is..😊
heló
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
pl. open .pff file vagy hasonló nyalánkságok 😄
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
1.
2. tedd fel a szükséges javítás(oka)t - olvasd el a Telepítõt!
3. ezután tedd fel a magyarítást!
4. játssz!
A Delta Force: Black Hawk Down-hoz létezik magyarítás - a készítõje ír most neked - és ha figyelmesen elolvasod a telepítõjét, akkor tudod, hogy nem kell mást tenned, mint
- az abban szereplõ Patch-et beszerezni a netrõl
- feltelepíteni a DF:BHD-ra
- feltelepíteni a magyarítást
és játszani!
De õszintén, miért akarsz olyan játékot lefordítani, amit már más megtett?
A *.pff fájlokkal bíró játékok elenyészõ hányada nincs lefordítva - mondhatni 1 v 2.
fontos lenne, lécci segítsítek!!!!!!!!!!
http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
az egyik nickemet már dörgölték is.
amúgy az egészben az a vicc, hogy végre túljutottam az államvizsgán, úgyhogy lassan neki is állhattam volna kicsit fordítgatni, de sebaj, így legalább több idõm marad...
köztük én is
de köszönöm az eddigi munkátokat
Mérhetetlen szomorúsággal vettem tudomásul a minap, hogy az általam létrehozott és fejlesztett vampiregames.atw.hu portált feltörték. Hogy miért nem háborodtam fel? Aki mások több hónapos (éves) munkáját ellopja, ráadásul saját nevére veszi, az véleményem szerint sajnálaton kívül mást nem érdemel, így nekem maximum szomorúságot okoz a világunk által kitermelt ilyen emberek felbukkanása.
Való igaz, hogy az elmúlt idõszakban napi 10 óra munka és államvizsgára való készülés mellett nem sok idõm volt az oldallal és a fordítással foglalkozni, ígéretet tettem azonban arra, hogy a nyáron a honosítást befejezzük és ehhez tartani is szerettem volna magam… mindeddig.
Szeretem magam ahhoz az elvhez tartani, miszerint egy adott közösséget nem szabad annak legértéktelenebb tagjai alapján kezelni, most sem fogom ezt tenni. Mindemellett sem idõm, sem kedvem ilyen (szenny)ár ellen evezni, tehát én itt és most magára hagyom a projektet.
Ezúton kérek ezért elnézést és kérem megértését mindazoknak, akik a magyarításban közvetve vagy közvetlenül segítségemre voltak és akik a honlapot érdeklõdéssel látogatták.
A továbbiakban elhatárolom magam minden, a vampiregames.atw.hu honlapon esetlegesen a nevem alatt vagy rám hivatkozva megjelenõ hírtõl, cikktõl, információtól, hozzászólástól.
Üdvözlettel:
Mike (alias mike369)
egy *.pff fájl-t hogy tudok megnyitni?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
wapolok
wapolok
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Moment of Silence: Csak HEX-ben, karakterlimitesen, ékezetek nélkül fordítható - értsd: nincs az az épeszû ember, aki ezt neked így lefordítaná: akár 2 év is lenne.
everts72: Az MP-n nincs róla semmi hír...
Berguson: A Test Drive Unlimited-hez nincs magyarítás és tudtommal nem is készítenek hozzá, de ha mégis, akkor javítsatok ki.