58389
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#39204 Szívesen. -
#39203 Kösz a segítséget.:) -
#39202 Lostprophet oldalán ott a megoldás pedig:
* töröld a "_russian" fájlokat a játék "data_win32" könyvtárából
* akkor jó, ha ugyanott vannak "_english" fájlok, mert akkor angolul attól még működik a játék.
Jó tanács: ne "vegyél" soha kutyult verziókat játékokból... -
#39201 Nálam valamiért csak oroszt lehet kiválasztani.Na mindegy akkor játszom így vele nem olyan fontos...:) -
#39200 Nem kell külön beállítani, ha felíratok be van kapcsolva akkor(nálam így van)a videók is felíratosak!
-
#39199 Valaki tudna segíteni abban hogy hogyan kell beállítani a Far Cry 3 -ban hogy legyen magyar felirat a videok alatt? -
#39198 Jah és no flame pls, opcionális. -
#39197 King\'s Bounty - Warriors of the North
MAGYARÍTÁS
lassan elkészül. Tesztfázisban van!
Tesztelés előtti változat.
A fordító sajnos NEM unatkozó lottómilliomos.
BOLDOG és HÁLÁS lenne, ha azok akik használják a magyarítását pár 100 Ft-al (500 Ft lenne a minimum tisztességes díj, de mindenkinek szíve joga mennyit ad) tudnák támogatni.
A fordító NEM akarta elkészíteni a fordítást, Tinman bátyó kereste meg közvetlenül és kérlelte hosszasan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tinman bátyó 1.500 Ft-al tudja most honorálni a befektetett munkát.
Támogatáshoz az adatok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
OTP bank.
Név: Koós Miklós
Számlaszám: 11773360-05842975-00000000
Közlemény: KBWotn_via_Tinman
Ha átverésnek hiszed: [email protected] a fordító közvetlen email címe, de kérlek jelezd neki, hogy Tinman bátyó járt el az ügyében :-) -
#39196 Ez egy "vázlat" még. A végleges, mikor publikálom, már bárki számára olvasható lesz.
Az majd valahova ide kerül. -
#39195 Ne már... nincsen Twitterem... és semmi kedvem 1000+n-edik regisztrációhoz :( -
#39194 Majd itt lesz a végleges leírás.
Hátha mást is érdekel. Reményeim szerint a jövő hét folyamán be is fejezem.
Eléréséhez Twitter fiók szükséges! -
#39193 Köszönöm a felajánlást. Vigyázat: nem nekem teszel ám szívességet, szóval ne nekem kelljen könyörögni se :))))
Én ugyanis elvagyok rövid ékezetes fordítás mellett is.
Evin: érthető és ennek fényében egy szavam sincs, a korábbiakat se vedd kérlek sürgetésnek és sértésnek még inkább ne - eddig is tudtam, hogy sok a munkád (írtam többször is), csak egy félmondatra éheztem :)
Türelmesen várok. -
#39192 Ez a fordítás szerintem tökéletes - tehát nem magát fényezi, hanem az ellent cikizi :D -
#39191 Ennek egy nagyon egyszerű oka van, Exchange migrálást csinálok. Ez kb a jövő hét szerdájáig el fog tartani, de utána cinálok neked rendes leírást. -
Andriska86 #39190 "Whatever happened to skill, craftsmanship!"
Hát hová lett a skill, a tudás?!
Imyke, nincsen királyi út, a GFX "egyszerűsített" berhelése sem lesz szerintem olyan egyszerű... bár az engem is érdekelne.
Amúgy ha szépen megkérsz, megcsinálom neked a fontokat. -
#39189 Eléggé időszerű lenne, ugyanis nem is egy olyan projektem van, amihez ez a GFX-maszatolás kéne.
A legfőbb: Borderlands 2. A Darksiders 2 pedig a ráadás lenne.
S maga az ismeret / megoldás kell, mert Evin nem válaszol már sok-sok napja, és a Magyarítások Portálos cikk szép-szép, de semmit se segít. -
#39188 De, Shadow Warrior.
Imi, sürgős a Darksiders 2 fontjainak mókolása? Én akkor terveztem velük foglalkozni, amikor a State of Decay fordításához érek. -
#39187 Csak nem a Shadow Warrior? -
#39186 -
#39185 Azért az elmeroggyant szmájli .) -
#39184 Hát, így is lehet(ne) értelmezni... eléggé szabad fordításban. -
#39183 "Bármit csinálok, tökéletes!"
Tényleg agyament szöveg :D -
#39182 Erre nem tudok rájönni, mit érthet rajta a főhős.
Ez ilyen univerzális egymondatos beszólás harc közben, egy véres-belezős játékban.
"Whatever happened to skill, craftsmanship!" -
#39181 Az információ sosem lehetne időszerűbb a számomra! Megoszthatnád majd velem, kérlek, ha érdemesnek találsz rá, mert a Darksiders 2 alant látható problémáját pont egy ilyen *.gfx okozza. -
#39180 Találtam még valakit Xentaxon, aki elmagyarázta nekem, hogyan lehet egyszerűbben a .GFX-es fontokat átfabrikálni, de még nem volt időm letesztelni. -
#39179 "Darksiders 2" - a kínaiak módszerével.
Egy kis trükközéssel már látszanak a magyar ékezetes betűk, de - sajnos - akadnak kivételek.
A minta: őŐűŰöÖüÜóÓúÚ
1. kép - látszólag minden tökéletes:
2. kép - itt látszik csak igazán, hogy egyedül a 'ő' a jó a kettős hosszú ékezetes betűink közül:
Szóval: ékezethelyesen fogom majd lefordítani, de - ha addig nem születik rá megoldás - utána átalakítom rövid ékezetesre.
-
#39178 megoldodott -
#39177 Sracok a BG EE-hoz toltottem le magyaritast a magyaritasok portalrol de hiaba adom meg neki a steam mappat nem latja a telepito. Balfasz vagyok vagy van valami trukkje? -
#39176 -
#39175 Köszi a fordítást!
Az mitől lehet hogy feltelepítés után a menü meg minden magyar viszont a kezdő videónál csak orosz felirat van és nem is látom a magyart a beállításoknál? -
Triantafillo #39174 Köszönöm! -
#39173 Épp az oldalt szereljük és a honlap gyorsítótárazta a telepítést is és elcseszte a kiterjesztését. Töltsd le újra, most már jó lesz a telepítő! Elnézést a kellemetlenségért, próbáljuk a szerver dolgát megkönnyíteni. -
#39172 Kipróbáltam - nálam exe-ként jön le (6,3 MB), de nem telepítő, felugrik a DOS ablak és kész. -
Triantafillo #39171 Először is köszönöm a munkád, lostprophet!
Lehet, hogy én vagyok balf...., de nekem lejön egy fc3_hun.exe.txt fájl.
Ezt, hogy kell telepíteni? Ha a kiterjesztést átírom "csak" exe-re, akkor 2 másodpercre felugrik egy DOS-szerű ablak, aztán semmi.
Tud valaki segíteni?
Köszönöm! -
#39170 Már javítva, éppen dolgozunk rajta, nehogy a nagy rohamban összezuhanjon :D -
#39169 Nekem az oldaladra hiba jön be, lostprophet...
Tartalomkódolási hiba
A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert érvénytelen vagy nem támogatott tömörítést használ.
A hiba nálam van? -
hellboy4591 #39168 Köszönjük szépen!!! -
#39167 Köszönjük! -
#39166 Köszönöm szépen mindhármotoktól a kedves szavakat :) -
#39165 Nincs még meg a játék, de tervezem megvenni, ez akkor egy újabb érv mellette