Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Egynek se ....ja.

Azért hülyeségeket nem kell összehordani. Ott a magyaritasok.hu meg a másik meg lehet nézni mennyi készült el és mennyi van folyamatban.Rengeteg.Jóval több mint amit az itt vergődök megérdemelnek.

Next PC upgrade: 2022

Egynek se csinálnak jóformán.
Szerintem ennek úgy 5-6 éve. Akkoriban alig volt játék aminek ne ugrott volna neki egy csapat most meg látjuk mi van

t

gibson9
A magyarításoknak leáldozott. Utolsó 5 comment kérdés válaszok nélkül.

2010-es AvP játék nyelvi fájljait hogy tudom megnyitni? tudom van hozzá magyarítás de az annyira nem tetszik

t

Sziasztok.
Az Icewind Dale Enhanced Edition-hoz nincs valakinek működő magyarítása? Próbáltam a régi magyarítást, de az ékezetes karakterek miatt nem jeleníti meg a feliratot.

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Sziasztok valaki nem tudja hogy a XCOM 2 valaki elkezdte már le fordítani ?
Dreamfall Chapters, fordítható? Esetleg tud valaki valamit róla?
Fordítható a game?
MoRT2195
Értem... <#nevetes1>
Nem tudok angolul és mivel letöröltem a gamet így nem tudtam kimásolni.
MoRT2195
Végülis majdnem jól írta... 😄
claydove
Azért, mert hibásan írta a nevét: Planar conquest 😊

Üdv.: Patyek _______________________________________________________________________________ Magyarításaim: http://patyekmagyaritasai.hu

MoRT2195
Ez milyen játék? Bemásoltam youtube-ra a címét de semmit nem dobott ki, van egyáltalán ilyen játék? <#idiota>
Planar qouncorest fordítható?
blackcalibra
Köszi!
MoRT2195
Ardea (a HUNosítók Team-tól) fogja fordítani, amint befejezte a Divinity Original Sin fordítását. Ez amúgy most 50%-nál jár.
blackcalibra
Sziasztok! A Dragon's Dogmához készül magyarítás, vagy esetleg ha most nem is, de a jövőben tervezi elkezdeni valaki?
Nem lesz hozzá magyarítás

Már régen tovább adta a projektet, aki átvette meg sose jelentkezett sehol, elég elveszett projekt lett.
Pedig megérdemelt volna egy rendes magyarítást.

Csak bátran!

Sziasztok, tudja valaki (lostprophet), hogy Grim Dawn játékhoz készülő magyarítás elkészült már, letölthető valahonnan?
kb. 3 éve Lostprophet írta a honlapján ,hogy fordítja, nekem egy nem hivatalos fordítás nagyon jó lenne, vagy legalább a párbeszédek fordítása, köszönöm.
kirol
A "The Bunker" című játékot fordítja esetleg már valaki?

genndy
A telepítős nem, mert mappahibára panaszkodik, de a Vik-féle bemásolós ami Nexuson van tökéletes. Ha a régiből átmásolod a Data/Interface és Data/Strings mappákat az is jó. Hosszú ő és ű is van. Nyilván az új szövegek még nincsenek lefordítva (menüben a Mods pl.)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nem jó hozzá.

drop
szia eredeti steam verzióval nem jó

Sziasztok valaki nem tudja hogy a XCOM 2 valaki elkezdte már le fordítani ?
Prince23
Valaki próbálta már hogy kompatibillis-e a Skyrim SE-vel a magyarítás?

"Ez miért lenne butaság, amit feltettél kérdésnek? 😊"

én meg nyilván erre válaszoltam

t

Prince23
Ezért is írtam alább, hogy " én is várom rá a választ majd "

nem akarok kötekedni de szerintem azért butaság, mert ezt egyelőre még senki sem tudja így lényegében a semmiről beszélgettek

t

Prince23
Ez miért lenne butaság, amit feltettél kérdésnek? 😊

Ez egy igen fontos kérdés, én is várom rá a választ majd 😄

grebber
Nem sok remastered volt amihez müködött az eredeti magyarítás.De ha szerencsétek van hozzá lesz igazítva.

Next PC upgrade: 2022

unalmas lehet amit kérdezek,talán butaság is..a Skyrim remasteredhez passzolni fog a fordítás,vagy jobban belenyúltak a játék szerkezetébe?
ó, hát szóra se érdemes <#hehe>

cikasz
bocsáss meg, hogy NEKED nem köszöntem meg külön... KÖSZÖNÖM! <#wilting>

http://www.akciofigura.hu

kétszer is leírtuk neked, szóval elég nehéz lehetett nem megtalálnod a választ...

cikasz
köszi az infót, bár a sok köpködés közt elég nehéz megtalálni ha valaki válaszolt 😄

http://www.akciofigura.hu

Korrekt köszi az infókat!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kicsikém..Ide gyermekek is járnak. Komment elött KÉRLEK SZÉPEN moss kezet...
Az alpári káromkodás miatt csak kevesebb lesz a mondandod több biztosan nem...
Igaz...bocs. Akkor Reaper ha olvasod ott válaszolj légyszíves. Köszönöm

Mellesleg, ez legyen a legnagyobb probléma szerintem. A sok fesleges,indulatos,becsmérő stbstb... hozzászólások közt elfér(ne) az ilyen is. Ez is és az előző is OFF
Ezt miért nem privátban kérdezed meg? vagy a játék topicjában?

t

Zeller01
Már hogy a fenébe ne esne jól Neki is és bármilyen fordítónak, az elismerés??!! Bárhol a földön bármilyen munkát végzel és jól csinálod, nem esik jól, ha megdicsérnek érte? Milyen könyörgés? Hol látsz könyörgést? Nagyon nem a Fordítóknak van szüksége rátok, hanem Nektek van szükségetek a Fordítókra!

. : Z E L L E R : .

Üdv. Előre is köszi a fordítást! Lenne egy kérdésem,véleményed szerint történet szempontjából mennyire fontos az első rész ismerete? Mert gamepad-al képtelen vagyok játszani ezt a játékot,elég béna vagyok,időm pedig nem sok van,hogy belejöjjek,stb. Kamerakezelés és úgy általában nagyon zavaró az irányítás,egyéni szoc. de ha nem muszáj kihagynám az elsőt....pedig a szívem szakad meg.
mégis mi az üldözési mánia abban, amikor minden egyes alkalommal valaki annyival intéz el, hogy nő vagyok és nem beszélhetek úgy, ahogy, sőt még véleményem se legyen, csakmert? 😊 ha nem tudod az előzményeket, akkor ne szólj bele
Utoljára szerkesztette: RAMyMamy, 2016.10.23. 14:19:40
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy újabb üldözési mániás feminista... Mikor hozzátok létre a magyar Pussy Riotot?
Sziasztok ,a Quantum Break fordítása,hogy áll valósan, pár hete már 80 %-on van ,köszönöm a válaszokat .
kultúrmocsok
felesleges a cinikusságod, és ez a lekezelő stílus
ettől a tények mlég azok maradnak
TSL16b
Akkor most rájöttem, miért keresem évek óta hiába az igazságot: hát nálad van. Biztosíthatlak, a legjobb helyen van, és jól is van ez így. Azt lehetne, hogy kicsit ritkábban mutasd meg a nagyközönségnek e helyt? Mondjuk úgy évente egyszer, egy hozzászólásban elég lesz.

kultúrmocsok
nem akarok ártani senkinek
sajnálom, ha egyeseknek nem esik jól az igazság, gyakorolni kellene egy kis önkritikát néha
Mivel nem értesz semmiből, csak a saját stílusodból.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."