58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Prince23
    A Dishonored RHCP-nek hol vannak a magyar nyelvi file-ai? Vagy esetleg valakinek nincs meg feltöltve? Az RHCP verza anyagait szeretném felülíratni a Dishonored GOTY-val.
  • Sunsetjoy
    Én meg szinte biztos vagyok benne, hogy nem kapott.
  • Anonymusxx
    Én úgy tudom hogy csak az alap, de nem vagyok benne biztos...
  • FEARka
    Nem tudja valaki, hogy a World in Conflict: SOVIET ASSAULT is kapott magyar feliratot megjelenésekor vagy csak az alapjáték?
  • Baker1
    Köszönöm szépen! Ráadásul ékezetes fordítással fog debütálni a Battlefield 1 magyarítása!
    Utoljára szerkesztette: Baker1, 2017.12.15. 21:34:56
  • frem
    Soha rosszabb karácsonyi ajándékot!!!
  • Baker1
    Igazad van, el is felejtettem odaírni, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet. A honosítása EA Origin kompaitibilis, tehát a játék egy-és többjátékos módjára nem lesz kihatással! Kizárólag eredeti játékkal fog működni. A hírben is pótolom!
    Utoljára szerkesztette: Baker1, 2017.12.12. 20:14:00
  • grebber
    Multit mennyire befolyásolja? Tudom kb 0.001% de halottam már hogy steamen pl valaki magyarítás miatt kapott bant mert ugye moddolva volt a game....
  • akyyy
    zsír, hajrá.
  • Baker1
    Sziasztok! Örömömre szolgál bejelenteni, hogy nekifogtam a Battlefield 1 fordításának! További infó ide kattintva olvasható:

Baker Online
  • endorphinz
    dragon age gog-nál mikor feltelepítem az amgarrak golemei dlc magyarítását (dazip), indításnál "dao prc gib" hibaüzenet kapok és nem indul el. erre valaki tud megoldást? az is jó lenne ha vissza tudnám csinálni és angolul játszani, de már úgy se indul el
    Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2017.12.09. 05:26:23
  • JonasSandor
    Ez az age of wonders 3 meghalt?,nem válaszol hogy csinálja e vagy sem.
  • Evin
    Mikor eszembe jut, utánaolvasok a szokott helyeken, mert lenne, amit elkezdenék, legalább előkészületi szinten, vagy előfordítani, vagy portolni, de még nincs értelme egyikbe se kezdeni. Talán jövőre.
  • Sunsetjoy
    Köszönöm, magam is ilyet olvastam, de hozzáértőtől jobb megkérdezni.
  • Evin
    A PS4, eggyel korábbi FW frissítését állítólag sikerült még megtörni, talán már az 5.0-t is, de még messze van az, hogy ezzel pl módosított játékokat lehessen futtatni. XO ügyben még ennyit sem hallottam.
  • Sunsetjoy
    Skacok! Nem vagyok témában, ezért lehet, hogy hülyeséget kérdezek. Megoldható technikailag jelenleg az XBO és a PS4 játékok fájlmódosításos magyarítása? Akármilyen?
  • frem
    Király! Kevés manapság a segítőkész ember és annál több az átb...ás: szép új világ. De fő, hogy azért segítenek, már ez is valami!!
  • Baker1
    Na, olybá tűnik, hogy haladás van. Hajlandóak segíteni, viszont a programot nem fogják elküldeni, mert idáig sokszor osztottak meg programot és mindig rábasztak (gondolom hálátlanok voltak az illetők). Viszont már ez is jó pont!
  • frem
    BF 1 nagyon jó lenne!!! Persze a többi is jöhet :)
  • claydove

• claydove
    Teljesen más újra kell fordítani! Viszont az angol nyelvű fájl nincs szerkeszthető formában, csak a német és egyéb nyelvek, próbaképp átírtam a németben pár sort és megjelenik a játékban. De elég nehéz lenne a német fájlt fordítani, az angol sokkal könnyebb lenne (már csinálok egy ilyen fordítást - the descendant - ahol szintén a németet kell átírni mivel nincs szerkeszthető angol fájl vagy nem használja a játék, de elég macerás, persze ha valaki jól tud németül annak nem probléma).
  • Anonymusxx
    Belenéztem egy gameplayba, és szerintem teljesen más a 2017 es Black mirror....
  • grebber
    Black Mirror is now available on Steam!

Valaki megnézhetné ,hogy csak grafikát cserélték le vagy a szöveget is átvariálták... Hátha használható lehet a régi magyarítás és csak kicsit kéne vele dolgozni
  • Baker1
    Köszi a tippet, írok nekik!
  • Baker1
    Battlefield 4, Battlefield 1, Battlefield: Hardline :(
  • akyyy
    szlovákoknál (vagy cseheknél) van BF1, próbálj meg tőlük segítséget kérni, hátha :D
  • akyyy
    Battlefieldekből melyik nincs még le fordítva? a három az tudom, hogy le van.
  • Baker1
    Sziasztok! Nincsen valakinek egy jó programozó ismerőse? Jó lenne fordítani a Battlefieldeket és Call of Duty-kat! Sajnos én nem vagyok jó programozó.
  • darkSectorxxx #52094
    üdv.

World of Final Fantasy-hoz létezik magyarítás?
  • FEARka
    UnityEX úgy rémlik én ezzel ki és be is tudtam rakni a szövegeket. Parancsok
  • Anonymusxx
    Esetleg írj neki , lehet ő tud segíteni:

http://trc.ucoz.hu/
  • RicoKwothe #52091
    Sziasztok!
    Régebben volt programom a Never Alone játék fordításához. A magyarítás lassan kész, már csak a menü és az irányítás hiányzik. Viszont most az istennek sem találok programot hozzá. A játék Unity engine-es. Próbáltam a Unity Studio-val, próbáltam a Unity Assets Explorer-rel de nem jutottam velük sokra. A Unity Studioval megtaláltam a feliratokat, de csak kiszedni tudom a fájlt, a fordítást visszatenni már nem. Egy kis segítség jól jönne.
  • KiruHoshino
    Meg is érdemled. :)
  • Sunsetjoy
    Amikor valaki magyarosításnak hívja :) Ennek olyan google-fordítós magyarosítás színezete van :)
    Magyarosítás
  • grebber
    A mi régionkba megvehető Definitivbe miért ne lenne magyar nyelv?

• Prince23
    Gondolom az RHCP verza....
  • nulladik
    az összes dlc kapott hivatalos magyarítást
  • Prince23
    Steamen sajnos a DE verza nem magyar.... és ez elég nagy kibaszás...
  • grebber
    Nem tudom azt hittem az egész magyar.. akkor nem?
  • Evin
    Végül a DLC-k is hivatalos fordítást kaptak?