1765
1644182343.jpg

Kérlek tartsátok be a szabályokat: Nincs személyeskedés, sértegetés, az ilyen postok törlésre kerülnek! Gépi magyarítással kapcsolatos beszélgetésre van a fórum. Minden más mehet privátba!

DISCORD

Weboldal

Multicor Gépimagyarítások

Messifan

Az eddig elkészült magyarítások elérhetősége:

Magyarítás 1

Magyarítás 2

Multicor Gépimagyarítások

• StargoIvan #766
    Ancestors - The Humankind Odyssey
    Deepl Magyarítása elkészült.
    Verziószám: 1.4.1
    -------------------------------------------------
    Gods Will Fall - Valiant Edition
    Verziószám: 45.48278 GOG
    PGA TOUR 2K21
    Verziószám: STEAM
    Total War WARHAMMER
    Verziószám: 1.6.0

Elérhetőek: https://www.facebook.com/groups/pcjatekokgepimagyaritasa
  • StargoIvan #765
    Metal Gear Solid V Ground Zeroes
    Verziószám: 1.0.0.5
    ---------------------------------------
    Total War WARHAMMER II + Összes DLC
    Verziószám: 1.12.0

• Kancsalborz
    Hagyd már őket.
    Ne borzold a kis gyermeteg lelküket tovább.
    A lényeget tudjuk. Strago itt moderálni nem fog. Ennyi elég. Ha megint elszáll az agya, itt az meg fog jelenni. Ha meg így csendben felrakja a fordításait, az meg rendben van. Azért nem basztatja senki. Ezért eddig se tette, ezután sem fogja...
    Ha meg zárt csoportba rakja a fordításait, az meg az ö dolga. Az övé.Tegyen úgy, majd szól neki az, aki akar.
    A többiekkel meg nem kell foglalkozni, százszor leírhatod mi történt, ugyan úgy az utolsó hozzászólásig terjed a memóriájuk, meg vakok és süketek mindenre, amíg nem a személyüket érinti a dolog. Mán' kezdenek "libsizni", meg majd megint lesz "báncsák a magyarokat" meg ilyenek...

Hagyd már a f@szba, elférnek. Modik teszik amit kell.
    Legyen béke. Okos enged, meg előlegezd meg a bizalmat, hogy most itt ez nem jött be nekik, és most nyugi lesz...
  • kjhun
    A magon való terjesztéssel mi van?? Ott is láttam "terjesztve" ezeket a Gépi fordításokat, fennhangon kiemelve azt, hogy Staff engedéllyel. Igaz, ennek jó fél éve már. Ott is kiverte egy kicsit a biztit, többeknél, mint itt az SG-n, az itteni és a kézi fordításos topikokban.

Ha, lesz saját oldaluk, ahonnan bárki leszedheti őket, ahogy nagykispeter topiktárs is utalt rá, az már megoldás lehet, a terjesztés kérdésére is. A FB-on kívül.
  • Maxtreme
    itt szerintem átláthatóbb lenne (ha csak erről szólna a topik...) ill talán keresni is könnyebb mint face-en.
  • b-type
    Akkor jó :)
  • Montanosz
    emlékszem egyszer egy ismerősöm nagyon felháborodott hogy anno mp3as zenét internetről modem sebességgel töltögettem mert erkölcstelen meg megkárositják a szerzőket stb....valami hasonlot érzek itt is :-)
    Pedig mint annak idején hogy honnan szereznék be legálisan észt pagan zanét, ugyanez él itt is, a deepl segitségével a eleven station posztap sorit megtudom nézni, nem kell várni hogy végre valaki leereszkedjen és kegyelemből feliratot csináljon, mert azért a magyaritások topikban olvastam én már lekezelő szöveget a fordítóktol szóval ők se szentek csak nem haladlank a korral, minthogy itt is irta valaki hogy inkább szorol szora még mindig az országh nagyszotárral fordit,aztán kell egy másik ember aki lektorálja egy harmadik aki teszteli,stb
    Azért itt is jelen vannak azok az emberek akik nem bírják ki hogy ne övéké legyen az utolso szo és visszaélnek vele hogy itt nincs tiltás gomb
    Bár a csoport nem az enyém a fészen, de én is törölném azokat akik pocskondiázni járnak oda, ez telejesen rendjén van, csak a gender lelkű ballibsik pappognak ezen is hogy juj de csunya dolog,blabla :-)
  • IMYke2.0.0.0
    "Ja... egyelőre"

Semmiféle misztikum nincs mögötte: egyszer csak besértődik a hírhozó, és nem hozza nektek ide. Erre gondolt a költő. :)
  • Fatmax13
    Jól összefoglaltad ! Ha nincs egyetértés , nem gond , csak simán figyelmen kívül kéne hagyni a másikat !
    Utoljára szerkesztette: Fatmax13, 2022.01.06. 15:30:44
  • Fatmax13
    Játékosok vagyunk , és nekünk készülnek a magyarítások . Aki akarja az be tudja szerezni , mindegy milyen szép körítéssel próbálod előadni ennek az ellenkezőjét ! Nem értem miért kell előadni azt , hogy aggódsz azért mert ( szerinted) nem megfelelően vannak terjesztve a gépi magyarítások .
  • b-type
    Valamiféle akaratot érezni a gépi fordítást készítők sőt maga topik ellen is, és egyszerű topik látogatóként nem is értem igazán miért. De nagyon remélem hogy nem az áll mögötte hogy ellehetetlenítsék, mert az óriási csalódás lenne.
    Megint a régi hasonlattal élve, amennyiben én egy két akkordból zenélő OI, vagy punk zenét akarok hallgatni akkor megtehetem, és nem üldöz a komolyzenei oldal önjelölt csendőrsége.
    Azt sem értem MerlinW miért hívja troll topiknak, Itt van egy közösség ami egyébként jól működhetne, és működik is amikor hagyják. Most pedig a te szavaidból is az érzem ki
    "Nem egész mert itt is ki van írva,"

"Ja... egyelőre."

..hogy itt valamiféle változást sejtetsz.
    Részemről nagy csalódásként élném meg, és úgy érezném hogy ez az akarat amit sejtek ez elérte a célját.
    DE az nem a közösség célja. ...és amennyiben megvalósul igazolja hogy valóban van ez a 'keresztes háború' amit említesz...bár én inkább boszorkányüldözésnek nevezném.
  • nagykispeter
    Ebbe az értelembe van benne igazság,viszont ha valaki azért jár oda is hogy lehordja az egészet akkor persze hogy törlik.Nem kötelező senkinek se használni se letölteni se figyelemmel kísérni.Amúgy úgy tudom lesz saját oldal előbb -utóbb.
  • IMYke2.0.0.0
    "Nem egész mert itt is ki van írva,"

Ja... egyelőre.
    De beszerezni senki sem tudja azokat sem innen, sem másképp. Csak a belterjesek (FB csoport - korábbi beszélgetések, hadd ne idézzem), az ott regisztráltak. S akkor vissza is kanyarodtunk:

"Hát, ahhoz képest, hogy elvileg az lenne a céljuk, hogy a Játékosoknak gyártsák a fordításokat, helyette egy zárt csoportban terjeszteni,,, hát..."

//szerk.: mert ugye épp arról kellene szóljon a keresztes háború, hogy a "köznépnek" készítik, a kézi fordítók ellenszenve ellenére...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.01.06. 14:08:59
  • ricsa008
    Ott legalább arról is szól a dolog nem úgy mint itt ;)
  • nagykispeter
    Nem egész mert itt is ki van írva,de Ő legalább terjeszti

Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2022.01.06. 12:11:35
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ahhoz képest, hogy elvileg az lenne a céljuk, hogy a Játékosoknak gyártsák a fordításokat, helyette egy zárt csoportban terjeszteni,,, hát...
  • StargoIvan #750
    7 Days To Die
    Verziószám: Alpha.20.B233
    --------------------------------------
    Battle Chasers Nightwar
    Verziószám: 24037
    BEAUTIFUL DESOLATION Deluxe Edition
    Verziószám: 1.0.6.7b
    Cities Skylines Train Stations
    Verziószám:1.13.3-f9
    ---------------------------------------
    Dead In Vinland Norse Side Stories
    ------------------------------------
    Dungeons 3 A Multitude of Maps
    Verziószám: 1.7

• ricsa008
    Egyre inkább feleslegesnek érzem az SG csoportot ... Akit érdekelnek a gépi fordítások azoknak ott a FB...
  • Montanosz
    ez nagyon félrement,ez nem mezőgazdasági topik
  • noname06
    Az a karácsonyi "képeslap" mindent elárul erről az emberről. Az, hogy a népesség elfelett simán átlép, és ugyanúgy dicsőíti, elég szomorú.
    De hát a krumpli osztás eléri a célját.
  • StargoIvan #746
    Gamedec - Digital Deluxe Edition
    Verziószám: 1.3.50.r47501.51898 GOG

Elérhető: https://www.facebook.com/groups/pcjatekokgepimagyaritasa
  • nagykispeter
    Nem vagyok egy írogatós típus sehova nem nagyon szoktam kommentelni,mert felesleges mindenki tartsa meg a véleményét így vagyok legtöbbször ezzel én is.StragoIvan amíg nem írogat a Játékmagyarítások topikba addig nem tudom miért teszik ezt fordítva.Mindenki el tudja dönteni mire van szüksége és ideje várni esetleg egy kézire ami valóban jobb minőségű viszont évekig készül vagy soha nem lesz kész fordításra vagy megelégszik és örül egy gépinek ami tényleg rosszabb minőségű valamivel,de elkészül nincs félbehagyva és érthetővé teszi a játékot.Ha valaki szépen megkérte soha nem mondta nincs kedvem hozzá nem az én stílusom stb,vagy egyszerűen csak ráfogná hogy nem fordítható.Jó példa erre ami személy szerint engem legjobban érint az ANNO1800.A 2070-et én teszteltem,itt is megkeresett egy srác 2-3 éve azóta se híre se hamva.De itt szét lehet nézni ,hogy nem csak én vagyok így ezzel. ANNO 1800
    Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2022.01.05. 22:00:40
  • StargoIvan #744
    Szia nem nagyon értem milyen hirdetésről beszélsz a vr csoport linkjéről azt kiszedtem akkor? Mert gondolom nem a magyarítás elérhetőség linkről , mert a kézi fordítás Topicba ugyanezt csinálják a Magyarítás oldal linkjét rakják be hogy elérhető a Magyarítás.

Frissek:
    -----------

ATOM RPG - Trudograd
    Deepl Magyarítás Frissítés.
    Verziószám: 1.04.52386 GOG

-----------------------------------------------

Railroad Corporation Complete Collection

• Montanosz
    hex of steel fut a unityforditoval,sajna ékezet valamiért nem jelenik meg hiába irtam be a arialuni_sdf fájlt
  • robicarlos6
    Annyira nem fontos hogy rá írogassak arra aki törölget..
  • Montanosz
    irj rá privátot ivanra itt vagy fészen küldje át privátban
  • robicarlos6
    Nem tudom az melyik mivel mindig törölnek a facebook csoportból ,így letölteni sem tudom
  • Montanosz
    nem hanem amit ivan irt a vertigo játék magyaritásában benne van mit kell csinálni azt tölsd le
  • MerlinW
    Nem kell szavazni, troll topiknak nincs házigazdája. Kedves StargoIvan urat pedig megkérem, hogy ne reklámfelületnek használja a fórumot. Arra ott a facebook. Az óvodás, "azt hisszük ismerjük a jogainkat" féle fenyegetőzést, és egyéb hülyeségeket is tessék itt hanyagolni, különben banhammer lesz.

Fórum = beszélgetés.
    Privát/Facebook = veszekedés.

Utolsó figyelmeztetés.
  • robicarlos6
    Arról nem találtam leírást hogy kell használni. Annyi megvan hogy valamit telepít de hogy fájlokkal mit kell olyat nem találtam

Download MelonLoader.Installer.exe.
    Run MelonLoader.Installer.exe.
    Click the SELECT button.
    Select and Open the Game's EXE in your Game's Installation Folder.
    Select which Version of MelonLoader to install using the Drop-Down List. (Or leave it as-is for the Latest Version.)
    Click the INSTALL

Ez van meg... innen hogyan tovább nem tudom
  • Montanosz
    melonloaderrel? itt lejebb az is
  • StargoIvan #735
    Immortals Fenyx Rising Gold Edition
    Verziószámok:
    1.3.4. + 3 DLC (Eredeti Gold Edition)
    1.1.1. + 1 DLC (Virágbolti Standard Edition + Season Pass )

VR Facebook Csoport: https://www.facebook.com/groups/magyarvr

---------------------------------------------------------------------------------------------------

The Guild 3
    MAGYARÍTÁS FRISSÍTÉS V2
    Verziószám: 0.9.16.5.
    Megjegyzés: Az Épületek Menüjében lévő "MISSING LOC" hiba kijavítva.

VR Facebook Csoport: https://www.facebook.com/groups/magyarvr
  • robicarlos6
    Ezt követtem Addig jó amíg a játékot nem kell elindítani mert akkor már crashel..lnk fájl elindításával. A game alapból megy és játszható amint megvan ezt a unitys lnk készítés onnantól a sima exe sem indul ahogy az lnk sem
    (A fájlokkal tuti mokol valamit mert miután a steamen ellenőriztetem 1 fájlt leszed és akkor megy már megint a sima game)

Ötlet?
  • Stormbird
    Küldtem privit.
    Szerk.:
    Kettőt!
    Mer' csöppet debil vagyok :D
    Utoljára szerkesztette: Stormbird, 2022.01.04. 02:24:04
  • Montanosz
    ja ez magátol forditja az összes unity játékot olvass vissza hogy kell beüzemelni
  • robicarlos6
    UE4-es fájlokkal még sikerrel jártam anno mikor néztem ,de unityvel sose jutottam semmire. Szövegeket sose találtam meg..

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.03. 23:33:58
  • Montanosz
    ha háromszor regeltél más-más névvel és nem dinamikus a ip-d akkor lehet azért tiltott le, vagy olyan nevet adtál meg aki létezik már...én példa egy fantázia névvel regeltem de vagy 6 éve nem zavargattak
  • Montanosz
    ha unitys akkor probáld a unityforditoval, valamelyk a kettő közül biztos viszi
  • dribli
    SOS!
    Pár hete már jeleztem itt, hogy nem örülök amiért Facebook zárt csoportba kerültek a letöltő linkek, mert idáig közelébe se mentem a facebook-nak. Nem tudtam mit tenni, regeltem a facebook-ra, ( már harmadszor, mindig más email, név stb.) de az eredmény mindig ugyanaz. A regisztráció végén közli, hogy a fiókom le van tiltva, mert nem tartottam be a szabályokat... TEHÁT MÉG MIELŐTT BÁRMIT CSINÁLTAM VOLNA MEGSÉRTETTEM A SZABÁLYOKAT!!! Na erre mondjatok valamit.
    Utána közli, hogy erősitsem meg, hohy én vagyok én, adjak telefonszámot. Adtam,küldött kódot, beirtam, mire az volt a válasz, hogy most már elhisszik, hogy én vagyok én, DE! Szó szerint idézem a szöveget amit ezután kapok:
    " Megkaptuk tőled az információkat. Ha továbbra is azt állapitjuk meg, hogy fiókod nem tartotta be a közösségi irányelveket, letiltva marad. Mindig szem előtt tartjuk a Facebook felhasználóinak biztonságát,igy addig nem tudod használni a fiókodat."
    Minden alkalommal, ha felmegyek a Facebookra ez a szöveg olvasható... Ha kijelenkezek, akkor ez olvasható: "Ez a fiók 30 nap múlva le lesz tiltva.30 napod van, hogy ellenőrzést kérj. Ezt követően a fiókod végleg le lesz tiltva." Milyen ellenőrzést kér? A telefonos nem volt elég?
    Három regisztráció, a végeredmény mindig ez. Mit sértettem meg, ha nem csináltam semmit?
    Több mint 20 éve netezek, annyit regisztráltam már különböző oldalakon, hogy kis cetliken az adatok már halomban állnak, tehát nem vagyok kezdő...
    Van valami elképzelésetek, hogy mi lehet a probléma?
    Ha Tor hálózaton lépek a Facebook-ra, akkor nem ismer fel, nem jelenik meg a fenti szöveg, ekkor be lehetne lépni vagy lehetne regisztrálni.
    Jó lenne valamilyen megoldás, hogy le tudjam tölteni a DeepL magyaritásokat, akár facebook-on kivül is, mert ehhez a baromsághoz továbbra sem ragaszkodom, jól tettem, hogy eddig nagy ivben elkerültem...
  • robicarlos6
    Ravensword Shadowlands-re nem néznél rá? Ez is unity-s jó régi fajta..

Steam
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.03. 20:05:53