1644182343.jpg

Kérlek tartsátok be a szabályokat: Nincs személyeskedés, sértegetés, az ilyen postok törlésre kerülnek! Gépi magyarítással kapcsolatos beszélgetésre van a fórum. Minden más mehet privátba!

DISCORD

Weboldal

Multicor Gépimagyarítások

Messifan

Az eddig elkészült magyarítások elérhetősége:

Magyarítás 1

Magyarítás 2

Multicor Gépimagyarítások

• dribli
    SOS!
    Pár hete már jeleztem itt, hogy nem örülök amiért Facebook zárt csoportba kerültek a letöltő linkek, mert idáig közelébe se mentem a facebook-nak. Nem tudtam mit tenni, regeltem a facebook-ra, ( már harmadszor, mindig más email, név stb.) de az eredmény mindig ugyanaz. A regisztráció végén közli, hogy a fiókom le van tiltva, mert nem tartottam be a szabályokat... TEHÁT MÉG MIELŐTT BÁRMIT CSINÁLTAM VOLNA MEGSÉRTETTEM A SZABÁLYOKAT!!! Na erre mondjatok valamit.
    Utána közli, hogy erősitsem meg, hohy én vagyok én, adjak telefonszámot. Adtam,küldött kódot, beirtam, mire az volt a válasz, hogy most már elhisszik, hogy én vagyok én, DE! Szó szerint idézem a szöveget amit ezután kapok:
    " Megkaptuk tőled az információkat. Ha továbbra is azt állapitjuk meg, hogy fiókod nem tartotta be a közösségi irányelveket, letiltva marad. Mindig szem előtt tartjuk a Facebook felhasználóinak biztonságát,igy addig nem tudod használni a fiókodat."
    Minden alkalommal, ha felmegyek a Facebookra ez a szöveg olvasható... Ha kijelenkezek, akkor ez olvasható: "Ez a fiók 30 nap múlva le lesz tiltva.30 napod van, hogy ellenőrzést kérj. Ezt követően a fiókod végleg le lesz tiltva." Milyen ellenőrzést kér? A telefonos nem volt elég?
    Három regisztráció, a végeredmény mindig ez. Mit sértettem meg, ha nem csináltam semmit?
    Több mint 20 éve netezek, annyit regisztráltam már különböző oldalakon, hogy kis cetliken az adatok már halomban állnak, tehát nem vagyok kezdő...
    Van valami elképzelésetek, hogy mi lehet a probléma?
    Ha Tor hálózaton lépek a Facebook-ra, akkor nem ismer fel, nem jelenik meg a fenti szöveg, ekkor be lehetne lépni vagy lehetne regisztrálni.
    Jó lenne valamilyen megoldás, hogy le tudjam tölteni a DeepL magyaritásokat, akár facebook-on kivül is, mert ehhez a baromsághoz továbbra sem ragaszkodom, jól tettem, hogy eddig nagy ivben elkerültem...