7251
Egosoft X4
-
mumoka 2012 #3447 ere valami megoldás van amit írtam ? -
Jóózsf István #3446 Ezt tudtuk?
"Izrael nemzeti himnuszának (héberül: התקווה HaTikvá, jelentése: „A Remény”),"
Ma mondta egy munkatársam.
Ma is okosabb lettem.
Holnap meg majd hülyébb leszek kettővel. Csak a rend kedvéért! -
mumoka 2012 #3445 na kipróbáltam a def plot raktam taracking & dumpfire raksit jön xenon rakéta vető forog de nem lő mi a gond az állomáson van lé beálitva bőven mi kell még ? -
Jóózsf István #3444 Ha azt mondtam, akkor az úgy is van! Piros az értéke? Bemásolnád a paramétereket? Esetleg egy fénykép róla?
-
mumoka 2012 #3443 sikerült meg találni itt lasaban jőnek elő a dolgok de a 3-as craft az elsö fegyot jól meg csinálta de a 2 ik fegyot már ez is rontja az értéket
pedig azt montad a 3-as nem ront semmit se. xd
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.05.19. 17:06:58 -
Jóózsf István #3442 Mármint, módosítást szeretnél végrehajtani egy Behemót fegyverzetén? Úgymond tuningolni?
Az a hajógyárban, azon belül a hajókereskedővel egy helységben van két pult amit használhatsz. az egyikkel barkácsolhatsz a tarisznyádban lévő motyóból, a másikban a hajók "statját" módosíthatod, különböző tuning elemekkel. Amikhez szintén a tasakból kellenek elemek! -
TokraFan #3441 Azóta sem értem, iilyen rusnyaságot hogyan képesek összehozni? Bár az XR banyáihoz képest itt még egészen jó a helyzet.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.19. 13:54:05 -
mumoka 2012 #3440 XR Ship Pack ezt próbáltam & a 3.10 nemmegy sajnos -
TokraFan #3439 Kössz mumo! Nem azt néztem ki, de végül is mindegy a lényeg, hogy teszek egy próbát. XR-el úgyis alig játszottam, legalább a hajókat látom élőben.
Más: Ha már Laser Tower. Éjjel beleszaladtam 2 ellenséges LT-be, és tényleg nem ér semmit. Szög egyszerű lelőni is, de igazából el sem tud találni. Simán strafelni kell oldalra és képtelen rá(m)fordulni, mondjuk ez nyilván csak vadászra igaz.
Jocó
Sajnos az. Csomó mindenről nincs infó, vagy hiányos, vagy kevés.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.19. 12:54:22 -
#3438 Akkor az enciklopédia egy hulladék. -
mumoka 2012 #3437 na meg van az 1 sö gond hol lehet a behemot capital fegyo és arm statot craftolni mert a wharfh ba nem lehet ott csak s-m hajót lehet?
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.05.19. 12:12:29 -
mumoka 2012 #3436 XR Ship Pack ezt használtuk viku val. -
mumoka 2012 #3435 mondjuk dps az tényleg halvány ki kéne tápolni valahogy ezt is. -
mumoka 2012 #3434 igen használjuk mert a def plot nem akar működni magától e-vel meg igen -
Jóózsf István #3433 Vikunak volt, még a kezdetekben, valami hasonló! -
TokraFan #3432 Köszönöm urak, akkor nem tudom. Kamionok mellé adok kíséretet, úgyhogy akkor nem gyarapítom az űrszemetet LT-vel.
Gondoltam megnézem ezt a Rebirth Ship modot, mert néhol egészen lehangoló a hajóválaszték (pl. Teladi, kb. ugyanaz a félgömb a hajók fele, csak más méretben). Próbálta már valaki ezt? Főleg az érdekelne, hogy van-e rendes cockpit és bridge? Nem derült ki számomra a leírásból. -
Jóózsf István #3431 "Pl. csak a Paranidoknak van folyékony anyaghoz tartálya." Frászt! Mindenkinek van mindhárom cucchoz raktára. Nézz jobban körül! például itt Ha megnézed azok a kék golyós valamik azok Argon folyadék raktárak. És a közhiedelemmel ellentétben, nem vizet, hanem gázt tárolnak benne. Mert a víz konténeres. De ezt már írtam!
A Teladiak valamelyik anyagot (Talán a refined metalt) helyettesítik nividium ingyom-bingyommal, vagy épp a nividiumból csinálnak refinedet? Valami ilyesmi. Picit megváltoztatja a láncot.
Lézertornyokat a teherhajóknak érdemes adni marékszám és akkor jobbak lesznek az esélyeik! Hatékonysága? pjú-pjú-pjú :-) Fallout New Wegas jutott eszembe! -
#3430 Szerintem a hajók is kidobálják.
Legalábbis láttam már megtámadott szállítót, ami kiszórt párat.
Kisebb hajók ellen talán megvédi.
És emellett akár egy állomásnak is besegíthet, ha köré szóród. -
TokraFan #3429 A Laser Tower-nek mi értelme van itt? Így, hogy defence platformot is lehet építeni bármennyit? Mondjuk arra tudok gondolni, hogy nem kell hozzá plot, oda dobálom ahova akarom. Csak a hatékonysága nem tudom, mire jó? X3-ban sem volt alapból túl erős, ott is mod kellett hozzá, hogy használható legyen. Használja valaki? -
mumoka 2012 #3428 én a teladi shield& paranid fegyot használom -
#3427 Lehet.
Pl. csak a Paranidoknak van folyékony anyaghoz tartálya.
Mi a különbség a Teladi Hull Part Product és a Hull Part Product között?
Nekem az előbbi van. -
mumoka 2012 #3426 amúgy a modulokat lehet keverni építés közben paranid ,argon , teladi , vagy split ? -
mumoka 2012 #3425 azért találtam valamit neked -
mumoka 2012 #3424 de mesze van még 12 ike a-dig nincs game xd akkor lesz ram -
mumoka 2012 #3423 építési terv azt nem tudja meg mutatni mert a tiedet se lehet mert olyan hószú a lista de azért azt vártam hogy lesz bene de nem sajnos de nagyon ügyesen meg csinálta. -
Jóózsf István #3422 Mutathatott volna egy építési terv képet, de szerintem bőven belefért. Ha szűk lett volna, akkor nem T dokkot használ, hanem E-t.
Dizájnos komplexum!
Nálam ez a legutolsó szempont. Már ugyan kezdek leszokni a Borg kockákról, de még mindig nem tartok ott, hogy egy ilyen építmény szép legyen! -
mumoka 2012 #3421 na ez a kérdés pont neked való mert te épitetél hasonlót álomás hogy fér a 20-as kockába ez -
TokraFan #3420 HQ tudja tárolni? Akkor szuper, köszönöm! A beállítást nem tudtam, a menüben csak annyi van, hogy droppolhatom vagy megnézhetem az adatait az enciklopédiában. Akkor átállítom, thanks az infót!
Jocó
SpaceSuite bombához biztos kell, de lehet, hogy máshoz is. Viszont annyi még így sem kell, amennyit kidobálnak az aszteroidák (kristályok). Trader-nél alapból biztos nem veszi meg, azt már próbáltam. Mod-ot nem néztem még. A HQ-s tárolás jó lesz, akkor legalább nem veszik el, ha netán kéne valamihez.
István
Idáig nem jutottam el mert mindig kidobtam vagy eladtam ha Argon rendszerben bányásztam (Teladikat pl. nem érdekli), de sokszor szkennelnek a zsernyákok, nem akartam ezzel szórakozni.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.17. 19:44:53 -
Jóózsf István #3419 Talán, ha háromszor volt gondom az illegális cuccal. Az sem volt komoly. Még az első szerzeményeim közül is lehet a tarisznyámban! -
#3418 Nem kell valaminek a craftolásához? Vagy hajófejlesztéshez?
Állomás szkennelésből felvehető rá küldi, akkor jó pénzt ad érte.
Nálam nem jelent problémát.
Van mod a raktérre, így minden vizsgálaton átmegyek, mindegy mi van nálam.
És úgy emlékszem, hogy a trader-nél is elpasszolhatom. De lehet, hogy ez meg annak a mod-nak a része, ami beteszi a trader-hez a hajófejlesztéshez szükséges cuccokat. Így nem kell összevadászni lockbox-ból, hanem jó pénzért meg is vehető. -
Kaziking #3417 A player information ban az inventori fül legalján lehet választani hogy ne lockboxba dobja ki, csak állitsd át. Én teleportálni szoktam a HQ ra és rakom be a science laborban a széfbe az összes illegál cuccot.
Utoljára szerkesztette: Kaziking, 2020.05.17. 17:43:13 -
mumoka 2012 #3416 én ezt csinálom minddel -
mumoka 2012 #3415 kidobod lotbox és lelövöd & enyi -
TokraFan #3414 Unstable Crystal-al mit lehet kezdeni? Néhány fajnál/frakciónál illegális, eddig világos. Black Marketen eladható, ez is világos. Nekem viszont az a problémám, hogy amikor kristályt bányászok, akkor rendszeresen behullik ilyen UC is, amit vagy kidobálok, vagy mehetek eladni egy BM-be, amihez nem mindig van kedvem. Ha kidibálom, akkor viszont ott marad egy halom Lockbox, teleszemetelve a térképet. Nem lehet ettől valahgy egyszerűen úgy megszabadulni, hogy ne szórja tele a map-et? -
mumoka 2012 #3413 Heva's Twin 1 lefelé nálam mind xenon már 99% ba ezek szaporodnak rendesen a teladi akar kihalni azt mindenki üti. -
mumoka 2012 #3412 csak az az 1 van -
Kaziking #3411 SCA equipment dokk vesz hajókat, Heva's Twin IV ben. más SCA állomásról én nem tudok ami venne hajót. Shipyard vagy Warf nincs nekik, legalábbis én még nem találtam eggyet sem, pedig az összes sectort teliszortam adv satelitekkel.
Utoljára szerkesztette: Kaziking, 2020.05.17. 16:55:12 -
mumoka 2012 #3410 egonak ennyi játék jelent meg összesen
1989 Hotel Detective Amiga Euroline
1990 Fatal Heritage Delta Konzept
R1 R2 Promotional game for Reemtsma
1991 Aquarius Game Promotional game for Aquarius
Pepsi: All Over the World Promotional game for Pepsi
1992 Light American Spacegame Promotional game for Philip Morris International
Come Together (Around the World) Promotional game for Peter Stuyvesant
Ugh! Play Byte
1993 Elefanten! Promotion Software Promotional game for World Wide Fund for Nature
Ketchup Connection Amiga, MS-DOS Promotional game for Kraft Ketchup
Flies: Attack on Earth Rainbow Arts
1994 Balduin: Run for Fun MS-DOS Delta Konzept Promotional game for the Techniker Krankenkasse
Abenteuer Europa Tevox Promotional game for the Social Democratic Party of Germany
1995 Heiermanns Return Promotional game for the Sparkasse Gelsenkirchen
1996 Imperium Romanum Rainbow Arts
No Future? Microsoft Windows Delta Konzept Promotional game for the Umweltbundesamt
1999 Power Pool Data Becker
X: Beyond the Frontier THQ, Egosoft Entry in the X video game series
2000 X-Tension
2003 X2: The Threat Linux, macOS, Microsoft Windows Deep Silver, Egosoft
2005 X3: Reunion
2008 X3: Terran Conflict
2011 X3: Albion Prelude
2013 X Rebirth Egosoft
2014 X Rebirth: The Teladi Outpost
2016 X Rebirth: Home of Light
2017 X Rebirth: VR Edition Microsoft Windows
2018 X4: Foundations[12] Linux, Microsoft Windows
2020 X4: Split Vendetta[13] -
mumoka 2012 #3409 btf
EU: July 1, 1999
NA: February 1, 2000[ -
TokraFan #3408 Lehet, hogy a kor teszi nála is. Vagy már becsömörlött, elvégre nem is tudom hány éve csinálják ugyanazt. Más játékuk tudtommal nincs csak az X széria, azt meg ha jól emlékszem még a 90-es évek végén kezdték a BTF-el.
Apropó: kicsit nekem hiányoznak a szoftverek a játékból. Korábban ez sokkal hangsúlyosabb volt, a modok között is rengeteg volt, most viszont sokkal kevésbé van jelen. Persze számos dolgot, amit korábban szofverekkel oldottak meg, most más módon lehet elérni, de mintha azzal együtt is lényegesen kevesebb lenne az ilyen jellegű fícsör. De lehet, hogy tévedek...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.17. 15:16:38