7394
Egosoft X4
-
Nem bányászható, termelni kell.
Ha jól emlékszem, akkor EC és Ore kell neki.
Teladiknál tudod a modult megszerezni. És a Teladi Hull Part Produkt-nak kell.
Ha sima Hull Part Produkt-od van, akkor Refined Metal kell neki, értelem szerűen ilyen nevű modul is gyártja és szintén EC és Ore az alapanyag.
Nekem eddig csak 1 építőm van és azt sem tudom elcibálni a jelenlegi építkezésről.
Nem is értem. A béreltek lelépnek, ha nincs nyersanyag, a sajátomnál meg nem lehet törölni az aktuális megbízást akkor sem, ha nyersanyaghiány miatt nem tud építeni. -
mumoka 2012 #3589 használj leopárdot a cargo bővítő vel és minden ok -
mumoka 2012 #3588 én vetem 2 saját építő hajót az nem lép meg a zsével sem. -
mumoka 2012 #3587 na most jön 1 nagy kérdés a teladianium hol bányászható mert a listába nincs kérnék ház számot is ha lehet. -
Lelőttem vagy 4 K-t, kezd normalizálódni a helyzet a rendszerben.
A kis vackokat elintézték a teladik. De nagyon hülyék. Ott áll a két nagy hajójuk a xenon állomásnál, de olyan messze, hogy a lövedékek már nem csapódnak be.
Pedig az állomáson lévő tornyokat is leszedtem.
Közben felfedeztem, hogy a K-ról a pajzsgenerátorokat le lehet robbantani két bombával. Mondjuk sajnálattal tapasztaltam, hogy a pajzs ilyenkor nem szűnik meg, csak nem tölt már vissza. De ez is nagy segítség, mert a hullt is javítják a kis robotok. Meg a modulokat rajta. Míg intéztem az egyik K-t, addig jött még egy segíteni neki. Annak is nekiálltam, mert az első már harcképtelen volt. Közben érkezett egy kisebb P felmentősereg is, de addigra már harcképtelenné tettem a második K-t is. Elintéztem a kis vackokat és nekiálltam az első K felrobbantásának. Épp mire végeztem vele, befutott egy harmadik K is :D.
Ezt is harcképtelenné tettem, de közben meglepődve tapasztaltam, hogy míg a másodiknál manővereztem, egyszer csak elindultunk. Megjavították az egyik hajtóművet... Gyorsan kilőttem és tovább hámoztam a harmadikat. Miután az is harcképtelen lett és baromi lassan ment a robbantás, a bombám is elfogyott közben, így hívtam a Cobra-t is segítségül. Nagy hajó már nem volt a rendszerben és kicsiből is elég kevés, el is voltak foglalva a nagy Teladi hajókkal.
Igencsak bénán harcolt a Cobra-m. De azért sikerült felrobbantanunk mind a kettő hajót.
Hogy ne legyen akkora az örömöm, a megrendelt állomásoknak ez idő alatt el kellett volna készülniük, de nem történt meg.
Az egyiknél, amelyikhez már másodszorra béreltem fel építőt, cseszett befejezni és a nyersanyag is eltűnt, valamint a tervekből a megrendelés is. Tolvaj egy banda ez, mert otthagyta az építkezést is.
A másiknál meg valamiért 1 egész db Claytronics hiányzik ismeretlen okokból. Én szállíttattam és pontosan ki lett számolva. Szerintem itt is tolvajkodik valaki.
Sajnos már nem az első eset, hogy nem annyi érkezik, mint amennyinek kellene.
Extrában egyik építkezésnek sem látszott a feladata a listában. Megcsináltam egy egyszerű feladatot, akkor felbukkant az egyik eltűnt, de útvonalat már nem tervezett rá. -
TokraFan #3585 Roncs-guberálást még csak tutorialban csináltam, ott is ez a kiálló izé volt, aminek az ajtaját oldalt egy panelen kellett kinyitni. Éppen ezért kerestem ilyet a roncsokon, de sehol semmi. A pingelést megnézem, mert azt nem csináltam. Találtam 2 hajóroncsot és egy leszakadt állomás darabot amit manuálisan végignéztem ajtó után, de semmi. Tegnap egy másik rendszerben is találtam roncsokat, de azokon sem volt sehol bejárat.
L-es kamionból melyiket használod? Vettem már kettőt, de mindegyik rettentő lassú a legerősebb hajtóművel is. Az M-esek sokkal gyorsabbak, persze jóval kisebb raktérrel.
Egyébként rengeteget dob az élményen _szomomra_ ez a space legs. Főleg az M-es hajók nagyon brutálisak, ahogy körbe lehet járni őket. Még az űrben elég bénának ható hajók is (pl. a Tem, a sörösdobozokkal az oldalán) az állomáson dokkolva nagyon ütős. Sokkal jobban érzékelhető a méretük így. A Split hajók dizájnra nekem nagyon bejönnek, azt nagyon eltalálták most. Persze ez szubjektív. -
Én úgy nézem, hogy a Beam nagyon távolság függő.
A Nemezisen most a két turret beam.
Én azt hittem, hogy a Mass Drive olyan, mint X3-ban. De akkor ezek szerint nem. Mondjuk nem utolsó, ha 10 km-ről ki tudom lőni a hajó hajtóművét. Sokkal könnyebb a biztonságos megközelítés utána.
Nem lenne rossz, ha le lehetne vele szedni a tornyokat is, de azok annyira picik, hogy egyrészt vicc a hajóhoz képest, másrészt nem látom, hogy merre van.
Azért a videós nagyítás, ami X3-ban benne volt, itt nagyon hiányzik.
Állomásnál is láttam, hogy lő, de azt már nem, hogy mi.
Na majd próbálgatok.
A rakétákra még nem álltam rá, mert azokhoz muníció is kell. Gondolom.
És, ha elfogy, akkor máris sokkal gyengébb a hajó.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.05.31. 10:19:50 -
Jóózsf István #3583
Miért akarod tudni, hogy mennyire sérült a felszíni elem? Nem akarod teljesen elpusztítani?
Egyébként erre is van lehetőség, mert mielőtt teljesen megsemmisülne leáll. Mondjuk ez egy hajtóműnél egyértelmű, egy lövegnél már nem annyira.
Kicsit vitatkozzunk!
A fegyverek közül a Mass drive. Ha jóra gondolok, (Nagyon messzire nagyon nagy erejű lövés. Amolyan sínpuska jellegű. Ribörszben az volt a "mesterlövész ágyú"?) Mert az a leghaszontalanabb fegyver! Tényleg csak arra való, hogy 10+ kilométerről leadj vele egy hatékony lövést, és annyi. Aztán válts át egy másik fegyverre és folytasd azzal.
A beam-et már ekéztem itt, de azok "L"-es tornyok voltak. Készítettem is róluk felvételt, (100-as pézsé nélkül nem ajánlott a végignézése!!!) ha emlékszel. Szinte teljesen hatástalanok voltak. Hogy ez hogyan néz ki "M"-es kategóriában nem tudom. Sosem vonzott annyira, hogy kipróbáljam. Azt fejből is tudom, hogy a pulse lövedék gyorsabb a ratatánál! Nyugodtan vehetsz rá mérget is! (MIndkét ratatánál, mert a spliteknek is van, más néven!)
Szóval: A két millát nyugodtan költsd másra. Mindenki ratatázik, mert jó a hangja. (Parasztvakító)
Ha neked bejön, akkor nincs semmi gond. Én is irigylem az erejét, de valahogy az én kezemben nem olyan hatékony. Ha már nagyon sok ideje használod, akkor nézz egy találati arányt a statisztikában. Csak érdekelne, hogy a teóriám helyes-e!
Valamint, Nagyon tudom ajánlani hozzá, Mumó által képbekerülő Expediter (Projectile speed mod-ot) Ha majd kifejlesztetted!
Csak vigyázni kell vele, mert sumák a mod. Addig kel le-fel pakolgatni, amíg azt nem látod, hogy:
+15
+30
+30
+30
Na így már atom lesz a ratata.
Ezzel a tuning-al a pulse-al 7.4 kilométerre tudok ellőni és kb 5 kilométerig teljes hatékonysággal tudom alkalmazni! -
Pont az a rendszer.
De nekem az a gyanús, hogy még mindig lövik az állomást és még mindig ott a térképen kékkel. Pedig már meg kellett volna semmisülnie.
Nem baj, jó pénzgyűjtési helyszín, lövöldözöm a P-ket, K-kat, ás, ha van elvétve, akkor az Ilonkákat.
Az előléptetés miatt nem aggódom. A tervrajzokat össze lehet szedni egy kis munkával és ügyességgel másképp is.
A ratata tetszik, mert 2-3 sorozatból leszedek vele egy L-es tornyot. Oszt, mint állat. De a melegedésre tényleg figyelni kell, nem szabad azonnal nekiesni a hajótestnek. Igaz, még csak egyes szintű rajta a fejlesztés, mert a kettes valamiért talán nem tetszett, a hármas meg nincs kifejlesztve.
Azt nem mondanám, hogy lassabb lövedék, szerintem a pulse lassabb.
A szórósnak most nem ugrik be a neve. Ott azért lassabb az újratöltés, nagyobb területen szórja szét a golyókat és az sem gyors. A plazma a pulse-nál is lassabb, az nem fog érdekelni, a mass drive meg 2 milla darabja. Egyszer ezt is ki kell majd próbálnom. A beam szintén hamar felmelegszik, lehet, hogy arra egy hűtés módosítás kellene és jó is lenne. A beam az Elite-ben is ütős, csak hamar túlhevíti a hajót. Nagyon figyelni kell rá.
Az addig oké, hogy mellé klikkelek, de akkor nem látom, hogy mennyire sérült a felszíni elem. Emellett idő, míg tudatosul bennem a dolog.
Egérrel játszom, jól megy a célzás, bár van amikor pont oda nem akar, ahova kellene. A pontos találathoz van amikor millimétereset kell csak mozdítani az egéren, ami nem egyszerű. Főleg, ha úgy akarom lelőni, hogy ne kezdjen el engem lőni. -
Jóózsf István #3581 Nahhhh. Újabb űrszemét van felettünk. Bár ez visszajön. (Elvileg)
Vissza témába: Roncsok Argon Prime-ban.
Mert nem egyértelmű. Talán nem rontom el az örömödet, ha elárulom, hogy olyan képződményt kell rajta keresni mint egy konténer. (Mintha be lenne ágyazódva a roncs falába úgy, hogy az egyik vége kilóg!) Az sem biztos, hogy mindegyikbe be lehet menni. Előtte érdemes a hosszútávúval megpingelni! Ha visszapingel kékkel, akkor nekiállhatsz keresgélni.
Ha majd úgy érzed, akkor elszpojlerezek egy olyan roncsot, ahol nem csak simán egy "T" folyosóban kel haladnod, hanem egy mini útvesztőben kell egy kis feladványt megcsinálni, hogy hozzájuthass a javadhoz. Hogy mi a jutalom, arra már nem emlékszem!
Jocó!
Ha ugyanarra a Teladi kereskedelmi központra, vagy egyéb állomásra gondolunk (Ianamus Zura) Akkor annak rendszerint az a sorsa. Vikué is és az enyém is kuka. Szerencsére már megoldották, hogy ne bukjuk el a polgármestert és az állomást is újjáépítik, ha nem is pont ott. Szóval no para. Elő fognak léptetni. Így, vagy úgy!
A ratata elég erős fegyver, ha valaki a nyűgjeivel együtt tud élni. (lassabb lövedék, túlmelegedés. Nekem még az újratöltés ritmusa sem állt "kézre!")
Célzó számítógépet nem kell kikapcsolni, ha felszíni elemet akarsz lőni, (Lövegtorony, pajzsgenerátor,...) Akkor bökj előtte agy balost a semmibe. Megszűnik a hajón a kijelölés, és onnantól segíteni fog, mert amikor észleli, hogy te mondjuk egy lövegre célzol, akkor (A sárkánynál) mind a hat főfegyvert (Nemezisnél ötöt) arra a pontra fogja irányítani/fókuszálni. Mert különben terítene! A lényeg, hogy ne használd a kijelölést!
Egérrel játszol? Mert azzal némileg könnyebb precíziós lövéseket leadni.
Köszönjetek szépen az új teherhordómnak. Az elődje kb 10 évet szolgált kisebb-nagyobb javításokkal. Remélem már egyáltalán nem leszek a tudatomnál, amikor ez kihullik alólam!
Nem ér a környezetből messzemenő következtetéseket levonni! -
Ez a Bolt Repeater elég keményen tolja, csak sajnos túlmelegszik.
Azért csak sikerült lenyomnom egy K-t a Cobra-val.
Vettem egy Nemezis-t. Ezen van most a Bolt Repeater, de lehet, hogy lecserélem majd arra a szórósra.
Elintéztem vele egy K-t és egy I-t.
Az autócélzás kapcsolására nem lehet billentyűt beállítani?
Eléggé zavaró, mikor egy tornyot akarok lelőni és épp csak kidugom a fejem ehhez, de a hülye gép meg a testet lövi a torony helyett. Persze a fejem meg kapja az áldást. -
TokraFan #3579 Köszi, akkor megnyugodtam. A neten olvastam olyat, hogy nem lehet építeni, bár ezek jellemzően 2018-as posztok voltak.
Mumo
Izgatta a fantáziám, hogy mi történik...:-)
Argon Prime-ban van egy csomó roncs (állomás darabok és hajóroncs is). De egyiknél sem látok bejáratot, ahol be lehetne menni szajréért. Ezek csak úgy ott vannak dísznek, netán küldetéshez tartoznak, vagy lehet velük valamit kezdeni? -
Tegnap kiakasztott a StarCitizen, ma kiakaszt ez.
Vajon miért nem hajlandó eltenni a Cobra-m a Perselus-t és kiengedni a drónokat?
Ennek nyomán majdnem szétlőtték a Perselus-t.
Elértem a következő rangot a teladiknál, csakhogy ahol meg kellene ejteni a ceremóniát, ott szépen körbe van véve az állomás Xenon-okkal és ami azt illeti, az állomás szét is van lőve. Ennek ellenére nem semmisült meg. -
mumoka 2012 #3577 sikerült tegnap délután a vro mod elindítani ez elöti szektort védem Matrix #598 úgy látom nem erősebek ezek csak jóval nagyobb hullámban támadnak a xenonok kicsit pörgőseb így a játék van hogy 2-3-4 percenként bedob 10-15 npc ecere & már 20 as a stendingem a split már a köszönést macrozta olyan sűrűn jön de a def plotot már épül csak kicsit nehéz mert folyamatosan le akarják lőni.És látom a leopárd-ra jött update is.
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.05.30. 08:23:21 -
mumoka 2012 #3576 látom te minden apró dolgot ki próbálsz -
Jóózsf István #3575 Hogy a kérdésedre is válaszoljak.: Erről beszéltünk nemrég Jocóval! Hogyne lehetne. Még a színét is megválaszthatod. (Kék vagy sárga)
Viccet félretéve a kék a fenntartási, a sárga az építő! Ha mindkettőt alkalmazod, előfordulhat, hogy mindkettőben fog építeni és karbantartani is! -
Jóózsf István #3574 Hogy jutottál be arra területre, amikor ott esemény van? Elméletileg vannak biztonsági rendszerek... Néha én is szoktam parázni, hogy elraknak befőttnek!
Köszönöm a LÓGÓT! Ha felébredtem, fel is próbálom. -
TokraFan #3573 Wharf hangárt nem lehet építeni?
(ne álljatok rá arra a kerek izére, ami az M-es dokkoknál közlekedik ha le/felszáll egy hajó. Bevisz a talajba és nem lehet kijönni
) Egyszer azt is ki fogom próbálni, mi történik ha rajta állok a dokkon miközben az állomás eltünteti a "gyomrában" a hajótkat.
-
TokraFan #3572 Ok, akkor itt van...:-)
"Új ficsőr! Kaptuk ezt a lenyíló (Valójában fel...) menüt,"
Na ez nagyon kellett nekem, nagyon örülök, hogy megcsinálták! Thanks az infót!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.30. 00:17:34 -
mumoka 2012 #3571 az új ficsör már kint van mod ban is a neve buildmodule
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.05.29. 20:34:16 -
Ez teljesen jó, ugyanis a bányászaim előszeretettel mennek a szektorok szélére. Csak kellett volna melléjük védelem.
Bár az is igaz, hogy csak akkor látok mellettük piros nyilakat, mikor én is a szektorban vagyok. -
Jóózsf István #3569 Helyesbítenék! A Xenon vadászok spawnolhatnak bármelyik szektor elhagyatott részén. Leginkább a peremén. -
Talán mire mi készhez kapjuk, addigra jó lesz.
Amúgy mintha már most is lenne valami, csak először be kell vinni az állomásra az anyagot, hogy lássa, van olyan is.
De ez nem biztos. Utána kell majd néznem. -
Jóózsf István #3567 Új ficsőr! Kaptuk ezt a lenyíló (Valójában fel...) menüt, amiben ki lehet pipálgatni, hogy mivel kereskedjen az adott állomás. Olyanokat lehet bejelölni, amik nincsenek egyébként a létesítmény repertoárjában. Ebből egy dologra tudok következtetni, hogy napokban emlegetett RAKTÁR/DEPO funkciót így lehet megvalósítani. Még nem próbáltam, de elképzelésem szerint elég egy dokk és valamennyi raktározási kapacitás és ennyi!
Igen. Nagyszerű! Akkor ezt is kipipáltuk.
Csak egy baj van. Hogy "deszelektálásnál" (Amikor meg akartam szüntetni) összeomlott a játék!!!
Nasebaj!
Nem csak a játék! Vitte magával a Steam-et is! Na ezt csinálja az EGOSOFT után bármelyik nagy játékfejlesztő!!!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.05.29. 17:37:17 -
Jóózsf István #3566 Zseniális!
Meg van véve!
-
TokraFan #3565 István
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Rózsaszín festésem nincs, csak ezt találtam. Első körben a jelenlegi logódból kiindulva...
Logo V1 vagy Fekete festésen
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.29. 16:19:50 -
Jóózsf István #3564 Amikor még nekem sem volt mindegy, hogy mennyi az annyi, akkor is sokszor lehúztam csutkára az építkezésnél a büdzsét. Legfeljebb ha valamit nagyon nem akartak hozni (Az ajánlat elég gyorsan befut) Akkor feljebb húztam.
Mostanság, (Talán 3.0. tehát nálatok is...) meg mintha automatikusan működne. Ezt csak félve mondom, mert lehet hogy én haluztam be! Valamikor azt vettem észre, hogy elmozdultak a csúszkák és biztos, hogy nem én babráltam! Meg még az is a kérdés, hogy fentről le, vagy lentről fel!??!?
A milyen messzire... kérdés nem annyira kardinális. Viszonylag gyorsan beletanulnak. Nem is annyira a kapitányok, hanem a gazdasági igazgatók. És az bizonyos, hogy elég az egyiknek okosnak lenni! Egész jópofa ez a max 5 szektor távolság. Elsőre furcsa volt, de adott a játékhoz egy plusz csavart.
Mumó!
A VRO-t neked kell kipróbálnod! Te vagy a legvéresszájúbb közülünk! Azt azért kötve hiszem, hogy gazdaság nélkül működne!!! -
mumoka 2012 #3563 ez a vro most micsoda itt nincs gyártás csak álando hajó csata vagy hogy van ez tömören kitudja vagy ki próbálta ki ezt ?
-
Az árak manipulálásával biztos meg lehet oldani. A kérdés az, hogy milyen messze hajlandó elmenni a hajó?
Én pl. az EC mindig magamtól viszem, így annak a vételi árát leviszem a minimumra és utána küldöm is a szállítót a cuccal.
A többit meg leviszem 60% körülre. Ha szerencsém van és jó helyen épül akkor hamar hozzák a cuccot. Ha nem jó helyen épül, akkor meg várhatok vagy intézhetem magam, drágábban.
Ha 100%-os áron veszek mindent, akkor hamar hozzák a cuccot az építkezéshez. -
mumoka 2012 #3561 viszont a-val az inditásal az argon&rokona is piros tehát zöld paranid ,teladi,hop meg a splitek többi mind piros nekem alap ból a játék eleje óta ezért jó a leopárd amit kitaláltak csak drága kicsit viszont csak energia cella, smart chip , hul , advanced electronics gyáram van semmi más nincs def platform az van ahol vagyok minden rendszert védenek nem kell külön zeus minden kapuhoz. -
mumoka 2012 #3560 xd én a 2.60 patch óta 1 sem találkoztam sehol sem pedig nem irtatom ki de xenon a-nál több van és nyomulnak rendesen gyözöm kordába tartani ö-ket én a split 2 és modal játszom ahol az elején a hajóban ülsz. -
Jóózsf István #3559 Nem figyeltél!
A Khaak "kaptárhoz" viszem gyakorlatozni a hajókat!!! -
Jóózsf István #3558 Végeztem a veterán gyűjtögetéssel. Elfogyott itthon az összes nyugtató. Marad a szesz!
Be is árultam a megfelelő helyen a létszám felülírós problémát. Kíváncsi leszek mit kezdenek vele. Szerencsére valaki szépen összefoglalta az összes marhaságot a témában, így nekem már csak egy negyediket kellett odabiggyesztenem!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1:
If you want to transfer Crew from a ship to another. They don't board it and stay around the destiantion ship
until you leave the zone. Then they are starting the board mechanism.
2:
Also if you are on the ship that is involved in the boarding and you are not steering it, they don't start the transfer procedure at all.
They wait until you leave the ship. You cannot tell the captain to resume his tasks.
3:
If you are not near enough of the transfering ships, the emergency pods are flying far far away from your ships, till they are the next in order to board.
That leads to a whole bunch of emergency pods to fly far away and wait there to be the next in line. Easy prey for fly by shooting of trade ships if they happen to pass by.
Workaround is to wait until the all flew to the destination ship and than fly out of range so they can start the boarding.
Az össze-vissza lövöldözésre van hibajegyzék. Következő "kiadásban" javítják.
Tartok tőle, hogy nektek egyhamar nem lesz 3.20-atok
Rájöttem egy huncutságra is. Jó, hogy összegyűjtöttem a veteránokat, csak épp sokra nem megyek velük. Ugyanis: Egy katona, amint betölti az első csillagját, onnantól veterán, egészen a negyedik csillag betöltéséig, ahol is elitté válik.
Észrevettétek, hogy vannak "inasok" a fenntartó személyzet között? (Vagy ez is 3.20?)
Remélem 4.20-as kiadás nem lesz, mert ha sokat négyhúszazok kijön értem a yard!
-
mumoka 2012 #3557 ott hagyod az állomásnál a capitalt lőni a piros kalózokat ? én nemerem mert 5 percel később már piros az állomás . -
Jóózsf István #3556 Van ebből egy ikertornyos változat is, de azt nem mertem megkockáztatni, hogy egész amerikát a nyakamra hozom!
Pedig szívből gyűlölöm az egész kontinenst. Legszívesebben egy búrát raknék rájuk, hogy a sok f.szság ne tudjon kijönni!
Nincs valakinek egy meglehetősen nagy sajttálja FEDŐVEL?
Helyesbítenék: Csak a fél kontinenst!
-
Jóózsf István #3555 -
Jóózsf István #3554 "hogyan tudom odaadni az építésre is?"
3.20-ig sehogy! Új ficsőr, hogy restriktálni (rommá tudom facsarni ezt a szót) lehet az építkezést. A többi kereskedést eddig is lehetett.
Ha nagyon ügyesen trükközöl az árakkal és magának a gyárnak azt mondod, hogy csak saját berkeken belül adhatja el, akkor van esélyed magadnak eladni egy építkezésre, de csak pár százalék. Mondjuk ha az NPC-k nem gyártanak olyat, vagy nagy a hiány, akkor ők drágábban fogják adni. Te megszabod a gyárnak, hogy csak sajátra, és lehúzod manuálisan az árát a terméknek. Akkor bele lehet kényszeríteni az építési vállalkozót, hogy tőled vegye. Ja igen Az építkezésnél is ha megnyitogatod az alsó három +-os menüt, az egyikben vannak csúszkák, amivel megszabhatod, hogy mennyit költhet egy-egy összetevőre! Itt értelem szerűen le kell húzni mindent minimumra!!!
Talán így...
Ez a logó van most a hajóimon. Még azt is lehetne, hogy a feliratot lecserélni a Fuscher & Co-ra
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.05.29. 00:44:29 -
Jóózsf István #3553 Nem hazudok "még egy fej vöröshagymáért sem!"
Jocó!
Akkor visszalépek, mert fejből nem megy.
Én hülye! Azt hittem, ha jücsübbe beírom, akkor ezer találat lesz rá. Semmi! Van olyan debil, aki odaírja a címbe, hogy Welcome to flight scool és még csak köze sincs hozzá. Szóval akkor mégiscsak belépek.
Mégiscsak ment volna fejből: Térkép, fent kérdőjel, et voila!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.05.29. 00:21:03 -
TokraFan #3552 Köszi. Azt tervezem, hogy saját hajókkal hordom/hordatom a cuccot ahogy a másiknál is, elvileg az nem lenne gond, ha nem jön senki. De a szomszédban vannak mások is.
István
Azért kérdeztem, mert feltűnt, hogy a szektorok szélén gyakran felbukkannak a Xenonok, 1-2 kósza hajó, esetleg egy kisebb kötelék, de gyanús volt, hogy amíg nem mentem odáig addig egy se jött és nincs is a szomszédban Xenon rendszer. Akkor tesztelem majd, hátha kiderül ez a spawn kérdés.
Még egy kérdés: Amit a gyáram termel, azt hogyan tudom odaadni az építésre is? Elég ha beállítom a irodai dolgozónak, hogy vegyen és kész aztán megveszi saját magamtól? Vagy...nem világos teljesen.
(Photoshop, Illustrator, Affinity Designer, ezeket használom munkára. Vektoros programban egyszerűbb logót tervezni, mint pixelesben. Azt majd megnézem, hogy a szöveg mennyire nyerő, mert elég kicsi a hely és nem biztos, hogy rendesen olvasható lesz a hajón. Főleg, mivel logó is kerül alá/fölé. Mellé sajnos nem tud, mert akkor már biztosan nem lesz olvasható)
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.28. 23:30:40 -
Mire lesz nekünk 3.2?
Addig még várhatok, mert most nincsenek a környéken.
Én Reunion-ban is használtam egy nagyon jót. Nagyban megkönnyíti a tervezést. Minek csináljak saját táblázatokat, mikor más már megcsinálta.
Persze, szeretek táblázatokat csinálni, de annyi mindenre nem szánok időt, hogy inkább másét használom. A játékélmény megmarad a repkedésben. Hiába, öregszem.
Oké, hogy nem néztél bele az oktatóba, de hol lehet egyáltalán belenézni?
Csak az acsi miatt érdekel.
A minap pont meglett a taxis, bár úgy nézem, hogy csak 20 kellett. Valamiért én 50 fuvarra emlékeztem. Nem sok játékosnak van meg.
De azon meglepődtem, hogy jóval többen használták már az autópályát szkafanderben.