7251
Egosoft X4
-
mumoka 2012 #3607 engem az idegesen rohangáló másod pilóta zavar , leül1 sec felkel megy másik szék leül & felkel ezt csinálja xd ezt nem lehet ki iktatni valahogy. -
mumoka 2012 #3606 a neutron is elég jó én azt használok -
mumoka 2012 #3605 xd abol van 230000 db már -
#3604 A jó minőségre még egy kicsit várni kell. Mert gondolom nem 360-ban tetted fel azt a nagy fájlt.
Közben kipróbáltam a Shard-ot P-ken. Nem igazán vagyok vele megelégedve. Gyorsabban túlmelegszik, mint a Bolt.
Egy P-t nem gond vele leszedni, de a másodiknál már rendesen várni kell, hogy hűljön és újra tudjak tüzelni. -
Jóózsf István #3603 Az kábé egyedi eset lehet. Minden hajó más. Legtöbbjüknek nincs is orra. Mármint szem előtt. Nem hinném, hogy belefutsz még egyszer!
Ezért szeretem a pulzust. Az elején hallgathattok egy kis bosszúállókat. Elfelejtettem lehalkítani. -
TokraFan #3602 "Az Incarcatua vállalhatatlanul tetű!"
Na pont ez volt az egyik, amit vettem. Irdatlanul lassú a szerencsétlen. Képes 10 percig dokkolni, ha nem pont szemből érkezik a csőre.
Ha már villogás: nemezisem nincs, de vettem egy Tem-et a HQ-hoz rohangáltatni és persze beleültem egy próbakörre is. Na ott is az van, hogy baromi hangulatos a hajó, ahogy a híd hátul van, előttem meg az egész hajót látni a cockpit-ből (kb. mint egy óceánjáró konténerszállító hajón IRL), csak sajnos oda raktak 4db sárgán villogó stroboszkópot, amitől 2 perc után kiégett a szemem. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? Nem mintha sűrűn vezetném, de ha később más hajónál is lesz ilyen, akkor jobb felkészülni rá. Modot már keresgéltem rá, de nem találtam.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.31. 20:05:09 -
Jóózsf István #3601 "Arra jó, hogy leszedjem a nagy hajó moduljait biztonságos távból, majd átüljek egy másik hajóba, amivel szétlőhetem magát a hajót. "
Hááát. Nem tudom megér-e ennyit?!?!?
Készítettem én is egy felvételt egy behemót foglalásról. Egy óra mire feltölti... "
9% feltöltve
59 perc maradt"
32 Giga! -
#3600 Először azt hittem, hogy zavarni fog, de ennyi óra játék után és most, hogy írod, nem vettem észre, hogy zavarna. És én nem csak a felét látom, mint te vagy ahogy a videóban van, hanem az egészet.
Gyors összedobtam egy táblázatot az enciklopédia alapján.
M-es tornyok területén az Argonok a legerősebbek. Egyedül a forgási sebességben térnek el a fajok és ott az Argon a gyorsabb.
Kivétel a Flak. A Split Flak torony nagyobbat sebez, de lassabb, kisebb a hatótávja és a torony sem fordul olyan gyorsan.
MK2-es M-es lövegek területén nincs faji megkülönböztetés. Kivétel az a pár Split.
A Shard nagyot üt, gyorsabb, mint a Pulse, de kisebb a lőtávja. Konkrétan 730 a sebzés, 3,7 km a hatótáv, 4838 a sebesség.
Emellett alacsonyabb a RoF és magasabb a RoH, mint a Pulse-nál.
A Bolt erősebb, mint a Pulse, jobb a RoF, de sokkal nagyobb a RoH. Emiatt is melegszik olyan hamar túl.
Szerintem most kipróbálom a Shard-ot, ARG Pulse tornyokkal.
A Mass Drive-től nem ájultam el. 228 a sebzés, míg a Pulse-nak 251. Oké, hogy nagy a hatótáv és a sebesség, de a videó alapján mégiscsak kicsi a tűzerő.
Arra jó, hogy leszedjem a nagy hajó moduljait biztonságos távból, majd átüljek egy másik hajóba, amivel szétlőhetem magát a hajót. -
Jóózsf István #3599 Igen. A Bolt-nak nincs szórása! Vagy legalábbis jelentéktelen!
De jó, hogy eszembe jutott! Téged nem zavar a Nemezisben jobbra lent a fényjáték? Engem meg tud ölni. Villódzik!
Egész jó fülkéje lenne, hajlandó is lennék használni, de inkább kikapcsolom!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.05.31. 18:26:19 -
#3598 -
Jóózsf István #3597 Ahogy Mumó is írja a Leopárd kapott a hasára négyszer két "M"-es tornyot egy-egy pajzzsal.
Jocó! Isten ments. hogy lebeszéljelek a ratatáról!!! Meg sem akarlak győzni! Csak tényeket közlök.
Az én matekom szerint:
Sebesség = pontosság
Pontosság = sebzés
Az lehet, hogy kevesebbet sebez, de ha kétszer annyi talál be, akkor már kábé ott vagyok, vagy még ottabb! Ez nagy hajóknál annyira nem számít, de ugye nem csak nagy hajók vannak a világon. És ugye ki hol áldoz. Kinek mi áll kézre.
Amit én most mutattam. Az a split ratata alias Neutron Gatling. A Bolt Repeaternek a megfelelője. Majd kipróbálom a Bolt-ot is szórásilag! -
#3596 Meg volt már bénítva. Először lelövöm a fegyverzetet, aztán, ha van nálam bomba, akkor kiugrom és rádobok kettőt a nagy pajzsmodulok közé. Ez elintézi mind a kettőt. Onnan kezdve nincs visszatöltés.
Természetesen a hajó áll, bár, ha mozogna, az sem lenne probléma.
Amúgy a Nemezis nem nagy hajó, szóval nem gond kiszállni és megtalálni a pajzs generátorokat.
Arra mondjuk mindig figyelek, hogy ne tartson felém egy Xenon se.
A ratata szerintem nekem nem szór annyira, mint neked. De én Teladi állomáson raktam fel. Le is videóztam, mindjárt átkonvertálom és feltolom, hogy miről is beszélek.
A sebesség értékek felettébb érdekesek. De nekem a sebzés is számít. Hiába gyors, ha keveset sebez. Még így is tudok többet mellé lőni, így talán a nagyobb sebzés nekem fontosabb. Főleg, ha szemből támadnak.
A távcsöves Mass-t ki fogom próbálni. Sajnos már nincs K a Teladi rendszerben.
Nekem pont egy Incarcatua-m van. Szerintem pont, hogy nagy raktér és vállalható sebesség, legalábbis a Teladikhoz képest.
De ahogy így írod a menedzselést, szerintem nem veszek belőle többet.
Mondjuk ezt is inkább csak én küldözgetem ide-oda és sokat dekkol a Claytronics gyárnál, mert az drága és mindig kevés. -
#3595 EC=Energie Cell
Szokd meg, már ősidők óta ezt használjuk. -
mumoka 2012 #3594 köszi azért valahogy helyre áll végre a gyártás -
mumoka 2012 #3593 igen a leo - még kapót pár puskát párat xd
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.05.31. 17:14:38 -
Jóózsf István #3592 Húha!
Lehet, hogy összekevertem valamit. Utánanézek a fegyvereknek és korrigálok!
Te gyalog mászkálsz egy "K" mellett? Hogy szállsz ki? Akkor már magatehetetlenek? Csak azért csodálkozom, mert régebben nekem is kedvenc időtöltésem volt lebénítani, lecsupaszítani egy "K"-t, aztán otthagyni, vagy rájuk küldeni pár hajót, de eszembe nem jutott volna kiszállni, még úgy is, hogy bénák!!!
Rakéták nálam még mindig ingoványos talaj. Csalás nélkül nem sokra megyek velük: (Ribörszben egy hibának köszönhetően, akármennyit lehetett magunkkal vinni!)
Viszont félek tőlük, mint a tűztől, a nagyobb hajókra szoktam is tenni, ha úgy hozza kedvem. Ja igen. Most a foglalásnál találtam olyat, ami úgy viselkedett mint egy shotgun. Nagyon gyors, nem irányított rakéták kilövés után szétszóródva egy kis sugárban terítenek. Elég ijesztő! Azt hiszem Disruptor rakétának hívják!
Azért jó, ha az ember másfél órán keresztül ír egy hozzászólást, hogy közben le tudja ellenőrizni. Szóval: Sajnos nem tévedtem. A Mass driver az amire gondoltam "Távcsöves" távolsági fegyver 10'000 m/s skúló sebesség. 16 km hatótáv kettőt tudsz vele lőni, mielőtt túlhevül! Ennek van egy Split megfelelője (Szinte mindennek van!) a Boson Lance; Egy lövés távcső nélkül. Ugyanúgy 10'000 m/s skúló sebesség de nevetséges 7 km-es hatótáv. KUKA! Nem is értem minek?!?!?
És ha már split megfelelő. Akkor itt a ratatáé: Neutron Gatling. Folyamatosan tud lőni, de az a szórás!!?!?!?!?!?!?! A ratata is ilyen pontatlan? Hogy lehet ezzel BÁRMIT is eltalálni???
Ratata, (Bolt Repeater)
1920 m/s
4.8 km
Neutron Gatling
1728 m/s
4.3 km
Pulse
4562 m/s (Több, mint a duplája!!! )
5 km
Tuningal 5246 m/s és ugye 7.4 km ami a számokól nem egyértelműen következik, de itt vált át cél jelölő lőhetővé. Majd ha lesz rá energiám, akkor megfejtem. Mert ugye +30% projectile lifetime ami egyértelműen befolyásolja. Amivel csak 6.5 lenne.
És akkor mindez mozgóképekben! (A kép segít megérteni mi történik. A legszélén van a split vacak, egyel beljebb a két Mass és a középső kettő a gatling (Ki hinné? ))
"L"-es hajók? Hűűűű! Elég vegyes a kép. Többnyire inkább a sebességre mentem rá. Ezért a paranid szállítókat és bányászokat elég nagy számban lehet a flottámban felfedezni.
Aztán volt olyan heppem is, hogy "kell a raktér" Akkor rászoktam Viku által favorizált Shuyakura.
Az Incarcatua vállalhatatlanul tetű!
Amióta a Splitek beszálltak a játékba, azóta meg egyértelműen Buffalo illetve a becsalt Leopárd. Mumó jelezte, hogy frissítették a modot:
Frissítés: máj. 29. @ 21:53
More Turrets by User Request.
Ám legyen!
Arra ti is rá fogtok jönni, hogy a menedzserek szarnak rá milyen hajót hova küldjenek, Így előfordulhat, hogy egy 50'000-es rakterű batárt elküldenek egy talicskányi áruért. Akkor már inkább legyenek gyors hajók, legfeljebb fordulnak kétszer. KB ugyanott leszünk!
Mondjuk ez a Leopárd után nem is lehet kérdés! Csak meg ne szűnjön a mod, (A steam-en könnyen előfordulhat!!!) mert akkor egyszer csak ott állunk egy szál hajó nélkül! (Nyilván nem, de a készítő mod hajói köddé válnak!)
Jocó!
Az építkezéssel nekem ilyen gondom EDDIG nem volt. Meg én mindig rábíztam a gépre. De a csapatmozgatásos mizériámból kiindulva, meg ismerve a játékot simán el tudom képzelni, hogy felülbírált téged is...!
Így, hogy már két órája írom, biztos kihagytam valamit, vagy egyszerűen elbaltáztam...
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.05.31. 17:01:59 -
mumoka 2012 #3591 ec az mi? én mind a 2 hull gyártanám xd lassan egy nagy komplex készül nálam & egyre zavarosabb az építmény
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.05.31. 15:27:19 -
#3590 Nem bányászható, termelni kell.
Ha jól emlékszem, akkor EC és Ore kell neki.
Teladiknál tudod a modult megszerezni. És a Teladi Hull Part Produkt-nak kell.
Ha sima Hull Part Produkt-od van, akkor Refined Metal kell neki, értelem szerűen ilyen nevű modul is gyártja és szintén EC és Ore az alapanyag.
Nekem eddig csak 1 építőm van és azt sem tudom elcibálni a jelenlegi építkezésről.
Nem is értem. A béreltek lelépnek, ha nincs nyersanyag, a sajátomnál meg nem lehet törölni az aktuális megbízást akkor sem, ha nyersanyaghiány miatt nem tud építeni. -
mumoka 2012 #3589 használj leopárdot a cargo bővítő vel és minden ok -
mumoka 2012 #3588 én vetem 2 saját építő hajót az nem lép meg a zsével sem. -
mumoka 2012 #3587 na most jön 1 nagy kérdés a teladianium hol bányászható mert a listába nincs kérnék ház számot is ha lehet. -
#3586 Lelőttem vagy 4 K-t, kezd normalizálódni a helyzet a rendszerben.
A kis vackokat elintézték a teladik. De nagyon hülyék. Ott áll a két nagy hajójuk a xenon állomásnál, de olyan messze, hogy a lövedékek már nem csapódnak be.
Pedig az állomáson lévő tornyokat is leszedtem.
Közben felfedeztem, hogy a K-ról a pajzsgenerátorokat le lehet robbantani két bombával. Mondjuk sajnálattal tapasztaltam, hogy a pajzs ilyenkor nem szűnik meg, csak nem tölt már vissza. De ez is nagy segítség, mert a hullt is javítják a kis robotok. Meg a modulokat rajta. Míg intéztem az egyik K-t, addig jött még egy segíteni neki. Annak is nekiálltam, mert az első már harcképtelen volt. Közben érkezett egy kisebb P felmentősereg is, de addigra már harcképtelenné tettem a második K-t is. Elintéztem a kis vackokat és nekiálltam az első K felrobbantásának. Épp mire végeztem vele, befutott egy harmadik K is :D.
Ezt is harcképtelenné tettem, de közben meglepődve tapasztaltam, hogy míg a másodiknál manővereztem, egyszer csak elindultunk. Megjavították az egyik hajtóművet... Gyorsan kilőttem és tovább hámoztam a harmadikat. Miután az is harcképtelen lett és baromi lassan ment a robbantás, a bombám is elfogyott közben, így hívtam a Cobra-t is segítségül. Nagy hajó már nem volt a rendszerben és kicsiből is elég kevés, el is voltak foglalva a nagy Teladi hajókkal.
Igencsak bénán harcolt a Cobra-m. De azért sikerült felrobbantanunk mind a kettő hajót.
Hogy ne legyen akkora az örömöm, a megrendelt állomásoknak ez idő alatt el kellett volna készülniük, de nem történt meg.
Az egyiknél, amelyikhez már másodszorra béreltem fel építőt, cseszett befejezni és a nyersanyag is eltűnt, valamint a tervekből a megrendelés is. Tolvaj egy banda ez, mert otthagyta az építkezést is.
A másiknál meg valamiért 1 egész db Claytronics hiányzik ismeretlen okokból. Én szállíttattam és pontosan ki lett számolva. Szerintem itt is tolvajkodik valaki.
Sajnos már nem az első eset, hogy nem annyi érkezik, mint amennyinek kellene.
Extrában egyik építkezésnek sem látszott a feladata a listában. Megcsináltam egy egyszerű feladatot, akkor felbukkant az egyik eltűnt, de útvonalat már nem tervezett rá. -
TokraFan #3585 Roncs-guberálást még csak tutorialban csináltam, ott is ez a kiálló izé volt, aminek az ajtaját oldalt egy panelen kellett kinyitni. Éppen ezért kerestem ilyet a roncsokon, de sehol semmi. A pingelést megnézem, mert azt nem csináltam. Találtam 2 hajóroncsot és egy leszakadt állomás darabot amit manuálisan végignéztem ajtó után, de semmi. Tegnap egy másik rendszerben is találtam roncsokat, de azokon sem volt sehol bejárat.
L-es kamionból melyiket használod? Vettem már kettőt, de mindegyik rettentő lassú a legerősebb hajtóművel is. Az M-esek sokkal gyorsabbak, persze jóval kisebb raktérrel.
Egyébként rengeteget dob az élményen _szomomra_ ez a space legs. Főleg az M-es hajók nagyon brutálisak, ahogy körbe lehet járni őket. Még az űrben elég bénának ható hajók is (pl. a Tem, a sörösdobozokkal az oldalán) az állomáson dokkolva nagyon ütős. Sokkal jobban érzékelhető a méretük így. A Split hajók dizájnra nekem nagyon bejönnek, azt nagyon eltalálták most. Persze ez szubjektív. -
#3584 Én úgy nézem, hogy a Beam nagyon távolság függő.
A Nemezisen most a két turret beam.
Én azt hittem, hogy a Mass Drive olyan, mint X3-ban. De akkor ezek szerint nem. Mondjuk nem utolsó, ha 10 km-ről ki tudom lőni a hajó hajtóművét. Sokkal könnyebb a biztonságos megközelítés utána.
Nem lenne rossz, ha le lehetne vele szedni a tornyokat is, de azok annyira picik, hogy egyrészt vicc a hajóhoz képest, másrészt nem látom, hogy merre van.
Azért a videós nagyítás, ami X3-ban benne volt, itt nagyon hiányzik.
Állomásnál is láttam, hogy lő, de azt már nem, hogy mi.
Na majd próbálgatok.
A rakétákra még nem álltam rá, mert azokhoz muníció is kell. Gondolom.
És, ha elfogy, akkor máris sokkal gyengébb a hajó.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2020.05.31. 10:19:50 -
Jóózsf István #3583
Miért akarod tudni, hogy mennyire sérült a felszíni elem? Nem akarod teljesen elpusztítani?
Egyébként erre is van lehetőség, mert mielőtt teljesen megsemmisülne leáll. Mondjuk ez egy hajtóműnél egyértelmű, egy lövegnél már nem annyira.
Kicsit vitatkozzunk!
A fegyverek közül a Mass drive. Ha jóra gondolok, (Nagyon messzire nagyon nagy erejű lövés. Amolyan sínpuska jellegű. Ribörszben az volt a "mesterlövész ágyú"?) Mert az a leghaszontalanabb fegyver! Tényleg csak arra való, hogy 10+ kilométerről leadj vele egy hatékony lövést, és annyi. Aztán válts át egy másik fegyverre és folytasd azzal.
A beam-et már ekéztem itt, de azok "L"-es tornyok voltak. Készítettem is róluk felvételt, (100-as pézsé nélkül nem ajánlott a végignézése!!!) ha emlékszel. Szinte teljesen hatástalanok voltak. Hogy ez hogyan néz ki "M"-es kategóriában nem tudom. Sosem vonzott annyira, hogy kipróbáljam. Azt fejből is tudom, hogy a pulse lövedék gyorsabb a ratatánál! Nyugodtan vehetsz rá mérget is! (MIndkét ratatánál, mert a spliteknek is van, más néven!)
Szóval: A két millát nyugodtan költsd másra. Mindenki ratatázik, mert jó a hangja. (Parasztvakító) Ha neked bejön, akkor nincs semmi gond. Én is irigylem az erejét, de valahogy az én kezemben nem olyan hatékony. Ha már nagyon sok ideje használod, akkor nézz egy találati arányt a statisztikában. Csak érdekelne, hogy a teóriám helyes-e!
Valamint, Nagyon tudom ajánlani hozzá, Mumó által képbekerülő Expediter (Projectile speed mod-ot) Ha majd kifejlesztetted!
Csak vigyázni kell vele, mert sumák a mod. Addig kel le-fel pakolgatni, amíg azt nem látod, hogy:
+15
+30
+30
+30
Na így már atom lesz a ratata.
Ezzel a tuning-al a pulse-al 7.4 kilométerre tudok ellőni és kb 5 kilométerig teljes hatékonysággal tudom alkalmazni! -
#3582 Pont az a rendszer.
De nekem az a gyanús, hogy még mindig lövik az állomást és még mindig ott a térképen kékkel. Pedig már meg kellett volna semmisülnie.
Nem baj, jó pénzgyűjtési helyszín, lövöldözöm a P-ket, K-kat, ás, ha van elvétve, akkor az Ilonkákat.
Az előléptetés miatt nem aggódom. A tervrajzokat össze lehet szedni egy kis munkával és ügyességgel másképp is.
A ratata tetszik, mert 2-3 sorozatból leszedek vele egy L-es tornyot. Oszt, mint állat. De a melegedésre tényleg figyelni kell, nem szabad azonnal nekiesni a hajótestnek. Igaz, még csak egyes szintű rajta a fejlesztés, mert a kettes valamiért talán nem tetszett, a hármas meg nincs kifejlesztve.
Azt nem mondanám, hogy lassabb lövedék, szerintem a pulse lassabb.
A szórósnak most nem ugrik be a neve. Ott azért lassabb az újratöltés, nagyobb területen szórja szét a golyókat és az sem gyors. A plazma a pulse-nál is lassabb, az nem fog érdekelni, a mass drive meg 2 milla darabja. Egyszer ezt is ki kell majd próbálnom. A beam szintén hamar felmelegszik, lehet, hogy arra egy hűtés módosítás kellene és jó is lenne. A beam az Elite-ben is ütős, csak hamar túlhevíti a hajót. Nagyon figyelni kell rá.
Az addig oké, hogy mellé klikkelek, de akkor nem látom, hogy mennyire sérült a felszíni elem. Emellett idő, míg tudatosul bennem a dolog.
Egérrel játszom, jól megy a célzás, bár van amikor pont oda nem akar, ahova kellene. A pontos találathoz van amikor millimétereset kell csak mozdítani az egéren, ami nem egyszerű. Főleg, ha úgy akarom lelőni, hogy ne kezdjen el engem lőni. -
Jóózsf István #3581 Nahhhh. Újabb űrszemét van felettünk. Bár ez visszajön. (Elvileg)
Vissza témába: Roncsok Argon Prime-ban.
Mert nem egyértelmű. Talán nem rontom el az örömödet, ha elárulom, hogy olyan képződményt kell rajta keresni mint egy konténer. (Mintha be lenne ágyazódva a roncs falába úgy, hogy az egyik vége kilóg!) Az sem biztos, hogy mindegyikbe be lehet menni. Előtte érdemes a hosszútávúval megpingelni! Ha visszapingel kékkel, akkor nekiállhatsz keresgélni.
Ha majd úgy érzed, akkor elszpojlerezek egy olyan roncsot, ahol nem csak simán egy "T" folyosóban kel haladnod, hanem egy mini útvesztőben kell egy kis feladványt megcsinálni, hogy hozzájuthass a javadhoz. Hogy mi a jutalom, arra már nem emlékszem!
Jocó!
Ha ugyanarra a Teladi kereskedelmi központra, vagy egyéb állomásra gondolunk (Ianamus Zura) Akkor annak rendszerint az a sorsa. Vikué is és az enyém is kuka. Szerencsére már megoldották, hogy ne bukjuk el a polgármestert és az állomást is újjáépítik, ha nem is pont ott. Szóval no para. Elő fognak léptetni. Így, vagy úgy!
A ratata elég erős fegyver, ha valaki a nyűgjeivel együtt tud élni. (lassabb lövedék, túlmelegedés. Nekem még az újratöltés ritmusa sem állt "kézre!")
Célzó számítógépet nem kell kikapcsolni, ha felszíni elemet akarsz lőni, (Lövegtorony, pajzsgenerátor,...) Akkor bökj előtte agy balost a semmibe. Megszűnik a hajón a kijelölés, és onnantól segíteni fog, mert amikor észleli, hogy te mondjuk egy lövegre célzol, akkor (A sárkánynál) mind a hat főfegyvert (Nemezisnél ötöt) arra a pontra fogja irányítani/fókuszálni. Mert különben terítene! A lényeg, hogy ne használd a kijelölést!
Egérrel játszol? Mert azzal némileg könnyebb precíziós lövéseket leadni.
Köszönjetek szépen az új teherhordómnak. Az elődje kb 10 évet szolgált kisebb-nagyobb javításokkal. Remélem már egyáltalán nem leszek a tudatomnál, amikor ez kihullik alólam!
Nem ér a környezetből messzemenő következtetéseket levonni! -
#3580 Ez a Bolt Repeater elég keményen tolja, csak sajnos túlmelegszik.
Azért csak sikerült lenyomnom egy K-t a Cobra-val.
Vettem egy Nemezis-t. Ezen van most a Bolt Repeater, de lehet, hogy lecserélem majd arra a szórósra.
Elintéztem vele egy K-t és egy I-t.
Az autócélzás kapcsolására nem lehet billentyűt beállítani?
Eléggé zavaró, mikor egy tornyot akarok lelőni és épp csak kidugom a fejem ehhez, de a hülye gép meg a testet lövi a torony helyett. Persze a fejem meg kapja az áldást. -
TokraFan #3579 Köszi, akkor megnyugodtam. A neten olvastam olyat, hogy nem lehet építeni, bár ezek jellemzően 2018-as posztok voltak.
Mumo
Izgatta a fantáziám, hogy mi történik...:-)
Argon Prime-ban van egy csomó roncs (állomás darabok és hajóroncs is). De egyiknél sem látok bejáratot, ahol be lehetne menni szajréért. Ezek csak úgy ott vannak dísznek, netán küldetéshez tartoznak, vagy lehet velük valamit kezdeni? -
#3578 Tegnap kiakasztott a StarCitizen, ma kiakaszt ez.
Vajon miért nem hajlandó eltenni a Cobra-m a Perselus-t és kiengedni a drónokat?
Ennek nyomán majdnem szétlőtték a Perselus-t.
Elértem a következő rangot a teladiknál, csakhogy ahol meg kellene ejteni a ceremóniát, ott szépen körbe van véve az állomás Xenon-okkal és ami azt illeti, az állomás szét is van lőve. Ennek ellenére nem semmisült meg. -
mumoka 2012 #3577 sikerült tegnap délután a vro mod elindítani ez elöti szektort védem Matrix #598 úgy látom nem erősebek ezek csak jóval nagyobb hullámban támadnak a xenonok kicsit pörgőseb így a játék van hogy 2-3-4 percenként bedob 10-15 npc ecere & már 20 as a stendingem a split már a köszönést macrozta olyan sűrűn jön de a def plotot már épül csak kicsit nehéz mert folyamatosan le akarják lőni.És látom a leopárd-ra jött update is.
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.05.30. 08:23:21 -
mumoka 2012 #3576 látom te minden apró dolgot ki próbálsz -
Jóózsf István #3575 Hogy a kérdésedre is válaszoljak.: Erről beszéltünk nemrég Jocóval! Hogyne lehetne. Még a színét is megválaszthatod. (Kék vagy sárga)
Viccet félretéve a kék a fenntartási, a sárga az építő! Ha mindkettőt alkalmazod, előfordulhat, hogy mindkettőben fog építeni és karbantartani is! -
Jóózsf István #3574 Hogy jutottál be arra területre, amikor ott esemény van? Elméletileg vannak biztonsági rendszerek... Néha én is szoktam parázni, hogy elraknak befőttnek!
Köszönöm a LÓGÓT! Ha felébredtem, fel is próbálom. -
TokraFan #3573 Wharf hangárt nem lehet építeni?
(ne álljatok rá arra a kerek izére, ami az M-es dokkoknál közlekedik ha le/felszáll egy hajó. Bevisz a talajba és nem lehet kijönni ) Egyszer azt is ki fogom próbálni, mi történik ha rajta állok a dokkon miközben az állomás eltünteti a "gyomrában" a hajótkat. -
TokraFan #3572 Ok, akkor itt van...:-)
"Új ficsőr! Kaptuk ezt a lenyíló (Valójában fel...) menüt,"
Na ez nagyon kellett nekem, nagyon örülök, hogy megcsinálták! Thanks az infót!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.30. 00:17:34 -
mumoka 2012 #3571 az új ficsör már kint van mod ban is a neve buildmodule
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.05.29. 20:34:16 -
#3570 Ez teljesen jó, ugyanis a bányászaim előszeretettel mennek a szektorok szélére. Csak kellett volna melléjük védelem.
Bár az is igaz, hogy csak akkor látok mellettük piros nyilakat, mikor én is a szektorban vagyok. -
Jóózsf István #3569 Helyesbítenék! A Xenon vadászok spawnolhatnak bármelyik szektor elhagyatott részén. Leginkább a peremén. -
#3568 Talán mire mi készhez kapjuk, addigra jó lesz.
Amúgy mintha már most is lenne valami, csak először be kell vinni az állomásra az anyagot, hogy lássa, van olyan is.
De ez nem biztos. Utána kell majd néznem.