Egosoft X4
 • Jóózsf István
  #3583

  Miért akarod tudni, hogy mennyire sérült a felszíni elem? Nem akarod teljesen elpusztítani?
  Egyébként erre is van lehetőség, mert mielőtt teljesen megsemmisülne leáll. Mondjuk ez egy hajtóműnél egyértelmű, egy lövegnél már nem annyira.

  Kicsit vitatkozzunk!
  A fegyverek közül a Mass drive. Ha jóra gondolok, (Nagyon messzire nagyon nagy erejű lövés. Amolyan sínpuska jellegű. Ribörszben az volt a "mesterlövész ágyú"?) Mert az a leghaszontalanabb fegyver! Tényleg csak arra való, hogy 10+ kilométerről leadj vele egy hatékony lövést, és annyi. Aztán válts át egy másik fegyverre és folytasd azzal.
  A beam-et már ekéztem itt, de azok "L"-es tornyok voltak. Készítettem is róluk felvételt, (100-as pézsé nélkül nem ajánlott a végignézése!!!) ha emlékszel. Szinte teljesen hatástalanok voltak. Hogy ez hogyan néz ki "M"-es kategóriában nem tudom. Sosem vonzott annyira, hogy kipróbáljam. Azt fejből is tudom, hogy a pulse lövedék gyorsabb a ratatánál! Nyugodtan vehetsz rá mérget is! (MIndkét ratatánál, mert a spliteknek is van, más néven!)
  Szóval: A két millát nyugodtan költsd másra. Mindenki ratatázik, mert jó a hangja. (Parasztvakító) Ha neked bejön, akkor nincs semmi gond. Én is irigylem az erejét, de valahogy az én kezemben nem olyan hatékony. Ha már nagyon sok ideje használod, akkor nézz egy találati arányt a statisztikában. Csak érdekelne, hogy a teóriám helyes-e!
  Valamint, Nagyon tudom ajánlani hozzá, Mumó által képbekerülő Expediter (Projectile speed mod-ot) Ha majd kifejlesztetted!
  Csak vigyázni kell vele, mert sumák a mod. Addig kel le-fel pakolgatni, amíg azt nem látod, hogy:
  +15
  +30
  +30
  +30
  Na így már atom lesz a ratata.
  Ezzel a tuning-al a pulse-al 7.4 kilométerre tudok ellőni és kb 5 kilométerig teljes hatékonysággal tudom alkalmazni!