Egosoft X4
 • RJoco
  #3582
  Pont az a rendszer.
  De nekem az a gyanús, hogy még mindig lövik az állomást és még mindig ott a térképen kékkel. Pedig már meg kellett volna semmisülnie.
  Nem baj, jó pénzgyűjtési helyszín, lövöldözöm a P-ket, K-kat, ás, ha van elvétve, akkor az Ilonkákat.
  Az előléptetés miatt nem aggódom. A tervrajzokat össze lehet szedni egy kis munkával és ügyességgel másképp is.

  A ratata tetszik, mert 2-3 sorozatból leszedek vele egy L-es tornyot. Oszt, mint állat. De a melegedésre tényleg figyelni kell, nem szabad azonnal nekiesni a hajótestnek. Igaz, még csak egyes szintű rajta a fejlesztés, mert a kettes valamiért talán nem tetszett, a hármas meg nincs kifejlesztve.
  Azt nem mondanám, hogy lassabb lövedék, szerintem a pulse lassabb.
  A szórósnak most nem ugrik be a neve. Ott azért lassabb az újratöltés, nagyobb területen szórja szét a golyókat és az sem gyors. A plazma a pulse-nál is lassabb, az nem fog érdekelni, a mass drive meg 2 milla darabja. Egyszer ezt is ki kell majd próbálnom. A beam szintén hamar felmelegszik, lehet, hogy arra egy hűtés módosítás kellene és jó is lenne. A beam az Elite-ben is ütős, csak hamar túlhevíti a hajót. Nagyon figyelni kell rá.

  Az addig oké, hogy mellé klikkelek, de akkor nem látom, hogy mennyire sérült a felszíni elem. Emellett idő, míg tudatosul bennem a dolog.
  Egérrel játszom, jól megy a célzás, bár van amikor pont oda nem akar, ahova kellene. A pontos találathoz van amikor millimétereset kell csak mozdítani az egéren, ami nem egyszerű. Főleg, ha úgy akarom lelőni, hogy ne kezdjen el engem lőni.