Egosoft X4
 • RJoco
  #3586
  Lelőttem vagy 4 K-t, kezd normalizálódni a helyzet a rendszerben.
  A kis vackokat elintézték a teladik. De nagyon hülyék. Ott áll a két nagy hajójuk a xenon állomásnál, de olyan messze, hogy a lövedékek már nem csapódnak be.
  Pedig az állomáson lévő tornyokat is leszedtem.
  Közben felfedeztem, hogy a K-ról a pajzsgenerátorokat le lehet robbantani két bombával. Mondjuk sajnálattal tapasztaltam, hogy a pajzs ilyenkor nem szűnik meg, csak nem tölt már vissza. De ez is nagy segítség, mert a hullt is javítják a kis robotok. Meg a modulokat rajta. Míg intéztem az egyik K-t, addig jött még egy segíteni neki. Annak is nekiálltam, mert az első már harcképtelen volt. Közben érkezett egy kisebb P felmentősereg is, de addigra már harcképtelenné tettem a második K-t is. Elintéztem a kis vackokat és nekiálltam az első K felrobbantásának. Épp mire végeztem vele, befutott egy harmadik K is :D.
  Ezt is harcképtelenné tettem, de közben meglepődve tapasztaltam, hogy míg a másodiknál manővereztem, egyszer csak elindultunk. Megjavították az egyik hajtóművet... Gyorsan kilőttem és tovább hámoztam a harmadikat. Miután az is harcképtelen lett és baromi lassan ment a robbantás, a bombám is elfogyott közben, így hívtam a Cobra-t is segítségül. Nagy hajó már nem volt a rendszerben és kicsiből is elég kevés, el is voltak foglalva a nagy Teladi hajókkal.
  Igencsak bénán harcolt a Cobra-m. De azért sikerült felrobbantanunk mind a kettő hajót.

  Hogy ne legyen akkora az örömöm, a megrendelt állomásoknak ez idő alatt el kellett volna készülniük, de nem történt meg.
  Az egyiknél, amelyikhez már másodszorra béreltem fel építőt, cseszett befejezni és a nyersanyag is eltűnt, valamint a tervekből a megrendelés is. Tolvaj egy banda ez, mert otthagyta az építkezést is.
  A másiknál meg valamiért 1 egész db Claytronics hiányzik ismeretlen okokból. Én szállíttattam és pontosan ki lett számolva. Szerintem itt is tolvajkodik valaki.
  Sajnos már nem az első eset, hogy nem annyi érkezik, mint amennyinek kellene.
  Extrában egyik építkezésnek sem látszott a feladata a listában. Megcsináltam egy egyszerű feladatot, akkor felbukkant az egyik eltűnt, de útvonalat már nem tervezett rá.