7394
Egosoft X4
-
mumoka 2012 #3673 aba a menüben már én is láttam nálam de én nem használom onnan . -
Jóózsf István #3672 Mennyire nem vagyunk egyformák!!! Menüből használja a SETA-t! Lehet, hogy kontrollerrel játszik?
Az egeremen az egyik oldalsó gomb a tüzelés, a másik a SETA. Nem tudom melyiket használom többet?!?!?!?
-
mumoka 2012 #3671 na találtam még 1 komplex építőt érdemes tanulmányozni . -
mumoka 2012 #3670 jó ez nekünk szerintem ha ezt TokraFan meg látja repül az x4
-
mumoka 2012 #3669 xd borderlands grafika super -
egy kis off: Void Destroyer 2
próbálta már vlaaki? szintén űrös birodalomépítős,rajzfilmszerű grafikával -
Jóózsf István #3667 Ami jól is hozhat?
Nincs recept. A claytronic (Okostégla) is jól hoz, ha dübörög a gazdaság és építkeznek az NPC-k, A Hull Parts (Deszka) már eggyel jobb, mert az kell a hajókhoz is!
Ebben benne lesz Tom válasza is!
Egy nagy kérdés van. Mekkora mennyiségben tudod előállítani? Ha nagyban játszol, akkor olcsóbban tudod adni, és tőled veszik meg a népek. Ahhoz mondjuk nem árt, ha már a termelési lánc elejéről te magad gyártod a termékeket. Tehát te illetve a komplexed/gyáraid gyűjtik be érceket, gázokat és így tovább. Akkor szinte mindegy lesz mennyiért adja el, mert neked nem került effektív semmibe. Persze a gyárat fel kellett építeni és a hajókat is meg kellett venni, de az a befektetés része.
A kereskedés meg nem annyira egzakt hogy az első gyanús jelre pánikba kelljen esni. Az, hogy hullámzik a kereskedés, az pont törvényszerű. Feltermelsz egy valamekkora készletet. közben keletkezik rá igény eladod. Leesik a készlet akkor a gyár fel fogja emelni az árat, akkor elmennek máshoz vásárolni. És így tovább. De ez csak abban az esetben igaz, ha automatán hagyod az árakat a gyárnál. Ha úgy csinálod, ahogy feljebb írtam és mindent te állítasz elő, akkor lehet azt csinálni, hogy mindent lehúzol minimumra. és akkor ez a hullámzás némileg megszűnik. Persze a kereslet még bejátszik...
A 3.20-al ráadásul lehetünk szatócsok is! Nem is kell termeltetni az állomással, tud csak simán kereskedni is. Hogy ennek mi értelme? Berakod a világ közepére és a két végét össze tudod kötni ezáltal. Ha már csak 5 szektort haladhatnak a gyárak hajói!!!
Logikai nézetben a beállítások között rendesen el lehet tévedni. Látni kellene Tom, hogy mit babráltál el! Mondjuk ezen túl sok mindent nem lehet!
Én mindent azért csináltam, hogy betömködjem a gazdasági/termelési réseket. Ezért lett két téglagyáram, két ezeraprócikk gyáram, hat hajógyáram, két drogériám, négy kifőzdém. meg néhány egyéb, amik szintén a hajógyárakat szolgálják ki, de nem gyártják a teljes alapanyag skálát.
Tehát nem elsősorban kereskedni akartam, hanem inkább spórolni. De nem voltam irigy és el is adtam belőle. Azért van most negyedcsilliárd ruppóm. -
én is kérdeznék: ha most kezdenétek,melyik gyárat húznátok fel először ami jól is hozhat ? :D -
tom36 #3665 Hellósztok
Ismét nekiestem a játéknak, és felmerült pár probléma amit már napok óta nem tudok biztosra megoldani (hol jó hol nem),
A saját gyárnál hogy kell beállítani a kereskedést jól ? mert megnéztem pár videót, de a minimális angol tudásom végett hiába utánoztam le amit csinálnak bennük valahogy nem akarnak jól működni.
A gyárhoz kirendelt hajó nem akarja újratölteni magát miután eladta a terméket (energia cella), ill pár 100 terméket ad el egyszerre csak hiába adja a gyár olcsón.
Valahogy sikerült elérnem az egyik gyárnál hogy külsős hajók is bedokkoljanak és vásároljanak nálam, de már megint nem működik.
ill még egy adag probléma a témában.
Tudtok esetleg valami jó videót vagy elérhető magyarázatot ? főleg hogy most egy kicsit belevariáltam az új frissítésnél.
Előre is köszönöm
-
Jóózsf István #3664 Nem gyorsítottak rajta egy milliszekundumot sem!
Kapitálisok nem lövöldöznek a vakvilágba, de azért céllövő bajnokok se lettek!
Femili Tükörben gyártatja a Bukott Családok a csörgőket. Nem tudom hány megrendelést adtak le de négyet el is szedtem még nullkilométeresen! -
Jóózsf István #3663 Ja igen. Már nem üvölt.
Hogy ennek a kiadásnak épp most mennyi volt az esélye, csak C-3PO tudná kiszámolni. Vagy talán a Bölcs Elme. Valószínűtlenebb volt, mint a valószínűtlenségi hatvány a GUS-ban!
Ugyan, még a 3.20 béta hármat sem sikerült elindítanom, mert elfoglalt voltam, de arra nem tennék tíz forintot se, hogy gyorsítottak volna a játékon!
Mondd, hogy nem 4.20-aztál be!
Furcsa dolgok történnek az Ego háza táján! -
Mintha kicsit optimalizálták is volna.
Legalábbis úgy tűnik, hogy magasabb az FPS szám, de jobban is tekeri a procit.
És végre megcsinálták az ego-s logó alatti hangot normálisan. -
116MB? -
mumoka 2012 #3660 szuper csak legyen benne valami jó is már -
Jóózsf István #3659 Hoppácska! "3.20 (released)"
-
mumoka 2012 #3658 igen ilyet vittem át paranidba stendinget húzni és hamar - let ráadás 1 paranid cerier is piros let xd. -
Meg kell hagyni, jól néz ki :D -
mumoka 2012 #3656 na itt az igazi rata -
mumoka 2012 #3655 én általában magam játszottam de volt saját cégem is volt néha 40-en is össze gyűltünk low sec ben , csak akor mentem máshoz ha bérelt területen capitálal farmoltunk zsét nekem csak 2 akk van igaz 2007- töl voltak tanítva 2019 ig most pihenek. Mondjuk ha ujra kezdeném nem kell farmolni vagy 3 évig legalább. -
Én most belemélyedtem az X4-be.
EVE-be nem szeretnék most belekezdeni, pedig nekem is ott van 2 acc-om, 6 karakterem. De megfelelő társaság hiányában nem jó. -
mumoka 2012 #3653 ez nem mozes nek ment volna xd -
mumoka 2012 #3652 megvan még minden csak kéne kezdeni valamit a karikal meg a sok cucal xd -
Mozes #3651 Nagyon köszönöm a tanácsot, belevágok szerintem :) -
mumoka 2012 #3650 azon gondolkodok az eve is meg kéne néznem mert már 1 éve nem voltam fent . -
mumoka 2012 #3649 viku most sportol egy GNU kergeti nincs ideje inni. -
Jóózsf István #3648 Józanul is egyre ügyetlenebb vagyok! Mondjuk ittasan meg nem zavarna!
KENYÁBAN van internet???
Kezdek aggódni!
Nehogy azt hidd Viku, hogy a piáról jutottál eszembe!!! Áááááááá. Dehooogy!
-
mumoka 2012 #3647 söröd van
vagy célzó víz
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.06.03. 17:20:09 -
Jóózsf István #3646 Hát igen! Amikor én utoljára "P"-re vadásztam, még nemezisem volt, aminek a középső három puskája volt pulzus a két szélső plazma. Az pont a "P"-k ellen volt jó, amik jönnek lassan feléd, te meg hátrálsz egyenesen, kis stráffal korrigálva, hogy ne találjanak el, és közben a plazma egy két lövéssel elintézi őket. De azóta "optimalizálták" a fegyvereket (Áldassék a nevük!) és a plazma jószerivel használhatatlan! Sokat zokogtam miatta! Talán a 2.6-ra cseszték el!?!?
Mozes!
Anno, amikor a néggyel-öttel ezelőtti (X2) elkezdtem játszani, teljesen vakon, akkor 9r9m volt számomra minden egyes ficsőrt felfedezni! Persze nem vagyunk egyformák. És mint ahogy írták is, itt bármikor kérdezhetsz bármit! -
Kevertem a színezőssel. -
mumoka 2012 #3644 ha kell segíteni van ts3 -am adok címet és elmagyarázom szívesen amit tudok. -
mumoka 2012 #3643 az a mod pont azt javítja amit lejeb behúztam szépen villog nak így
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.06.03. 15:42:48 -
Elvileg a kristályok meg is csillannak, bár én úgy tapasztaltam, hogy ezt az utolsó frissítésnél erőteljesen visszavették.
Alapbeállításként az O betűvel tudsz minden felszedhető konténert begyűjteni a közeledben.
Én mondjuk erre is mod-ot használok, bár még így is kell az O-t nyomogatnom, mert nem mindig akarja begyűjteni a mod. -
Ez már X3 óta betegség, szóval nem probléma.
Viszont itt sokkal rugalmasabban kezeli már a játék.
Ha eltalálom véletlen az állomást egyszer, akkor csak szól, hogy nem kellene, ha még párszor, akkor pirosra vált. De a repu a fajnál nem esik. És mire legközelebb arra járok, már megint kék az állomás.
Természetesen, ha megsorozom párszor, akkor a faj sem fog szeretni. -
mumoka 2012 #3638 azért csinyán a fegyverekkel mert a területre ható hamar csinál piros állomást vagy piros capitalt ha a stending még csak +4-6 de 10 alatt van nagyon boszanto tud leni a paranid még csak +6 nekem a vr be de a raptor a sok 100 ágyúval csak bajt csinál pedig azért let oda küldve hogy a xenont irtja. -
mumoka 2012 #3637 xd -
Szia!
Ha meg tudod jegyezni, hogy mely területen voltál....
Taktika igazán szerintem nincs. Mész és amerre találsz, azt lelövöd.
Talán érdemesebb kisebb forgalmú helyen keresgélni.
Én találtam egy olyan rendszert, hogy amerre csak fordultam, arra kristály termett.
Lentebb linkeltek is egy modot, azzal sokkal könnyebb észrevenni.
Mondjuk jellemzően mindig akkor látok egy csomót, mikor épp valamilyen úti célom felé haladok.
Teszteltem a tuningolt Pulse fegyvereket egy P-n és sajnálattal tapasztaltam, hogy sokkal lassabban tudom kilőni velük, mint a ratatával.
Bár az is igaz, hogy minden lövedék betalál és kis hajóknál érezhetően jobb a találati arány, de a Bolt-ot még nem próbáltam ki a hármas szintű tuninggal. -
mumoka 2012 #3635 Argon Prime,Second Contact,Black Hole Sun,Faulty Logic,Hewa's Twin de amúgy minden hol található ahol aszteroida mező van de újra termelődik e jó kérdés de mező az van bőven . -
Amit korábban írtam, az pont a tutorial.
Érdemes lehet rajta végigmenni. -
TokraFan #3632 Ez nem az a játék, ami elmagyaráz mindent. Sajnos, soha nem is volt az. Már az X3 képességeit is fórumokból kellett összeszedni. Azonban, ez semmiféle hátrányt nem jelent, mert kb. 10 másodperc egy google keresés és minden kérdésre azonnal választ találsz. A lényegi részekhez vannak tutorialok, most a Split DLC-vel 3 külön, masszív tutorial érkezett, ami azért a fontosabb dolgokat elmagyarázza, de ezeken kívül is van egy külön tutorial szekció.
Ami ezekből nem derül ki (mert minden nem fog), abban itt segítünk, vagy rákeresel neten és sima ügy.
Vannak a játéknak még apróbb, néha bosszantó hibái, de összességében iszonyatosan jó és jelenleg nincs még egy olyan játék, ami ezt a fajta összetettséget képes nyújtani. Szóval megéri elkezdeni.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.06.03. 14:17:33 -
mumoka 2012 #3631 szia irány kristály gyűjteni kinézel magadnak 1 sectort és elkezdesz építeni többi jön magától már én 1 tutoriált sem csináltam & már jopár éve e-vel játszom már. Ez a mod a barátot lesz Crystal BeaconsCrystal Beacons de vannak kis küldik azt is csinálhatod ha fontos de szerintem eleszel nélküle is X4: Foundations ha beírod a neten több ezer videó van mit hogy kell csinálni.
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2020.06.03. 08:23:19