Egosoft X4
-
TokraFan #3552 Köszi. Azt tervezem, hogy saját hajókkal hordom/hordatom a cuccot ahogy a másiknál is, elvileg az nem lenne gond, ha nem jön senki. De a szomszédban vannak mások is.
István
Azért kérdeztem, mert feltűnt, hogy a szektorok szélén gyakran felbukkannak a Xenonok, 1-2 kósza hajó, esetleg egy kisebb kötelék, de gyanús volt, hogy amíg nem mentem odáig addig egy se jött és nincs is a szomszédban Xenon rendszer. Akkor tesztelem majd, hátha kiderül ez a spawn kérdés.
Még egy kérdés: Amit a gyáram termel, azt hogyan tudom odaadni az építésre is? Elég ha beállítom a irodai dolgozónak, hogy vegyen és kész aztán megveszi saját magamtól? Vagy...nem világos teljesen.
(Photoshop, Illustrator, Affinity Designer, ezeket használom munkára. Vektoros programban egyszerűbb logót tervezni, mint pixelesben. Azt majd megnézem, hogy a szöveg mennyire nyerő, mert elég kicsi a hely és nem biztos, hogy rendesen olvasható lesz a hajón. Főleg, mivel logó is kerül alá/fölé. Mellé sajnos nem tud, mert akkor már biztosan nem lesz olvasható)
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.28. 23:30:40