Egosoft X4
  • Jóózsf István #3581
    Nahhhh. Újabb űrszemét van felettünk. Bár ez visszajön. (Elvileg)

    Vissza témába: Roncsok Argon Prime-ban.
    Mert nem egyértelmű. Talán nem rontom el az örömödet, ha elárulom, hogy olyan képződményt kell rajta keresni mint egy konténer. (Mintha be lenne ágyazódva a roncs falába úgy, hogy az egyik vége kilóg!) Az sem biztos, hogy mindegyikbe be lehet menni. Előtte érdemes a hosszútávúval megpingelni! Ha visszapingel kékkel, akkor nekiállhatsz keresgélni.
    Ha majd úgy érzed, akkor elszpojlerezek egy olyan roncsot, ahol nem csak simán egy "T" folyosóban kel haladnod, hanem egy mini útvesztőben kell egy kis feladványt megcsinálni, hogy hozzájuthass a javadhoz. Hogy mi a jutalom, arra már nem emlékszem!

    Jocó!
    Ha ugyanarra a Teladi kereskedelmi központra, vagy egyéb állomásra gondolunk (Ianamus Zura) Akkor annak rendszerint az a sorsa. Vikué is és az enyém is kuka. Szerencsére már megoldották, hogy ne bukjuk el a polgármestert és az állomást is újjáépítik, ha nem is pont ott. Szóval no para. Elő fognak léptetni. Így, vagy úgy!

    A ratata elég erős fegyver, ha valaki a nyűgjeivel együtt tud élni. (lassabb lövedék, túlmelegedés. Nekem még az újratöltés ritmusa sem állt "kézre!")

    Célzó számítógépet nem kell kikapcsolni, ha felszíni elemet akarsz lőni, (Lövegtorony, pajzsgenerátor,...) Akkor bökj előtte agy balost a semmibe. Megszűnik a hajón a kijelölés, és onnantól segíteni fog, mert amikor észleli, hogy te mondjuk egy lövegre célzol, akkor (A sárkánynál) mind a hat főfegyvert (Nemezisnél ötöt) arra a pontra fogja irányítani/fókuszálni. Mert különben terítene! A lényeg, hogy ne használd a kijelölést!
    Egérrel játszol? Mert azzal némileg könnyebb precíziós lövéseket leadni.

    Köszönjetek szépen az új teherhordómnak. Az elődje kb 10 évet szolgált kisebb-nagyobb javításokkal. Remélem már egyáltalán nem leszek a tudatomnál, amikor ez kihullik alólam!
    Nem ér a környezetből messzemenő következtetéseket levonni!