7249
Egosoft X4
  • RJoco
    Lehet, de sajnos a bójákhoz járnak.

Nem csak a bányászoknak és csatahajóknak különös a viselkedése. Sokszor a kereskedőknek is. Mikor 2 smart chip-et szállít valakinek a 10k-s rakterével. A falra tudnék mászni.

Amit írsz, az úgy jó lenne és biztos, hogy valamilyen szinten talán így is működik, de sajnos nem elég sok a szint.
    Sokkal egyszerűbb lenne, ha én mondhatnám meg, hogy ki, hova megy. Jobban mondva minden anyaghoz kijelölhetnék egy területet, aztán ő eldöntheti, hogy a gyárnak éppen melyik a fontosabb, oda küldi a hajót.
    Ezt még lehetne tetézni bár döntéssel, de sajnos jelenleg nem dönthetünk.
    KIVÉTEL! Megszabhatod a hajóknak, hogy hova mehetnek és hova nem. Lehet szabályokat létrehozni. De az is lehet, hogy jobban beakadna tőle az egész, mint most.
    De ugye az NPC hajók bányászmetódusát megtartották, mert azoknak ég mindig nem kell bója és még mindig kimennek a szektor legeslegszélére és azon is túl.
    Ilyen szempontból a lassulás is érthető, hiszen annak a szerencsétlen 1 magnak van egy plusz feladata. Hajónként.

Kíváncsi leszek arra a terraformálásra. Én még messze vagyok tőle, még a 2. teleportációhoz gyűjtöm az anyagot.

Ugye-hogy-ugye én anno hiányoltam a szállítóhajókban az érc és folyadék szállítókat. Azt mondtátok arra ott van a bányász.
    Amúgy nagyon egyszerű a dolog. A raktárra ráraksz egy (pár) gyártó modult és máris jó a szállító.
  • Jóózsf István #4927
    Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz azoknak a bójáknak! Nekem eddig (béta 5) csak elvétve voltak. Most is inkább azért vannak, hogy magamat szórakoztassam illetve bosszantsam!
    Valóban csak a szükséges bányászlézert kell a bányászhajóra tenni. Nem is értem miért van lehetőség a plusszolásra!

A bányászok viselkedése (mindegy is kinek köszönhető) meglehetősen furcsa. Az nem feltétlen a legbölcsebb metódus, hogy elkezd gyűjtögetni itt, majd gondol egyet és átmegy négy szektorral odébb, majd mégis inkább vissza. Na ez már jelentős időveszteség. Ami nem valószínű, hogy kifizetődő.
    Azt se feledjük, hogy előtte is voltak különös dolgaik a bányászoknak. Kezdve mindjárt azzal, hogy üres kavicsokra lődöztek.

Kicsi az esélye, hogy ezt valaha is rendbe hozzák, (Lásd még a csatahajók viselkedése) de még mindig visszatérhetnek az eredeti verzióhoz.
    Talán kéne nekik egy zseni, aki több lépcsős viselkedést írna ezeknek a hajóknak.
    Most kábé itt tartanak: "Ide megyek bányászni, mert itt a leggazdagabb a mező" (Nyilván ennél azért több feltételnek kell teljesülnie, csak az arányokat akarom érzékeltetni!)
    Az ideális ez lenne: Ide megyek bányászni, ha... ami ha... akkor ez, vagy az és még ennek és/vagy annak teljesülnie kell. De ha a gazdasági igazgatónéninél 28.-a van, akkor inkább legyen a "B"

Lassan végzek a teljes kiválasztott terracsesztetéssel. (Ez volt látszólag a legegyszerűbb!) Majd referálok az eredményről.

Ja még egy: Azt gondolnám, hogy a gyárak egymás között tudnak ércekkel és gázokkal kereskedni. Csak épp van egy kis logikai bukta benne. Szóródó és folyékony cuccot csak bányászhajóval lehet szállítani. Bányászhajót viszont csak bányászat céljából lehet a gyárhoz rendelni. Magyarán, elméletileg nem tudja átküldeni őket áruért, hiszen nem szállítók, hanem BÁNYÁSZOK!!! Hoppácska!
    Ha esetleg tetten érem, hogy mégis megoldja, majd szólok.
  • RJoco
    Utolért, ami téged már napok óta súlyt.
    Elfogyott az érc.
    Nézegettem a térképet és találtam egy rendszert, ahol 100M fölötti az érték.
    El is kezdtem felhúzni egy gyárat finomított fémre meg szilikonra, mert abból is 90M+-os.
    Akárhova dobok ki bóját, mindig ugyanazt az értéket mutatja. Biztos jó az eloszlás.
    A gyárhoz hozzárendeltem két L-es bányászt. Ezek az elsők direkt erre a célra.
    Az egyik majdnem a legmesszebbi bójához ment és ott szerencsétlenkedik 1 drónnal. Van neki 8...
    A másik az állomás közvetlen közelében 8 drónnal dolgozik.
    Nem is értem. Az állomás közelében két bója is van.
    A két messzebb lévőt deaktiváltam, de az arra fele bányászó hajónak nem számít.
    Közben rájöttem, hogy az M-es tornyokhoz tök fölösleges bányász lézert tenni, mert az L-es lézer mellett nem fogja használni. Legalábbis az, amelyik csak 1 drónnal dolgoztat.
    Kedves voltam és mind a két hajó kapott 20-20 Asp-t. Így nincs rajtuk védelmi drón sem.

Nem tudom mi történt (kopp-kopp-kopp), de a nagy komplexemnek szállítják a szállítóim az építkezéshez szükséges anyagokat. Úgy néz ki, hogy nem is kell rá odafigyelnem.
    Hogy meddig lesz így, nem tudom. De ennek most örülök.

Úgy látszik, hogy azzal a hajóddal valami gond van. Lehet, hogy kéne egy önmegbumm neki. Vagy eladni. Esetleg kapitányt cserélni.

Az az adat lehet, hogy raw érték. Elfelejtették megcsinálni a konvertálást. Ellenkező esetben te baromi gazdag vagy. Papíron

Amit csinálnak, az sokszor tényleg jó minőség. De sokszor nem is ők csinálják, hanem a külföldiek. És az sem ritka, hogy mivel nem tudják megcsinálni, ezért kukázzák. Szóval ami lejön a gyártósoron jól, az megy eladásra. A többi...
    Német nemzetiségű hibakereső kolléga nem sok van.
    Meg kérdés, hogy a vevő is mit akar. Van olyan termékünk, amit nem lehet javítani, mert a vevő nem engedi.
    Minden a minőségi kívánalmakon múlik. Mit kér a vevő.
    Viszont az Ego-nál mi vagyunk a vevők és mint látható, itt is számít, hogy mit kérünk, mert a béta fórumot használóknak hála most mindenki szívhatja a fogát.

DE! Meglehet az örömöd, én is tudom, hogy miről beszélsz
  • Jóózsf István #4925
    Újabb "érdekes adat!" Még Mr Genyának is nehezére esne kimondani!
  • Jóózsf István #4924
    Megint beragadt. Ugyanaz a hajó. Csak most az építkezés raktárnál... Már ki volt pakolva teljesen, de még állt. Ki tudja mire várva. (Sokáig vártunk rá SETA barátommal!)
    De most sikerült kiszabadítanom. Addig nyomkodtam a viselkedés panelon a gombokat, míg egyszer csak kiállt. Kivettem a gyár fennhatósága alól, majd rányomtam az aktuális parancs sorában a kritikus melletti csillagra. Töröltem az összes pöttyöt és így...

Nem a bántás a lényeg. Néha olyan mintha szembe mennének dolgokkal. Pedig azt tartják róluk, hogy precízek. Hát, nálam nem bizonyítottak!
  • RJoco
    Felettébb érdekes és elkeserítő.
    Lehet, hogy beragadt a bepakolás parancs valahol.
    Vagy a drónokkal lett valami.
    Esetleg a modolt hajó a gond.
    Vagy egyszerűen csak ilyen a játék.
    Próbálom nem bántani őket, és ez nagyon megerőltető. Már leírtam párszor pár nem túl szép gondolatot, de aztán mindig töröltem. És még annyi, de annyit tudnék írni. Közöttük élve és "kezeik alatt dolgozva" azért lát az ember egy-két dolgot.
    Jobban mondva nem lát az ember egy-két dolgot...
  • Jóózsf István #4922
    A falloszom tele van azzal, hogy ebben a játékban minden utasítás, vagy rendelkezés postagalambbal érkezik!
    Kiugrasztottam egy sárkányt és gondoltam begyűjtöm. Épp a hekkelőpontot akarom megközelíteni, amikor hallom, hogy kopognak rajta a lövedékek. Először nem is értettem, de aztán leesett, hogy valami isten barma lövi. Szét is lőtte!
    Vagy amikor a kísérő hajóm, akinek már kiadtam a foglalás parancsot, amiben az is benne foglaltatik, hogy DIZÉBÖL TÁRGET (!!!) azért a biztonság kedvéért még jól megsorozza. Vagy olyan is volt, hogy a már elfoglalt hajóba lőtt bele párat ő vagy valaki más!
    Pontosan tudom, hogy miért van ez: A nyomorult egy szálon futás miatt! Más esetekben is van késés, de azoknak a jelentősége csak kényelmi szempontból számít.
    Ha ezt egyszer kigyomlálják a játékból, kinyalom az összes fejlesztő seggét a Moszkva téren déli tizenkettőkor!
  • Jóózsf István #4921
    Pardon. Nem beszéltem akkora hülyeséget, de így még érdekesebb az eset. Ugyanis az állomáson 9x'xxx egységnyi grafén van! Természetesen nincs mindegyikre vevő!
    Most aztán legyek okos, hogy miért áll a hajó!
    Akkor szerkesszünk megen!
  • Jóózsf István #4920
    Új rend van a szállításban is. Eddig úgy működött, hogy ha valaki, akár én vagy egy npc gazdasági igazgató kiadott egy utasítást, hogy ez vagy az a hajó menjen el egy adott áruért, akkor a célállomás befoglalta az adott mennyiségű árut a hajónak, amíg oda nem ért, vagy nem módosítottak a rendelésen. Ezzel szemben, a képen az látszik, hogy "venni" akart a hajó 3361 egység grafént (úgy mellesleg a saját állomásáról!!!) de nem tudott, csak 400-at. És most áll, mint Katiban a gyerek, mert az állomás nem tudta teljesíteni. Gondolom addig lesz ez így, amíg le nem gyártják neki! Vagy passz!
    Egy hasonló eset miatt kellett megint xml-t szerkesztenem, mert egy komplexem szállítója le akart szállítani mindenáron egy nem létező építkezésre valamennyi deszkát. Be is volt dokkolva a felvonulási terület raktárába...
    Többször is előfordult béta 5-óta, hogy az általam elküldött hajó visszaszólt, hogy "nem tud ANNYIT venni..."
    Nem vagyok benne biztos, hogy ez így jó
  • Jóózsf István #4919
    Jézus dehogy! Csak nem mutatja a térkép az értékeket, csak ha fölé viszem az egeret! Utálom, ha tele van firkálva a térkép!

Igen a tengelyekre is kell figyelni, de az valójában az "Y" Németeknél úgy látszik így logikus. Nálunk ugye az X és Y a vízszintes síkot jelöli. ott meg az X és a Z.

Az jutott eszembe, hogy talán soha ilyen intenzitással nem foglalkoztam a játékkal. Kár, hogy nem néztem meg, de béta 5 óta akár 50 óra is belement! Mondjuk úgy nem nehéz, hogy húsz órát megy megszakítás nélkül a játék, mert úgy hagyom éjszakára...
    Ma lelövöm, mert nyugodtan szeretnék hunyni.
  • RJoco
    Nekem csak az sántít, hogy miért, csak egy bója megy?
    Gondolnám, hogy a többit kikapcsoltad, de azok akkor is mutatnak értéket.
    Legalábbis nálam.
    Ha tényleg csak 1 bójád működik, akkor ott valami nem kerek.
    Épp most voltam úgy, hogy elmentem a színezett területre, nagy lendülettel kidobtam a bóját és nem mutat semmit.
    Körbenézek az űrben és sehol egy kavics vagy gázfelhő.
    Azon a síkon nem is volt. El kellett mennem Z tengely mentén. És mindjárt lett eredménye.

Az tényleg nem vicces, hogy rakosgatom le a bójákat és mindjárt látom, hogy jönnek a félig megrakott bányászok az új lelőhelyre. Nálam nem egy helyre megy mindenki. Szanaszét szórja őket a környező rendszerekben.

Nálam két okból nem jelentkezhetett még akkora anyaghiány.
    Az egyik, hogy nem játszok annyit, bár 3-4 óra talán már belement eme fantasztikus peccs óta.
    Nem SETA-zom. Nincs rá időm.
    Egy nagy hajógyáram van a volt Paranid rendszerben, a HQ Grand Exchange-ben, ami azért már elég messze tőle és jó mezők vannak körülötte, meg amúgy sem akkora raktárkészlettel dolgozik.
    Már korábban kidobtam több bóját. Kíváncsiságból.
    A hajógyárhoz most úgy 70 hajó van rendelve. Ebből egy L-es méretű, a Nividium eladás miatt szereztem be, aztán befogtam bányászatra. Az összes többi Plutus. Így nekem többször fordulnak a hajóim, gyorsabbak is, jobb az ellátás.
    Lehet, hogy azért még gyártok párat. Most úgyis bezártam a hajógyártást, pénz igazán nem kell, bár van még pár BP, amit nem vettem meg, de most annyira nem is lényegesek.
    Viszont fel akarok húzni még egy gyárat, amihez már most 900k HP kell és fogalmam nincs, hogy be van e fejezve a tervezés vagy még kell hozzá építenem.

Remélem most beáll a dolog, még kirakok egy-két bóját, de ez elsősorban már a HQ miatt lesz.
    Ma úgy 25 bóját szórtam ki.

Nem csoda, ha lassul a játék.
    Bár nálam még nem olyan vészes. Egyedül az a gázfelhő volt gáz.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.02.04. 21:43:27
  • Jóózsf István #4917
    Akkor egy kis számmisztika: Ebben a szektorban egymillió egység metán van, És tessék! Mire megyek vele? Konkrétan, lerabolják egy "pillanat" alatt!
  • Jóózsf István #4916
    A van metán bőven az annyit tesz, hogy az egyes képen látható mennyiség, pont egy fél hajórakomány! (Darukat használok!) a hétszázhatvankétezer, már említésre méltó! Bocsánat! Összekevertem az EGYSÉGET az Űrmérettel: 52'800 köbméter fér bele, ami kb 9000 egység. De a 25'000 még ennek tekintetében sem sok!
    Amúgy jó, hogy mondtad, mert egyrészt a jegyzék negyedét sem szoktam megjegyezni, a felét meg akkor sem értem, ha el tudom olvasni...

Vergődök, mint néger a jégen. Olyan akadásokat produkál a játék térkép nézetben, amikor egy-egy menüpontra nyomok, hogy fennakadnak a szemeim. Laza két másodperc is eltelik, amikor bekapcsolom, hogy jelezze már ki, hogy merre tudok venni ezt, vagy azt. Vagy amikor térkép nézetbe térek vissza! Ez a rész biztos, hogy rosszabb lett. Tippem sincs minek köszönhető. Lehet, hogy elviszi a gép erőforrását a bányászhajók ide-oda ráncigálása! (Amúgy ez nem is annyira a vicc kategóriába tartozik!) Ha jobban belegondolunk...

Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.02.04. 20:40:24
  • RJoco
    Bementem egy olyan gázfelhőbe, hogy beesett az FPS 20 alá. Ahogy jöttem ki belőle, úgy emelkedett 70 körülig.

Jó sok bóját kiszórtam, most tudnak válogatni a bányászok.
    Eddig csak a jég fogyott el a hajógyáramból, a többi még úgy ahogy tartja magát.
  • RJoco
    Jó lenne, ha ezt a bóját módosítanák úgy, hogy az egészt rendszert lássa. Mert így nagyon gáz.

Nem tudom, hogy mennyire nézted át a peccsjegyzéket, de írva volt, hogy a jobb oldali panelon a rendszer információnál kiírja a nyersanyagokat.
    Nem is gyengén teszi és azért van metán, meg egyéb is bőven.
    Kép 1
    Kép 2
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.02.04. 17:53:48
  • RJoco
    Nem semmi.
    Mikor fogják ezt helyrerakni?
  • Jóózsf István #4912
    Most már az egész!
  • Jóózsf István #4911
    A fél cégem Argon Prime-ba jár vasért és szilíciumért! Mondjuk ilyen értékek mellett nem is csoda!
  • Jóózsf István #4910
    Ez mind nagyon szép, csak szart sem ér! Ugyanúgy nincs metán és hélium.
  • Jóózsf István #4909
    Visszakaptuk azokat a kis mezőket!
    De a meglévők nem lettek dúsabbak! Se élénkebbek!
  • Jóózsf István #4908

Beszépen hangzik!
    Azt meg majd ügyesen elhallgatom, hogy valójában nem végeztem a terraformálással. De lehet, hogy nem hiba, hanem az első lépcsőért kaptam.
  • Jóózsf István #4907
    Gyors tapasz:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

[Beta 6 HF1] Improved miners looking for resources around resource probes.
    [Beta 6 HF1] Fixed wrong (hostile) results when using map search (problem introduced in 4.00)
    [Beta 6 HF1] Fixed many resource regions not working (problem introduced in 4.00).
    [Beta 6 HF1] Fixed issues with terraforming objective steps not updating properly (new feature in 4.00).
    [Beta 6 HF1] Fixed being unable to save due to stuck terraforming conversation with Boso Ta (new feature in 4.00).
  • RJoco
    Az szép.
    Kell oda csinálnom valami gyárat.
    Majd.
  • Jóózsf István #4905
    Anemjóját! Ilyen értékeket mostanában nem játtam. Lehet hogy idejárnak a teszkós bányászok, bár most nem láttam itt egyet sem!
    Ez a leg-jobbszéle a világnak, felül. Tharka's Ravine IV - Tharka's Fall
  • RJoco
    Jó tudni, hogy megint csak eltolták.
    Akkor asszem pihenőre kerül a játék.
    Úgyis van még legóm, aminek már egy ideje neki akarok állni.
  • Jóózsf István #4903
    Az régen is megvolt. Van a szomszéd szektorban egy hájtek komplexem. Oda jártak metánért. Meg is néztem most láttam én is, hogy az még megvan.

Elméletileg nem szándékosan szüntették meg azokat a mezőket, amikről beszéltünk. "Nyomoznak utána" Tehát van esély, hogy visszakapjuk. Nem lenne hátrány, mert így elég siralmas a felhozatal!
  • RJoco
    Jó helyen van.

Amúgy ezzel a frissítéssel a Pious Myst nemtudomhány rendszerben, ahol a Kha'ak állomás is van/volt, keresztben van egy lila csík. Vagyis majdnem vízszintesen.
    Na, ott az érc mezőt kinyírtak, ellenben van benne metán. Csak metán...
  • Jóózsf István #4901
    Megállt a játék! Tegnapi frissítés óta ment folyamatosan. itt hagytam SETA-val, amíg pancsolok, de mire végeztem, (Kb 20 perc) kapitulált.
    Reggel is ment 3 órát, szintén gyorsítva. Akkor nem volt semmi gondja.

Van fent a jobb sarokban egy teszkó nevezetű, szintén önellátó hajógyáram, annál semmilyen ellátási probléma nincs!
  • Jóózsf István #4900
    Vannak rendellenességek és pont az általad is említett szentháromságban is (meg néhány helyen) megszűntek a területek. Nem tudom kinek, de köszönjük Emese! Pont nálam is ugyanez a helyzet. Egy nagy önellátó hajógyár van a szektor közepén. (Ingyen Ladik kft) Lehet, hogy becsődöl!
    Inkább az a furcsa, hogy van abban a szektorban metán, ahol a gyár is és annak ellenére ment el a bányásza 5 szektorral odébb. Ami jó, mert nyilván helyben elfogyott!

Kivették az építkezési animációt. Eddig ugye látszott szépen, hogy épül fel lemezről-lemezre a modul. Most kirak egy félkész vázat aztán egyszer csak kész lesz. Az egyik kedvenc szórakozásomtól fosztottak meg: Ott állni SETA-val és nézni ahogy kiteljesedik a modul.

Ez a terramajomkodás ráébresztett, hogy hiába vagyok mágnás, a készleteim igen csak szerények! Úgyhogy építkezés lesz ezerrel. Ugyan nem tudom honnan veszek a gyárakba héliumot és metánt, de majd egyszer biztos megoldódik!
  • RJoco
    Nálam mindig is elmentek odébb bányászni, ha kellett, nem ez a gondom, hanem, hogy a térkép lilával jelzi, hogy van gáz és érc is, eddig a peccsig volt is és írta a bója az értékeket, viszont mától semmit nem jelez a bója, vagyis a mező, aminek ott kellene lennie, teljesen felszívódott. A színek, kavicsok, gázfelhők megvannak. A kavicsokban van cucc is.
    Az bosszant, hogy Trinitysanctum VII-ben, a nagy hajógyáram közelében ott voltak a lelőhelyek, de most 4 rendszerrel odébb járnak a bányászok.
    Tegnap kiraktam egy bóját a rendszerben kicsit odébb, hogy ne egy helyről gyűjtse az összes hajó. Volt Silicon, Ore, Ice, meg valamelyik gáz is. Mára csak az Ice maradt valami nagyon minimális értékkel. 0.000001 vagy mi.
    Az összes bányász hagyta el a rendszert.
    A másik, hogy nézem a HQ bányászait, kerülnek egy rendszert a bányászáshoz és a közbenső rendszerben 32 az érték, ahova bányászni megy, ott meg 21.
    Szóval ez nálam most nagyon nem jól megy.
  • Jóózsf István #4898
    Nálam minden pöpec! Még öt szektorral odébb is elmennek bányászni metánt! A szemem kiesett amikor megláttam.
    Itt hagyom éjszakára a játékot, had termeljék vissza a hiányzó elemeket!
  • RJoco
    Nem, a kilépés elmaradt, mert nem is futott.
    Először frissített, még a háttérben, míg a win-be bejelentkeztem.
    Aztán indítottam a játékot.
  • Jóózsf István #4896
    Igen én is tapasztaltam, hogy a kavicsokat 30km-ről is elszínezi.
    Amúgy nálam jobbak lettek az értékek!
    És meglepő eredményt is hozott
    Ezek kötelező kérdések. Olyan mint a "Benzin van benne?" "Konnektorba bedugtad?" (Ezt egyszer én magam követtem el: Elfelejtettem a gépbe visszadugni a tápkábelt. Megállt a szívem, amikor nem akart a gép elindulni az istennek sem! Szóval, nem akarlak bántani!
    Ugye kiléptél a játékból, megvártad amíg a gőz frissíti és újraindítottad?
  • RJoco
    Amúgy bár az állomás szkenner hatótávja 1 km, viszont ugyanezt használva az űrben látja azokat az aszteroidákat is, amelyek a normál szkenner. Oké, tudom, hogy hagyjuk, de még mindig ehhez mennek a bányászok.
    És mivel egy csomó elkezdett nem üzemelni, amik eddig jók voltak, így felettébb bosszantó a dolog.
    A hajóim 3-4 rendszert utaznak, hogy bányásszanak.

Elkezdődött a háború, megbénítottam a TRI és ZYA hajógyárakat, úgyhogy tele vagyok megrendeléssel :D
    Eddig még üzemelnek a gyáraim, egyelőre nem fogytam ki semmiből.
  • Jóózsf István #4894

Eszem valamit és ránézek!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.02.02. 17:55:20
  • RJoco
    Ne örülj.
    Elcseszték.
    A bóják teljesen rosszul működnek.
    Ahol eddig nekem mutatott valamit, most ott semmi nincs.
    Ahol eddig bányásztak a hajóim, most onnan húznak el, mert a bója nem jelez semmit.
    Nem, hogy előrébb, inkább hátrébb kerütünk.
    Arról nem is beszélve, hogy nem csak a gázzal volt a gond.
  • Jóózsf István #4892
    És a jegyzéke:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

[Beta 6] Added confirmation request when clearing logbook entries.
    [Beta 6] Added option to temporarily disable cover faction mode in Map.
    [Beta 6] Added information about hacked build modules to Logical Station Overview and Ship Configuration menu.
    [Beta 6] Added "hostile" keyword to map search (new feature in 4.00).
    [Beta 6] Added Coordinated Attack option for stations (new feature in 4.00).
    [Beta 6] Added support for subordinate's Assignment roles in Coordinated Attack (new feature in 4.00).
    [Beta 6] Improved mining ship detection and handling of extensive mining operations depleting local areas completely.
    [Beta 6] Improved design of New Game menu.
    [Beta 6] Improved out-of-sequence objective handling for Terraforming Missions (new feature in 4.00).
    [Beta 6] Improved Coordinated Attack initial positioning (new feature in 4.00).
    [Beta 6] Fixed very low gas gathering rates and granted one-time resource stimulus to gas-processing factories (problem introduced in 4.00).
    [Beta 6] Fixed autopilot sometimes flying endlessly in a straight line (problem introduced in 4.00).
    [Beta 6] Fixed subordinates sometimes randomly going hostile against their commanders' former targets.
    [Beta 6] Fixed incorrect auto-aim when rolling while pitched up or down.
    [Beta 6] Fixed missing scanner on Split space suits.
    [Beta 6] Fixed Split L Dumbfire Turrets not firing.
    [Beta 6] Fixed Split plot fleet delivery mission getting stuck if mission was active during last update (problem introduced in 4.00).
    [Beta 6] Fixed completion of A Fearsome Flagship and An Ethical Challenge missions not completing Gathering Storm (problem introduced 4.00).
    [Beta 6] Fixed Terraforming menu referring to wrong system after finishing terraforming mission and teleporting HQ (new feature in 4.00).
    [Beta 6] Fixed mission NPC not respawning in Split End of Terrorism and End of Oppression story missions.
    [Beta 6] Fixed another case of Escape Plan mission sometimes stalling.
    [Beta 6] Fixed blank Terraforming menu under certain circumstances (new feature in 4.00).
    [Beta 6] Fixed missing user confirmation when closing Station Build menu (problem introduced in 4.00).
    [Beta 6] Fixed jumping scrollbar in Station Build menu (problem introduced in 4.00).
    [Beta 6] Fixed Target Next Hostile (Shift+E) targeting enemy (pink) objects rather than only hostile (red) ones (problem introduced in 4.00).
    [Beta 6] Fixed repeated blueprint unlock messages when loading saved game (problem introduced in 4.00).
    [Beta 6] Fixed guidance on map stopping at unknown local highways (problem introduced in 4.00).
    [Beta 6] Fixed inconsistent faction relation display when using cover.

[Beta 6] Fixed very low gas gathering rates and granted one-time resource stimulus to gas-processing factories (problem introduced in 4.00).
  • Jóózsf István #4891
    Ééééés igen!

"
    13 minutes ago · 2 February 2021 – 16:29:29 UTC
    Changed Depots
    public_beta description: 4.00 Beta 5-6
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.02.02. 17:47:36
  • RJoco
    Leszedett 142,9 MB-ot a játékhoz.
    Nem tudom, mikori, szerintem nem lehet túl régi.
    427303 a verzió a zárójelben.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.02.02. 17:41:07
  • RJoco
    Mindjárt bekapcsolom a nagy gépet és nekiülök játszani.
    Tuti nem megy azonnal, mert frissíteni akar majd a játék.