7249
Egosoft X4
-
Jóózsf István #5048 Miért támadnak TÉGED (!!!) a lilák?
A bányászatról annyit sikerült így saját kútfőből, hogy a gáz részleg rendben van, de a szilárd kicsit botladozik és ezen nem segítenek a szondák sem. Sőt! Inkább rontanak rajta. Megint megpróbáltam párat kihelyezni, már csak azért is, mert zavart, hogy 39 függő küldetésem van, amiből 35 arról szólt, hogy szórjam a vackokat. Csak az tud némileg enyhíteni, ha növeljük a bányászok számát. De akkor meg ugye, ha a játék szenvedett attól, ha egy új hajó, gyáregység, etc került a játékba, hisz neki azzal dolgoznia kellett, akkor mit szól ahhoz, hogy megduplázódott a bányászok száma?
Kicsit mintha magunk alatt vágnánk a fát!?! -
#5047 Én már régóta modult és szekvenciát másolok.
Csak akkor folyamodom a választóhoz, ha nem tudom, hogy merre van lerakva, amiből szeretnék még lerakni. -
#5046 Na és most lett elég ebből a nyüves rossebből.
A buta bányászok eddig képesek voltak elmenekülni, ha a lilák támadtak.
Most meg a gyökerek nekiállnak harcolni és természetesen elhullanak.
Biztos az én hibám, lehet, hogy fegyvert raktam a tornyokba. De akkor meg lőjék már le.
A rendszerbe beállítottam Patrol-ra a 80 kis vackot.
Szépen repkednek is, csak épp nem védenek meg senkit.
Amúgy saját magukat sem, mert korábban csak otthagytam őket, aztán már 4 elhullott, mire észrevettem.
-
Jóózsf István #5045 Újabban, építésnél a modul másolás és a szekvencia másolásra szoktam rá. Eddig nem is értem miért nem használtam. -
#5044 Kicsit zakkant a játék.
Az állomás áttekintőjében nem látom az összes hajót (bányászt), melyek a nyersanyagokat szállítják.
Korábban szép hosszú volt a lista, lehetett görgetni. Most meg ír kb. 5 hajót.
A bányászokra ránézve, látszólag dolgoznak.
Eddig a terraformálás drónjait a gyártó és javító dokkban csinálta a HQ.
Ez valamiért 16 drónt jelentett egyszerre. De ugye a két modulban összesen legalább 20 hely van.
Ma azt veszem észre, hogy egyszerre csak 8 drónt csinál. Nem is értettem miért, míg rá nem néztem térképen.
A 8 férőhelyes M-es leszállón gyártotta a drónokat. Amiből jelenleg csak 1 van az állomáson, de már tervben van még 4 építése a rengeteg bányász miatt.
Rájöttem, hogy építésnél sokkal jobb megállítani a játékot, kényelmesebben lehet a modulokat helyezgetni.
A megállítós trükköt egy ego videóban láttam, eddig nem is gondoltam arra, hogy szüneteltetve a játékot szintén lehet parancsot kiadni és egyéb műveleteket végrehajtani.
Építésnél leraktam 8 folyékony L-es teladi modult. Olyan ügyesen sikerült és másképp nem is volt rá hajlandó a játék, hogy csak 6 modulnyi helyet foglalnak. 4-4 csoportot raktam le és az új 4-esből 2-őt mindenáron a lerakott 2-re rakta.
Hát mondom, akkor legyen.
Úgyis teljesen egymásra van építve minden. Ez már nem számít. -
tomonor #5043 Majd akkor örüljetek, ha megnézhetitek, mert elég állat lett xd
Ám ja, köszönöm szépen. -
Jóózsf István #5042 Jah! Örülünk! -
#5041 Gratula hozzá! -
#5040 A teherhajóid nem csinálják.
Csak, ha te vezeted őket.
Ezért nem találkozhattál eddig még a jelenséggel. -
tomonor #5039 Az Egosoft PR-esének, Gregnek megtetszett a Youtubeos munkásságom és hát, nem launch trailernek akarták eredetileg, de annyira tetszett nekik, hogy az lett. -
Jóózsf István #5038 Igen. Egy fényjelenség kíséretében ami nagyon hasonlít a ribörsz ugrásához.
Jocó!
Azt akarod mondani, hogy a teherhajóim targoncái szanaszét kószálnak a világegyetemben? Ezt nagyon nem tudtam! De szerintem eddig nem is volt így. Csak találkoztam volna a jelenséggel...
Tamás!
Hogy került hozzád a prodzsekt? (#5034) -
tomonor #5037 Nem, arra gondolt, hogy az L-XL hajók mostmár nem feltétlen állnak a kapuknál sorba, hanem jumpdrive-ot használnak és átugotnak a másik rendszer kapujához, mint egy mini-jumpdrive.
V4 beta 9-cel adták hozzá. -
#5036 A Raptor azért gyorsabb, mint egy CV.
209-el repeszt.
És általában SETA-val.
Ha nagyon sietni kell, akkor odateleportálok, ha nem lehet, akkor meg a Raptor hátulján dokkol a sárkány.
Amúgy az M-es SCA így nem zaklat, az L-es meg azonnal belémköt és hamar el is hull.
A furcsaság már ezer éves. Ha nem állítod be, hogy maradjon dokkolva, akkor mindig az űrben fog ténferegni pár darab.
Milyen ficsőrre gondolsz?
Hogy villan egyet a kapu? Az is régóta van. Legalábbis nekem nagyon természetes.
Vagy, hogy az L-es és XL-es hajók megkerülik a kaput? Ez azóta biztos benne van, hogy elkezdtem vele játszani.
-
tomonor #5035 https://youtu.be/Zs2BwzOKjhs -
tomonor #5034 Kisebb kaliberű magyar siker jöhet? -
Jóózsf István #5033 Raptorral repkedsz? Ma elhoztam egy CV-t a gyárból, mert gondoltam ezt még úgysem vezettem. Végig zokogtam... Ilyen tohonya jószágot... De hát mit is vártam?!?
Egy furcsaságot is tapasztaltam. Amikor kiszálltam belőle el akartam küldeni valahova, de azt mondta, hogy előbb begyűjti a kiszolgáló egységeit. Fogalmam sem volt, hogy miről beszél, de nagy nehezen kiderült, hogy a targoncáiról van szó. Abból az is kiderült, hogy gyárilag az az alap beállítás, hogy gyűjtögessen... Szóval amíg vezettem kirepült három targonca. Egyet mintha láttam volna, de agyilag nem fogtam fel, hogy mi történik.
Eddig ezt nem vettem észre...
Ahogy ezt az új csilli-villi ficsőrt sem! Mióta van ez?
Ja igen. Mindig elfelejtem kilőni a háttérzajt, úgyhogy jó szórakozást a femiligájhoz!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.02.24. 20:27:15 -
#5032 Bóját azóta sem mertem kirakni.
Gondoltam egy nagyot és csináltam 80 kis hajót a Raptor-omhoz.
Jó lesz védelemnek. Meg sem kell mozdulnom.
Sajnos arra nem gondoltam, hogy emiatt a SETA-nak is lőttek.
Sem bedokkolni, sem kidokkolni nem tudna úgy, hogy ne érintsék a hajót. És ilyenkor a SETA kikapcsol.
Úgyhogy kis csapatba a hajó mellé vezényeltem őket, külön főnökkel.
Nem szerette a játék és crashelt. Éjjen, fogalmam nincs, hogy mit csináltam az utolsó mentés óta.
Amúgy tök jó, hogy megmondtam a kis vackoknak, hogy maradjanak kint és vegyenek fel kör formációt a Raptor-ral.
Mindegyik bedokkolt.
Oké, hogy korábban ezt akartam, de meggondoltam magam. Mindegy volt már.
Amúgy rendesen megtépázta az FPS-t ez a pár kis szúnyog. A csörgő flottánál nem tapasztaltam ilyet. -
Jóózsf István #5031 4.00 Beta 8>9 - 31 minutes ago - 193.3 MB
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[Beta 9] Added skill information to individual trainee info (new feature in 4.00).
[Beta 9] Added red order icon for ships that cannot mimic their commander's default behaviour (new feature in 4.00).
[Beta 9] Improved capital ship inter-sector movement.
[Beta 9] Improved low attention combat simulation (improves previous improvement in 4.00).
[Beta 9] Improved prioritisation of build queue at player HQ to ensure ships are queued before items required for terraforming (new feature in 4.00).
[Beta 9] Improved behaviour of mining ships with regard to resource probes, particularly when few resource probes are in their operating area.
[Beta 9] Improved lists in menus of queued ships under construction to be more concise.
[Beta 9] Improved Make War not Peace mission by making final option select all listed war targets irrespective of current borders (new feature in 4.00).
[Beta 9] Improved survivability of Duke's Haven by preventing Godrealm and Holy Order from invading until Gathering Storm mission is complete.
[Beta 9] Improved pacing of Lasting Vengeance mission by automatically removing Nav Beacons after scan.
[Beta 9] Improved character lighting in communications scenes.[Beta 9] Improved capital ship inter-sector movement.
[Beta 9] Improved low attention combat simulation (improves previous improvement in 4.00).
[Beta 9] Improved prioritisation of build queue at player HQ to ensure ships are queued before items required for terraforming (new feature in 4.00).
[Beta 9] Improved behaviour of mining ships with regard to resource probes, particularly when few resource probes are in their operating area.
[Beta 9] Improved lists in menus of queued ships under construction to be more concise.
[Beta 9] Improved Make War not Peace mission by making final option select all listed war targets irrespective of current borders (new feature in 4.00).
[Beta 9] Improved survivability of Duke's Haven by preventing Godrealm and Holy Order from invading until Gathering Storm mission is complete.
[Beta 9] Improved pacing of Lasting Vengeance mission by automatically removing Nav Beacons after scan.
[Beta 9] Improved character lighting in communications scenes.
[Beta 9] Fixed performance issue when starting some terraforming projects (new feature in 4.00).
[Beta 9] Fixed subordinates sometimes not clearing reservations on reassignment.
[Beta 9] Fixed subordinates assigned to mimic mining ships mining in wrong sectors (new feature in 4.00).
[Beta 9] Fixed mining lasers dealing excessive damage against enemies when player not present.
[Beta 9] Fixed ships without weapons or turrets being able to mine asteroids.
[Beta 9] Fixed ships not consuming countermeasures when player not present.
[Beta 9] Fixed station turrets not doing any damage when player not present (problem introduced in 4.00).
[Beta 9] Fixed stations not using their turrets under certain circumstances.
[Beta 9] Fixed remotely viewed objects not shooting under certain circumstances.
[Beta 9] Fixed excessive workforce reduction when insufficient resources are available.
[Beta 9] Fixed player ship getting pushed when getting up while flying relative to moving object.
[Beta 9] Fixed player spacesuit getting pushed when moving away from player ship while flying relative to moving object.
[Beta 9] Fixed savegames where large number of factories have been built by factions for no reason.
[Beta 9] Fixed ships with automated default behaviours sometimes ignoring certain sectors.
[Beta 9] Fixed certain Xenon and Kha'ak stations not having turrets and shields in newly started games (problem introduced in 4.00).
[Beta 9] Fixed resource probes showing zero yield in locations with resources.
[Beta 9] Fixed some areas on map being coloured as though they contain mineral resources when this is not the case.
[Beta 9] Fixed logical station overview incorrectly listing ware reservations that do not influence production or trade offers.
[Beta 9] Fixed not being able to remove buy offers for products under certain circumstances.
[Beta 9] Fixed ships not being sold under certain circumstances (problem introduced in 4.00).
[Beta 9] Fixed inconsistencies in Station Build menu regarding whether Builder is required (problem introduced in 4.00).
[Beta 9] Fixed enemy/hostile relation colours not considering military/civilian type of current ship (new feature in 4.00).
[Beta 9] Fixed terraforming missions getting stuck by adding appropriate projects to change temperature (new feature in 4.00).
[Beta 9] Fixed changed planet appearance not persisting when saving and loading (new feature in 4.00).
[Beta 9] Fixed hole in Pegasus cockpit roof.
[Beta 9] Fixed player logo on boa not being completely visible.
[Beta 9] Fixed duplicate nebula rendering during certain conversations.
[Beta 5] Fixed Tobii devices not being detected with recent Tobii drivers.
"Fixed station turrets not doing any damage when player not present (problem introduced in 4.00)." Akkor jól éreztem ezt a fordított IS-OOS dolgot, csak a konkrét okát nem derítettük ki!
Ezt is észrevettük... "Fixed resource probes showing zero yield in locations with resources."
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.02.24. 16:29:37 -
Jóózsf István #5030 Ez még mindig ingoványos talaj. Igazából nem lehet kimondani, hogy most működik, vagy sem.
Úgy néz ki, ma megint kapunk friss árut. Kíváncsi vagyok, mi lesz a menü.
A munkaerővel kapcsolatban. Látom a jószándékukat, csak nem jól volt felvezetve. Ugyanis ahol megvan nagyjából a létszám, ott az egységek termelése felmegy 160%-ig is. Így már van értelme a temérdek lénynek. Még azt is mondhatjuk, hogy választhatunk: Vagy munkerőből oldjuk meg a termelést, vagy gyáregységből. Ami persze a hajógyárra nem igaz, mert oda mindenképp kell "ember"!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.02.24. 05:33:32 -
#5029 Érdekes ez az önellátás.
Alig volt okos téglám, nekem kellett küldözgetnem a szállítót, hogy hordja be az építkezésre.
Most, hogy van, megcsinálja az állomás magától.
A HP-t már korábban is feltöltötte, az EC-t is. Szállítóhajó nélkül. Mondjuk az állomás cargo drónkapacitását feltoltam rendesen. Enélkül nem megy úgy látszik.
Viszont a pajzs és egyéb védelemhez szükséges komponenseket nem átdrónozza, hanem hajóval hurcibálja.
Lehet, hogy még kellene növelnem a drónmennyiséget. -
Jóózsf István #5028 Ez jó könnyű kérdés volt. Semmivel. Csak felveszem az Afterburner-ben lévő alkalmazással és aztán megy fel a jücsübre. Ők csinálnak vele amit akarnak. A gépről törlöm.
A hófutónál volt, hogy össze kellett fűznöm néhány felvételt, azt FormatFactory-val csináltam, ami ugyan gyors, de képtelen voltam úgy beállítani, hogy szép maradjon. Ordenáré mód levett a minőségből. -
István!
Te mivel konvertálsz videókat és milyen gyorsan?
Én az NCH VideoPad programját használom, de elég lassú.
Először beolvassa a videót, amit behúzok feldolgozásra. Nem kevés idő.
Kimenetnél meg legalább annyi ideig tart a konvertálás, amennyi ideig tart a videó.
Mindegy, hogy FHD-t vagy WQHD-t csinálok. Jelenleg UHD-s forrásból dolgozom és WQHD lesz a kimenet .mkv konténerben.
H-264-el kódolva, 23-as faktorral, mint mindig.
Ha csak FHD videót csinálok, akár FHD felbontásból, akkor sem rövidül az elkészítési idő.
-
#5026 Pedig olyan szívesen elolvastam volna :D -
Jóózsf István #5025 Írtam egy fél oldalnyi hozzászólást, amikor egy laza mozdulattal (Valószínűleg én magam egy billentyű kombinációval) újraindult a böngésző. Örülhettek. Nem kell olvasgatnotok, mert én még egyszer le nem írom! -
#5024 Nem érted a lényeget :D
Nem azzal volt a gond, hogy visszaugrik, hanem, hogy mikor. -
tomonor #5023 A térkép már v3.0 óta visszaugrik normál méretre :D -
#5022 Remélem mindenki nagyon figyeli a játékot és nem kezd el megint a béta fórumon nyafogni, hogy a bányászok hova kimennek.
Csak azért írom, mert épp most néztem, hogy a térkép nem ugrál.
A bányász szépen kimegy a fenébe, bár nekem most épp egy kereskedőm volt kint a fenében, ahol állomás sincs és visszahívtam.
A szektor képe nem változott. Bezártam a térképet, megnyitottam ismét és a szektor képe visszaállt a megfelelő méretre.
A mellette lévő szektorban a bányászok elmentek jól a szélére. Míg meg volt nyitva, addig a szélén volt a pont. Mikor bezártam és megnyitottam, már kicsit kitolódott a szektor és beljebb kerültek a bányászok.
A lényeg, hogy nincs térkép ugrálás, szóval senki nem szabad, hogy ez zavarjon.
Szerintem. -
#5021 Azért bátor vagy, hogy így ott hagyod a játékot.
Tegnap 3 P már elpusztította az amúgy jól felfegyverzett védelmi állomásom egyik védelmi modulját, mert a fejlesztők nem tudják normálisan megírni a játékot.
Odateleportáltam az egyik csatahajómra (130 km) és ahogy közeledtem az állomás felé, egyszer csak sikerült lelőnie egyet. Aztán a másik kettőt is.
Egy éjszaka alatt, SETA-val akár egy komplexet is lelőhet pár kis vacak.
És a szomorú, hogy a rendszerben két csatahajó is járőrözik és csesztek odamenni.
Valamint az állomás sem engedett ki drónokat. Csak mikor már ott voltam.
Te sokkal jobban elkóricáltál.
A térkép amúgy sem működik teljesen jól. És nem látom, hogy melyik hajód kóricált el, mert épp egyik sincs messze.
Lehet, hogy nem gáz gyűjtő volt, hanem érc. És épp ott találta meg a legmegfelelőbb helyet magának.
Volt, hogy egy grafikailag ábrázolt gázfelhőben leraktam egy bóját és nem jelzett semmit. Érc meg nem is volt a környékemen, pedig a térkép szerint mind a kettőnek lennie kellett volna.
Úgyhogy ilyenen már nem akadok ki. Inkább mennyen, mint, hogy nyersanyaghiányom legyen, ami még mindig nem normalizálódott rendesen.
Most, hogy a HQ-nak van már 120 kis bányásza, elkezdtem nagyokat gyártani. Úgyis kell 4 milla jég.
A népszaporulatnál meg van ugye az a kis rublika, amit be lehet pipálni. Jó múltkorában be is pipáltam, de tegnapra eltűnt a pipa. -
Jóózsf István #5020 Baj. Van egy kis júszton. Így jár az aki csutkagázon hagyja ott egy éjszakára a játékot. 30'000 km-re ébredtem.
Jocó! Múltkor említetted, hogy nem zavart, ha elkóricáltak a bányászaid. Azért ezt ne nagyon csinálják! Mégis mi a túrót kerestek EGYÁLTALÁN a gázmezőn kívül? Pláne olyan messze!?!?!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.02.21. 07:11:40 -
Jóózsf István #5019 Hmmmm. Nekem ilyen gondom nincs. Olyan van, hogy lassan jön meg az "ajánlat", hogy ez vagy az a hajó hozza. De ez sem baj, mert viszonylag természetes, hogy nincs ott azonnal. Tehát a csipogásokra gondolok. Ha te is erre, akkor az szintén természetes. (Számomra)
Ezek szerint vége a kiküldetésednek? (Mármint civilben) -
#5018 Építkezés anyagigénye, mikor berakok az állomásra még pár modult építeni.
Mikor elfogadom, akkor a szükséges anyagoknál frissül a csúszka szerű izé.
Viszont sem az információs fülön, sem szállításnál nem frissül, hogy mennyi is kellene. -
Jóózsf István #5017 Foglalkoztatja a népet a munkaerő, de még mindig talán fele-fele arányban vannak az ellenzők és a bólogatók. Nem hiszem, hogy jól jövünk ki belőle.
Azok a hangok nem újak, csak eddig megúsztad! Talán a játék keletkezése óta vannak!
Építkezés anyagigénye? Körülírnád?
"L"-es dokkolásban én sem értem, hogy mi a rendszer.
-
#5016 A bányászást nagyon eltolták.
Az egyiknél nincs érc, pedig olyan lelőhelynél van, hogy ihaj, a másiknál nincs folyadék.
A terraformálás drónjaihoz használ fel valamilyen alapanyagot vagy csak úgy a semmiből építi őket?
Csak azért kérdem, mert oké, hogy pár milla jeget le kell szállítanom, de azt valamivel kell leszállítanom és ehhez drónokat használ ugye. És a feladatnál nem írja, hogy kellene hozzá más alapanyag. -
#5015 Nem nyafogás, de tényleg minek személyzet a gyártáshoz?
Már rég automatizálni kellett volna mindent. Robotok gyártanak robotokat és javítják is egymást.
Új vacak, nem tudom, hogy mikor jött.
Mikor állsz a tuning asztalnál, akkor felettébb idegesítő hangokat hallasz. Nem is értem, hogy miért kell bele.
Most viszont már a Raptor hídján is hallom.
Az építkezés anyagigénye baromi lassan frissül. Ezt nem akarják megcsinálni?
Miért dokkol az L-es szállítom a gyártó modulba, mikor van 18 kampó, amiből legalább 10 mindig szabad.
Rohadjon meg.
Mikor nekiállok gyártani, akkor a 3 modulból csak 2 tud, mert a harmadikban áll egy hajó.
Nem ártana valami prioritást betenni rá.
Az állomás logikai nézetéből tényleg elérhető egy gombnyomásra a szabályrendszer. Viszont ennyi. Semmit nem állít be sehova, csak megnyitja a lapot.
Értelme nem sok. -
Jóózsf István #5014 Azt a hozzászólót nem vettem komolyan.
Azt sem értette meg, hogy eleve sok volt a "követelmény" De látod, hogy a másik is bólogatott. Nem is értem ezeket az embereket. Mazochisták? Vagy ennyire unatkoznak, hogy ezzel akarnak foglalkozni.
Közben megszámoltam: 311 termelő üzem, plusz a hajó készítők van a komplexben 330 ember jut egy üzemegységre. Miért ne lehetne elég 100, vagy akár mivel nem a 21. században játszódnak az események, akár 10 ember is lehetne. Jó, most csak nyafogok... -
#5013 Ezek teljesen meg vannak buggyanva.
Hülyék paradicsoma.
Eddig is szívás volt, ez nem balanc volt, hanem nerf.
Abban az esetben nem lenne vele bajom, ha olyan sebességgel jönne 1000 ember, amilyen gyorsan az építő fel tudja húzni nekik a kaja és orvosi cucc termelő üzemet. Csak a végsőt, nem az egész ellátási láncot.
Akkor azt mondanám, hogy egye-fene.
De mikor 50 percenként jön talán pár száz szolga. És ráadásul ezekkel kereskedni, illetve szállítani sem lehet őket, mivel nem a legénység tagja, így inkább nyűg.
A bal felső sarokban van rájuk nagyon brutál bónusz, csakhogy ott nem igazán fog semmit termelni a komplex, mert nincs minden nyersanyagból.
Nem foglalkoznék az egésszel, ha a hajók ellátása miatt nem kellene ilyeneket tartanom.
Bedobhatnád ötletnek, hogy oké, hogy ezt így eltolták, de akkor legyen már kapcsolható a gyártási moduloknál, hogy hova mennyi szolgát akarok. Vagy, hogy sehova nem akarok egyet sem, csak a hajó legénységi posztjait töltsék fel, mikor hajót gyártok.
Jah, a 30% meg 30%, teljesen mindegy, hogy mekkora a komplexed. Az illetőnek kicsit gondolkodnia kellene.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.02.18. 20:56:51 -
Jóózsf István #5012 Leírtam, az ego-béta fórumban, hogy soknak tartom a melósok számának 30%-os emelését, erre a két reagálóból az egyik kb lehülyézett, hogy mire számítottam, amikor akkora a komplex, hogy rengeteg ember kell bele, A másik kíméletesebb volt, mert azt írta, hogy együtt érez velem, mert tényleg sok, de szerinte így jó!
Már hogy lenne jó??? A legkisebb baj, hogy elcseszi a komplexum dizájnját, és szerintem ezekre a munkásokra véletlenül túl nagy hangsúlyt fektetünk. Én inkább valami jelképesebb menyiségre gondoltam. Mondjuk ennek a tizede, de akár százada is. Szerintetek???
És ha már itt tartunk, a ribörszös verzió, ahol a munkások jelenlegi szerepét egy, vagy több specialista töltötte be, jobban tetszett. Csak akkor ugye nem kell élelmezni "senkit." -
SANTANTICA #5011 hasonlóakról de (Elite, StarCitizen), de tudom, hogy ez más nézegettem videókat még az elején kacérkodtam is vele csak olyan sok volt akkoriban a bug jelentés hogy elfelejtődött, lehet most ránéznék, köszi a linket lesem
Utoljára szerkesztette: SANTANTICA, 2021.02.18. 18:53:43 -
Jóózsf István #5010 Üdvöz légy!
Van az Ego-nak saját sorozata, ahol kb összefoglalják miket lehet tenni ezzel a játékkal. Itt kezdődik.
Halovány elképzelésed sincs a játékról? -
SANTANTICA #5009 Hali!
Ha valaki most kezdené a játékot, talál valami oldalt/videót/leírást, ahol az alapok elérhetőek?
Amik vannak YT videók azok "híres" streamerek hozzá nem értő "bemutatói" kb, amiből sok nem derül ki sajnos.
köszönöm
Utoljára szerkesztette: SANTANTICA, 2021.02.18. 17:47:04