Egosoft X4
-
Jóózsf István #5052 Ja igen! Hát így valóban nincs renden, de ahhoz képest, hogy full üres a folyékony és a szilárd raktár, már egyel jobb a helyzet. Nálam is fel(túl)töltődtek a gázok! De az már csak nem baj?!? 
Na, ugye hogy túl sokan vannaka khákok!!! Amikor én írtam azt mondtad nálad nincsenek! A szerencse a szerencsétlenségben, hogy viszonylag könnyen kordában lehet őket tartani. Néhány gyors járatú csörgő, pár fregatt egy-két vadász és nincs is velük gond. Próbáld úgy, hogy ne szektor védelemre állítsd a hajóidat, hanem arra a területre, ahol teremnek!
Terrapiszkálgatást még nem ártana reszelgetni kicsit, de sokra már abban sem számíthatunk. Az elszállt hozzászólásomban azt fejtegettem, hogy mennyire nem éri meg ez a nividiumos erőlködés: Amikor a fő feladatot elvégezzük, az az felépítjük a nividium wörksoppot, onnantól lehet olyat vállalni, hogy leszállítasz 3'000'000 (Igen. Hárommillió) nividiumot, amiért kapsz kb 2'200'000'000 (Kétmilliárdot) A baj csak az, hogy ha nem összeszedegeted a motyót, akkor kb 1,8 milliárdba kerül, tehát már csak 400'000'000 a haszon. Azt mondhatnók, hogy az is elég. Hááát ja. Bizonyos szinten, de azon a szinten senki ne kezdje macerálni a terrát, mert sokkal fontosabb dolga van!!! Aki meg megteheti annak a kétmilliárd is aprópénz. Ha jól tippelek nálam két játék óra alatt jön be ennyi MAGÁTÓL!!!! Szóval... Bakfitty. Maradjunk abban, hogy időelcseszésnek jó. Más értelme nincs.
A többi ilyen küldetésről majd akkor nyilatkozom, ha ezzel végeztem.
Ja igen! Majd el felejtettem, hogy azzal bosszant, hogy nem folyamatosan veszi be a nividiumot, (Van 814'000 a raktárban) hanem talán majd egyben. Remélem! Mert különben hibás...
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.02.27. 12:53:33