Egosoft X4
-
Úgy látszik muszáj lesz pihentetni a játékot.
A Kha'ak-ok megint túl erősek. Mármint a semmiből teremnek, de sokan.
A fejlesztett harc meg minden, csak nem fejlesztett. Hacsak nem visszafejlesztett. De akkor az biztos.
Amelyik hajónak nincs tornya, az cseszik harcolni. Akkor sem teszi, ha a terület megvédése a parancsa és lövik.
Ez így elég gáz.
A raptorral megpróbáltam leszedni egy csörgőt, de a nyavajás nem hagyta magát elkapni.
Odamentem sárkánnyal. Olyan lag lett, hogy csak néztem. Mást úgysem tudtam. Valamit eltoltak, mert amúgy jó az FPS.
És ilyen sosem volt korábban.
Azért éppen túléltem. Sikerült kilőnöm két hajtóművét. Gondoltam, most már csak megfogom a raptorral.
Visszaszáguldok, akarok dokkolni, nem engedi. Mert egy bányászt vár. Javításra. MIVAAAAN?!?!?!
Teleport és irány a csörgő után. Ami már nem ott van, ahol hagytam, hanem 70 km-rel arrébb. Egy hajtóművel? Jólvan.
Azért csak sikerült elkapni.
Jó tudni, hogy az ilyen nagy hajókon lehet javíttatást is csinálni és nem csak rakéta meg drón ellátmányt tud biztosítani.
Eddig nem tűnt fel, mert a sárkányom dokkolt rajta.
A sárkányt be is dokkoltattam és mindjárt szépen el is rakta a raktérbe. Tök jó, hogy elrakni simán lehet, de előhívni csak a pódiumról. Nem is értem, de, hát én nem vagyok német, hogy megértsem.
A terradrónok most már csak a gyártó M-es modulban készülnek. Jó, hogy építettem egy csomó 8M-es leszállót. Főleg, hogy a lilák miatt az M-es hajók lassan használhatatlanok lesznek és el kell kezdenem áttérni L-es bányászokra. Azok talán meg tudják védeni magukat.
Azért néha mégis betol 8-at gyártásra a leszállóhelyre is. Értelmetlen.
A terrázás is kiakasztó.
Gondoltam, már nem sok kell a jég leszállításához és a HQ aszerint bányásztat, amennyi jég van a raktárban és amennyi fogy. 200k fölé nem is nagyon akar menni, hiába van megadva 400k-ra a raktárkészlet.
Gondoltam, benyomom a jégszállítást, hogy legyen már meg az a 2,8M jég. 1M után már csak M-eket ír, tizedes nélkül. Szóval fogalmam nincs, hogy pontosan mennyi kell.
A lényeg, hogy a kis kék csík már a fogaskeréknél volt, mikor elindítottam, hogy ahogy jön a jég, úgy fusson szépen végig. Később ránézek és a kék csík legalább egy fogaskeréknyivel visszább van, mint amikor elindítottam
Akkor megint állj, várunk, míg lesz a raktárban megint 1-200 ezer jég.
De legalább a fő építőanyag ellátás működik automatikusan.
Legalábbis nem egy modullal bővítettem a HQ-t és mostanában nem kellett talicskáztatnom.
Mindig futott az építés és, ha megnéztem a készletet, akkor mindig volt elég, hogy be is tudja fejezni.
A szállító drónokból most már úgy 1000 fölött van az állomáson.
A védelmi alkatrészeket viszont még mindig az állomás talicskáztatja. L-es szállítóval 40-60 pajzs modult és hasonlók.