7249
Egosoft X4
-
#5128 Sajnos nem segített rajtam.
Szomorú vagyok.
Hova lehet amúgy írni nekik?
Nézegettem a fórumot, de nem találtam megfelelő topicot.
Azt tudom, hogy a fegyverzet utólag kerül rá, de, ha be lenne tervezve, akkor mutatnia kellene a tervezőben is.
És, ha lenyitom az egyik lerakott modul anyagigényét, akkor ott is meg kellene jelennie, hogy mennyi kell a védelmi elemekből, de ott sincs semmi, csak a szokásos 3 elem az építéshez. -
#5127 Akkor talán már megoldódik a gondom az utolsó bejegyzéssel. -
Jóózsf István #5126 Gyorstapasz:
[Beta 11 HF1] Fixed subordinates with assignment Attack failing to attack fleet target if assigned to fleet in different sector that is already attacking.
[Beta 11 HF1] Fixed ships docked at HQ build storage being destroyed when HQ is teleported (new feature in 4.00).
[Beta 11 HF1] Fixed automatic storage allocation being zero under some circumstances (problem introduced in 4.00).
[Beta 11 HF1] Fixed station modules sometimes listed twice in Object List or Property Owned.
[Beta 11 HF1] Fixed incorrect Buy up to value for Buy orders in order loops if not changing default value (new feature in 4.00).
[Beta 11 HF1] Fixed rounding display issue when selling/buying wares in order loops (new feature in 4.00).
[Beta 11 HF1] Fixed Atmospheric Pressure Terraforming stat not changing when gases are added or removed (new feature in 4.00).
[Beta 11 HF1] Fixed not being able to continue Terraforming after mission complete (new feature in 4.00). -
Jóózsf István #5125 Jó, de így most még jobban kétségbe ejtettél! Mi köze a Yaki-nak a Terránokhoz? Kérdeztem volna, ha közben nem nézem meg ennek a dejónak az elejét. Van benne rontás...
Szóval semmi, csak épp ők is bekerülnek a játékba a Terránokkal és az Úttörőkkel együtt.
Azt hittem csak egyedül a Terránok jönnek. -
Gunslinger #5124 Azért, mert az egy Yaki masina! X3-ban is főleg Paranid vasakat használt a Yaki. -
Jóózsf István #5123 Mindig is "L"-es bányásszal dolgoztam. Nem gondolom, hogy velük van gond, ha van elegendő. Ebben a létszámban az állomás körül mindig van pár ami ki akar épp pakolni. Szóval ezt kihúzhatjuk. Továbbra is az a kérdés, hogy miért nem küldi a sültparaszt őket vasért!!!
Na az jó tipp, hogy esetleg az npc-k szívatnak!!! Egy időre kiveszem őket a képből, hátha. Eddig az volt a nyerő felállás, hogy ha már "vesszük", akkor kiválóan be tudnak segíteni a gyűjtögetésbe és akkor nem kell annyi bányász a komplexnek! De ha már így is van 74, akkor bakfitty!
A fegyverzetet utólag teszi rá modulokra, már maga az állomás! CV sem kell hozzá!!!!
-
#5122 Érthetetlen.
Ha van rá módod, akkor az állomásvezír morálját is húzd 5-ösre.
A nagy rakterű bányászok nem feltétlen jók. Ezt írom már napok óta.
Kimegy, kóvályog egy csomót, elmegy ide, oda. Baromi lassú.
Főleg, ha így többféle anyagért is elküldik.
Ez régen is így volt?
Én úgy emlékszem, hogy egy körben általában csak egy anyagért ment a hajó. De az M-eseknél is látom, hogy többfélét cipel.
Az állomásbeállítás alapján ezerrel kellene a vasat gyűjtenie.
De nálad be van állítva a mindenkitől vétel. Lehet, hogy ezt is próbálgatja kalkulálni a vezír.
A legördülő menü már egy ideje nem ér sokat. Erről is írtam valamit korábban.
Csak a befutó hajókat mutatja. Szerintem mióta ez van, azóta bányásznak többféle dolgot is a bányászok egy körben.
Korábban egyértelműbb volt a helyzet. Jobban áttekinthető.
Ha jól működne a dolog, akkor nem lenne hülyeség. Egyszerre látná el az összes anyaggal az állomást.
Így viszont...
Azt sem tartom kizártnak, hogy nálad már inkább komoly számítási problémák vannak.
Eddig tartott a motor. Mondjuk ez felettébb szomorú lenne, ha igazam lenne.
Jah, az állomás raktára és az építési raktár között nem működik a drónos szállítás.
Lebuktak a hajóim. Korábban hozzárendeltem 3 nagy szállítót és azok hordták be szépen a cuccot.
A messzebb lévő épülő komplexemnek meg akadozik az ellátása.
Pedig nincs messzebb, mint a másik épülő komplexem, ahol ezzel nincs gond.
Amikor azt látom, hogy egy 40k körüli rakterű hajó 79 darab pajzs elemet szállít és áll az építkezés, mert nincs tégla, kicsit mérges leszek én is.
Itt bezzeg nem működik, hogy egyszerre több anyagot is szállítson.
És úgy szállít a védelmi modulokhoz anyagot, hogy bár a modul lerakásnál a védelem magas szintre van állítva, bármelyik modult is nézem, nincs rajta egy darab fegyver vagy pajzsgenerátor sem. De anyagigény van rá. -
Jóózsf István #5121 Ezt tudja 55 darab legnagyobb rakterű bányász egy óra SETA-val.
Csináltam egy ilyet is. Hátha valaki lát benne hibát, mert én már nem látok az idegtől! -
Jóózsf István #5120 A fegyverek tekintetében a Proton Zárótűz érdekes lehet annak aki eddig ratatát használt. Sajnos a Terrán Pulzus már nem kecsegtet olyan eredményekkel mint az eddigiek, mert bár meseszép a lövedék sebessége ami ugye növeli a pontosságot, de kevesebb, mint a fele a tűzgyorsasága!!! Az nem lesz elegendő egy nagy hajónál. Nálam egyébként is viszonylag jó a találati arány, így nekem nem jutott új játékszer. -
Jóózsf István #5119 De hát ez egy NEMEZIS!!!
Annyira nemezis, hogy ennél nemezisebb nem is lehetne! Ne vicceljünk már!
Ha a Paranidok perre viszik, egy kezdő ügyvéd is simám megnyerné a tárgyalást három perc alatt. Ha egyáltalán eljutnának a tárgyalásig és nem vágná ki őket a bíró... -
Jóózsf István #5118 Nnnna. Igazam lett. Most már csak ott van felkiáltójel, ahol tényleg tele a raktár. Felmerülhet a kérdés, hogy eddig hogyan működhetett az állomás. Nos, vagy most a bővítgetésnél barkácsoltam el valamit, vagy SEHOGY! Mivel ez a hákú amit tulajdonképp eddig nem használtam semmire, csak dísznek voltak ráaggatva a különböző modulok, nem is kellett működnie. Csak ugye a terrorizálással kihullottak a csontvázak a szekrényekből.
-
Jóózsf István #5117 Valóban nem az volt a probléma. Az a nividiumos auto raktár lefoglalásos hibára volt megoldás. Sajnos ugyanis egy másik helyen is felmerült ugyanez. Úgyhogy újabb 106 modul lesz újjáépítve!
És tényleg az a legfurább benne, hogy építkezésnél cuppannak a modulok és mégis lehetséges, mert amikor elforgatjuk őket akkor lehetséges ezt előidézni. Bár... Na mindegy. Nem akarok találgatni. A kijelölős módszer nem hazudik. Így, hogy újrarendeztem, ha az alap építmény fölé viszem a mutatót, akkor az egész komplex kijelölődik. Így már jó lesz.
Sajnos ezen módosítások miatt, úgy néz ki elvesztettem hétszázezer nividiumot, úgyhogy nálam a terraagyvérzés itt le is zárult. Még ezt a hetet kibírom valahogy, aztán keddtől már bölcsőt ringatunk! -
#5116 Sajnos ez a peccs számomra nem hozott javulást. -
#5115 Nem hiszem, hogy ez probléma lenne.
Mert akkor nálam is jelentkezne az a probléma, hogy több raktár modult egymásba építettem.
Egy nagyobb komplexnél elég látványosan mellé kell tenni, hogy az tényleg mellé legyen téve.
Bár ez igaz egy kis állomásra is, csak ott könnyebb mellé tenni.
Az a kis rész talán inkább vizuális hiba.
Mondjuk az, hogy nem látod, hogy hova kapcsolódik, jelezhet valamit.
Remélem kiderül és nem hiába építkezel. -
Jóózsf István #5114 Lehet, hogy megvan a pirosfelkiáltójeles problémám oka. Eddig is motoszkált a fejemben, de mindig elvetettem, hogy az hülyeség. Mégpedig az, hogy valahol a sok hozzátoldott raktárak között véletlenül lett egy kapcsolódási hiba. Ezt most nagyjából kivarázsvesszőztem. Úgy, hogy építési nézetben az ember ahogy húzza végig az egérmutatót az elemek felett a köztes elemeknél az ahhoz kapcsolódó elemet is megjelöli a játék, hogy ha elbontod, akkor onnantól nem lesz kapcsolat a többi elemmel. Ezt ha leteszünk egy sor valamit akkor időrendben mutatja, tehát amit később építettünk azok fognak kiviláglani. Na nálam ez a szekció a jobb oldali végénél nem kapcsolódik sehova. Gyárilag... A baj az, hogy bal oldali vége sem! Talán egy hajszálnyi rés ha lehetett a két kritikus elem között. Nem értem ez hogy lehetséges, de ha igazam lesz, nagyon fogok anyázni!
Szóval most ezek újraépítés alatt állnak. Cirka 70 elem... -
Jóózsf István #5113 Version: 4.00 Beta 11 (432131) - Last updated: 2021-03-09
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[Beta 11] Added fleet and assignment info next to ship icon on Map.
[Beta 11] Improved station editor to allow more zoom-in.
[Beta 11] Improved capital ship transition between gates to require functioning engines (improves previous improvement in 4.00).
[Beta 11] Improved display of production cycle information in Encyclopedia ware entries.
[Beta 11] Improved Options menu display when changing subscription status of workshop extensions in Steam while game is running.
[Beta 11] Improved mail system so that low priority messages are no longer automatically removed once read.
[Beta 11] Improved appearance of asteroid fields by fading in objects.
[Beta 11] Fixed HQ Research Module sometimes being incorrectly named.
[Beta 11] Fixed non-capital mineral mining ships with mining turrets but no forward-mounted mining lasers failing to mine when player not present.
[Beta 11] Fixed manually setting storage allocation for products/intermediates removing automatic sell offers.
[Beta 11] Fixed Kha'ak rebuilding station modules excessively quickly.
[Beta 11] Fixed fleet auxiliary ships becoming unresponsive when two of them are added to fleet while distant from one another.
[Beta 11] Fixed excessive workforce changes on older stations (problem introduced in 4.00).
[Beta 11] Fixed trade amounts always being increased upon initiation of loop order to Buy (new feature in 4.00).
[Beta 11] Fixed spacesuit colliding with invisible ship geometry (problem introduced in 4.00).
[Beta 11] Fixed saves with missing HQ science labs after building from plan (root cause may not be fixed).
[Beta 11] Fixed mission trade offers not being shown if player has no trade offer subscription at relevant station.
[Beta 11] Fixed weapon aim indicators not darkening under certain conditions when target is out of range.
[Beta 11] Fixed newly installed weapon not being displayed in weapon panel when upgrading currently controlled ship.
[Beta 11] Fixed broken weapon panel when removing weapon from currently controlled ship.
[Beta 11] Fixed icons on Map shaking because of unintentional damage.
[Beta 11] Fixed station geometry on Map still including certain ships even after they have undocked.
[Beta 11] Fixed some system borders appearing too bright on Map.
[Beta 11] Fixed incorrect error message about missing trade information in Trade menu.
[Beta 11] Fixed ETAs for ware reservations by player ships.
[Beta 11] Fixed covered NPC ships showing real relation colours in menus (problem introduced in 4.00).
[Beta 11] Fixed Remove all orders and assignments interact menu option not removing Repeat Orders default behaviour (new feature in 4.00).
[Beta 11] Fixed Buy up to and Sell all but parameters of Buy and Sell orders displaying max cargo volume rather than ware capacity (new feature in 4.00).
[Beta 11] Fixed Duke's Tempest not attempting to claim sectors during invasions.
[Beta 11] Fixed Retrieve Inventory mission potentially aborting when mission item is picked up.
[Beta 11] Fixed Supreme Interior Design and A Fearsome Flagship missions sometimes getting stuck despite all wares having been delivered.
[Beta 11] Fixed Forestation and all Fields terraforming projects having limited effect on oxygen (new feature in 4.00).
[Beta 11] Fixed Kha'ak turret muzzle flash not being visually connected to barrel.
-
Jóózsf István #5112 A helyzet az, hogy valószínűleg az a deszka mennyiség amit legyártok az mind megy is bele a hajókba amiket készít az a komplexum. Régebben adhatott el belőle, de néztem a grafikonját és újabban csak belső használatra megy. Így le is tiltottam az eladását, a félreértések elkerülése végett.
Iszonyatos mennyiségű hajó megrendelése van annak a gyárnak. Egyfolytában teljes gőzzel pörög. Ezért is kellett felhúzni még pár deszka gyártó modult. Ja, és mindezt 150%-os árral, ami szerintem teljesen irreleváns, mert ha kell a hajó, akkor így is úgy is megveszik az npc-k.
Mire nem jó a világháború. Csak hát, győzzük vassal és műmellel! -
#5111 Csak nyugi.
A felkiáltós rész tényleg nagyon érdekes.
Ilyenkor megnézném, hogy milyen értékekre vannak belőve a tárolókapacitások.
Mondjuk én szeretek itt-ott belenyúlni kézzel.
HP-ból mennyi a raktárkészleted?
Nekem 49 gyártó modulnál úgy 660k darab.
Mondjuk én nem adom el, építkezéseimet és a hajógyártást finanszírozom belőle.
És utóbbinál a szűk keresztmetszet jelenleg a fegyver alkatrész és a fejlesztett elektronika.
A műcicikre nem tudok mit mondani.
Én 100 kis bányásszal is dolgoztatok. A hajógyáramnak szerintem még mindig csak 1 szem nagy bányásza van.
Mondjuk nem is vagyok akkora iparmágnás, mint te :) -
Jóózsf István #5110 Fordítottam a helyzeten. Mindez azért, mert a harmincnyolc szilárd bányászból harminchárom jéggel és MŰMELLEKKEL volt tele! Annak ellenére, hogy ezekkel tele volt a raktár a vas meg nullára futott.
Valamint hátulról mellbe is támadtam, mert jócskán megemeltem a deszkarészleg kapacitását, plusz tizenkét egységgel, amit alátámasztottam finomított fém gyártó egységekkel. Ha ezek után még mindig úgy érzi a gyökér menedzser, hogy neki műcsöcs kell, akkor első lépcsőben leváltom. (Nem szívesen, mert ötcsillagos!) Második körben törlöm a játékot az összes mentéssel együtt és pert indítok az EGOsoft ellen!
Tényleg nagyon tele van a hócipőm. Minden békésen zajlott a maga unalmas medrében amíg ez a négypontnulla nem hozta el a káoszt, a maga hülyeségeivel, mint bányász viselkedés módosítás, munkaerő módosítás, és még ki tudja mi, amibe belenyúltak, vagy épp ezek a változások hatással vannak.
Azt nem írom alá, hogy kétezer-kétszáz óra után ne tudjak összehozni egy komplexet ami zökkenőmentesen dolgozik!!! Vagy ha mégis, akkor nekem ezzel nem kell játszanom! -
Jóózsf István #5109 A szilícium leállítása nem rossz ötlet, de nem megoldás.
Nálam minden gyár automatikus értékekre van állítva, kivéve amelyiknél direkt valamilyen célból bele kellett nyúlnom. Mint például a hákúnál, ahol meghülyül a nividium miatt, ha automatikuson hagyom.
Ellenben a deszka eladását megtiltottam, így hátha jut nekem is belőle. Merthogy a 43 gyáregység nem tud annyit készíteni, hogy magának a gyárnak jusson!!! (Ötvenhétezret gyárt és nem egész kétezret használ el. A készlet: NULLA. Agyrém!!!)
Ezt ebben a pillanatban lőttem. A képen az látszik, hogy piros felkiáltó jelek vannak mindenhol. Ami így első ránézésre érthetetlen, mert azt jelenti, hogy megteltek a konténer raktárak. Ami igaz is, mert ha átváltok az állomás információs nézetére, akkor látszik is, hogy 20'650'000/20'650'000 köbméter.
De akkor miért azt látom a grafikus ábrázoláson, hogy még van hely?!? Eddig tudta szépen dinamikusan mutatni. A többi állomással nincs is gond.
Mondjuk ez összefügghet a terraturkálással is. Ez is! -
#5108 Próbáld meg, hogy visszakapcsolod az automatikus vételi mennyiséget.
Mindegyik alapanyagnál.
A másik, hogy te leszel az igazgató és törlöd a szilikonra, ami szilícium, bár nekem tök mindegy, a vételi beállítást.
Én mindig ott cseszem el egy új komplexnél, hogy nem állítok be rájuk vételt. Aztán meg nézek, hogy a bányászok miért lazsálnak. -
Jóózsf István #5107 Éppen van elég vas MÉG!!! Csakhogy amikor kézzel kijavítgattam a hibát, amit a gazdasági igazgató vétett, akkor negyedig volt. Tehát ott folytatja ahol akkor tartottunk, mielőtt kijavítottam volna. Magyarán csak és kizárólag az a feladata, hogy nekem keresztbe tegyen!
EZ A BAJ! -
#5106 Mi a baj?
Éppen van elég vas. -
mumoka 2012 #5105 akkor lassan itt tartunk ? -
Jóózsf István #5104 Agyvérzés helyett sztrókot mondani!
Nem, nem nem és nem! Ezt már személyes támadásnak veszem. Az elmém ellen! Tele van a tököm ezzel a szarral!!! -
#5103 Mi az a "sztrókozni"?
Pont a leírt esetedet emlegettem nem is olyan rég a folyékony anyagokkal kapcsolatban.
Ugye milyen rossz?
A bányászok viselkedését meghatározhatja a raktárhelyiség.
Ha valamiből sok kell, akkor oda több bányászt küld. Talán feltételezi, hogy gyorsabban is fogy. Ezért küldi oda.
Míg jégből csak 1M volt beállítva, addig behordott 200k-t, utána cseszett rá. Hordta a többit, amiből viszont tele volt.
Megemeltem a jeget 3M-re és láss csodát, behordta. A másik kettő nem tudom, hogy perpill hogy áll igény ügyileg, de nem ürültek ki. -
#5102 Ezzel a srácok tényleg nem foglalkoztak.
Tiltsd ki a bányászokat a TTS-sel rendelkező rendszerekből. Nincs sok és, ha jól tudom, akkor más nem is veszi a nividiumot.
A másik, hogy az állomásodhoz rendeled a hajót. -
Jóózsf István #5101 Egy kis ismeretterjesztés: Nagyon zavar, hogy az angol anyanyelvűek és az anglomán gyökerek szilikonnak hívják a szilíciumot. Talán ez segít.
Ez olyan dolog, mint a sztrókozás. Ami Dr. House óta nagyon nagy divat lett. Pedig hát annak is vannak KÖZISMERT alfajai, amit addig tudtunk használni. De már egyszerűbb sztrókozni! (Mint egy anglomán idióta!)
Természetesen nem várhatom el senkitől, hogy a helyén kezelje a dolgokat, csak úgy a miheztartás végett. Hogy miért jut ez eszembe? Mert az idióta programozású gazdasági igazgatóm képtelen normálisan vezényelni a bányászokat. Ennek már semmi köze az elmúlt hetek "BÁNYÁSZSZTRÁJKJÁHOZ"! Egyszerűen arról van szó, hogy SZILÍCIUMMAL tele van a raktár a vasat meg hagyta csont üresre merülni. A bányászok fele tele van szilíciummal, mert már nincs hova tenni... Erre nincs mentség. hisz nagyon jól tudta, amikor elküldte bányászni, hogy pontosan mennyi is lesz a rakterében. Egyszerűen, csak annyit kellett volna tennie, hogy amikor "VÁRHATÓAN" megtelik a raktár, akkor már nem küld több bányászt érte és/vagy nem vesz senkitől. Természetesen a már folyamatban lévő bányászoktól átveszi a cuccot, majd elküldi őket egyéb motyóért.
És ez mér mindig csak a rosszabbik eset, mert akár egyensúlyban is tarthatná a vas és szilícium készletet. Eleve ki sem szabadott volna alakulnia annak a helyzetnek, hogy az egyik tele a másik üres!!!
Még jobb.: Elkezdtem kézzel kibogozni a szálakat. Kiürítettem a bányászokat amik el is indultak vasért. Jónéhánynál ezt sikerült elérnem, de ahogy közeledek a hajólista végéhez, már megint szilíciumért küldi az idióta őket!!! Ilyenkor ki szoktam lőni az aktuális parancsot, hogy "hátha meggondolja magát?!?!" Ha nem akkor hagyom. Nem tudok vitatkozni egy ilyen felületes baromsággal.
Nyilván ez is olyan falra hányt borsó, mint a harci viselkedésért picsogni, de időnként ki kell írnia magából az embernek, mert belebüdösödik! -
Jóózsf István #5100 Nem. Nem lehet. Meg lenne rá a lehetőség, de legördülő menüjében csak annyi van, hogy "OFF" Bármit is jelentsen ez!
És akkor a következmény. Na ez a méreg nem cián! -
#5099 Asszem lehet frakciókat tiltani.
Amúgy nem lenne rossz ez az endgame, csak tudnám, hogy most hogyan tovább.
Folytassam hibásan és remélhetőleg a javítással rendbejön a mentés is vagy töltsem vissza a megcsinálás előttit, csinálják más feladatokat a listáról, illetve terjeszkedjek.
A 4 milliárdos banki cuccot is visszavették 140 millára. Igy csak 2 milliardot fizet, nem 60-at.
Pedig már csak pár száz milla kellett volna. -
Jóózsf István #5098 Elég komoly motyó!
Szerintem ez az utójáték nem nekünk való. Valahogy nem látom benne azt az örömöt-szórakozást, amire szánták.
Ehhez némileg kapcsolódik, hogy a fejlett automatikus bányászaim néha nem a hákúnak adják el a termést, (CSak nividiumot bányásznak a hákú környékén!!! A hákú vételi csúszkája maxra van húzva!) hanem valami npc-nek. Ami nettó agyvérzés! És képzeljétek az agyon fejlesztett szabályrendszerben nem lehet beállítani, hogy kinek adja el! Ha egy gyárnak dolgozna, ott a gyár felületén egyértelműen lehetne szabályozni, de egy önálló hajónál nem. -
#5097 Nem hagyott nyugodni a dolog, nekifutottam megint.
Sikerült a szállítás, megköszönték és ugyanúgy nem jön be a terraformálós felület, mint korábban. -
#5096 Azt hiszem akkor erről ennyit.
A terraformálós oldal visszatöltés után sem működik.
Megpróbáltam még kétszer megcsinálni a feladatot, de nem sikerült. Valahogy mindig elszámolja magát a játék és nem lesz elég a bekészített anyag.
Pedig leállítottam a termelést és a kereskedést is.
5-ből 1-szer tudta teljesíteni. Elég gáz.
Hogy meglegyen, milyen leszállítandó készletről is van szó:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára olyan ügyes volt a játék, hogy elpusztult egy Boa-m, megtalált egy SCA szúnyog, aztán meg egy Kha'ak. A másik 4 alkalommal semmi ilyen nem volt és én nem mozdultam a helyemről.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.03.07. 13:02:42 -
#5095 Kicsit megnöveltem a drón gyártó kapacitásom, 100-120 drónt tud a HQ egyszerre gyártani.
Ennek eredményeként jó 600 fölött van a folyamatosan repülő drón. 3300 kell az anyag leszállításához.
Az FPS meg kedvesen beesett 10-13-ra SETA alatt.
5 perc alatt le is szállították a cuccot.
A megrendelő meg is köszönte kis videóban a zsenialitásomat. :)
És, hogy nagy legyen a boldogság, nem nyílik meg a terraformáló felület.
Remélhetőleg visszatöltésnél ismét jó lesz.
Nem csak ez bugosodott, hanem a lista is térkép nézetben. Nem maradnak lenyitva a lenyitott fülek.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.03.06. 22:56:51 -
#5094 Az új tartalmakról.
Ahogy nézem pár új modult fel lehet majd húzni.
Főleg, ha terrán legénységet és hajókat akarunk gyártani.
A videó alapján 20 új rendszer jön. -
#5093 Végre sikerült leszállítanom mind a 2,8M jeget.
A következménye, hogy a hőmérséklet kijelzőnél eltűnt egy piros kocka.
Van még kettő. Meg egy narancssárga. Utána már jók lesznek az értékek.
Építettem még pár hajót gyártó modult. Így 40 drónt tud egyszerre gyártani. Ha van anyag, akkor gyorsan ledarálja az 1200-at. -
Jóózsf István #5092 Meg, minek is nevezném át??? -
#5091 Grat!
Ahogy sejtettem, a szektorátnevezésnek sok értelme nincs.
Mikor a rendszerbe lépek, akkor az eredeti nevet mondja be, nem az átírtat.
Mondjuk nem is vártam mást. -
Jóózsf István #5090 Pán-Galaktikus Iparmágnás lettem! Még egy lépcső az Extrém-ig -
Jóózsf István #5089 Öööööö. Most én kiszórtam párat. Azt vettem észre, hogy miután kirakom, odaözönlenek. Aztán mintha megtanulnák kezelni, némileg szétszóródnak, de még mindig bandákba tömörülve bányásznak, ami szerintem se nem jó, se nem szép, de ha így működik, akkor lelkük rajta! Határozottan kijelenthetem, hogy javult a helyzet! Azt ugyan nem tudom, hogy miért a szilíciumot erőlteti, de legalább működik. Sajnos a múltkori sirámom a fegyver összetevővel és a deszkával, még mindig jelen van. Úgyhogy akkor építkezünk.
Olyat is felfedeztem, hogy eddig a munkásoknál a maximális csecsemő hozam +20 volt. Most ideális esetben (vagy talán mindig) +220. Így az egyik fájdalmunkon, miszerint baromi lassan szaporodnak, enyhítettek.
Látok még itt rendellenességeket, így 12 futás után, de igazolnom kell, mielőtt pánikot keltenék. Valahogy a hákú rosszul kezeli a bányászokat. Eddig nem panaszkodtam, hogy mikor mit bányásznak, mire lehet szüksége a komplexnek, mert ő biztos jobban tudja. de most valami nem kerek. Majd mondom, ha biztos lesz.