Egosoft X4
  • RJoco
    Kicsit zakkant a játék.

Az állomás áttekintőjében nem látom az összes hajót (bányászt), melyek a nyersanyagokat szállítják.
    Korábban szép hosszú volt a lista, lehetett görgetni. Most meg ír kb. 5 hajót.
    A bányászokra ránézve, látszólag dolgoznak.

Eddig a terraformálás drónjait a gyártó és javító dokkban csinálta a HQ.
    Ez valamiért 16 drónt jelentett egyszerre. De ugye a két modulban összesen legalább 20 hely van.
    Ma azt veszem észre, hogy egyszerre csak 8 drónt csinál. Nem is értettem miért, míg rá nem néztem térképen.
    A 8 férőhelyes M-es leszállón gyártotta a drónokat. Amiből jelenleg csak 1 van az állomáson, de már tervben van még 4 építése a rengeteg bányász miatt.

Rájöttem, hogy építésnél sokkal jobb megállítani a játékot, kényelmesebben lehet a modulokat helyezgetni.
    A megállítós trükköt egy ego videóban láttam, eddig nem is gondoltam arra, hogy szüneteltetve a játékot szintén lehet parancsot kiadni és egyéb műveleteket végrehajtani.
    Építésnél leraktam 8 folyékony L-es teladi modult. Olyan ügyesen sikerült és másképp nem is volt rá hajlandó a játék, hogy csak 6 modulnyi helyet foglalnak. 4-4 csoportot raktam le és az új 4-esből 2-őt mindenáron a lerakott 2-re rakta.
    Hát mondom, akkor legyen.
    Úgyis teljesen egymásra van építve minden. Ez már nem számít.