7249
Egosoft X4
-
#5408 Látom felcsigáztalak :)
A 6700K helyére került egy 5950X egy Gigabite B550 Vision D nevű lapba, egy be!quite PureLoop 280-as hűtéssel. Ennél nagyobb nem fér a házba (lehet nem volt a legjobb választás), 75 fok körül tudja tartani a procit. Ahogy olvasgattam, ez normális nála folyamatos terhelés alatt.
Kapott extra 2x16 GB 3200 CL16-os memóriákat, így most 48 GB van benne. Mintha az X is többet evett volna így, mint a 16 GB mellett. Bár nem sokkal, 11 GB összesen nem fogyott el.
Az említett VGA-nak én is örülnék, vagy inkább egy 6900XT-nek. De egy másik témában felhívták a figyelmem, hogy az előbbi 600k körül mozog, utóbbi 900k-1M körül.
Úgyhogy először mindenképp meg kell várnom a nyaralást (lesz, nem lesz, mi lesz a koronás cécóval) és utána rá kell szánnom magam erre a hülye kiadásra.
Megjegyzés: Nem is mérik ezeket olyan durván.
6700XT van már 1165€-ért, 6900XT meg 1877€. És ezek megvehetőek.
6800XT meg úgy 1600-tól.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.05.23. 06:59:35 -
Jóózsf István #5407 Mit jelent az, hogy a zöld, most pirosba került?
Az hogy új cpu-t tettél a gépbe, nem annyira érdekes, mint, hogy miről-mire váltottál! Nem a zsebedben akarok kotorászni, de jobban képbe kerülnék, ha típusokban beszélnél.
Cserébe én is bevallom, hogy még idén meglépem a 3900X --> 5950X cserét. Nem mintha a csillió magra szükségem lenne, de az órajelre már sokkal inkább. Szálanként 20-25% sebességnövekedést hozna ez az akció. Ami ennél a játéknál pont nem annyira jelentős, de ki akarom hozni a maximumot ebből az összeállításból. És persze, ehhez az is kellene, hogy lehessen VGA-t kapni. Ami mondjuk lehetne egy 6800XT (Csupa piros gép lenne!!!) -
#5406 Kapott a gépe egy új procit.
Első pislantásra nagyon durva FPS-t mutatott.
Aztán már nem annyira.
Viszont a mikrolaggok most nem látszanak.
És térkép nézetben is kicsivel több lett az FPS, SETA alatt is.
A VGA-t valamiért nem használja ki rendesen.
Beteleportáltam a HQ-ra és az FPS leesett 14 körülire, míg a VGA 50% körül pörgött.
Lehet, hogy nem árt egy driver frissítés vagy újratelepítés.
Végül is a zöld most pirosba került, de a wint nem tettem újra. -
goyo2 #5405 köszi, így gondoltam én is, de nem voltam benne biztos. -
#5404 A Xenonok nem jönnek a semmiből, a hajógyárak termelik őket.
Szóval, ha kiürítesz egy xenon rendszert, akkor oda max a szomszédos rendszerből mehetnek be.
Gyakran nem épít más egy általad birtokolt rendszerbe. Főleg, ha az előtte is üres volt.
Amúgy nincs lehetőség senkit kitiltani. Max háborúval. -
#5403 Jó lenne pár kép a beállításokról, összegekről, arú elérhetőségéről más állomásokon, mert amúgy működnie kellene a szállításnak. -
goyo2 #5402 Sziasztok
Nekiálltam újra a játéknak. Két kérdésem lenne. Ha egy Xenon szektort elfoglal valaki (akár én), tehát admin center is bekerül a szektorba, akkor is jönnek továbbra is a semmiből a xenonok?
Másik, hogy nem tudom valahogy megadni, hogy ha az enyém a szektor akkor más ne tudjon oda építeni?
Köszi -
Jóózsf István #5401 Próbáld meg felvenni egy hajóval és kirakni az építési raktárba. -
Micsu #5400 Epitenek az allomasomon de hianyzik energia cella az epiteshez, a transportereim allnak nem hoznak, van energia cellam de azt a fejleszteshez hordtak, nem tudom atcsoportositani az epiteshez? Valamiert nem hoznak a sajat hajoim, de idegenek sem pedig max ar van beallitva :( -
Micsu #5399 Koszi a valaszokat. -
Jóózsf István #5398 Valami...
Legalább valami történik. Már azt hittem lebombázták a céget! -
#5397 Az idegen hajók is hordják a cuccot, ha jól állítottad be a dolgokat.
Először is a vételi ár. Ha a legmagasabbra húzod, akkor biztos, hogy vinni fogják a cuccot.
Másodszor a vételi mennyiség. Az a legjobb, ha beállítod fixen, hogy mennyit szeretnél felhalmozni. Addig hordják, míg el nem érik a szinteket vagy elfogy a pénz.
Harmadszor, ha olyan cuccot akarsz begyűjteni, amit nem gyártasz, akkor annak a cuccnak nincs fenntartva raktárhely.
Vagyis az első két dolgot meg sem fogod találni.
Először meg kell adni (szintén a logikai nézetnél), hogy neked kell abból a cuccból. Majd vételi ajánlatot kell indítani. Ezt követően a fenti dolgokat is be tudod állítani majd.
Ha ezek nincsenek jól beállítva, akkor a saját hajód sem fog hozni semmit. Ezért sem a konkrétan feltett kérdésedre válaszolok. Azt megtette mindero.
És van még egy beállítás, ez a "negyedszer", a jogok legyenek megfelelően beállítva. Vagyis, hogy ne csak magaddal tudj kereskedni az adott cikkel, hanem bárki más is hozhatja. A szabályok részben ezt akár frakciók szerint is meg lehet határozni. Én nem manipuláltam egyik frakciót sem, pedig biztos érdekes eredmények születtek volna.
Vagy magammal kereskedem, mert állomást építek vagy kell az anyag a hajóimhoz, vagy mindenkivel, aki nem ellenség.
A szabályok vonatkoznak az állomáshoz rendelt hajókra is. Vagyis vagy mindenki hordja neked a cuccot és a hajód is veheti bárkitől vagy senki nem hordja és a hajód is csak a te állomásaidtól szerzi be.
Ha saját hajókkal akarod hordatni a cuccot, ott az igazgató szintje meghatározza, hogy milyen messzire tud elmenni a hajód.
De erről már korábban részletes információt adtunk. -
mindero #5396 Kijelölöd a tradert, jobb klikk az állomásra és a "trade for station"-t kell választani. Kell egy csoportot is utána kijelölni, alfa, béta, gamma stb. Ugyanígy lehet az építőnek is tradert kijelölni, csak az másik parancs. -
Micsu #5395 A főhadiszálláshoz hogyan tudok hozzárendelni tradert?
Azt hittem hogy pl a fejlesztésekhez ha hagyok pénzt az állomáson akkor az idegen hajók is hordják a cuccokat de úgy látom csak az építkezésekhez hordják. -
#5394 A Memory of Profit-os terraformálás semmiség volt.
Az Nvidium üzletüket pikk-pakk megcsináltam és már el is fogadta a küldetést.
Nem is tudom, hogy folytassam e a műveleteket, hiszen nekik nincs szükségük nagyvárosokra. Érdemesebb lenne a következő rendszerbe ugranom, mint itt pazarolnom a nyersanyagot.
Gondoltam lehetőséget adok az argonoknak elfoglalni Argon Prime-ot. Hátha továbbhalad a terrán szál.
Ezért lebontottam a városházámat, így senkié nem lett a rendszer. Mivel, ha az enyém, akkor más nem épít bele védelmi állomást.
Először nem történt semmi. Kerestem az argonoknál feladatot is rá, de semmi.
Reach-ban lelőttem a Katanával a paranid városházát. Érdekes mód a paranidoké maradt a rendszer. Pedig az argonoknak is volt városházájuk a rendszerben. Viszont nekem is. Lebontottam az enyémet és az argonoké lett a rendszer. Mindjárt találtam is egy védelmi állomás építős feladatot tőlük, csakhogy nem a jó rendszerbe. Na mindegy.
Hogy máshol is haladjak, egy Asgard-dal lelőttem Antigone Memorial-ban a paranid városházát. Azonnal az ANT csoporté lett a rendszer. Hátha ez is kell a terrán szálnak.
A TRI-nél 1-et esett a repum, csak az állomások haragudtak rám. Kb. 10 percig, majd ismét kékre váltott mind a kettő.
Aztán vicces dolgot vettem észre, argon építő építette újjá a paranid városházát Reach-ban.
Üzenetből többet is láttam, hogy a TRI Argon Prime-ban épít védelmi állomást, így inkább visszaépítettem az enyémet.
Majd látom, hogy nem messze ott az argonoknak is a védelmi állomása, még épül, de városháza már volt. Így ismét lebontottam a sajátomat és végre az argonoké lett Argon Prime.
Aztán mind a két állomáson visszaépítettem őket, hogy ne tátongjon lyuk a modulok között.
Kíváncsi leszek, hogy továbbmegy a történet vagy sem.
A játék gyakran rettenetesen akad, csak úgy pezseg az élet a rendszerekben. -
TokraFan #5393 Egyik kedvencem! -
Micsu #5392
Még hogy nincs jó zene az x4ben :P
Terran szektoroké is adja. -
Micsu #5391 Biztos megvan de megnezem -
Jóózsf István #5390 Inkább az a kérdés, hogy biztos megvan a három csillag? Nem csak kettő és háromnegyed - kétharmad?
A három pilóta csillag önmagában elég a fejlett bányászhoz, vagy kereskedőhöz. -
#5389 A moddal mindegyiket lehet venni.
Viszont pilótánál először a pilóta rangját kell max-ra húzni, csak utána enged mást.
Managernél a vezetőit kell maxra húzni, utána lehet mást.
Az advanced autominehoz biztos, hogy elég a 3 csillag?
Csak mert az engineering csillagok azt a képességet határozzák meg, hogy mennyire tudják kijavítani a hajó sérüléseit. És talán, hogy milyen gyorsan.
A board képességek hajófoglalásnál számítanak.
A moral pedig ahhoz kell, hogy az 5. csillag is teljes legyen. Egyéb jelentőségről nem tudok. -
Micsu #5388 Az advanced autominehoz gondolom engineering kell mert 3as pilotnal se engedélyezi nálam?
Csak sajna eng seminart nem tudok venni :( -
#5387 Én sosem vettem hibának. Ki vette hibának?
Szerintem tök reális, hogy vannak holt terek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felteszed te még azt. Aki képes volt az 1.0 X4-el játszani, annak nem szabad feladnia egy már kiforrott játéknál. Meg kell tanulni. Én EA korában ismertem meg. akkor sokkal durvább volt.
És igen, ha már mindenképp kerekezni akarsz, akkor is meg kell tanulni a giroszkóp használatát. Ha elég erős, akkor tényleg fel tudja állítani a járművet. És nekem ehhez videó sem kellett. Viszont én repülő járműveken tanultam meg a használatát.
Amúgy nekem sosem tetszett, hogy nincs megfelelő tapadása a járművemnek. Viszont kisebb felfedező kocsival érdekes volt hegyre felmenni, majd onnan lejönni/repülni. Volt rajta hajtómű is, ami az előremenetet segítette.
A kamera olyan, amilyen. Ez is volt rosszabb. Viszont belső nézetben sosincs gond.
Plusz, ha engedélyezve van a világ beállításainál, akkor van olyan külső nézet, amivel a karaktered helyzetét figyelembe véve bármilyen messze eltávolodhatsz a kamerával. Ha megmozdulsz, akkor a kamera is változtatja a helyét. Ennek a nézetnek van egy olyan módja is, hogy a kamera fix pozícióban van, mindegy, hogy te, hogy mozogsz. Ki is mehetsz a kamera képéből.
Ezeknél ugye nincs az a jelenség, hogy a kamera falban lenne, ezért visszaugrik belső nézetre.
-
#5386 Nem kell hagyni.
Mondjuk később úgyis mindegy lesz. A fajok megerősödnek és elintézik őket. De az is lehet, hogy te leszel.
A Xenonok mindig szeretnek letenni új állomást. De idő, mire odahordják a cumót.
Így akár egy plazmával felszerelt sárkánnyal is lelövetheted a még nem is épülő dokkot.
Nem látszik az űrben, mert még nincs semmi, csak 20% Hull. Viszont a pilótád megtalálja. Te is, ha jól van beállítva a torony támadása. Az megmutatja, hogy hova kell lőni. Illetve neki is tudsz menni, de csak óvatosan, mert bele lehet csúszni abba a 20%-ba. -
mindero #5385 Köszi!
Sikerült, erre elkezdtek egy 2-at építeni. Asszem ezt a szektort átengedem nekik. Inkább építek állomásokat. -
Jóózsf István #5384 Érdekes, hogy ez nem ficsőrként van jelen a játékban, hanem inkább mint hiba. De elég stabil ahhoz, hogy már már úgy gondoljunk rá, mintha szándékos lenne, hogy kell egy kis fifika hozzá. Persze ez az odasimulós hátulról mellbe stílus nem újdonság. Lehet, hogy már előtte is létezett, de én a Ribörszben szoktam rá. Így lehetett elfoglalni a nagyobb hajókat.
Szolgálati közlemény:
Tegnap másodszor is letöröltem az Űrmérnököt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Merthogy addig-addig piszkálta a fantáziámat a dolog, hogy feltettem másodszor is. Nem is volt különösebb probléma. Elvoltunk mint a befőtt. Még röhigcséltünk is a hibákon. De felköltöztünk a holdra. Épp csak sátrat vertünk, felderítettük a nyersanyag lelőhelyeket, mert ugye azért jöttünk elsősorban. Felépítettük a földön már, bevált kis bányász autónkat (Tudom, hogy nem autós, hanem űrhajós játék) Azzal sem volt gond, mert ugye a földön az volt a baj, hogy túl nehéz volt és elakadt. De a holdon ugye 1/6-a a gravitáció, ami ebben az esetben előny. Szóval örültünk, mint majom a farkának. Addig, amíg el nem csatangoltam és bele nem ejtetem fejjel egy szűk mély kráterbe. De még ez sem volt akkora baj, hanem inkább az, hogy itt megint beleszólt a fizika, ami ebben a játékban külön tanulandó, és a kamerakezelés, ami pont akkor csinál valami hülyeséget, amikor valami kritikus pillanatban egy precíz mozdulatra lenne szükség, hogy a talpára kerüljön. Akkor még a társam is adta az ívet, hogy "DE, AZT MINDENKI (!!!!) TUDJA, HOGYAN KELL TALPRA ÁLLÍTANI EGY JÁRMŰVET!"
"Felmész a jücsübre és megnézed, hogy a giroszkópot így meg úgy..."
Nnna, itt gurult egy gyógyszerem. Mindent letöröltem a gépről, amiben az "űr" És a "mérnök" szó szerepelt, bármilyen nyelven!
Most épp azon gondolkodom, hogy ha harmadszor is felteszem, akkor mekkora barom leszek?
-
#5383 Romboló nélkül nem nagyon fog menni.
Azok az L alakú modulok baromi erősek.
Viszont miért nem segítettél a teladi rombolóknak? Ezt igazán megtehetted volna, nagyon barátságos faj az övék.
A modulokon lévő felszíni elemeket be lehet célozni külön.
Erre be is állíthatsz külön gombot is, ha nem lenne beállítva.
Becélzod az állomást, majd a gombokkal előre-hátra tudsz lépkedni az elemek között.
Először kiválasztod a hozzád legközelebb eső L-es tornyokat. Kettesével vannak és ott van mellettük a pajzsgenerátor.
Szépen lelövöd őket. A fegyvered hatótávjától függően akár a lőtávjukon kívülről is megteheted.
Ha a sárkányodon plazma van, akkor az 3 lövés, de harmadikra túlmelegszik, szóval a második után érdemes fél alá visszahűteni. Ha ratata, akkor éppen nem melegszik túl. Pulzussal sosem lövöldöztem ilyenre.
Szépen lelövöd az összes L-es tornyot és a rombolók nyugodtan tudnak lövöldözni.
Leszedheted az M-es tornyokat is, már csak fun-ból is, illetve a közelbe menő kisebb támadó osztagok is nyugodtan támadhatnak.
Ha nem visz elég messze a fegyvered, akkor oldalirányból érdemes a modul közvetlen közelébe repülni. Más modul ne lásson. És szépen, óvatosan közvetlen közelről lelőni az L-es tornyokat.
Ha épp van a közelben egy romboló, amit lő, akkor sokkal nyugodtabban le lehet lőni, mert nem fog rád fordulni.
Ha nincs a közelben romboló, akkor is lehet játszani vele, mert elég lassan fordul.
Viszont ilyenkor nem szabad becélozni a tornyot, mert nem fognak rendesen ráállni a lövegeid és útban lesz a modul.
Viszont, ha a kis pöttyöt ráviszed a modulra célzás nélkül, akkor szépen rá tud állni akár mind a 6 löveg úgy, hogy téged nem fog becélozni a torony.
Ilyen közelségből az M-es tornyok felettébb zavaróak lehetnek és van amikor mintha kicsit átlőnének a saját moduljukon.
Erős pajzs mellett kevésbé kell velük foglalkozni. Az L-es tornyok a veszélyesebbek.
Én jó pár állomást elintéztem így, majd utána hívtam a rombolómat.
Sok sikert! -
mindero #5382 Megint van egy kis gondom. Épült egy xenon defence platform a free families szektorában. Nekem az oda nagyon nem hiányzik. Megpróbáltam már mindent a likvidálására, de ÖRÖKKÉVALÓSÁGIG tart szétlőni.
Nincs pénzem rombolóra, van 2 dragonom és azok lövik kb 3 órája. Még pajzsa sincs! Próbáltam torpedókkal is, de azokból nagyon kevés fér csak fel a hajókra és bazi drága. A spliteknek meg nincs egyáltalán flottája. Néha odatéved egy-két teladi romboló és azok lövik amíg fel nem robbannak, de nem sokat érnek.
Ötlet? Vagy hagyjam a francba, építsék meg ha akarják?
Az a szektor vezet a free families szektorokba, nem akarom hogy túlságosan belakják. -
#5381 Kinek, mi.
Én sokáig Cerberus-sal járkáltam.
Aztán váltottam nemezisre.
Majd sárkányra. És a terránokig a sárkány volt a kedvencem.
A yaki nemezis nekem nem tetszik.
Inkább a terrán M-es tetszik nagy energiájú fegyverrel. Szerintem erősebb, mint a sárkány, pedig 2 löveggel kevesebb van rajta.
A neve most nem ugrik be, de valami K-s. -
Jóózsf István #5380 Yaki Kukurikú -
Micsu #5379 Melyik mes hajo sztetek a legjobb? Vettem egy argon gunboatot, meg egy terran corvettet de az utobbi jobban tetszik attol meg h 2vel kevesebb rajta a turret, eleg jol iktat. Jol iranyithatoak is, nem lomhak. -
mumoka 2012 #5378 azt észrevettem én is és elég jó lett. -
#5377 A sima bomba nem hat a pajzsra, csak a testre. Asszem úgy 5000-et. Viszont a pajzs nem gátolja a sebzésben.
Az EMP a pajzsot amortizálja, a testet nem.
Xenon-ok általában nem menekülnek. Főleg nem előled. Bár 4.0 óta nem lőttem sárkánnyal Xenont. Nem is nagyon jönnek ki a rezervátumukból. Elég nekik a terrán támadó flotta/hajó.
Az Asgard túl erősre sikeredett. Kell legalább 3 Katica, ha nem több, hogy elintézze és nem is mind éli túl. -
#5376 Felettébb érdekes, én így még nem figyeltem meg.
De biztos valakinek elborult az agya, hogy ezt így csinálták meg ennyi idő elteltével a játék megjelenése óta.
A terránokkal mondjuk nem lett volna rossz, ha bejön a JD.
Vagy ami még jobb lenne, hogy a boronokkal jön be a JD.
Ha már az állomásunk tud ugrani. -
Jóózsf István #5375 Nincs ugrás a játékban. Van viszont egy grafikai ficsőr. Mégpedig, hogy a hajók a kapuknál nem manőverezgetnek, hogy átmenjenek rajta, hanem egy ugrást imitáló jelenséggel eltűnnek - átkelnek a kapun! DE erről már beszéltünk. Még egy jücsüböt is lőttem róla!!! -
mindero #5374 Lehet hogy csak eltűnt a nagy kavarodásba valahova. De nem robbant fel az biztos. Szerintem elugrott, mintha egy villanás is lett volna. Aztán lehet csak eltaláltak és azt láttam annak.
Ezek a bombák ilyen erősek? Van pár, lehet kipróbálom legközelebb.
-
#5373 Örülök, hogy sikerült!
Nem lenne rossz, ha úgy működne, de több áru esetén lehet, hogy csak álldogálna a hajód. Nálam a legkevésbé kelendő az EC. Van elég gyár rá szerteszét.
Gyanítom, hogy csak egy általános megoldást csináltak, nem variálták túl. Talán nem is bírná a motor.
De jó is volt sárkánnyal Katicákat lövöldözni :D
Először lebénítottam mind a hármat, hogy ne kerüljek szorult helyzetbe.
Ezek is javítanak, így volt, hogy az első elpusztítása után megint bénítanom kellett. Meg úgy mozogni, hogy a mégis túl közel került hajó ne lőjön le.
Mikor már elég sok bombám volt, nem vacakoltam a sárkánnyal. A hasánál kiszálltam, rádobtam kettőt a pajzsgenerátorokra. Pont a kettő közé. Ettől felrobbantak, így sokkal egyszerűbb volt leszedni a pajzsot. Aztán már egyszerű volt lelőni.
Ennél is izgisebb, mikor két Katicának van egy Ilonka főnöke.
Viszont vissza kell néznem a játékba, mert ez az ugrálós dolog nekem nagyon új.
Sehol, semmi nem utalt arra, hogy JD került volna a játékba. -
mindero #5372 Köszi szépen! Sikerült, nagyjából működik. Igazából az lenne a jó, ha tele raktérrel indulna el, és abból adogatná az állomásoknak (mint x3ban) az EC-t. De itt nem így működik. Gondolom induláskor lefoglalja az állomás számára a hiányzó mennyiséget, hogy ne előzzön meg senki.
Hétvégén nem volt időm próbálkozni, mert bejött 3 K egy teladi szektorba és azokat próbáltam a kis sárkányommal elintézni. Jó körülményes volt, de sikerült. Az egyik elugrott, de kettőt leszedtem. Bár semmit nem kaptam érte, valószínű túl messze volt az állomásoktól. -
#5371 Ez így van kiforrva, ennél jobb szerintem sosem lesz.
Meg kell tanulni használni.
Pénzt adsz az állomásnak.
Állomás infó panelja, legfelül az állomásnak adsz, alatta az építkezésének.
Majd lejjebb beállítod a kereskedelmet úgy, hogy bárki megtehesse.
Ha megvannak a megfelelő dolgok, amik kellenek és adtál is vételi ajánlatot, akkor alapesetben automatikusan szabja meg az árat. Külön tudod a vételi és eladási árat állítani, ha az kell. De eladási igényt nem kapcsoltál be, így ez a rész most nem lényeg.
Szóval neked most a vétel kell. Mivel üres a raktárad, így a legmagasabb áron is beszerzi, amin csak lehetséges. Ahogy telik meg a raktár úgy csökken a vásárlási ár. De, ha neked annyira kell az anyag, akkor ezt átállíthatod manuálisra és a legmagasabb áron felvásárolhatsz mindent.
A hajóid elvileg annyiért veszik, amennyiért mások adják. Vagyis lehet, hogy olcsóbban hozzájut, mint ami be van állítva.
Viszont az NPC-k annyiért adják el neked, amennyit beállítottál.
A raktárkészletet az aktuális összhelyedből határozza meg a játék. Ha ez nem tetszik, akkor bátran átállíthatod. Ilyenkor más árunak a max készletét csökkenti.
Azt is le tudod olvasni, hogy még mennyit állíthatsz. Ha túl sokat állítottál, amennyi hely jelenleg nincs, akkor színnel is jelzi.
Ez azért lehet fontos, mert pl. 25k AE-nél nem fog neked ennyi helyet lefoglalni, csak ha sok AE-t előállító modulod van. De nincs.
Szóval ilyenkor kézzel beállítod, hogy 25k legyen a készlet és a hajók, ha teljesülnek a megfelelő feltételek, akkor ennyire tömik meg, nem tovább.
Ha lősz pár képet, az tényleg sokat segítene. -
Jóózsf István #5370 Nnnna, azért nem is annyira primitív.
Készítenél egy képet a logisztika lapjáról annak az állomásnak?!?!?
Azon az oldalon automatikusan megjelenik az az anyag, amire az állomásnak szüksége van! És automatikusan be is szerzi, automatikusan a legkedvezőbb áron. Ha nem nyúlsz semmihez (Van gazdasági igazgatója és valami szekere, lehetőleg konténer szállító teherhajója. És pénze, (kipipálva)) Akkor be fogja szerezni a szükséges motyót!
És el is fogja adni a készterméket!!! -
mindero #5369 Bárhonnan, nincs más állomásom, nem gyártok még semmit.
Az állomásnak van 1 millája.
A raktárkészletet a felsorolt termékek bepipálgatásával tudom megtenni? Talán a logistics fülön van ilyen.
A vásárolandó anyagokat elvileg megtaláltam (legalábbis az árakat), a mennyiségeket nem. Ezt nem értettem, hogy hol tudom a vételi, eladási árakat megadni, de akkor csak 1 árat lehet...
Igazgató talán 2-es.
Ahogy így végigolvasom nem annyira kiforrott még ez.
Asszem akkor teleszórom a közeli szektorokat műholddal, hogy az EC-t el tudjam adni, a többit meg megveszem manuálisan.
Köszi!