7394
Egosoft X4
  • LaLee67
    Szuper, koszonom es varom is,mert lassan alvas van, hulla vagyok :)
  • LaLee67
    Az elso kezdesemkor jartam igy,de akkor egy katanara asszem, nem volt eleg anyag a gyarban ahol rendeltem es fegyverek nelkul kaptam meg...jha nem katana, hanem a cerberusok voltak azok. 10 rendeles volt es nem is fegyok, hanem pajzsaik nem voltak.
    Most foleg uj kezdeskor, nekem eleg szegenyes a kornyezet. Megrendeltem par banyaszt es varni kell vagy szallitanom anyagot, hogy legyartodjanak...

Amikor mar volt penzem, akkor en is egyedi tervezesuket gyartattam mindenbol es ezutan is igy leszen...:)
  • RJoco
    Ezért nem jó újrakezdeni.
    Újrakezdésnél az István által említett módszer nem működik.

Készült egy videó, mindjárt yt kompatibilissá teszem, bár ahogy nézem, lehet, hogy már az.
    35 perc és csak 1,5 GB. 60 FPS-en.

Nem lesz vágva, sem kommentározva. A lényeg szerintem látszani fog.
    Figyelemmel követhető a már beállított gyárak működése és volt, ahol állítottam, hogy látszódjon, megy a dolog, ha jól van belőve.

És a végén, hogy rohadna meg a TRI meg a ZYA, abban a rohadt nagy rendszerben pont mellettem kellett harcolniuk. Mérgemben lelőttem a TRI hajót.
    Az utolsó 1 perc kb. Ennyit kellett volna kibírniuk.
  • LaLee67
    Na igen...es most jon az, hogy miutan tulleptem a milliardot elozo jatekmenetben, szepen elfeledtem, honnan is indultam
  • Jóózsf István #5709
    Jó választás, a Terrán anyag gyártás. Én is épp ezen ügyködök, hogy a világ ellentétes oldalán is legyen ezekből az anyagokból.
    Legközelebb ezt is feltesszük a kötelező kérdések között: "És megfelelő eszköze van-é a járműnek, a feladata ellátásához????"

Minden hajóm egyedi elmentett konfiggal készül. Nálam ez elő sem fordulhatott volna. Így a kérdés sem fogalmazódott meg bennem...
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.06.25. 21:08:44
  • LaLee67
    A tokom gondolta, hogy minimalnal ez van , de meg jo , hogy gondoltam , megnezem mar a fegyverzetet :D
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.06.25. 20:47:11
  • RJoco

Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.06.25. 20:44:46
  • LaLee67
    Na jol van, asszem meg van a hiba. Minimal presettel vettem a mineral banyaszokat es most nezem a szerencsetleneknek, egyiknek sincs banyaszagyuja , basszameg.....
  • LaLee67
    Kep 1
    Kep 2

Igen van ami felhasznalja. Jelenleg azert mukodik a termeles, mert kulsos hajok szallitottak be. Most zarom el oket, hogy csak enyemek hozhassak.

Sajnos nincs meg Seta-m, igy lassabban megy minden.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.06.25. 19:54:30
  • Jóózsf István #5704
    De olyan modul is legyen, ami felhasználja a szilíciumot, vagy vasat!
  • LaLee67
    Jajj, dehogy :)
    Mivel ujrakezdtem, meg par darab banyaszt vettem. Asteroida belten pl, keresnek silicont. Radarok es bolyak is vannak lerakva. Beallitottam sectormine/ siliconra....semmi nem tortenik. 1.4/km3 a silicon pl. erre szerintem mennie kellene. Ugyanez van mas szektorban is. Utana, beallitottam Advanced minera es kijeloltem az osszes nyersit neki.
    Nem ugy jeloltem ki, hogy jobb klikk es banyassz itt vagy ott, mert ugy sem volt semmi.

A 2 tolokat hogy mennyire mehet lehuztam nullara ,hogy helyben banyasszon, mert mikor engedve volt neki a tavolsag, akkor is csak repult, kiirta hogy gathering resorce vagy mit,de nem megy semmi a csomagtartoba. Viszont az eladasnal, hagytam, hogy messzire is elmenjen es semmi. Most lettek meg a raktarjaim a HQ-n, most odamegy mind es kivancsi vagyok lesz-e valami munka is. Igeny az van, hely is mar elkeszult.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.06.25. 19:37:56
  • Jóózsf István #5702
    Azok a bányászok kihez vannak rendelve? Másik gyárhoz? Vagy te magad mondtad nekik, hogy bányásszanak az adott ponton valamit? Ez nem tiszta.
  • LaLee67
    Igen azt tudom, de mas szektorba vannak rendelve, ahol keresnek oret es silicont, meg sem csinal semmit... ha kesz lesznek a raktarok, akkor jonnek csak HQ-ra.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.06.25. 18:21:14
  • RJoco
    Ha nincs hova behordaniuk a bányászoknak, akkor nem fognak bányászni.
  • LaLee67
    Valami olyasmit irtam melohelyrol, hogy mivel ujat kezdtem, jelentosen lecsokkentettem a modok szamat es meg lett vegre a HQ-m.
    Epp elkezdtem az epitkezest, lehet , hogy mert nincs bent a 10x-es mod , jelenleg nincs gondom a korabban irt jobb oldali infofullel HQ-nal.

Azt is eszrevettem es nem akartam hinni a szememnek, hogy az 1-1 traderem dolgozik bakker viszont most a kocsog banyaszok szopatnak. Most epul igaz meg csak valami a HQ-ra ahova kell majd anyagot termelniuk, es most epul meg csak nekik a tarolo,de se sectormine ban se sehogy nem akarnak dolgozni. Mineralosok azok, a gazosokkal semmi baj.Az is igaz, hogy pont egy modos Bolo-rol van szo, igy veszek hamar egy nem modosat, megnezem az mit csinal.
    Nem tudom mar mit irtam meg, faradt vagyok, inkabb jatszom :)

Kozben eszembe jutott. Volt egy mod fent amitol, jelzett a pilotam, hogy ellenseg kozeledik es ha F-et nyomtam neki, akkor automata raallt a celra. Az istenert sem talalom.
    Nem ismeri valamelyikotok?
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.06.25. 17:07:23
  • LaLee67
    Melozom én is ,jó ha 17 -körül géphez jutok
  • RJoco
    Ma előbb szabadulok melóhelyről, úgyhogy nagyon remélem, hogy este össze is tudom hozni a dolgot.
    Addig ne állítgasd össze meg vissza.
  • RJoco
    Azt a ...
    Ezek tényleg nem normálisak.
    Ez egy űrjáték, ahol alap a sötét! (Ezt ordítva mondom is itt a szobában.)
  • LaLee67
    Egyelőre nem állítgatom össze-vissza, megvárom a videód ...na jó majd este leirom,ha nem felejtem el most mit írtam, mert erről a rohadt mobilról az egy tizede ment csak át...le nem írom mégegyszer most...
  • LaLee67
    Ez már haladás akkor, ha Kotkoda túlélte
  • Jóózsf István #5693
    Nahhhh, túl is éltem az első béta kettes robbanást. Viszonylag közel. A Kukorinak csak a pajzsa ment le, de az mind.
    És szól előtte a Betty, hogy robbanás várható!
  • Jóózsf István #5692
    Gyááááááááááááááááá, he!
  • Jóózsf István #5691
    Nem tudom mi az új ficsőr neve (Nem is érdekel) de rendesen megijedtem tőle, amikor a képembe vágta!
    Újabban nagy divat lett a játékokat teleb.ni élénk - rikító - neonszínekkel! Hogy törne el a kezük! Remélem nem fog sokáig tartani ez az elmeroggyanás!
    Legjobb példa rá a Borderlands 3. Amiben sokszor nem látja az ember ezektől fénycsóváktól, hogy egyáltalán mi történik. Mert a lövedékeknek a szivárvány összes színében kell pompázniuk, és úgy, hogy a retinánk leváljon, mert anélkül szart sem ér a játék!
  • Jóózsf István #5690
    "[Beta 2] Improved balancing of explosion damage from ship and station destruction (new feature in 4.10)." Várható volt. Kissé nagy volt az ugrás a semmi é a tuti halál között!
  • Jóózsf István #5689
    4.10 béta 2 (24.3 MB)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

[Beta 2] Improved balancing of explosion damage from ship and station destruction (new feature in 4.10).
    [Beta 2] Improved how factions deal with ware shortages and make decisions about new production.
    [Beta 2] Improved choice of positioning for newly constructed NPC stations.
    [Beta 2] Improved balancing of price and resource cost for advanced satellites.
    [Beta 2] Improved undocking movement of S and M ships to look smoother.
    [Beta 2] Improved Ship Configuration menu layout if no engines are available.
    [Beta 2] Improved map icons to display related upkeep missions on mouseover.
    [Beta 2] Improved AI navigation around dangerous regions.
    [Beta 2] Improved auto aim against certain objects, especially data leaks.
    [Beta 2] Fixed ship turrets sometimes damaging their own ship under certain circumstances.
    [Beta 2] Fixed issues with cargo drones docking when many of them try to dock at same time.
    [Beta 2] Fixed entering ship not removing attached boarding pods.
    [Beta 2] Fixed not being able to dock while using space suit (problem introduced in 4.10).
    [Beta 2] Fixed wrong movement orientation when approaching dock in some situations.
    [Beta 2] Fixed newly constructed Terran Solar Power Plants constructing storage last resulting in delayed production.
    [Beta 2] Fixed some homeless workers remaining on station after their habitation has gone.
    [Beta 2] Fixed Patrol Missions pausing when player docks on player-owned ships.
    [Beta 2] Fixed The Mediators and The Insurgence missions accepting ships delivered with minimal equipment.
    [Beta 2] Fixed Build Station missions that ask for Administrative Centre not enforcing that requirement.
    [Beta 2] Fixed certain mission stations remaining invulnerable in case of failed Split story passenger transport.
    [Beta 2] Fixed some previously completed terraforming projects being shown as incomplete (problem introduced in 4.10).
    [Beta 2] Fixed lost HUD target if mission guidance changes under certain circumstances.
    [Beta 2] Fixed missing automatic storage allocation option in Logical Station Overview under certain circumstances.
    [Beta 2] Fixed blank context menus in Station Build menu under certain circumstances.
    [Beta 2] Fixed blank terraforming nodes under certain circumstances.
    [Beta 2] Fixed inactive dropdown options seeming to be interactive when clicked.
    [Beta 2] Fixed name of Station Cargo map filter to correctly indicate that it also works for ships.
    [Beta 2] Fixed inconsistent sorting in Mission Offers and Mission Manager menus.
    [Beta 2] Fixed matching icons not being visible at some zoom levels when text filter is applied.
    [Beta 2] Fixed selected ships and stations not showing full cargo on map if filter is active.
    [Beta 2] Fixed map sometimes zooming sectors out too far.
    [Beta 2] Fixed mission manager shortcut not working (problem introduced in 4.10).
    [Beta 2] Fixed missing Fog of War during longer game sessions (problem introduced in 4.10).
    [Beta 2] Fixed some issues with GPU memory management (new feature in 4.10, further fixes may be required).
  • LaLee67
    Rendben, köszönöm mindkettőtöknek !
  • RJoco
    "ha mar van egy automatan beallitott tarolo kapacitas, akkor az azt jelenti, hogy amig az nincs tele, johet az anyag"
    Elméletileg igen.
    Viszont én úgy vettem észre, ha beállítasz egy kívánt mennyiséget extrában (lehet akár a max tárolókapacitás is), akkor jobban hordják.
    Mintha adtál volna neki egy prioritást.
    Például a terraformáláshoz rengeteg jég kell. De a HQ tud hajókat is gyártani.
    A jégre beállítottam 3 millát. A bányászok komótosan hordják. Megadtam neki egy vételi maximumot, láthatóan jobban igyekeznek feltölteni a raktárat.

Utána kell néznem a játékban, mert én is annyit állítgattam, hogy már a fene sem tudja, hogy áll.
    Én így emlékszem, de aztán lehet, hogy ez mégsem így van. Viszont valami működik.

A többinek is utánanézek a játékban.
    Elvileg úgy is működik, ahogy István írja.
    Claytronics-nál nem kell eladást beállítani, mert végtermék.
    De nem mernék megesküdni rá, hogy mikor nem volt limitem, akkor nem hordták a saját hajóim, mikor meg beállítottam eladási limitet, akkor hordták.
    Ha hajógyárat csinálsz az állomásból, akkor nagyon kevés olyan anyag lesz, ami nem köztes termék lesz.
    És szintén úgy rémlik, hogy hiába van automatán az eladás, amíg nem állítottam be eladási limiteket, addig mindent a hajógyárnak tett félre.
    Konkrét példával élve:
    A Turret Component kell az állomásnak a fegyverzethez. De kell a hajókhoz is.
    A teljes készlet 10k, az eladási limit pedig 8k.
    Ez azt jelenti, hogy, ha a készlet 8k alatt van, akkor senki nem vihet semmit.
    Ha 8k fölött van, akkor a 8k fölötti részt elhordhatják.
  • Jóózsf István #5686
    Végtermékre nem kell beállítani eladási lehetőséget, hisz azért termeljük, hogy eladjuk. Ilyen a Claytronics. Az egyetlen kérdés, hogy csak saját berkeken belül áruljuk, vagy az NPC-knek is!?!?
    Magyarán, ha egy gyárad kléjtronikot (okostéglát) termel, és nem babrálsz a beállításokkal, akkor el fogja adni. Akár a saját építkezésére is! A kulcsszó, az ÁR! Aki magasabb árat fizet érte, annak adja, ha maga szállítja a saját hajójával. HA elmennek érte, npc, vagy saját cég (másik gyár) hajója, akkor mindenkori aktuális áron fogja adni. Függetlenül attól, hogy az beállított, vagy automata. Az automata ár a mennyiségtől függ. Minél több van belőle (Nem a piacon, hanem a raktárban!!!) annál olcsóbb! Kábé ennyit lehet elmondani egy áru sorsáról...
    Ha viszont köztes termék, mint akár a fejlett elektronika, arra már kellhet az eladási opció, mert a gyár gondolhatja úgy, hogy neki arra szüksége van. Akkor, ha ugyanaz a gyár gyárt olyan terméket, amihez kell. De ez sincs kőbe vésve, mert számtalan köztes terméket láttam áruba bocsátva...

A 30'000K Az harmincmillió (30'000'000) A "K" az itt is ezret jelent.
  • LaLee67
    Szoval, en mar teljesen belekavarodtam a dolgokba...

"Az első dolog, amit észreveszek a képeden, hogy nincs beállítva vételi mennyiség az adott cuccra."

Azert voltak a kepen automatara allitva, mert felrertettem a #5669 " Se zöld, se barna pöcök, vagyis a kereskedés automatikusan történik." hozzaszolasod. Az a banyaszokra vonatkozott csak, s en alltalanositottam az egeszre. Ezert visszaallitgattam a HQ-nal is.mindet, mert ott volt ugye a tulkapasom a tarolok lefoglalasanal. :)

"Ha csak úgy automatán hagyod, akkor vagy hoznak, vagy nem."

Ezt azert nem ertem, mert gondoltam, , ha mar van egy automatan beallitott tarolo kapacitas, akkor az azt jelenti, hogy amig az nincs tele, johet az anyag. Nekem legalabbis, igy logikus,de ezek szerint a jateknak nem, vagy nekem van baj a logikammal :).

"A másik, hogy eladási mennyiség sincs beállítva. Így eladni magadnak nem fogsz tudni igazán."

Ott a pont, az idegben ez eszembe sem jutott.

Gyakorlatilag rajottem az azt hiszem tobbszor feltett kerdesem valaszara is, hogy hogy kerul a gyarbol az epitkezesemre az anyag. Ha sejtesem nem csal, akkor beallitom a gyarat pl. claytronics eladasra, de csak sajat tradereimnek engedelyezem a vasarlast, mert kell a tobbi anyag nekem is amig nincs tultermelesem belole. Korrigaljatok, ha nem igy van, lecci. Elvileg akkor, a traderem a HQ termelt claytonicsot attudja szallitani a szinten HQ-n levo epitkezesemre?

"A zöldes dolgot nem igazán értem.
    Mi zöld az adott terméknél?"

A kepen zold szinnel jelzi a HQ-t es minden tulajdonomban levo hajot ugye.
    A HQ keres-kinal ablakan latni, hogy Advanced electronicsot keresek, mert az szep neon zolddel olvashato. Szurken olvashato meg tobb keresett aru, tobbek kozott a claytronics. #5674 3 es 4 -es kepet ezert tettem be, mert errol a 2 arurol van epp szo .
    Egyforman vannak, igaz automatara allitva mindketten, de csak az advanced electronicsot irja ki zold szinnel , hogy keresem es ott az ara is, mig a claytronicsot nem.
    Azonos beallitas! Na ezt sem ertem....:) Es ez most nem csak azert , mert automatan van, elotte a piszkakkal ugyebar, jocskan fel volt tolva az igenyles az adott anyagokra es sosem jelent meg zolddel kiirva, hogy mit keresek.. Mitobb , rohadt sokat kerestem most passz mi a neve, Comptrocsics vagy computer akarmivel, amit ugy vittek mint a cukrot , / tehat volt vevo/ es nem volt kiirva a HQ-m kepenel zolddel, hogy arulom...

"A kereskedés eme része nagyon macerás a játékban. Ezért teljesen felesleges újrakezdened, nem fog megoldani semmit, hacsak nem csinálod másképp."

Azert kezdtem ujra, mert a #5680 jelzett modot hianyolja a mentesem, tovabba a 10x termelesi modulokat is kivettem, azt is hianyolja ,bar az nagyon hianyzik...es ezek nelkul akartam megprobalni.

" Még annyit az előző hsz-emhez, hogy lehet, most tolnod kellene egy kicsit a sztori vonalakat.
    Én meg megpróbálok a hétvégére összerakni egy videót az önellátásról."

Ez fantasztikusan jo lenne es jutyubra is feltehetned, mert ott kerestem en is kezdeskor magyarnyelvu videot,de talan ha 2-3 emberketol volt 1-1. AZ is segitett,de ez nagyon jol jonne, szerintem sok mas kezdonek is!!!

Hogy Istvan se maradjon ki :)

#5675 "Én kivenném a vételi opciót arról a két termékről, hiszen gyártod őket!!! "

Itt mar teljes lanyos zavarban voltam, hivatkoznek ismet az idegre :) Most nyugodtabb allapotomba esett le mit irtal , en kevertem mar a vetelt-eladast meg a whiskey-colat...:)

Ne nevessetek ki de a "K" ezret vagy milliot jelent? Raktarnal pl. 30,000k .

Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.06.23. 18:06:50
  • RJoco
    Még annyit az előző hsz-emhez, hogy lehet, most tolnod kellene egy kicsit a sztori vonalakat.
    Én meg megpróbálok a hétvégére összerakni egy videót az önellátásról.
  • RJoco
    Erre vonatkozó híreket olvasgatok már egy ideje.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szerintem ezért is lett a zafír csak 2000.
    Amúgy miért van ebből 3 féle is?
    Az oldalon, ahol 3000 helyett 2000 akarják adni van még 2 másik ilyen kártya, melyek úgy 2600-2800-ról vannak 2200-2400-ra leárazva.
    Egy kis logómódosítástól és elnevezéstől eltekintve mind a 3 kártya ugyan úgy néz ki.
    Az oldalon található tech. infók alapján, meg baromira nem ért hozzá az áruház.
    Asszem megvárom, míg MSI kiad egy hibrided. Remélem ki fog adni. És, hogy tényleg lejjebb megy az ára. Úgy 1400 alá.
    A chiphiánnyal meg mindenki kitörölheti a val****. Mégis mire számítottak, mikor elkezdték az okos otthonokat erőltetni, amik sokszor semmire nem jók? Nameg ott van a sok egyéb hulladékelektronika Kínából.
    Legyünk zöldek! ÜLLJÉL OTTHON ÉS BÁMULD AZ AGYMOSÁST A SZ**LÁDÁBAN! VEGYÉL SOKAT FOGYASZTÓ JÁTÉKGÉPEKET!
    LEGYEN OKOSOTTHON, MERT AZ IS FOGYASZT! ÍGY LEGYÜNK ZÖLDEK!
    Ha nem mennék melózni mindjárt, akkor most legurítanék egy whiskey-t.
  • Jóózsf István #5682
    Ha hihetünk ennek...
    Talán van esélyünk elkölteni egy kis pénzt!
  • RJoco
    Végigolvasva a dolgot, így egyben válaszolok a dolgokra, de a sorrendet nem garantálhatom.

Először is, csak István gyenge AMD-jét terheli a radar mod.
    Nekem nagyon sokáig bent volt és nem volt gondom vele. Legalábbis az Intel procimat nem terhelte jobban, mint mikor nem volt bent.
    Először csak azért vettem ki, hogy elküldjem a mentést az ego-nak, mert gond volt a terraformálással.
    Aztán meg azért vettem ki, mert a terrános yakis lopakodós küldetés kb. kivitelezhetetlen volt így.
    Azóta meg nem tettem be, mert nagyjából mindent felfedeztem már.

A kereskedés eme része nagyon macerás a játékban. Ezért teljesen felesleges újrakezdened, nem fog megoldani semmit, hacsak nem csinálod másképp.
    Az első dolog, amit észreveszek a képeden, hogy nincs beállítva vételi mennyiség az adott cuccra.
    Ha csak úgy automatán hagyod, akkor vagy hoznak, vagy nem.
    A másik, hogy eladási mennyiség sincs beállítva. Így eladni magadnak nem fogsz tudni igazán.
    Nálam akkor működik jól, ha meghatározom a limiteket.
    Nem csak a raktározási kapacitást, hanem, hogy azt a kapacitást mennyire töltse fel. Pl. maxra.

A bányászok miatt biztos, hogy nem kellett pénzt adni a gyárnak.
    Még csak éppen talán a raktárak voltak meg, mikor a bányászokat az állomáshoz rendeltem. És utána nem is foglalkoztam vele. Ha éppen nem felejtettem el beállítani a vételi ajánlatot a nyersanyagokra, akkor hordták is a cuccot. Pedig egy félig sem kész állomásnak nem szoktam lóvét adni.

A zöldes dolgot nem igazán értem.
    Mi zöld az adott terméknél?

A hajónál valószínű csak azért váltott egy termékre, mert az állomás úgy ítélte meg, hogy csak az kell.
    Szerintem nem jó, ha az állomás raktárába is és az építési raktárba is akarsz ugyanabból a termékből szállíttatni.
    Így nem igazán tudja eldönteni, hogy akkor hova is menjen a cucc.
    Legalábbis ez is lehet egy gond.
  • LaLee67
    Ertem, koszi, kiprobalom.
    Remelem csak valami mod cseszte el nekem. Radar modot legalabb siman kiteszem, nem ugy mint ezt a modot.
  • Jóózsf István #5679
    Sosem rendeltem kereskedő hajót az építési raktárhoz!!! Simán hozzák az NPC-k és a többi gyáram hajói, Vagy ha már meglévő gyár bővítéséről van szó, akkor azok a hajók is hozzák, amik az adott gyárhoz vannak rendelve. Ez a szállítás dolog kétoldalú. Ugyan vinnyog a játék, hogy rendelj hajót a gazdasági igazgató alá, de nem feltétlen szükséges!

A radar moddal is vigyázz, mert rohadtul terheli az amúgy is lógónyelvű félholt processzort!!!
  • LaLee67
    Igen, tudom, hogy 2 kulon dolog. Korabban irtam, hogy mindkettobe rendesen szoktam tenni penzt, jobban mondva csak a build raktarhoz,mert a gyartasnal a raktar, mivel eladasom is volt rendesen hozta a nyereseget. Onnan kivenni szoktam.
    Igen azt is tudom, hogy mindkettohz kell tradert tenni,de basznak dolgozni. Nem is erdekel, mert kivagtam a picsaba a modokat es folytatom, majd holnap az ujra kezdettet. Abban is van mod,de csak ilyen lockbox nyitogato meg radar es hajok, amik szerintem nem nyulnak bele a gazdasagi reszbe.... majd ha eljutok addig, hogy epitek, kiderul mi a helyzet a traderekkel, hjogy valamelyik mod bacta el a dolgokat vagy nem...
    .
    Most csak az a szopacs, hogy delutan ami ujat kezdtem, az rogton a Genesis programmal inditottam es hiaba van meg mar a HQ, mikor nincs penzem meg :) Tehat annyibol jobb volt kadetkent kezdeni, hogy mire HQ-m lett, addigra mar termeltek a banyaszaim, tradereim kulsosoknek hordva a cuccost...
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.06.22. 18:22:51
  • Jóózsf István #5677
    Jááááááj! A két raktár nagyon nem összekeverendő!!!
    Semmi közük egymáshoz. Amikor építesz, akkor az építési menüben kell pénzt adni az anyagokra és aztán elengedni a dolgot. Esetleg lehet játszani a vételi árral. De szerintem csak magadat szívatod vele!
  • LaLee67
    Igen gyartom, ha lesz elegendo anyag hozza. Viszont az epiteshez meg kellene. Ha kiveszem a buildot akkor hogy hoz az epitkezeshez?

Azert ios lett buildos, ha mar enyem nem vesz,akkor kulsos hozzon legalabb, bar nem tudom kulsos is hoz-e a build storagenak?
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.06.22. 18:03:49
  • Jóózsf István #5675
    Én kivenném a vételi opciót arról a két termékről, hiszen gyártod őket!!!

Amiatt nem aggódnék, hogy felsorolásban egy maradt. Ő tudja mit akar.

Az 5/5 szektor a max!
  • LaLee67
    Igen van fent par mod pl. tobb nyersi legyen a sectorokban , hajok, fegyverek , tobb feladat, hogy epitsek trading stationt masoknak, fejpenz a xenonok es khk-k utan , meg ilyenek.

Kep 1
    Kep 2

Ezeken latni, hogy a frissen betett hajom eloszor mutatja miket igenyeltem a HQ-n, majd kis ido mulva csak egy tetel marad. Lehet nezte a Hegylakot. Az igenyelt aruk ami az elso kepen latszanak, gondolom azert jelennek meg a hajo listajan, mert erzekeli a jatek mit jeloltem a HQ-n vetelre ,de a kepen latni zolddel irva, hogy csak egy tetelt mutat a kulvilag szamara. A veteli arat maxra huztam , hogy jojjenek az eladok.

kep 3
    kep 4

Logikai kep 2 arurol, amibol csak egy jelenik meg zolden terkep nezetben.

Azt is irtatok korabban, hogy a menedzser szintjetol fugg milyen messze megy a hajo. Maxos a menedzser, hol latni meddig megy a hajo? A kepen 5-5 sectort jelez csak.

Reggel ota kinlodok vele, nagyresze szerencsere megoldodott, hala nektek. Lehet jobb lesz, ha ratatatan es par hajon kivul mas modot nem teszek be es ujra kezdem...megint
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.06.22. 17:29:45