Egosoft X4
-
LaLee67 #5497 :) engem sem zavar, csak udvarias szoktam lenni es inkabb elore elnezest kerek attol, akit netalan zavarna , mert nem azert irok ekezet nelkul, mert esetleg nem tudnam helyesen alkalmazni oket / amugy nem 100%-os / :)
Valoszinuleg az lehetett tenyleg, hogy utanam jottek, mar nyugi van. De jo, hogy ide irtam, mert igy tanacsodra ilyen kuldiket en sem vallalok, de azt muszaj volt, mert hajot akartam foglalni :)
Alapjaban tulelo jatekokkal jatszom pl. Scum, 7 day to die stb. kozel 2000 oram van az Empiryum survavel urhajos jatekban pvp hivatalos szerveren,de az nem teljesen ilyen jatek. Ez is nagyon tetszik, mert imadtam mindig a gazdasagi resszel rendelkezoket /Transport Fever1-2/ es ebben is lesz annyi oram biztos, ha nem tobb :)
Nem jol fogalmaztam az uj dolgok tanulasanal, azt a gepirasra ertettem. Termeszetesen a jatekban sok ujat kell tanulnom es azt szivesen is teszem. Mielott elkezdtem vele jatszani, rengeteg videot neztem rola ,de sajnos csak 2-3 magyar sractol talaltam magyarnyelvut, a nemetem, meg meg nem olyan jo hogy mindent megertsek.
Most azzal kinlodom, hogy rendeltem transportert a HQ-hoz ,tettem be par millat is es kijeloltem mit keressen a raktarhoz,de nem akar elindulni. A menedzserem az 4 csillagos.Most akarom kiprobalni a banyasz hozzarendelest is.