7249
Egosoft X4
  • RJoco
    A split jó.
    A terrán meg különc. De a hajók még erősebbek.
    Én olyan verziót vettem, amihez ingyen voltak a dlc-k.

Én csak úgy irányítom a hajóim, mint Elite-ben. Az ettől eltérő mód teljesen idegen a kezemnek.
  • mindero
    Én is elkezdtem 2 év után. Elég masszív. Csak a tutorialok voltak 2 órák, de tartok tőle, hogy csak az alapokat vették át. Nagyon tetszik a hajók irányítása, hogy kikapcsolható a repülésrásegítő, és lehet Babylon 5-öt megszégyenítő csatákat vívni. Az is külön tetszik, hogy betették az elit-ből ismerős (talán adaptív) irányítást, de nem kötelező azzal irányítani. Elitet ezért hagytam a csudába.
    Egy dlc-t még vennék hozzá (mert az alap űrhajók stílusa nem tetszik), de nem tudom melyikkel kezdjem. Talán a split lesz. Utána gond nélkül be lehet csatlakozni a terran dlc-vel, ha meguntam 2 év múlva?
  • mumoka 2012
    az előző patch nál ahogy csináltam meg adtam neki mivel kereskedjen .pl argonprim az a ki indulási pont mivel ott gyártották a hajót és le is confir az autó pilot világit csak a meg a random trader azt álitotam be de nemegy sehova csak pörög 1 helyben.
  • RJoco
    Nem talál a feltételeknek megfelelő lehetőséget.
    Bár úgy tudom, az auto trade lvl3-as pilótát igényel, ami azt jelenti, hogy kapásból 3 rendszer távolságra mehetne a kiindulási rendszertől.
    A kiindulási rendszert megadtad igaz?
    Le is Confirm-ezted a beállításokat?
  • mumoka 2012
    na fel tetem a 4.0 késztetem 2 szállított beraktam autó trade re megadtam mivel kereskedjen de csak 1 rendszerben tud mozogni és nem hajlandó elindulni mi a baj ?

újra kezdtem a befőttes üvegben levő uborkával .
    Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2021.04.11. 20:34:45
  • RJoco
    Tényleg, az anyagokra hirtelen nem is gondoltam.
    Mindegy, éppen futja rá.

El is felejtettem írni, hogy a Yaki állomás ismételten csak nem terrán modulokból épült. Paranid biztos, hogy volt, de mintha argon védelmi korongot is felfedeztem volna.
    A lényeg, hogy a dlc aktiválásakor elronthattak valamit és terrán lett az állommás. Aztán eszükbe jutott és kb. mikor neked megjavult az állomásos küldetés, akkor javíthatták a yaki állomás kinézetét is.
  • Jóózsf István #5282
    Egyrészt, másrészt meg nyilván Terrán anyagokból is kell építened. Szóval inkább bukta, ha nem kell a csicsa!
  • RJoco
    Mi a különbség a terrán hajógyárak és a többieké között?
    Nem jártam terrán hajógyárnál még, de láttam, hogy külön meg lehet venni.
    Viszont ezek nélkül is tudtam terrán hajót gyártani.
    Ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy csak azért kell megvennem külön őket, hogy menjenek a terrán stílushoz.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.04.08. 15:26:18
  • RJoco
    Attól, hogy olyan szinten visszavették a csillogó effektet, hogy egyáltalán nem látod, melyik kavicson van kristály.
    Ezen tud segíteni pár mod.
    De vigyázni kell velük. Asszem a Crystal Beacon-t nem lehet kiszedni, csak manuálisan törölve a mentésből.
  • lammaer
    Mitől lehetetlenült el a kristályozás?
  • Encore
    Vásárolj füvet (sapce weed) a weed farmról és kellemes profittal tudod eladni a kalóz bázisokon (SCA).
    Hátránya, hogy a zsaruk gyakran megállítják és akkor utasítani kell a pilótát, hogy meneküljön. Ha lecsúszol róla, akkor eldobja az értékes árut. Ha pedig nem a rendőrök, akkor ellenséges raiderek próbálják meg elintézni. Szóval az a biztos, ha nem távkereskedsz, hanem te magad vezetsz.
  • RJoco
    Bányász körzetekben gyűjtöd a ladestone okat és a tojásokat.
    Felteszel pár modot és máris gyűjthetsz kristályt, nem zavarnak a rendőrök és nem kell a cuccért sem szaladgálni az űrben.
    A küldik terén meg azt vedd fel, amit meg tudsz csinálni.
  • Hexex86 #5276
    Én kincses ládikákat kerestem és némelyikbe volt értékes is amit eladhattam aztán.
  • Jóózsf István #5275
    Nekem ez nehezebb kérdés, mint az élet, a világmindenség, meg minden.
    Ha általánosságokban válaszolhatok, akkor elhagyott "M"-es hajókat gyűjtenék be, A kristályozás szinte ellehetetlenült, Esetleg a kincses ládikák kinyitogatása.
    Küldetések közül inkább a taxizás, Vagy ha érzel magadban annyi ambíciót, akkor harcolhatsz is valami családi ereklyéért, vagy mifenéért.
    Fogalmam sincs mivel kerestem pénzt a játék elején! De arra emlékszem, hogy Nemezisre kuporgattam!
  • Micsu
    Kezdesnek gondolom csak kuldetesek vallalasaval lehet jobb penzhez jutni, ti mit javasoltok merre induljak? A kezdo szektorban 1 missziot tudok csak felvenni.
  • Jóózsf István #5273
    A Terran romboló a Syn.
    A kukurikút nem nézegetjük, hanem száguldozunk vele és álljuk a becsapódó lövéseket!
    A 15 perces várakozás nálam is volt. És igen egyszer csak 23-as lesz a repu.
  • RJoco
    TE ATYA ÚR ISTEN!!!
    Működött az erősítő!
    Egy egész I termett nem messze a Yaki állomástól.

Történt ugyanis:
    Tegnap kipróbáltam a kukuri hajót. Külsőre sem tetszett, a nemezis sokkal szebb, pl. nincsenek dobozok kötözve a hajóra.
    És bár a terrán pulz elég erős, én alapvetően ratatás vagyok. Az viszont nagy energiás és csak terrán hajókra megy fel.
    Így a kádban lubickolva jött az ötlet, hogy, ha úgysem olyan fontos a hajó, akkor akár a benépesített világban is folytathatom a játékot, nem kell a kiirtottban csóróskodnom pár száz millával, mikor lehetek milliárdos is. És nem gond megvenni a terrán BP-ket. Nameg itt már elkészült a második nagy hajógyáram és van is kinek gyártani hajókat, nem csak magamnak.
    Úgyhogy ma neki is ültem, de adtam egy esélyt a Yaki szálnak.
    Visszatöltöttem egy olyan mentést, ahol épp le kellett szállítanom a második yaki csónakot bevizsgálásra. Ez pont az előtt van, hogy meg kell keressem a yaki hazáját.
    Eközben elküldtem egyik hajómat és már előre kitelepítettem a nav bójákat a terrán rendszerekben. Valamint sereget vezényeltem a yaki rendszerbe. És kis hajókat a terrán nőci állomására, meg a yaki állomásra is.
    A splitekkel versenyt videózva néztem és hallgattam a sok szöveget.
    Egy ponton, mikor a kopasz szövegelt, nem volt jó a térkép. Ez kicsit gáz volt, mert az áruló yaki épp ment volna beárulni. De nem sikerült neki.
    A splitek ezerrel lőtték az állomást, mikor megkaptam a repu jutalmat, végighallgattam az előléptetési ceremóniát és a játékot szüneteltetve meg tudtam venni a BP-ket a yakitól, kényelmesen.
    Ez után még volt annyi időm, hogy hezitáljak egy kicsit, de végül megnyomtam a nagy gombot és jött egy I.
    Meg egy küldi a terránoktól, hogy állítsam meg az inváziót. Volt egy 15 perces visszaszámlálás is, de azt nem tudom, hogy pontosan mire. Nem ment végig, de sikeres lett a küldi.
    Jutalmul kaptam egy terrán rombolót. Vagy cirkálót? Asszem cirkáló. Olyan a jele, mint a csörgőknél. A csatahajó meg inkább a raptor. Na mindegy. Ez is meglett.
    A yaki csaj utolsó küldije a kukázás volt, mint máskor.
    Még mielőtt elpusztult volna az állomás, besegítettem elpusztítani az erősítőt. A splitek már rajta voltak. Így a yaki nem szeretett, de a küldi megmaradt.
    Valamint a terránoktól is kaptam egy kukázós küldit, csak ezt az erősítőnél kellett megcsinálnom.

Úgy másfél óra alatt meg is lett minden.
    Most megint csak a terrán szál van, ami így, hogy vannak argonok, talán tovább fog menni. Hacsak nem az a gond, hogy Argon Prime az enyém. De, ha nem az enyém lenne, akkor a paranidoké lenne.
    És a terrán BP-ket is megvehetem, mert hála a yaki szálnak, 16-ról 23-ra ugrott a repum náluk. Nem kell güriznem, csak végighallgatnom az előléptetést.

Azért így igencsak izgalmas volt. Nem volt olyan egyszerű, mint ahogy leírva kinéz.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.04.06. 21:02:10
  • RJoco
    A normális anyag nem gond. Megtermelem magamnak. Ha nem elég, akkor felhúzok még pár modult.

A napfényt már figyeltem korábban is, ez ugye a béta hozománya volt anno.
    A régi rendszereknél csak nagyon kevésben van változás. Egy-kettő 50%-os lett. Kb. ennyi.
    Viszont csak ma néztem, hogy ezt a Naprendszer miatt hozták be, nem másért.
    Mondjuk a terrán napelemek amúgy is elég gázok. Egyrészt mindegyik felfele néz, vagyis nem a csillag fele. (De szép is volt Reunionban, mikor azzal lehetett játszani, hogy a csillag felé fordítsuk a táblákat. Asszem itt sem számított, hogy merre néz, de legalább keltett egy valós érzetet.) A másik, hogy csak 3000-et termelnek óránként. Ehhez képest a normál táblát lehet a csillag felé fordítani, ha nagyon akarja az ember és 10500-at termel óránként. Szóval van némi különbség.
    Térben többet foglal, vagyis nagyobb a normál, de 20x20x20 km-en ez nem számít.

Egy másik érdekesség, hogy hiába van csak argon lakóhelyem és gyártok csak argon kaját, a hajómra csak elvétve kapok embert. Most is feltöltöttem a manager szállítómat, két ember volt, kb. 3 teladi vagy paranid és úgy 7 split. Legalábbis a nevekből ítélve.
    Bár mintha ezek is néha változnának.

Mint a gyártás áttekintő, mindig pakolássza a modulokat a "táblázatban". Én meg keresgélhetem őket.

Úgy látszik, hogy egy időre megfékeztem a terrán terjeszkedést.
    A közvetlen szomszédságokat befoglaltam.
    Amúgy is kevés az építőanyaguk. A saját gyáramból kell furikáznom, hogy a területükön meg tudjon épülni az új gyár.
    És Trinity Sanctum nincs közel.
  • Jóózsf István #5270
    Az neked lesz jó, ha gyártod az ő speciális anyagaikat, mert a hajógyáraid mindenképp használni fogják! Az pech, hogy viszont kikerülsz a "normális anyag" ellátottságból.
    Ezt a nap-fény dolgot, bár tudtam, de nem is figyeltem.
  • RJoco
    Kicsit nézelődtem a jobb oldali infó panelon és most már értem, hogy miért kellett a napfény érték.
    100% a Földnél.
    A Merkúrnál 680%, a Vénusznál 190%.
    Ahogy távolodunk, úgy csökken. Durván.
    A Plútónál már csak 0,06%, míg Oort Cloud-ban, ahol minden nyersanyag megtalálható milliós tételben, csak 0,0002%.

Úgyhogy most a Merkúrnál építek egy SPP-t, a Szaturnuszhoz meg egy gyártó komplexet SPP nélkül. 1% a napfény.

Azt hittem, hogy visszatér kicsit az élet így, hogy a terránoknak vannak építőik, de aztán rá kellett, jönnöm, hogy nincs honnan beszerezni az állomásokhoz kellő anyagokat. A terránok mással dolgoznak.
  • RJoco
    Akkor ezek szerint nem te pusztítottad el az erősítőt, hanem más.
    A Xenonok kiirtását azután kapod, hogy elpusztul az erősítő.
    Mivel nálam ezt én tettem meg, így a yaki megharagudott rám.
    Szóval teljesen mindegy, hogy otthagyom az állomást vagy sem.
    -27-es repuból már nem hozom vissza. Főleg, hogy a védelmi erőim elkezdték lelőni a hatótávban lévő hajókat.

A kérdés, hogy a terrán szál lezárásához kell e az argon?
    Nem mellesleg ez a bosszúhadjáratosdi nem is igazán vonz. Miért én ügyködjek, mert nekik elpusztult egy állomásuk?
    Meg elég vicces is, hogy teljesen mindegy, hogy csak pár rendszere van az argonnak vagy kihaltak, azért haragudni kell rájuk.

Na mindegy.
    End-game-nek még ott vannak a terraformálós feladatok. Most elkezdtem megint felhúzni a HQ-t, hogy teljesíteni tudjam majd a feladatokat. Ez ugye sok-sok seta-t jelent.
    Amúgy is ez az egyik módja, hogy pénzhez jussak és megvegyem a terrán BP-ket.
    A másik, hogy terrán területen felhúzok pár termelő állomást, melyek kereskednek velük.

Addig meg szépen tudnak terjeszkedni, mert nem ülnek ám a babérjaikon. A kipucolt rendszereket ezerrel foglalják el és építik az állomásaikat.
  • Jóózsf István #5267
    Bakker! Nem olvastam el a következő írásod és ez lett belőle:
    "Nem az most is megvan!!!
    Lett valahonnan egy olyan küldetésem, (Lehet, hogy másodlagos volt,) hogy takarítsam ki a Xenonokat a Tarka kaszkádból a 79B-ből és a két új egyirányú szektorból. Bár nálam ez volt a Xenonok rezervátuma, de már annyira viszketett a tenyerem egy kis állomásrombolásra, hogy kéjes örömmel tettem meg! Így nálam most is teljes biztonságban vannak a Yaki-k. Illetve majd az Argonok, vagy Antigónék, Paranidok (Papagénók, Papagénák) Esetleg igényt tarthatnak a szektorra és akkor nyilván annyi lesz nekik."

Mivel már kiszedtem belőlük amit lehetett, felőlem bukhatnak.

Szóval, most tök ugyanúgy állunk, csak nálam még meg van a Yaki állomás. De küldetésileg dettó.
    Lehet, hogy belefutottál egy hibába. Vár pár napot, hátha... Elméletileg a Terran szál lezárásához nem kellenek a Yaki-k
  • mumoka 2012
    ( Fantáziátlan fejlesztők) ez meg sem forduljon a gondolatodba mert 2sec és kinyírja a játékot, tudod 1 , 1 . és nekünk annyi.
  • RJoco
    Na ez is meglett.
    Először elfoglaltam a terránoktól kapott hajót.
    Majd kiszórtam egy csomó műholdat a terrán rendszerekbe.
    Végül megnyomtam a gombot (indítottam a Xenon inváziót). Semmi nem történt. Valószínű, mert kihaltak. Bár nem lett volna rossz, ha az erősítő környékén megjelent volna egy szép nagy flotta. Esetleg a kihelyezett nav bójáknál. De semmi. Fantáziátlan fejlesztők.
    Úgyhogy elpusztítottam az erősítőt.
    Kaptam is a kopasztól a feladatot, hogy takarítsam ki a Xenon-okat 3 rendszerből. Kettőben már megtették korábban a splitek, csak az újból kellett eltüntetnem az állomásokat. Gyerekjáték volt.
    Végül eltüntettem a yaki állomást is, mert a terrán asgard elég lassan csinálta. Bár ez nem volt a küldi része.

Most még ott van a terrán szál, ami valamiért nem megy tovább. Minduntalan visszavisz az aranyvonal a nőcihez, aki meg elzavar.

Lőttem pár szép képet.
    Nem véletlen szeretem ezt a játékot annyira. Akármilyen bugos és lehetetlen is legyen.
    Csendélet
    Mozgásban
  • mumoka 2012
    köszi a segítség
  • RJoco
    Mentettem.
    Bár őszintén szólva nem sok értelme van, de talán meg lesz a dlc küldetés.

Még egy érdekesség, hogy tegnap úgy léptem ki, hogy nem volt terrán hajó a yaki rendszerben.
    Ma úgy léptem be, hogy egy terrán asgard lövi a xenon hajógyárat. Lassan, de végez vele.

Nálad is megsemmisülhetett a yaki állomás. Ezért ugrottak a küldik.
  • Jóózsf István #5262
    Tervrajzokat is? Ments mindenképp!!!
  • Jóózsf István #5261
    Na a Yaki szálat pont itt hagytam abba. Letettem a bójákat, elkaptam a vamzert. És itt kezdtem bele a Terran-ba. De így is ugrottak a Yaki küldetések. Egyszer megnéztem a bóják utáni következő lépés a Xenonok ráuszítása a Terránokra. De mivel ezt úgy próbáltam (amúgy nem történt az ég világon semmi) hogy haragban voltam velük, így nem tudom milyen hatást váltott ki ez a jócselekedet!
  • RJoco
    Ezt a mocskot.
    Megpróbáltam leszedni a fószert, mielőtt lehetősége lenne árulkodni. 10% alá nem tudtam lőni a hull-t.
    Kiküldtem egy hajót nav bójákkal.
    Erre ugye besértődött és ment árulkodni.
    Csakhogy amikor a másik hajót utasítgatva pakolgattam a bójákat, akkor a fószer ott volt mellettem az erősítőnél.
    Aztán egyszer csak a yaki állomásnál termett és onnan indult árulkodni. NEKEM IS KELL JUMPDRIVE!!!!!!
    Na mindegy, leszedtem, így a terránok nem mérgesek rám.

Megvettem a yaki csónakot!
    Majd remélem sikerül kipróbálnom is.
    Most választhatok, hogy a yaki küldi részeként lesz valami hajóm a terránoktól, lelőhetem az erősítőt, vagy indíthatom a Xenon inváziót. És természetesen az állomás mellett guberálhatok is.
    Plusz a terrán fronton felvehetek valami ügynököcskét is a nőci állomásán. Azt nem tudom, hogy ez időhatáros feladat volt e vagy a yaki sztori bizonyos része aktiválta.
  • Jóózsf István #5259
    Elmentheted minden egyes modul komfigurációját, amiket felraksz rá. Jobbra fent van egy floppy ikon. Vagy mondhatod neki, hogy legyen magas, közepes vagy alacsony a beépítettsége, fegyverek minősége ereje és akkor felteszi a játék.
  • RJoco
    Nem olyan nagy dolog az, nem kell hozzá mod.
    Egy modulra úgysem fér fel mind.
    Egy modulon beállítod, majd lemented a beállítást.
    A többi modulon meg csak kiválasztod, amit lementettél.
    Sőt, ha megcsinálod a beállítást a legelső modulon, majd azt másolod, akkor eleve a beállításokkal másolja.
    Még egyszerűbb.
  • mumoka 2012
    Defence station építés nél nincs valami mod a sok fegyver felpakolásra mert ha úgy 100 kell fel tenni az fél nap. ?
  • RJoco
    Először azért buktam az összes Yaki küldit, mert elpusztult az állomás. Az erősítőt csak utána pusztították el a splitek.
    Másodjára, első körben kaptam a kopasztól egy rövid jelentés küldit, melyet a terrán küldis nőcihez kell vinnem.
    Ezt úgy kaptam meg, hogy beszéltem a kopasszal, mert a boron amúgy is csacsogni akart. Beadta a terraformálós lehetőségeket. Úgy látszik, hogy ezt a részt a pionneer szál oldja fel. Vagy az idő.
    Szóval van a nőcihez egy küldim.
    Ha beszélek a yaki állomáson a fószerral is, akkor biztos, hogy még 3 feladatom lesz.
    Az egyik az erősítő elpusztítása.
    A másik a nav bóják lerakása.
    A harmadik, hogy beszéljek a nőcivel.
    Ha lerakom a bójákat, akkor az áruló yaki fószer elmegy árulkodni. A béna flottám meg nem tudta megállítani. Én sem értem oda időben. Főleg, hogy a tetű robotpilóta először a gyorsítón nem tudott átvinni, majd rendszeresen ki is kapcsolt.
    Emiatt lettem rosszban a terránokkal.
    Aztán mégis ráuszítottam egy flottát az erősítőre, de közben a yaki állomásra kellett mennem jelentést tenni.
    Nagy hős lettem, jutalmul az állomás mellett kukázhattam zárt dobozokra.
    Így meggondoltam magam és töröltem a flotta támadó parancsát. Még nem volt az erősítőnél. Ennek ellenére lelőtték.
    Én meg az állomás mellett csupasz seggel nyitogatom a dobozokat.
    Szerencsére épp egy csörgő volt a társaságom, amely menekülőre fogta, mert az állomás elkezdte lőni. Így legalább engem is magával vitt.
    Szóval a terrán is ellenség, a yaki is ellenség. Küldi azért még van a terrán állomásra, csak nem kivitelezhető.
    A kopasz meg még be is szól, hogy választhatok. Csak fogalmam nincs, hogy mik a lehetőségeim, mert azt persze érthetően magyarul nem tudja elmondani. Úgyhogy itt vége is lett a játéknak.

Majd most újrapróbálom, de először megnézem, hogy mit akar a kopasz a nőcivel. Csak azután beszélek a yaki fószerral.

A fejlesztők pedig rendesen csuklanak, hogy a fenének kell nekem mindig kerülgetnem a fél galaxist, hogy a yaki állomásra jussak.

Érdekesség:
    Először Yaki HQ volt és terrán állomás, míg másodjára Yaki kalóz bázis a neve és paranid állomás.
  • Jóózsf István #5255
    Máig nem tudom és valószínűleg soha nem is fogom megtudni, miért kaptam azt az üzenetet, hogy a három Yaki lehetőséget miért buktam el. Mert ugyanis, egyszerre csináltam én is a két szálat és haladtam a Terrán küldetésekkel. Lehet, hogy amiatt lehetetlenedett el a további esélyem a Yaki-val. Vagy mert nálam is elpusztította valaki, vagy valami az erősítőt!
    De már nem is érdekel. Próbálom nem izgatni magam miatta. Elég nehéz volt Terrán végkifejletek közül is választani. Gyűlölöm ezt a választásos módszert. Az istenadta birka nép kényszerítette ki ezt a fejlesztőkből. Simán lehetne egy fix történet egy véggel és kuss! De a vérpistinek az nem jó, mert ő szeretné ha egy néger leszbikus távolkeleti buzi és még ki tudja hány gender és rassz akarata érvényesüljön, mert szerinte így lesz egyensúlyban a világ!
    Mondanom sem kell, hogy elítélem és megvetem a genderelést és rasszolást. (Indokolatlan erőltetése bármelyik szélsőségnek)
    Rasszista vagyok? Nem mert mindent és mindenkit gyűlölök, csak van amit vagy akit kevésbé!
  • RJoco
    Újrakezdtem a dlc-t a kitakarított világban.
    Fél nap alatt el is jutottam a Yaki részhez.
    Ez a 3 választásos módszer olyan jól sikerült, hogy végül a terránok és a yaki is ellenség lett.
    Még jó, hogy pont előtte mentettem.
    Azt hittem, hogy megint felirat alapján kell választani, nem pedig küldetés alapján.
    Jól kicsesztek a nem angol nyelvű játékosokkal. Mert, hogy fogalmam nem volt, melyiknek mik a várható következményei.
    Vajon az bekavar, hogy a kopasz már elküldött a nőcihez, majd a 3 küldetés közül az egyik szintén oda küld?
    Ez az egy, amit nem sikerült kipróbálnom.

Érdekes mód, olyan Xenon flottát láttam jönni az új rendszerekből, hogy nem is értem, hogy volt ilyen erős a split.
    Akadásnak nyoma sem volt, kényelmesen tudtam lövöldözni.
    Igaz, hogy most nem szedtem össze a katanát, így a sárkánnyal itt-ott izzasztó volt.
    A flottaműveletek meg ismételten produkáltak.
    Az állomásvédésnél a K-t le tudták szedni, de az állomás körül nekem kellett vadásznom.
    Egyszerűen képtelenek voltak lelőni bármit is. Eleve a pozícióba állás is problémát okozott nekik.
  • RJoco
    Most nézem, hogy én az általad választott módon kezdtem és minden küldetést el tudtam érni eddig.
    Ha tudósként kezded, akkor a HQ már adott lesz, azt nem kell megkeresni és elővarázsolni.
  • Jóózsf István #5252
    Azért gondoltam, hogy meg kellene védeni, hogy te pusztítsd el, ha úgy döntesz, hogy azt a lehetőséget választod. Gondolom ha a Split-ek pusztítják el, akkor ugyan úgy ugrott a küldetés!
  • RJoco
    Nincsenek tervrajzok.
    Az erősítőt védeni kellett, nem elpusztítani?
    Nem hiszem, hogy visszatöltöm. A flotta messze van.
    Túl sok beszélgetést és videót kellene újrajátszanom, amihez nagyon nincs kedvem. Ha esetleg annyival korábbra tölteném vissza. És emellett a splitekkel is rosszban lennék.
    A készítők csesszék meg, gondolhattak volna erre.
    Még az jutott eszembe, hogy megnézem a kitakarított világban. Csak ott is a rengeteg duma... És nincs is annyi lóvém, mint most, szóval minden BP-t nem is tudnék megvenni. De legalább a sztorit végig lehetne vinni. Ha elindul.
  • Jóózsf István #5250
    Nekem az volt a szerencsém ezek szerint, hogy a bejáratukat védték a Xenonok... De nálam is úgy lett vége, hogy egyszer csak szólt a játék, hogy már ne is akarjam megcsinálni a "végső" küldetéseket. Nem hinném ,hogy sok mindenről maradtam le.
    A tervrajzokat meg tudtad szerezni? Vagy marad a visszatöltés és esetleg a saját flottáddal véded meg a Yaki bázist és "ESETLEG" az erősítőt is!!!
  • RJoco
    Úgy látszik, hogy itt a sztori elakadt.