Egosoft X4
  • RJoco
    #5518
    A teladiknál csak teladi Hull factory BP-t tudsz venni, mást nem. Akkor az lesz a problémád. Vegyél az argonoknál vagy vedd meg a splitektől. Vagy lopd el :D
    Manager nem kell a küldetés állomásokra. Azt majd ők intézik. Csak a játék alapbeállítása, hogy minden állomásodra kell igazgató és ezért szól is. Ami nem baj, csak jó, ha tudod, hogy felesleges a küldetésekre embert áldozni.

    Lehet venni ilyen jellegű könyvet is és fel lehet tanítani a morált is.
    A kicsi bányászok már a múlté. Mi bétáztunk és volt pár baki, mert egyesek elkezdtek sírni ezért-azért. Emiatt elcseszték a bányászást.
    A lényeg, hogy ez nagyjából javítva is lett. Így a kis bányásznak már nincs jelentősége.
    Sőt, érdemes nagy bányászokkal dolgozni, mert megnövelték a kha'ak aktivitást. Ezek a kis hajók a sziklákból bújnak elő, mikor a bányászhajó összetöri őket.
    Olyan jól megcsinálták a bányászok menekülési stratégiáját, hogy a hülye a támadás alatt valamikor elkezd menekülni, de nem azonnal, a támadás kezdetekor. Odébb megy pár kilométert, rájön, hogy nem támadják és visszamegy bányászni. Csakhogy a támadók még ott vannak, így megint rátámadnak. Ezt eljátsza talán kétszer, háromszor, utána kipukkad.
    Korábban hull sérüléssel elment állomásra javíttatni magát. Vagy egyszerűen nem volt ekkora ellenséges aktivitás. Sosem figyeltem igazán.
    A szektorvédelem, amire esetleg beállítasz egy csoport hajót, fabatkát sem ér, mert a saját hajóid nem védik meg a bányászaidat.
    Úgyhogy áttértem a nagy bányászhajókra.
    És egy darab resource bója sincs kirakva. Majd megtalálják a megfelelő bányászhelyet maguktól.