Egosoft X4
  • LaLee67
    Ertem, koszonom. Meg nem mertem belepni a jatekba,mert akkor abba marad a visszaolvas :)

Epp most olvastam a #5122 hozzaszolasod, ahol emlitetted ,hogy a "vezir" moraljat is fel kell huzni. Azt hogy lehet?
    Nalam lattam ejjel, hogy valakinek eleg magas a moralja, mig soknak csak 1 csillagos. Itt is emlitetted,hogy kicsi banyaszokkal erdemes dolgoztatni,.
    S vagy M-esre ertetted?
    Azt hiszem a Teladitol vettem Hull factory BP-t. Ugy emlekszem volt sima es Teladi Hull. Gondolom a simat vettem meg es azt epitettem Zyraeknal,de megsem jo a kuldetes. Mikor elkeszult /vagy elotte/, kert bele Managert amit meg is kapott viszont kuldetes aktivalasnal ott a jelzes , hogy epitkezzek.

Istvan kepen a zold resz folott is van piros, bal oldalon is kicsi logo modul is piros, de gondolom ezek amit irtal.

Okes ertem a Piert. Kevertem a hajogyarral valamiert. Azt hittem ha lesz hajogyaram, akkor tudnak majd csak nagyobb hajok bedokkolni. Tiszta igy minden. Most nekem ott csak S es M-es kereskedok jutnak be. 1 cr-el kisebbre allitottam az eladast az ajanlottnal, igy sok a vetel.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2021.06.05. 12:01:57