X4 - Foundations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert jelenleg csak sima sebességgel mennek, travel mode nélkül
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Nem baj. Benyalom magam a HoP-nál!<#awink>#awink>
Továbbá két javaslatom is lenne a fejlesztőknek. Az egyikre biztos lesz mod: Lehessen már egyből az űrbe ugrani, mint az X3-ban. Semmi szükség erre a felállunk, helyet cserélünk baromságra. A másik meg az lenne, hogy az egérgörgő, vagy a sebesség gomb, kapcsolja ki az utazósebességet. Szintén felesleges mozdulat külön kikapcsolni! Nem beszélve arról, ha elvétem, akkor jön a éjibogár effektus!
A küldetések több mint a fele hibás. Sorra ragadnak be. De nem csak az minél több javítás jön ki, annál többször hisztizik be valami. 1-2 óra játék után biztos, hogy újra kell indítani, mert valamilyen funkció nem működik!
Építkezésben sem lelem örömöm!
Ehhhhhhh!
Igen bejelenti a belépéseket, de a célpontokat már nem. (biztos nem futotta rá)
Pegazus emlékeim szerint paranid termék.
Elmo! Nekem is úgy rémlik, hogy amit kinyitunk, azt kiveszi a játék.
Azt tisztázzuk: A sistergést kiolvasni kell ezekben a data vaultokban nem javítani! Nagyon fontos! Csak azért hozom szóba, mert most láttam két jücsüböt is, ahol rálőttek...
Merre lehet kapni Pegazust? Argon Prime-ban nem találtam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
(A bejárati kaputól 83 km-re 11 óra irányban)
Tauri: jó a nagy vas kapitány csaja, remélem felbérelted 😄
István: Talán nem sokkal van "készebb" állapotban mint anno a Rebirth, de sokkal játszhatóbb volt a kiadás pillanatában is. Ráadásul ha nem csal az emlékezetem, a Rebirth-höz sokkal lassabban jöttek a javítások.
Megaztán, ettől "X" az "X" <#awink>#awink>
A kezdőknek javallanám, hogy ha megvan az első 2-300 ruppó, akkor hajítsa olyan messzire az Elit-et, amilyenre csak tudja és vegyen Egy Pegazust! Összehasonlításképp? a pegazushoz képest az elit egy csacsi!!!
Haladóknak is tudom javallani "Játszósnak!
Csak így tovább.Ezek szerint ők azt a stratégiát választják, hogy kiadják majdnem jól, majd gyorsan befoltozzák.Tetszik. 1-2 hónap és itt a 2.0 is <#vigyor>#vigyor>
Arra rájött már valaki hogy állomás modulját vertikálisan, vagyis függőlegesen lehet-e forgatni? Mert kipróbáltam egy rakás bill. kombót, de eddig csak vízszintesen sikerült, így viszont új állomást építeni csak alulról lesz érdemes. Mivel bármely összekötőmodul, csak oldal és fel irányba hasznosítható.
Az volt a küldim, hogy vigyek valakit munkába egy Carrierre. Mire oda értem a nagy hajó már 322-vel ment amit én nem tudtam tartani. Valahogy oda boostoltam hozzá és az én sebességem is megnőtt, majd letettem a vasat.
A képen a nagy vason az én picke vasam 😊
Utoljára szerkesztette: 3lm0, 2018.12.07. 14:10:21
Még jó hogy végignéztem a régi linkjeimet. Pedig tegnap is kerestem :-)
Utoljára szerkesztette: goyo2, 2018.12.07. 13:09:10
Kisiku: A teleport csak téged visz át hajóra vagy állomásra. Ahogy írták jobb klikk bármin ami a tied (bár nem is próbáltam idegen hajóra teleportálni vele, lehet hogy oda is enged?) és kb 5 másodperc múlva ott vagy. Néha fura helyre tesz, de a transporter mindig elvisz a fedélzetre vagy a dokkszintre.
Úgy tudtam elérni, hogy beállítottam a kamerát hogy a hajót mutassa, és távolról ha mozgattam a célt néha el tudtam találni a hajót...így néhány perc alatt le tudtam ölni 😊
HA valaki ilyen hibába futna ....van esély XD
Viku! A teleportert nem kell legyártani, mert VAN (Nem úgy mint az X3-ban, ahol meg kellett venni) A kérdés az, hogy használhatod-e!!! Jobb klikk bármelyik tárgyon, legyen az hajó, vagy állomás és ott lesz középtájt: Teleporter to...
És ha közelebb megyek akkor ilyen, amit csak űrruhában tudok megtenni. Ha hajóval próbálom nem lesz látható
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2018.12.07. 10:41:43
Nem kell aggódni miattam, nem vagyok hülye, meg szétszórt sem, egyszerűen hiányos a játék. Pl, ha kifejlesztettem a teleportot, küldhetne egy üzenetet, hogy mit nyomjak meg hogy működjön vagy hol kell legyártanom, stb.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2018.12.07. 09:22:20
(ha jól emlékszem építés menüben sárgán jelezte amíg nem volt meg minden alapanyag,aztán zölden ha megvolt és elindult a visszaszámlálás amikor elkezdte építeni)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha visszhang gyűrűje kék, akkor Doboz, vagy roncs. Ha sárga, akkor tíz záras doboz, vagy kavics, (amit még mindig nem tudunk, hogy miért) Ha lila, akkor Annamária, vagy adattároló. Odamész űrruciban, kinyitogatod (MINDENHOL!!!) szkenneled ahol kell, begyűjtöd az apróságokat, Örülsz!
Teleport: Boron liba nem mondta? Megépítetted a dokkot a hákúra? Ha igen, akkor a "térképmenüben" fent középen a második,vagy a harmadik ikon (lombik) kutatások. Nyomogasd őket serényen! Nem kerülnek semmibe, csak tíz percekbe!
Kicsit tényleg szétszórt vagy! Aggódom miattad! Vér, vizelet?
- a teleport hogyan működik? Oké, hogy "individual" használhatja, de az mit jelent? Csak űrruhában vagy hajóstul?
- a Long Range scannernél hogyan tudok pingelni?
- s végül, nem találom az ablaktörlő kapcsolót, pedig a kuplung mellett is néztem már.<#nyes>#nyes>
Az első küldim hogy pusztitsak el egy tethys sentinel-t. Sajnos láthatatlan a hajó, és át is lövök rajta így nem tudom elpusztítani.
Érdekes viszont ha kiszállok a hajóból, és űrruhában megközelítem, egy idő után bedobja a hajót, de ahogy eltávolodok tőle ismét láthatatlan lesz és nem sebezhető.
Van itt valami trükk? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Added graphics setting to show graphics card and screen separately on multi-GPU systems.
Added option to restore all default settings.
Added Nividium to items bought by Argon and Teladi trade stations.
Improved accuracy of turrets and gimballed weapons.
Improved skill gain profile for NPCs.
Improved station-based traders to sell products at at least the price set at their station.
Improved options for selling illegal wares.
Removed non-functional engine mod type.
Removed mining turret compatibility from Sunder.
Removed display of type icons for unknown objects on map.
Removed mouse cursor emulation in start menu.
Fixed searching for ware names to use the correct trade filter.
Fixed missing guidance information in Mission Manager
Fixed invasions stalling and starving the war missions of suitable situations.
Fixed illegal build plot for advanced gamestart "The Unworthy Entrepreneur".
Fixed player-owned ships sometimes dropping cargo without the player telling them to.
Fixed passengers or prisoners sometimes being promoted to captain thereby changing ship ownership.
Fixed turrets on M-sized ships flown by the player and set to attack all enemies not engaging hostile XS-sized ships.
Fixed case of patrolling ships failing to engage pirates pretending to belong to their faction.
Fixed police ships penalising unpaid plots in locations where they do not have police authority.
Fixed "Promote best crewmember" button not working if ship has no pilot and all crewmembers have 0 skills.
Fixed being able to recruit crew from NPC-owned capital ships.
Fixed another case of AutoTrade not functioning.
Fixed AutoMiners not selling the resources that they gather.
Fixed some player-owned ships not allowing you to dock.
Fixed L-sized turret and shieldgenerator blueprints not being available to the player.
Fixed certain collectables not being picked up when you fly over them.
Fixed ships stuck while docked awaiting an invalid build to complete.
Fixed characters being stuck in unhelpful places.
Fixed being able to clone crew members.
Fixed player logo being applied to HQ asteroid.
Fixed player HQ information menu not working after adding a production to the HQ.
Fixed missing dock areas on builder ships.
Fixed incorrect type of mines near gate in Eighteen Billion.
Fixed error incorrectly appearing if build is completed.
Fixed asteroid scanning not being possible.
Fixed missing text localization in several places.
Fixed missing German station announcements and other voiced lines.
Fixed a case of ships having no collision detection.
Fixed ships skipping collision avoidance in certain situations.
Fixed most cases of clipping through docking bay floors when docking.
Fixed a case of the player ship warping to an invalid location on undocking.
Fixed more cases of the player ship warping around (e.g. after taking control).
Fixed crash when installing broken equipment mods.
Fixed occasional unrecoverable freezes.
Fixed several other causes of rare crashes.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2018.12.07. 00:44:27
Közben nem latszik semmi hogy épitenék.
Rászűrtem a Builder szóra a MAP-on nincs egy se.