X4 - Foundations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rászűrtem a Builder szóra a MAP-on nincs egy se.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ma vettem tudomást hogy eme játék megjelent, így azonnal futottam és meg is vettem 😊
Visszaolvasgattam a fórumon, és vicces látni hogy vannak nevek akikkel még X3 idejéből is beszélgettem SG-n 😊)
Úgy látszik nem vagyok ezzel a függőséggel egyedül hehe
Na de máris csapok bele a kérdésekbe
A Long Range szkenner BUG os? Vagy van valami trükkje?
Időnként nem jelez semmit, amit furcsálni szoktam, így manuálisan repülök a nagy semmibe amerre hajók is járnak.
Már már látom vizuálisan messze az állomást, gyorsan váltok szkennerre, pingetek felé nézve de semmi! Majd oda gyalogolva az állomáshoz felfedezem...
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2018.12.06. 19:24:03
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
december 6. - Egosoft
• Fixed one additional cause of crashes.
Egy "M"-es hajó baromi kevés hozzá! Én ezt építettem: 4 kötőelem 2 négyes elágazás, 1 nagyhajó dokk és a napelemek. Ez kábé öt millámba került és vagy tízszer fordult a Vulture Vangard.
Ha fizetsz figyelj oda, mert egymás alatt van külön kassza az állomásnak és magára az építkezésnek. Mint ahogy külön raktér is tartozik hozzájuk!
Ha csak nem ráérősbe nyomod...
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Na mindegy.
Pista, hogyan szállítom az építőanyagot a kőművesnek? Vagy adjak pénzt (pénct <#nyes>#nyes> ) az állomásnak és az majd fizet az anyagért?
Ezekszerint egy RX550-el is lehet esélyem. (a gépem maga erős, de a bányászláz végett csak egy ép, hogy menjenek a dolgok VGA-t vettem)
Thx
Utoljára szerkesztette: tom36, 2018.12.06. 12:32:39
A kérdésedre válaszolva én most éppen egy NVidia GT 1030-al tolom 2GB RAM abszolút low-cost diszkrét VGA.
Nekem néhol veszettül textgúrahibázik, de mivel a kezdő szektoron nagyon még nem mentem ki, így nem tudom, hogy pl. ködös részeknél mennyire szaggat. De ezt leszámítva teljesen jól fut, bár az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy én Zsengén látó vagyok, szóval a legalacsonyabb 16:10-es felbontásban játszom, ez ha jól rémlik 1280x768-ban játszom.
A procim egy 6 magos AMD buldózeres. 16 gb rammal (DDR3) ofkorsz
Kisviku, jó lesz ha elmész szabira, hogy haladjon az a manual :-)
Utoljára szerkesztette: goyo2, 2018.12.06. 10:12:07
Argon prime wharfon pl van ilyen representativos csávó. És nála tudsz licencet venni elvileg a nagyobb hajókra is
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Anno én is akartam, főleg CPU igényes játékokhoz Xeon-nal szerelt gépet, de sajna nem jó rá.
The workaround is to NOT scan it (or the ownership just go to you without you having a chance to send the pilot over, and you can't enter the ship yourself for some reason). Just claim it from the seat of your ship in order to send the marine over.
Kérdés: Hol lehet a tervrajzok listáját megnézni?
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Discover all sectors.
Nem tudom nálatok hogy megy, de nekem nem dobott egyetlen tervrajzot sem eddig. Igaz, hogy a zizgőpontok inkább csillagszóróból álltak.
Pares! Láttam azt az üzenetet, de attól még nem történt semmi péntek óta. Szerintem ez elég "banális hiba"...
Tokra! Ez hihetetlen! Szerintem csak azt állítod hogy nem megy, hogy sajnáljunk! <#awink>#awink>
Majd elfelejtettem: Küldött egy levelet valami Eószoft, hogy pénteken megjelent egy játékuk. Érdemes kipróbálni?
Mivel bármi más játék megy, meg sem fordult a fejemben, hogy ez lehet a gond...De most komolyan felteszem a ribörszöt és az X3-mat, hogy azokkal mit csinál.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.12.06. 02:25:13
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nekem is van a melóhelyemen egy 12 magos Xeonnal szerelt rack szerver, de nem fér bele a GPU és már mindenhol kivesézték, hogy nem is lenne jó játékra. <#vigyor>#vigyor>
Ha viszont munkaállomásod van, akkor abban nem ipari GPU van? Mert az sem jó játékra.
Egyebekben, most az a gyanúm, hogy talán a Dual Xeon rendszeremet nem szereti. Nem mintha annak bármi köze lenne, bármihez, de Ego-nál nem lehet tudni.
• Fixed freeze when saving the game.
• Fixed some causes of freezes when starting the game.
Azóta sem indul ez a f*s. Már tiketeltem nekik a kilométer hosszú log fájlokkal együtt. K*rva jó lenne, ha működne már végre. <#falbav>#falbav>
Hogy hogyan is fog kinézni, még kérdéses, egy biztos pont van: Ventures mód. Annyit tesz, hogy a HQ segítségével átküldöd a hajóidat más játékosok univerzumába, ahol csinálhatnak dolgokat (támadnak, kereskednek), majd visszatérnek. Amolyan interdimenzionális invázió. Érdekes elgondolás.

Majd a holnapi patchben benne lesz <#hehe>#hehe>
Az útvonal kereséssel vannak még gondok, ha figyeled a hajót. Nekem már az is megoldotta hogy ne akarja eltolni az állomást orral a teherhajóm, hogy nem figyeltem (csak meg akartam nézni milyen szépen dokkol :-)) Elég volt a térkép nézetre visszaváltanom, azonos szektorban. Egyből elindult.
Nekem az jutott eszembe, még délután...: Remélem az Egosoft nem vesz részt semmiféle önvezető autó fejlesztésben!!! <#awink>#awink>
Vártam ugyanis, hogy megérkezzen az építkezésre az anyag, gondoltam megnézem merre jár a hajóm (Megjegyzem tényleg veszett gyorsan dolgoznak magukban!) Nézem a térképen; Ó már jön visszafelé a második kanyarral. De jó! "De miért nem tért le a körgyűrűről, ahol kellett volna?" Csak tátott szájjal bámulok, hogy távolodik a hajó... MENT MÉG EGY KÖRT!! És kitaláljátok mi történt? IGEN! Megint nem tért le! Ha nem lenne fullos teleportom, akkor még most is kergethetném körbe-körbe, mint egy idióta!
A hangos problémámat már pénteken jelentették De akkor vajon miért nem történt semmi?!?!?!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2018.12.05. 20:41:00
Nekemy i5-6500, GTX-750 2GB, 16 GB ram és nem érzem játszhatatlannak - csak a ködös sziklák között gyorsításnál akad meg a lelkem, de azon nem lepődök meg 😊
A lényeg, nem nekünk kell vezetni a hajót. Miért mondom ezt? Mert SOKKAL gyorsabban halad a hajó, ha mi csak utazunk vele! Boost-nál nem fogy a pajzs, ha egy sameszunk vezeti. Ha mi vezetjük, akkor egy örökkévalóság. Most már értem, hogyan tudnak a konkurens Vulture-ök 3-4 ezres sebességgel röpködni, míg az enyém csak 800-at tud turbóval is és azt is csak 10 mp- mert lefogy a pajzs. Agyrém...
A csata...bazzeg, ki kezeli azt a k*a löveget? Hogy hogy nem találja el soha? Én miért nem tudom használni? A saját vadász védelemre állítva, hogy kísérje a szar teherhajómat, olyan iszonyat gyenge tüzelésben, hogy nem igaz. El sem találja.
Hát nagyon szeretném dicsérni ezt a részt, de nem tudom. Még a Rebirth sem volt ilyen bugos és ilyen sz*r.
Asszem szarok a kereskedésre, marad a küldetés, aztán szétlövök mindent.
Más: Építkezésnél, mindenképp számoljatok bele egy konténerraktárt is a tervbe, mert nem fog elkezdődni a termelés!!! (Már gyártom az EC-t!) Elkezdtem az iparos létet.
Apropó! Azt írja a Hákú/gyáram, hogy 260 melós lenne az ideális. Namármost: Én ugyan tudok teleportálni a létező világ bármely pontjára, de ha fel akarok venni melóst a gyárba, akkor "Az nem érhető el" Úgy sem tudom megtenni, ha odaszállítom a hajómmal, bedokkolok és megkérem, hogy dolgozzon ott. "Ezt gyökeret itt nem alkalmazhatod!" Akkor...<#mf2>#mf2>
Valakinek valami frappáns...?
Lehet nekimenni a talált tárgyaknak szkafanderben. Működik. Ki is próbáltam egy talált Cerberus-nál. És ennek még az "S" dokkja is működik.
Viku! Hagy a francba az a tohonya Osprey-t Annál mindegyik fregatt jobb!!!
meglett, kurva közel kellett mennem
Ezt persze luxus lett volna a tutorialba beleirni.
ha nyomok F-et. Akkor kiirja hogy signal source, alatta meg ez van : ---
Mintha ott kellene lennie a parancsnak?
Utoljára szerkesztette: goyo2, 2018.12.05. 19:26:53
• Improved automatic GPU selection to prioritise discrete GPUs.
• Fixed freeze when saving the game.
• Fixed some causes of freezes when starting the game.
• Fixed cause of a crash after loading savegame.
• Fixed upgrade orders becoming non-functional when loading a savegame.
• Fixed money not being refunded for cancelled upgrades.
• Fixed ships not being claimable from the space suit.
• Fixed a case that could result in AutoTraders sometimes trading at a loss.
• Fixed excessive delay between damage and start of repairs.
• Fixed several other causes of rare crashes.