Egosoft X4
  • kisiku
    Na, építettem még egy Bayamon-t és elértem az Elképzelhetetlen Sebességet vele! A másik ilyen hajóm "csak" 15000-rel tud menni, ezzel 23100-at hoztam ki, tuningolva.
    Az alap sebessége 10 ezer körül van. Exceptional Ship és Engine tuninggal sikerült olyanná tennem, hogy úgy fordul, mint egy romboló, 5x gyorsabb az Odysseusnál és kb 20x akkora. Ez nem cheat, ez egy hajó mod, mint korábban is említettem. A feltuningolt pajzsa több, mint félmilliós, igaz Ilonkáé még így is 2,5 milliós.

A hajó terve megvásárolható gyártáshoz, kb. 380 millió. Az Antianyag löveg terve 420 millió-ba fáj, így azt nem vettem meg (nem mintha nem lenne rá píz) , csak a kasztnit.
    Ez a hajó Argonéknál +30-as viszonynál 110 millió körül van, ebből a két löveg 60, tehát spórolok 50 millát azzal, hogy én gyártom. Ha megvenném a löveg terveit, akkor abból 10 darabot kéne gyártanom (5 db Bayamon vagy 10 db Arawn-ra elég), hogy visszajöjjön az ára. Természetesen ez az űrhajó a két méregdrága löveg nélkül is halálos, kb mint egy Ilonka, csak többet kell vele forogni.
    Igazából ebből elég egy darab is, viszont a készítője úgy csinálta meg, hogy alkalmas teherszállításra és bányászatra is,persze korlátozottan, de ezt biztos nem fogják a kalózok megtámadni vagy ha mégis...
    Jöhetne már a DLC, mert kezdem unni, illetve lassan megváltozik a valós életem, tehát kevesebb időm lesz az év másik felében, remélhetőleg.