Egosoft X4
  • kisiku
    Teljesen jól működik. Van egy sorrend az építkezésben. Tudom, mert már kb a harmincadik űrállomásomat építem. Tehát, egyszer van egy sorrend a moduloknál (építőelemeknél) aszerint, ahogy a Plan Build-ben építed.
    A fegyverek és pajzsok akkor kerülnek fel a Defence modulokra, ha az alap már megvan. Tehát, előbb megépíti magát a modult és csak aztán rá a fegyvert. Arról nem beszélve, hogy csak akkor szereli fel, ha már leszállítottad a Shield/Turret Components-et, plusz szokott kelleni Smart chip, Adv.Electronic és Missile Components is.

Tehát, ha a Build Storage-ban nincs már anyagigény és mind le lett szállítva, akkor pillanatok alatt megépül. De ha csak 1 egységnyi is hiányzik valamiből, akkor az egész építkezés leáll.

Nekem már csak az kéne, hogy ne várja meg az állomás, amíg belelőnek vagy belém lőnek, hanem ahogy lőtávolságba ért az ellenség, már tüzeljen. Ez egyébként asszem megoldható xml szerkesztéssel, hiszen van az agresszivitásra vonatkozó rész. De nem én akarok beletúrni, ha nem muszáj.