X4 - Foundations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Épp a nyomtatóba próbáltam a CISS-es cuccot beszerelni, de nem akarta felismerni. És mivel már töltöttem az egyik tartályba tintát, így visszaküldeni nem tudom.
Gondoltam, hogy a másik után gyártott, önrezetelős patronokról átteszem a csipet. Ezzel nem is volt gond, csakhogy valamelyik kivételnél a sárga színnél letört egy érintkező...
De a zene nyugtatott, egy cseppet sem vagyok ideges. Még. És amúgy is akartam már egy színes lézert. Csak még nem tudom, hogy miből.
Újabb lehetőség, mivel a CISS-nél nem kell kivenni a patront a fejből utántöltéshez, lehet, hogy kiszedem a fejet és beforrasztom a csipet direktbe. Tintám még van egy rahedli, jó lenne elnyomtatni.
Kb. olyan, mint egy xml szerkesztés a játékban 😄
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Star Citizen? Az meg mi a f*szom? <#mf1>#mf1>
Ami kiverte a biztosítékot, azok a streamerek voltak. Nem kifogás, hogy kezdő valaki, gyönyörűszép tutorial van a játékban, szépen lehetett volna követni, ehelyett annyit balfaszkodtak még a legtriviálisabb dolgon is, hogy a hajamat téptem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ahogy érzem, most már van hype feeling és megjelenés előtti izgalom.Holnap ilyenkor már itt fogunk "ordítozni", hogy fú ilyen, meg olyan! <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2018.11.29. 19:59:51
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ahogy nézegetem ezeket a videjjókat, azt a következtetést kellett levonnom, hogy szinte csak ízlés dolga, hogy milyen hajót vesz az ember, természetesen kategórián belül, mert ugyanazok a szerelékek kerülnek rájuk. Ugyanabból a kollekcióból választhatunk hajtóművet, pajzsot, fegyvert. Értelem szerűen azok értékei adják meg a hajó sebességét, etc.
Talán olyan eltérések lesznek, ahogy egyiknek nagyobb a raktere a másiknál. Azt is észrevettem, hogy minden hajóra lehet fogadni személyzetet, amit el lehet osztani fenntartás és tengerészgyalogság között (amit konkrétan tudok, hogy egy Teladi teherhajónál ("L" osztály) 107 fő, de amivel kezdte az ember a játékot "S" Elit...(?) arra is lehetett két főt fogadni (?!??!????)
De vajon minek?
Egyik félelmemről kiderült, hogy alaptalan. Nevezetesen nem voltak restek és került bele annyi újítás, hogy nem csak egy újabb bőrt húztak le a rókáról!
Úgyhogy most egy darabig játszom, hogy teljen az idő, meg hogy eltereljem a gondolataimat, aztán meglátjuk. Jövőre betöltöm a 40-et. Ideje felnőni <#vigyor>#vigyor>
Akik meg megvették, napokig ide sem néznek, mert úgy belemerültek a játékba (legalábbis nagyon remélem, hogy ilyen lesz és nem az ellenkezője, hogy az elérést követő fél órában már jön is az első lehúzós hsz).
Nekem most várólistára került, mert március végén buliba megyek és tegnap sokat kellett kifizetnem a szállásra és jegyekre.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Főleg, ha ilyen agyhalottak játszanak vele. Belenéztem megint az István által linkelt landolásos részbe, hát fenomenális. Percekig keresgéli, hova kell leszállni, amikor egy láthatóan faék egyszerű és kiváló guidance rendszer van a játékban, ami egyértelműen mutatja, hova kell landolni. Ott villog az orra előtt a leszállófény, mutatja még a hajót is holografikusan, hogy "ide kell leszállni te szerencsétlen", erre nem leszáll az állomás másik végében lévő piros leszállópadra, aztán értetlenkedik, hogy mi a gond...? Parádés tényleg.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.29. 15:02:10
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Holnap jelenik meg, bírjuk már ki.
Ez egy hosszú távú játék és ritkább az izgalom benne.
Ezt nézni mentális kínzással volt egyenértékű, és én nem gondolom, hogy ez azért volt, mert konkrétan az X-eket nem ismeri. Bármilyen szimulátorban az elős dolog amit meg kell tenni, hogy az irányítást, a vezérlőket belőjük, és az adott feladathoz megnézzük, milyen hotkey-ekre lesz szükség és azt -jobb esetben-, rátesszük a joy-ra, hogy ne kelljen randon menükben turkálni már élesben.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.29. 13:20:20
Én üdvözlöm a lehetőséget, végre nem egy ikonra kell kattintani a leszálláshoz. De a videókat elnézve, ezen még lesz mit javítani, mert a hajó mozgása landoláskor jelenleg egy féltéglához hasonlatos. NUlla tehetetlenségi erő/nyomaték, gyakorlatilag elmozdítja a vezérlőt, a gép pedig X pixelt halad XYZ irányba, majd gázlevételkor azonnal megáll, egyetlen pixelnyi "túlfutás", imbolygás, billegés, csúszás nincsen. Mintha egy kurzort mozgatna az ember. Látszik egyébként, hogy sokat "merítettek" <#buck>#buck> az Elite-ből, ami nem feltétlenül baj, de ezzel még kezdeni kéne valamit, mert így eléggé kiábrándító a landolás. De legalább már van!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.11.29. 13:06:53
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Több frakció,kereskedelem diplomácia. Az előző részhez képest most te is bármilyen hajót irányíthatsz,felszerelhetsz. röviden ennyi lenne,hosszabban meg próbáld ki,több óra játékidő alaphangon.
Az előző rész elég bugosan érkezett sajnos,de nem engedték el,szépen játszhatóra javítottak mindent + ajándék dlc toltak hozzá. pénteken jelenik meg,meglátjuk itt mi lesz a helyzet.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.11.29. 10:26:01
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha "mutassunk mindent" PR streamet akart volna az EGO, akkor erdemes lett volna egy fejlesztoi streamet csinalni egyik devvel, aki szepen vegigmutat mindent. Biztos, hogy informativabb lett volna. Bar mondom, szamomra pont ez volt a meggyozo, hogy kvazi viszontlattam "magamat" (nyilvan a fasorban sem vagyok Obsidian kollegahoz kepest) 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.11.29. 09:06:45
Viszont most X4 esetében teljesen el volt veszve az X világában. Csak a nagyon alapokat tudta összehasonlításképpen megemlíteni és azt is az X3AP-ból. Ráadásul olyan alapvető funkciókon akadt fent és tökölt rajta több 10 percig, mint a tutorial elvégzése, vagy a landolás.
Ehhez a streamhez egy olyan youtuber kellett volna, mint mondjuk Metalvenom (vagy akárki), akiről köztudott, hogy van több évnyi tapasztalata több X játékkal és angol anyanyelvű, de legalábbis nem veszlik el a játék fikcionális nyelvezetében.
Komolyan, akkora információ áradatot lehetett volna átadni ezzel a streammel, végigmutogatni a hajókat amiket talál, esetleg kipróbálni néhány komolyabb fícsört a játékból, de neeeem. Repkedjünk véletlenszerűen miközben 5 percenként ismételgetem, hogy Intel Core i7-en játszok.
Az ESO elerte a celjat ez esetben, en speciel pont a tegnapi streamje miatt rendeltem elo a humblin a jatekot (ott volt kedvezmenyem), egyebkent nem akartam csak majd jovore valamikor, az elso 4-5 hibajavito patch utan 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hogy a bánatba fordulhat elő, hogy két olyan ember készít béta gémpléj videókat, akik szemmel láthatóan soha semmilyen X játékkal nem játszottak és/vagy debilisek? Gondoltam; Megtudok néhány dolgot aminek úgyis utána kell járnom és talán megspórolok néhány perc játékidőt. De képtelen vagyok 5-6 percél tovább nézni őket, mert agyvérzést, agylobbot, agyérgörcsöt, agyhúgykövet, idegrohamot, etc. kapok.
Azt viszont látom, hogy kicsit belepancsoltak az irányításba, ami ránézésre nem igazán jött be, de talán majd holnap este...
Mindegy, a játék ezzel együtt úgy tűnik, nagyon jó lesz!
Konklúzió: A játék nagyon szép, hangulatos, összességében amit ebből a bénázásból ki lehetett venni, annak alapján végre megcsinálták amit vártam!! A térkép egyszerűen szuper, és végre megvan az X3 hangulat!!!!!
Jövő héten nem dolgozom, azt hiszem...
Nézem a stream-et, eszméletlen jól néz ki! Edding inkább X3, mint XR, ahogy nézem. A csövek sem zavaróak így, egész jól oldották meg szerencsére.
Csak kár, hogy nem hivatalos Ego stream, Obsidiantól hidegrázást kapok, ráadásul játszani se nagyon tud. Most is ahogy "landol"...Na mindegy.
A landolásnál egyébként szinte nem volt flight model, ezen még lehetne csiszolni majd, mert így darab tégla érzetet kelt a hajó. A térkép ultra jó lett! Kezd viszketni a kezem a buy gombon...<#nevetes1>#nevetes1>
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
x4 live
Pre-Launch Gameplay Preview Livestream
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.11.28. 22:28:11
Az egész X4 Soundtrack Alexei Zakharov-tól
Utoljára szerkesztette: tomonor, 2018.11.27. 22:36:37

Utoljára szerkesztette: Although, 2018.11.27. 18:40:55
Hogy tolom-e? Nem jellemző. Néha, amikor a fene megesz az unalomtól, vagy csak simán gondolok egyet, akkor futok egy kört.