X4 - Foundations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd a következő ilyen küldinél elvezetett a guide az elozoleg kiszabaditott géphez, ami már ez enyém volt. Persze hogy abort Mission :-)
Utoljára szerkesztette: goyo2, 2018.12.15. 14:06:06
https://www.youtube.com/watch?v=2hRC4pBl7qM&t=14s
Hogy júniusig mi lesz, az rejtély, de elég hosszú lehet a feature listájuk is.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem azt mondták hogy sz@rnak bele, ne küdjetek több bugreport-ot, hanem hogy már rá vannak állva, és jön a javítás.
Mintha valaki betelefonálna a 112-re hogy ég a ház, amit amúgy már oltanak a tűzoltók 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.12.15. 08:28:17
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A téma a hagszórófelcserélődés.
Moderátor:
"Devs aware, more 'Me too' posts won't help thanks."
"Valaki a tömegből":
"Yes, it will help.. help them to know how many people are having the issue. I'm not sure how long you have been a mod, but trying to get us to quit mentioning a performance issue about a game we paid money for does not send a positive message. It insinuates that you do not want to hear about our problems... Is that YOUR opinion or Egosofts? I bet it is not Egosofts... or at least I hope not. Before you delete this post, keep that in mind the next time you try to shut people up for having issues with a product they paid for.
Have a great day."
1.5
Csak néhányat emelnék ki:
• Fixed ships flying huge curves when going long distances. (Nem csak nekem volt furcsa)
• Fixed Satellite Coverage mission. (Nettó ostobaság volt. Remélem jelentősen módosították!)
• Fixed several issues with Find Lockbox mission, including it not finishing in certain cases. (keresési területen kívül helyezte el a dobozt és így nem fogadta el találatnak... "kérem kapcsolja ki"
Ez az a utolsó pillanatban jött. Kezdtem nagyon morcos lenni!
• Fixed reversed front/back speakers.
Három napja nem indítottam el, mert hányingerem volt a játéktól. Nagyot csalódtam...!
Na letesztelem...
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én viszont feladtam az ingyen Odysseus-szal. Amennyi időt arra elpazaroltam, annyit idő alatt meg is kerestem egy olyan hajó árát. Persze nem azt fogom megvenni, a kihívás volt a lényeg.
Sikerült szert tennem 1 Kestrel Vanguard ra, kiugrott a pilótája. Valójában 2 hajót foglalhattam volna, de még az egyiket foglaltam bejött egy üzenet hogy a másikat lenyúlják...bakker szemetek 😊
Gyorsan vettem mellé 2 Argon kis hajót hogy elkezdődjön a vadász idény :XD Gyorsan jött is a Wing, majd a pofára esés hogy nincsenek, NINCSENEK WING COMMAND gombok.
Atya ég 😄
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2018.12.14. 08:15:49
Itt van még néhány érdekes megoldás.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Ez még a Rebirth-nél is szarabb ez a mozgás.Meg beragad a textúrába, meg objektumokba...atyég. Na, jó irány haza, otthonról majd csak kihozom vagy otthagyom.
Na, nekem nem kellett board-olni, mint látható a képen, Claim-mal simán megvan a hajó. Időközben rájöttem, hogy elég az egyik Xenon szektorból átirányítanom a másikba, ahol már nincs annyi aknamező és majd onnan továbbviszem. De ha így sem megy, akkor nem érdekel, veszek egyet, úgyis van már rá pénzem. Ez csak a kihívás miatt kéne.
Mellesleg iszonyat hogy ezek az M-es hajók hogy akarnak dokkolni az Ody-ra. A mercury alulról akarta megdu..ni. hehe, el kellett forditanom az odysseust, hogy a teteje az M-es fele nézzen, akkor kin szenvedve leszállt. Az oké, hogy az alulról közelités bug, de remélem a dokkolás gyorsabb lesz.
Az 1-es skilles engineer-t átraktam az odysseusra, service crew-nak, igy se javitanak semmit. Repair Drone is van a pocakjában. Lehet valamit megint kihagytam, vagy ez is bugos.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
...egy korábbi játékmentésnél így hoztam ki, de most várok vele, mert 1. nincs rá szükségem még, 2. arra számítok, hogy fejlettebb katonával több felszerelés marad a hajón miután boardoltam.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2018.12.13. 07:53:33
"Legjobb védekezés a támadás!"
"Előre menekülünk."
Nekem úgy rémlik, hogy kiküldtem, és simán ki is jött, de...
ki lehet jönni az ellenkező irányban is. A következő nagy hatszögben is van két kicsi. A másodikban vannak xenon építmények, amik között van egy annamária! Szoktam őket használni. Pont amiatt, mert direkt úgy van megoldva a xenon terület, hogy befelé is és kifelé is károsodjunk. Csak hát, Erre felé magunknak kell vezetni, mer az anomáliába nem lehet beküldeni a hajókat. Az meg azért baj, mert a következő szektorok, de legalábbis a "belső" telis-telete van kaviccsal. Ami meg azért baj, mert folyton lelövi az utazómódot. Az odüsszeusz meg nem s.ggrakéta, hogy bekapcsolom, azt' má' hasítunk is. Egy frászt! Előbb szépen gondolkodik pár másodpercet (Elkezdik felfűteni a kazánokat) Aztán lendül neki! És nem ám azt hiszitek, hogy csak a nagy kavicsokon torpan meg... Még a porszem is...
Ha valakit érdekel, hol van, nézze meg a spoilerben. A titka, hogy Travel módban kell átrepülni az egész rendszeren, mert mérhetetlen mennyiségű Tracker Mine van, nem szabad hagyni, hogy a hajó lassúsága miatt az "elinduljon" felé. Én egynek sem ütköztem neki.
Tehát Claim-eljük. Természetesen ehhez ki kell menni a naprendszerből is, ellenkező esetben ezt a táncikálást nézhetjük órákig, ahogy az egy szem szerencsétlen valami iszonyú szánalmas animációval köröz a hajó körül <#nyes>#nyes>:
Visszahozni sem egyszerű. Első próbálkozásom távvezérléses volt, majdnem sikerült. Azért nem, mert engem ez várt:
Én azt gondoltam, hogy amit nem látok, az nincs, de sajna az Odysseus is találkozott ezekkel.Tehát a trükk valszeg az, hogy bedokkolok miután a Naprendszerből is, meg a windows-ból is visszajöttem, majd turbóval átrohanok a kapun. Most ezt fogom megtenni. Ha nem sikerül ez sem, akkor még marad egy ötletem vagy leszarom és veszek egyet.
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2018.12.12. 22:18:34
Infoban azt írja nincs managerem az állomáshoz rendelve. Próbálnék hozzá rakni , de ekkor azt írja nem lehet mert már van. Ekkor el tudom távolítani és vissza...ekkor jó ismét 3 percig... 😊
Mielőtt egymás belein kezdenétek táncolni! A bányászat hibás. Tele van hibajelentéssel az ego fórum. Ez leginkább az 131 hozadéka, amit az 132 sem javított! Egyszerűen beakadnak telehassal a bányászhajók. mintha elfelejtették volna, hogy mi a következő tennivaló. (Hát kirakni az árút b.meg!) Ha üresen ácsorognak, akkor nagyobb a baj!
Ugyanezzel problémával küzdöttem néhány napja. Én azt játszottam, hogy odaadtam a gyárnak, aztán amikor ezt tapasztaltam amit te, akkor elvettem, kirakattam vele a gyárban a motyót, majd visszaadtam a gyárnak. Van amikor segít, aztán egyszercsak megint "megmerevedik". No para. ez ilyen! (szar)
Annyit azért érdemes megtenni amit már korábban is beszéltünk, hogy azt az anyagot, amit bányásztatni akarsz, tedd "saját cégen belüli forgalmazásba," majd húzd fel az árát a plafonig. Így nem is kell a gyárnak bányászhajó, mert ha beállítasz egyet autóbányászatra (konkrétan) akkor az nagyvalószínűséggel a saját gyáradnak fogja "eladni" a motyót!!! Egyelőre ezzel lehet kiküszöbölni a bányászhibát.
Nálam még az is tetézte a bajt, hogy ugyanazoknak a hajóknak kellett volna jeget és szilikont bányászni. Na ez már teljesen betette nekik a kaput!
Szóval béke! És várni az 1.4-et 1.5-öt! Ami egyelőre erősen kétséges. Ugyanis a132 óta még béta sem jelent meg! Valószínűleg elfáradtak az egónál és/vagy most kezdték el sütni a beigliket és nem érnek rá! Most én is úgy vagyok vele, hogy rá sem bírok nézni a játékra, mert azonnal szarrá idegel. Tegnap is csak két órát toltam és szigorúan azzal foglalkoztam, hogy habitat-ot, biomot, (mi a harmadik?) dóm-ot(?) szerezzek és építsek, hogy legyen élet a hákúban!
Igazad van nincs bányász képzettség, én néztem félre.
Utoljára szerkesztette: 3lm0, 2018.12.12. 20:53:25
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Na bukó lehet a gáz állomás bugos még.
Apropó érdekesség, hogy drónokat sem tudok hozzá adni az állomáshoz, mert azonnal nullára rakja vissza bármit is írok be neki
A Hajó meg is kapja az utasítást, és a Subordinateshez került, a bányász kék ikon pedig meg is jelenik. Innentől kezdve pedig csak áll az állomás mellett a hajóm és semmit sem csinál 😞
Ezen kívül adtam 500 K pénztis az állomásnak. A Hydrogén kereskedése más NPC vel le van tiltva, minden más Manuálison.
A Bányász hajó kapitánya lvl 3 as Pilota skilles
Az egyes tárolókat mindegy hogy hová építem az állomáson?
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2018.12.12. 19:54:38
töröld a parancsot,majd térkép nézetben válaszd ki a bányászóhajót. ha megvan jobb klikk az állomásra és katt a mining for tabra és akkor át is rakja a hajót az állomáshoz és neki fog dolgozni. Fontos hogy legyen az állomásnak pénze,mert ha nincs mani akkor a manager nem ad ki vásárlási parancsot,ami kihat a saját kereskedő és bányász hajóra is,és teli raktérrel ott fog kinézni a fejéből,az istenért se fogja leadni neki a cuccot.
Egy rövid videó ami végigvezet egy állomás építésén a terület vételtől az állomás beállításán át a hozzárendelt hajókig mindent megmutat egy full spaceweed termelő állomáson
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Különbség talán a hajtóművekben van.
Azért kérdeztem, hogy hogyan tudok Hydrogént keresni, hogy hol legyen a feldolgozó üzemem helye.
Viszont hogy most minden megépült, nem akar hydrogén gázt hozni az Állomásomhoz rendelt bányászom.
Tárolók vannak, a Logical Station Overview ban minden tökéletes. Managerem is van ternészetesen
Meg is kapja az állomástól a parancsot a bányászom hogy Automine, de elmegy egy rendszerbe és csak áll és nem csinál semmit.
Van l ehetőség hogy beállítsam milyen távolságra menjen el maximum mint az előző részekben?
A Paranid hajtómű Teladi motor kombót a kezdetektől használom. Ha épp érdekel az a pár egységnyi javulás. A fejlesztések nagyon lutrik! Választottam a listából egy olyat, ami +5 - +45%-ot ígért. Naná, hogy +5 lett belőle! (De csak addig amíg meg nem nyitom egy xml szerkesztővel!!! <#awink>#awink> (Még mindig nem használtam. Öregszem!))
A probe viszont megadja hogy köbkiométerenként mennyi van benne.
Szállítóhajóknál nem próbáltátok a vegyes összeállítást? Paranid hajtómű, Argon hajótest, Teladi pajzsok? Mert ezekben a legerősebbek eme fajok. Azután pedig gyűjteni kell a modul upgrade-re és le lehet csökkenteni a hajó tömegét, ergo gyorsabb lesz és jobban manőverezik (persze csak egy kicsit).
WorkForce 1x1
Food & Tech production flowcharts
Complex calculator
Utoljára szerkesztette: goyo2, 2018.12.12. 14:46:41