Transport Fever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi, ez volt a gond. Két különböző partíción volt a steam meg a játékok.
Nálam is volt egyszer ilyen, amikor át akartam költöztetni egy másik meghajtóra a játékot. Olyasmi rémlik, hogy a Shaderekkel függ össze a jelenség. Ha ez segít?!?!
Azzal meg is oldódott, hogy visszaraktam az eredeti helyére.
Azzal meg is oldódott, hogy visszaraktam az eredeti helyére.
Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne, hogy az összes steames mod (járművek, épületek) hibás, nincsenek texturák, minden lila színű (Transport Fever 2). Mi a fenét tudnék ezzel kezdeni? Kicsit unom már a vanilla járműveket 😄 Már legalább 3x újra raktam a játékot, meg a steammel megvizsgáltattam a játékfájlokat, de nem lett jobb a helyzet...
Nyilván bug. De nekem pl olyan vonatok járnak már, amik 4000-20000 tonna árut rakodnak egy-egy alkalommal. Szóval a loading speed is kiritkus. Ilyenkor aztán főleg idegesítő, ha feleslegesen fel és le pakolásznak, olyasmit amit nem kéne, vagy olyan állomáson ahol azt nem kéne. Épp ezért figyeltem már meg én is, a patch előtt is csinálta a játék sajnos.
Puff neki!
De értelme akkor sincs!
Az a járat két állomáson pakol fel, egyen le. Ezt se nevezném bonyolultnak.
De értelme akkor sincs!
Az a járat két állomáson pakol fel, egyen le. Ezt se nevezném bonyolultnak.
Ez a patch előtt is volt már. Minél több árut hordasz, és minél több célponthoz, több állomáson, vonalon keresztül, annál gyakrabban előfordul.
Valaki magyarázza el, (De szép lassan ám!) hogy mi a búbánatért szellőztetik a vonatok az árut? Ez egy új ficsőr! Azóta van, amióta jött most a javítás. (remélem legalábbis, mert korábban nem vettem észre!) Ha valami, akkor ez biztos nem gyorsítja a játékot! <#wink>#wink>
Ha valaki nem tudná, hogy mit kell nézni: Beáll a 12-es szerelvény az állomásra, a már rajtalévő nyersolaj egy részét kipakolja. Majd vissza a többivel együtt. Amikor először láttam ezt, akkor egy vegyes szerelvény volt és azt gondoltam, hogy "átrendezi" a rakományt, hogy hatékonyabban tudja elszállítani. Na de, ez egy olyan szerelvény ami csak és kizárólag nyersolajat szállít!
Tehát: Mi a ferde pélóért pakolgat?
Ha valaki nem tudná, hogy mit kell nézni: Beáll a 12-es szerelvény az állomásra, a már rajtalévő nyersolaj egy részét kipakolja. Majd vissza a többivel együtt. Amikor először láttam ezt, akkor egy vegyes szerelvény volt és azt gondoltam, hogy "átrendezi" a rakományt, hogy hatékonyabban tudja elszállítani. Na de, ez egy olyan szerelvény ami csak és kizárólag nyersolajat szállít!
Tehát: Mi a ferde pélóért pakolgat?
Abbahagytam egy nagyon nagy térképet szinte teljesen felépítve, kicsi schönbau beütéssel, diavetítés volt a vége felé. Hiába az apró trükköknek max. két óra játék után ki kellett lépni, törölni a tex.cache mappa tartalmát aztán vissza, de nálam azért ér valamit ez mókolás, igaz régi gépem van.
X universe Home, sweet home
Nekem is kb 100 oram van a jatekban, de meg 1980-nal tovabb nem jutottam.
Én meg pont fordítva vagyok vele. Szeretek időről időre új nagy térképekbe kezdeni, hogy jól belakjam és addig csiszolgatni, hogy minden teljesen flottul menjen benne. Tehát mire jól érezném magam, addigra válik "játszhatatlanná" a játék!
Ez az akadozás meg nem tudom honnan jött, mert az egyben én ilyet nem tapasztaltam. Új ficsőr! <#wink>#wink>
Ez az akadozás meg nem tudom honnan jött, mert az egyben én ilyet nem tapasztaltam. Új ficsőr! <#wink>#wink>
Steam is televan ilyen bejegyzésekkel, hogy rosszabb lett az akadozás. Aztán hogy foglalkoznak e vele... igazából úgysincs már sok ebben a játékban. Amit lehetett kimaxoltam, nagyon más már nem vonz benne így 100 óra után.
Pont véletlenül megnéztem, (Merthogy gyanúsan lassú volt!!!) hogy mennyi ideig tölt indulásnál 1:40! Nyilván ez környezet függő. Mármint a térkép nagyságától és a felhasznált módosítások mennyiségétől. Nem lehet egzakt módon következtetéseket levonni, vagy alapul venni.
Viszont azt kell hogy mondjam (és ez egy kicsit kínos nekem), hogy miután futott a játék vagy két órát, azt vettem észre, hogy mintha kevésbé lenne "ideges" a játék, talán pár képkockával is gazdagabb lenne. Ezt persze úgy kell érteni, hogy kritikus helyeken és pillanatokban +3-10
A memória fogyás is megállt egy szinten. Számokat nem írok, mert szintén nem egy biztos pont.
Mintha átgondolta volna a játék az egész eddigi életét és lenyugodott volna. Tehát; Valamit tényleg csináltak vele, és érezhető is, csak hagyni kell érvényesülni. (1-2 óra)
Viszont azt kell hogy mondjam (és ez egy kicsit kínos nekem), hogy miután futott a játék vagy két órát, azt vettem észre, hogy mintha kevésbé lenne "ideges" a játék, talán pár képkockával is gazdagabb lenne. Ezt persze úgy kell érteni, hogy kritikus helyeken és pillanatokban +3-10
A memória fogyás is megállt egy szinten. Számokat nem írok, mert szintén nem egy biztos pont.
Mintha átgondolta volna a játék az egész eddigi életét és lenyugodott volna. Tehát; Valamit tényleg csináltak vele, és érezhető is, csak hagyni kell érvényesülni. (1-2 óra)
Nekem gyorsabb lett, hamarabb is tolti be a nagy terkepet, kb 20 masodperc alatt. Egyenes ut korabban is johetett volna, mostanra mar megszerettem, hogy olyan girbegurba idonkent 1-2 utca, de azert persze orulok neki. 😊
Nálam ezt tudja per pillanat!
Akkor jogosan kaptam agyhúgykövet miatta! Nem akartam mondani, hogy "Nemhogy jobb, de inkább rosszabb", mert az se lenne igaz. Nálam ugyanazt a 20 körüli értéket hozza... De ez az akadozás?!?!?!? Hogy hogyan lehetséges azt sem értem, de baromi zavaró! Az embernek szó szerint belefájdul a feje!
A játék stabilitásával eddig sem volt bajom...
A játék stabilitásával eddig sem volt bajom...
Lategame, nemhogy jobb, de rosszabb lett.
Az fps ugyanannyi (10 alatt a nagyvárosban), de legalább fixen 2 másodpercenként akadozik a szimuláció, torpan a forgalom.
Az fps ugyanannyi (10 alatt a nagyvárosban), de legalább fixen 2 másodpercenként akadozik a szimuláció, torpan a forgalom.
Ez hülye! Nem azért mert túljátssza a szerepét, hanem mert semmivel sem lett gyorsabb a játék!!! "Megduplázódott a képkockaszám"?!?!?!?!? Na ne vicceljünk már! Értem én, hogy jücsüber, meg hogy meg kell élnie valamiből, de azért ne rugaszkodjunk már el a valóságtól ennyire!
Memóriakezelés: Nekem egy röpke félórás játék alatt a 32-ből maradt 9GB. A Videómemória meg épphogy nem telt be (10G😎
De lehet, hogy nekem vannak hülye elképzeléseim, és ez így a jó! Végül is, azért vannak a gépben, hogy használják a programok!
Memóriakezelés: Nekem egy röpke félórás játék alatt a 32-ből maradt 9GB. A Videómemória meg épphogy nem telt be (10G😎
De lehet, hogy nekem vannak hülye elképzeléseim, és ez így a jó! Végül is, azért vannak a gépben, hogy használják a programok!
Vasúti sínnél nem tudom, mi a különbség. Biztos még nem próbálkoztam eléggé. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: tuvixplayer, 2020.03.08. 21:06:27
Utoljára szerkesztette: tuvixplayer, 2020.03.08. 21:06:27
Aztaaa! Lehet egyenes utat húzni a városokban 😄
Ha pedig mégsem akarok akkor át lehet állítani kanyarodóra. Ez maga a megváltás! Hogy gyűlöltem, amikor két utcasarkot nem tudott normálisan összekötni.
Ha pedig mégsem akarok akkor át lehet állítani kanyarodóra. Ez maga a megváltás! Hogy gyűlöltem, amikor két utcasarkot nem tudott normálisan összekötni.
Édes álom! Ezt a bedöntés dolgot baromira nem akarják, pedig a Train Fever megjelenése óta lett volna idejük kidolgozni. Valóban a játék bibircsókja.
Annak örülnék még ha emelkedő vasúti pályánál, ha ráhúzok egy utat akkor ne a pályát egyenesítse az úthoz hanem az út dőlésszögét változtassa a pályához.Esetleg még kanyarodó sávoknak a későbbiekben az utakhoz ha rendbe tennék a közlekedést is hozzájuk.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2020.03.07. 08:30:02
Utoljára szerkesztette: Phara, 2020.03.07. 08:30:02
Nálam annyi teljesítmény javulás történt, hogy 2x-es sebességen már nem akadozik a játék. 3x-on még mindig.
Jött egy frissítés.
Úgy-ahogy. Fent van, használom. Azzal is kell bíbelődni.
A No catenary mast track & placeable masts mod nem tesz oszlopot az elágazásokba.
Tud valaki jo modszert a rate kiszamitasara, hogy ha tobb helyre mennek a jarmuvek? Peldaul az egyik vonal hozza a nyers olajat az elso finomitoba, ez tiszta sor. A masodik viszi az olajat a masodik finomitoba, majd az uzemanyagot a varosba. Itt is kapok egy rate-et, de hogyan egyeztessem ossze a varos igenyevel? Hogy lehet ezt pontosan kiszamitani, hogy a nyers olajat hozo vonal ne legyen se tul sok, se keves?
Ahogy nézegettem, az oszlopok úgy is túl közel voltak kb 50 méterrel egymástól. Magyarországon 75 méterre, ha emlékeim nem csalnak. Az alsó kb. annak is felel meg.
Ez az egyik újítás. Felül a "régi rendszerrel" lerakott vágánypár, alul meg az új. Látszik, hogy sokkal ritkábban vannak az oszlopok.
Miért jó ez? Mert ezzel próbálják kiküszöbölni a váltóknál, kereszteződéseknél az oszlophibákat Nem rossz próbálkozás! Ugyan szerintem sosem lesz tökéletes ügyeskedés nélkül, de legalább törődnek vele!
Miért jó ez? Mert ezzel próbálják kiküszöbölni a váltóknál, kereszteződéseknél az oszlophibákat Nem rossz próbálkozás! Ugyan szerintem sosem lesz tökéletes ügyeskedés nélkül, de legalább törődnek vele!
Aki esetleg "bétázik" arra ez máris vonatkozik, a többiek legyenek türelemmel.
Viszont szimulátorban létezik, és itt most nem a játékokra gondolok, hanem a vállalati szimcsikre, ahol a pilótákat képzik. Madeiraval egyetemben itt lehet gyakoroltatni, az igazán extrém leszállásokat, ahol két embert totálisan leköt, és összehangolt munkára kötelez egy leszállási folyamat. Mivel mára már teljesen szimulátoron zajlik az oktatás, nem csak gyakorolni kell, hanem át is kell menni. Pl. a 744 és 748-as pilótáknak be kell tudniuk siklani Mikonos szigetén a hegy tetején álló, az alig több mint 1000 méteres pályára és túlfutás nélkül megállni. Hajtóművek nélkül, csak a vészhelyzeti generátort használva. Aki ezt nem tudja megcsinálni az nem is lesz pilóta. De a szimulátorban a khai tak 13-as megközelítését közel sem lehet visszaadni. Amikor egyenesen a hegynek kellett repülni és becsapódás előtt jobbfordulóval "kivédeni". Amikor pedig lefordultunk a hegyről jött egy hatalmas vízszintes keresztszél ami addig a hegy leszálló áramlata volt. Ilyenkor a gépet stabilan tartani szinte lehetetlen küldetés kb. 100 méterre a talajtól. És mindig hatalmas keresztszélben kellett leszállni (a hegyek miatt). Kisebb gépeket nem is igazán engedtek be, egyrészt a helyhiány, de inkább azért nem, mert míg a nagy gépek érzéketlenebbek a változó szelekre, jobban lehet korrigálni, a kisebb gépekre sokkal nagyobb veszélyt jelent az időjárás. És ennél a reptérnél elég gyakran meghaladta a szél keresztiránya a kisebb géptípusokra előírt maximumot (példa kedvéért: egy 737-esé 42kts). 24 órás reptér volt, el lehet képzelni egy éjszakai megközelítést a hegy felől amikor semmit sem látni csak a bevezető sztroboszkóp fényeit. És ilyenkor nem is a hegyoldal ottléte jelentette a veszélyt, hanem az, hogy nem lehetett előre tudni, mikor kerül ki a gép a hegy takarásából, és jön az az irtózatos széllökés. A videókon általában az látszik, hogy lassan és stabilan repül a gép, de a valóságban bazira nem így volt. Csak külön licensszel lehetett oda repülni, éjjelre pedig +1 kellett, viszont a népszerűsége miatt rengeteg pilótának megvolt legalább a vizuális. És még nem is ez volt a legdurvább reptér, Madeirán a Funchal sokkal veszélyesebb volt. Ott a rengeteg nehézség miatt, csakis nappal, ideális időjárás viszonyok mellett lehetett csak leszállni. Nem sok pilótának volt oda engedélye.
Tenyleg, attelepitettek egy szigetre, ahol nincs is mas, csak a repter.
Az az igazság, hogy a Kai Tak (VHHX) repülőtér 1998. július 6,-án bezárt.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Megnezegettem hol vannak, amiket irtal es igazad van basszus, nem hittem volna, hogy itt is ennyire agresszivan beteszik a varosba. Trondheimbol indultam ki, ott cirka 30km-t kell autozni hogy kierj Stjørdalba ami mellett a repter van. Gyakorlatilag a tengerre szall le, mire beer a nepesebb teruletre, mar lassan megy. Azt hittem, mas nyugati orszagban is hasonlokeppen van, tulajdonkeppen meg sosem utaztam repulovel.
Ha jobban megnézzük Ferihegy is a város része, a VHHH közel sem volt sosem ennyire zajos, mint az LHBP. Egyrészt az egyik irány víz felett van, a másik hegyvonulat mentén, csak van egy vékony sáv ahol átjönnek a gépek. A leszállási eljárás bonyolultsága miatt (íves VOR megközelítés) alacsonyabban tartották a gépeket (alapvetően a küszöb fölött valamivel), hogy ne kelljen állandóan a magassággal foglalkozni. Ezért is tudtak tök jó felvételeket készíteni, de az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy többnyire a nyomornegyed van a bevezetősáv alatt (ahol rendszeresen bontani kellett az illegális építkezéseket), illetve valamennyi ipari, kereskedelmi egység.
Nálunk Budapesten sokkal nagyobb problémát okoznak a 31-es fel, 13-as leszálló gépek, ugyanis alacsony magasságon átrepülik a várost, illetve a reptér környéke is sűrűn lakott. A nyugati példa nem igazán ideális, ugyanis pont a nyugati európai városokban van a legtöbb problémás reptér. Berlinben pl. rögtön 2 is van, mert a Tegel is rossz helyen van, a Schonefeldről pedig már ne is beszéljünk (teljesen belakott területen van). Ráadásul ez a készülő Brandenburg reptér. A 3. berlini reptér a Tempelhof tulajdonképpen a belvárosban van, közlekedési szempontból roppant szükséges lenne rá, de egyrészt annyira megsérült a II.vh-ban, hogy még mostanra sem sikerült eldönteni, hogy megéri-e felújítani, másrészt benne van a "világ 10 legveszélyesebb reptere" között a város miatt. Úgyhogy egyelőre parlagon hever. Ha átmegyünk Londonba ott is kapásból 2 van: a Heathrow (a föld 3. legforgalmasabb reptere) benn van a városban, a London City ami csak picit kisebb mint a Khai Tak, szinte a belvárosban. A párizsi Orly reptér is sokkal nagyobb forgalmat bonyolít mint amit szabadna neki a zajterhelés miatt, és ezt a végtelenségig lehetne sorolni. Ezek mind nyitott repterek, és nem igazán tervezik elköltöztetni őket, míg pont az ázsiai országokra jellemző, hogy folyamatosan keresik a lehetőségeket. Így mára a Khai Tak-ot is bezárták, mert egy mesterséges szigetre felépítettek egy rohadt nagy repteret. Egyébként pedig a hatalmas helyhiány ellenére, azért elég jó helyre tették azt a repteret, mert összességében sokkal kisebb zajterhelés volt ott, mint nálunk Ferihegyen, holott szinte csak heavy gépek röpködtek ott. Viszont az öböl partján van, ott már csak a kikötő van, ahol emberek laknak azok nem is hallották a gépeket (öböl másik oldala). A nyomornegyed pedig alapvetően ipari terület még a mai napig is. Logisztikai szempontból pedig sokkal jobb helyen volt mint a mostani, mert ott volt a kikötő, a főutak, az ipar és kereskedelem. Az új reptérnél még a mai napig sem tudták rendesen megvalósítani az optimális logisztikai útvonalakat. A várost még mindig túlterhelik a helyi szállítású kamionok. Bankokban kb. ugyanezt csinálták, a japcsiknál pedig már sportot űznek a különleges kialakításokkal, ezzel szemben európában nem igazán találunk példát komplett reptér átköltöztetésre. Kivételnek most csak Athén jut az eszembe, ott is ázsiai mintára építettek egy új repteret. De pl. Barcelona az egyik, ahol szintén ázsiai mintára kellene csinálni egy mesterséges szigetet és oda kirakni az El Prat-ot, mert ahol most van az egész várost zavarja. Csakhát európában egészen mára költik a pénzt, többek között ezért sem megy még a németeknek sem a reptér áttelepítés.
Még Dubajban is vannak gondok (ahol ugye van pénz bőven), amikor rájöttek, hogy a repteret rossz helyre építették (gyakorlatilag kettévágták a várost), inkább elvitték onnan a gazdagabb kerületeket mint, hogy mondjuk a Sharja-i repteret (az van a város szélén) bővítették volna az eredeti tervek szerint. Az új reptérrel inkább kinyírták az akkori komplett üdülőövezetet, úja(ka)t kellett építeni, ami közel sem olyan szép mint a régi (tipikus sivatagi oázis volt). Most az oázis helyén a reptér egy része és logisztikai központ van.
Úgyhogy összefoglalásként pont ázsiában törekszenek arra, hogy csendesebbek legyenek a városok, európában inkább csak a problémák szaporodnak, együtt kell élnünk a zajjal, ahogy terjeszkednek a városok.
Nálunk Budapesten sokkal nagyobb problémát okoznak a 31-es fel, 13-as leszálló gépek, ugyanis alacsony magasságon átrepülik a várost, illetve a reptér környéke is sűrűn lakott. A nyugati példa nem igazán ideális, ugyanis pont a nyugati európai városokban van a legtöbb problémás reptér. Berlinben pl. rögtön 2 is van, mert a Tegel is rossz helyen van, a Schonefeldről pedig már ne is beszéljünk (teljesen belakott területen van). Ráadásul ez a készülő Brandenburg reptér. A 3. berlini reptér a Tempelhof tulajdonképpen a belvárosban van, közlekedési szempontból roppant szükséges lenne rá, de egyrészt annyira megsérült a II.vh-ban, hogy még mostanra sem sikerült eldönteni, hogy megéri-e felújítani, másrészt benne van a "világ 10 legveszélyesebb reptere" között a város miatt. Úgyhogy egyelőre parlagon hever. Ha átmegyünk Londonba ott is kapásból 2 van: a Heathrow (a föld 3. legforgalmasabb reptere) benn van a városban, a London City ami csak picit kisebb mint a Khai Tak, szinte a belvárosban. A párizsi Orly reptér is sokkal nagyobb forgalmat bonyolít mint amit szabadna neki a zajterhelés miatt, és ezt a végtelenségig lehetne sorolni. Ezek mind nyitott repterek, és nem igazán tervezik elköltöztetni őket, míg pont az ázsiai országokra jellemző, hogy folyamatosan keresik a lehetőségeket. Így mára a Khai Tak-ot is bezárták, mert egy mesterséges szigetre felépítettek egy rohadt nagy repteret. Egyébként pedig a hatalmas helyhiány ellenére, azért elég jó helyre tették azt a repteret, mert összességében sokkal kisebb zajterhelés volt ott, mint nálunk Ferihegyen, holott szinte csak heavy gépek röpködtek ott. Viszont az öböl partján van, ott már csak a kikötő van, ahol emberek laknak azok nem is hallották a gépeket (öböl másik oldala). A nyomornegyed pedig alapvetően ipari terület még a mai napig is. Logisztikai szempontból pedig sokkal jobb helyen volt mint a mostani, mert ott volt a kikötő, a főutak, az ipar és kereskedelem. Az új reptérnél még a mai napig sem tudták rendesen megvalósítani az optimális logisztikai útvonalakat. A várost még mindig túlterhelik a helyi szállítású kamionok. Bankokban kb. ugyanezt csinálták, a japcsiknál pedig már sportot űznek a különleges kialakításokkal, ezzel szemben európában nem igazán találunk példát komplett reptér átköltöztetésre. Kivételnek most csak Athén jut az eszembe, ott is ázsiai mintára építettek egy új repteret. De pl. Barcelona az egyik, ahol szintén ázsiai mintára kellene csinálni egy mesterséges szigetet és oda kirakni az El Prat-ot, mert ahol most van az egész várost zavarja. Csakhát európában egészen mára költik a pénzt, többek között ezért sem megy még a németeknek sem a reptér áttelepítés.
Még Dubajban is vannak gondok (ahol ugye van pénz bőven), amikor rájöttek, hogy a repteret rossz helyre építették (gyakorlatilag kettévágták a várost), inkább elvitték onnan a gazdagabb kerületeket mint, hogy mondjuk a Sharja-i repteret (az van a város szélén) bővítették volna az eredeti tervek szerint. Az új reptérrel inkább kinyírták az akkori komplett üdülőövezetet, úja(ka)t kellett építeni, ami közel sem olyan szép mint a régi (tipikus sivatagi oázis volt). Most az oázis helyén a reptér egy része és logisztikai központ van.
Úgyhogy összefoglalásként pont ázsiában törekszenek arra, hogy csendesebbek legyenek a városok, európában inkább csak a problémák szaporodnak, együtt kell élnünk a zajjal, ahogy terjeszkednek a városok.
Kíváncsi vagyok, hogy lehet-e újabb peronnal, vágánnyal bővíteni egy ívelt állomást.
Azsia. Nyugati kulturaban ilyet nem lehetne megcsinalni az emberekkel. Mondjuk erdekelne egy 24 oras honkongi atlagzajszint, lehet hogy ott mar fel es leszallaskor akksival mennek a gepek. 😊
Undeground Station Mod
Nagyvárosok megmentője 😊
Nagyvárosok megmentője 😊
Nem vettem észre semmi hisztit!
Csak nálam nem működik a Steam vagy másnál sem?Már napok óta szarakszik néha.
Úgylátszik közben a készítő is rájött...
"updated
------------
added: switch of lights.
deleted: horse carriages.
------------"
"updated
------------
added: switch of lights.
deleted: horse carriages.
------------"
Szerintem a hiba az önében. Mert más youtubereknek az építős stílusában ezt én nem vettem észre. Pedig azok használnak ám rendesen asseteket. Gondolom a moddereknél érdeklődtél akik csinálták amiket te használsz hogy direkt van ez a hiba vagy user error?
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Bár nem említettem, természetesen a két kifutósról beszéltem...
4 vonalat szolgál ki. 2-2 személy és teher... Sorban jönnek a gépek...
Nyilván nem kell rommá terhelni a repteret, de attól még a probléma fennál.: Túl majrésak a pilóták!
4 vonalat szolgál ki. 2-2 személy és teher... Sorban jönnek a gépek...
Nyilván nem kell rommá terhelni a repteret, de attól még a probléma fennál.: Túl majrésak a pilóták!
Nekem most éppen az nem tetszik, hogy már 2x-es sebességen is akadozik a játékmenet nem csak 3x-on.
Ki lehet bővíteni a (modern) repteret a konfigurálással egy 2. kifutópályával. (utolsó fül ha jól emlékszem)
Ezt a játék nagyon jól használja ki, mivel az egyiket a felszállásra, a másikat pedig landolásra használja.
Ezt a játék nagyon jól használja ki, mivel az egyiket a felszállásra, a másikat pedig landolásra használja.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Valaki el tudná magyarázni érdemben, hogy az asset (tereptárgyként - dísznek lerakható) járműveknek miért világít a lámpája. Azt már csak halkan tenném hozzá, hogy az összes!!! (index, helyzetjelző, fék. Talán még a tolató is!)
Tudom, hogy egy megkeseredett vén hülye vagyok, (Skatulyabácsi) De ezzel együtt is van egy olyan érzésem, hogy a modderek egyre debilebbek!
Hogy ez-e a legnagyobb bajom? Nem. De attól még lehetne jól is csinálni azt, amihez a nevünket adjuk!
Apropó repülés. Nézegettem egy darabig az egyik forgalmas repteremet és azt látom, hogy baromi sok az átstartolás. Amiknek a zöme indokolatlan. Már bőven a gurulón van az előző gép, talán csak a farka hegye lóg a leszállópályára, az épp közeledő gép meg még többszáz méterre van tőle, de már húzza is fel az orrát. Baromi ráfizetéses lesz így a légiközlekedés!
Tudom, hogy egy megkeseredett vén hülye vagyok, (Skatulyabácsi) De ezzel együtt is van egy olyan érzésem, hogy a modderek egyre debilebbek!
Hogy ez-e a legnagyobb bajom? Nem. De attól még lehetne jól is csinálni azt, amihez a nevünket adjuk!
Apropó repülés. Nézegettem egy darabig az egyik forgalmas repteremet és azt látom, hogy baromi sok az átstartolás. Amiknek a zöme indokolatlan. Már bőven a gurulón van az előző gép, talán csak a farka hegye lóg a leszállópályára, az épp közeledő gép meg még többszáz méterre van tőle, de már húzza is fel az orrát. Baromi ráfizetéses lesz így a légiközlekedés!
-Mekkora várost szeretnél?
-Igen. (még repülőn is kelljen kenyeret beszállítani)

-Igen. (még repülőn is kelljen kenyeret beszállítani)

Dimre: Menj Krisz oldalára és kérdezd meg tőle,azt hiszem másnak is volt ilyen baja,mintha írta volna ott valaki. A német mód tetszik, jó összetett, még ki kell tapasztalnom. Eddig,amit István osztott meg azt használtam.
Phara : Most akartam kérdezni,hogy sikerült,mert megcsináltam újra én is egy ilyen vonalat,de akkor nem dobom fel.
Utoljára szerkesztette: Skedek, 2020.01.31. 17:27:53
Phara : Most akartam kérdezni,hogy sikerült,mert megcsináltam újra én is egy ilyen vonalat,de akkor nem dobom fel.
Utoljára szerkesztette: Skedek, 2020.01.31. 17:27:53
Nos végülis egész jól sikerült megoldani a 2 pályán lévő különböző sebességű szerelvények összehangolását.Ahol az expressz nem áll meg onnét a kimenő jelzők sűrűn vannak.Viszont a 2 szélső megállónál ritkábban, hogy a lassabbat után ne induljon el túl hamar viszont a 2 város közti kb 2/3-os szakaszon véget ér a jelző,hogy ahol nem áll meg az expressz ott ne induljanak el ha már az expressz úgy is nemsokára megelőzi.Persze minden város közt valamennyire ki kell nyomozni az ideális jelző távolságot.
Úgy láttam, mintha nem oda raknád az oszlopokat, ahova akarnád. Van ebben amolyan automatikus pozíciónáló izé? Mert anélkül szerintem boldogságosabb lenne...!
Én egy gőzös verziót használok, ahol jóval kevesebb eszköz áll rendelkezésre, de tizedmilliméterre oda rakom, ahova akarom. Szintén német póznákkal operálok.
Én egy gőzös verziót használok, ahol jóval kevesebb eszköz áll rendelkezésre, de tizedmilliméterre oda rakom, ahova akarom. Szintén német póznákkal operálok.