Transport Fever

uvayd3klw20ft2s6mwdj.jpg
  • Jóózsf István #2377
    Napokig nem írtam ki magamból ezt a dolgot, mert úgysem tudtam volna kulturáltan megfogalmazni. Most sem biztos, hogy sikerül.
    Azt hihetnénk, hogy a játéknak a sebessége - kapacitása a legnagyobb probléma. Mondok jobbat. A forgalom. Talán sosem volt ennyire ostoba mint most. Felvettem egy másfél órás demonstráló videjjót, de túl nagy lett a terjedelme és nem tudtam feltölteni a jücsübre. Olyan dolgokat láthattatok volna benne, ami a legjámborabb emberből is tömeggyilkost varázsol egy pillanat alatt.
    Csak a szemezgetésképp: (Csak civil járművekről lesz szó!!!) Megtehetnék , hogy két sávból két sávba fordulhassanak PÁRHUZAMOSAN, de nem teszik, mert a 90%-nak majd a 225. kereszteződés múlva a jobb, vagy épp a bal sáv lesz a jó! Ezt tudják tartani egy egész városon át. Csak és kizárólag a legrövidebb úton hajlandóak közlekedni! Az egész város tök üres, egyetlen útvonaltól eltekintve! Az, hogy már rég vissza is értek volna a dolgukról, az nem számít!
    A kedvencem az, amikor minden látható ok nélkül egyszer csak lefékeznek. Meg is állnak, majd továbbmennek. (?????) Az már csak vicces, hogy ha bedugul egy kereszteződés, akkor a gyalogosok is megállnak. Hisz; DUGÓ VAN!!!
    A jelzőlámpák nemhogy segítenének, de inkább rontanak a helyzeten. Volt olyan, hogy egy teherautóm N+1 lámpaváltás múlva, még mindig ott állt a lámpánál, mert egyszerűen nem adott neki zöldet a játék. Holott nem is kellett volna, mert jobbra kellett volna kifordulnia a "buszsávba"!!! Volt egy olyan ficsőrje a játéknak, (egyfajta debug mód) hogy a problémás járművek egyszer csak a fizikai valójukban transzparensé váltak és az utánuk következők egyszerűen áthajtottak rajtuk. Na ez már nincs! Pedig jó ötlet volt! Most biztos több hajam lenne, ha még működne.
    Maguk a lámpavezérlő programok siralmasak. Mielőtt valakinek eszébe jutna.: Igen jobbat írtam volna! Sőt! Innen néhányan szintén jobban meg tudták volna írni, mert nem bonyolult. Pici odafigyeléssel és némi időt ráfordítva tökéletesre is lehet barkácsolni. Miért emeltem ki ezt? Kik is készítik a játékokat? A játékfejlesztők. De olyan szakma nincs. Van viszont PROGRAMOZÓ MATEMATIKUS! Most azt képzeljétek el, hogy egy ilyen végzettségű ember ezt a munkát képes letenni az asztalra! Néha inkább kisétálnék a föld peremére és leugranék!
    Kíméljetek meg a "Nálam nincs ilyen." bejegyzésektől, mert; De van! Csak még nem tartasz ott, vagy esetleg a véletlenek szerencsés összjátékának köszönhetően épp elkerült. De majd lesz! Vagy volt, csak nem vetted észre!
    Hogy esetleg én vagyok annyira hülye, hogy rosszul helyeztem el dolgokat. Igen lehet. De nem az én járműveim a tök hülyék. Illetve csak annyira hülyék, amennyire én elbénáztam...