Transport Fever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Utoljára szerkesztette: TopGun, 2020.08.28. 14:58:05
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Utoljára szerkesztette: TopGun, 2020.08.27. 14:39:28
Szerinted túl van terhelve?
Legalább mozgatjátok!
A hidrogénes vonat ez a "TGhyrt"? lehetséges,h korban még nem jársz ott. 2000 után jelenik meg valamikor.
Nem bírom megállni:
Vagy itt vannak a magyar srácok akik álomszép járműveket készítenek! Görgess csak le szépen ügyesen. Na látod, azon a linken tudsz adományozni nekik!
És még egy kicsit... "ha már valaki" ezen a szavak közül melyik utalt a fejlesztőkre?
És akkor a lényeg; Ha nincs is levédve a módosítás, és valaki felhasználja a készítője engedélye nélkül, az eltulajdonításnak minősül. Bizonyos kultúrákban ez elég komoly bűnnek számít!
Igen. A frissítés. Nehéz lenne értesülni róla.
Ha jól meggondoljuk akkor elméletileg bármelyik mod hazavághatja a mentést, amelyiket eltávolítják a gőzről! De az esetek 99.9%-ban egy jármű okozza. Lehetne egy olyan lehetőséget a játékba építeni, ami ilyen esetekben engedi lecserélni azt a járművet és már nem is kellene átnevezgetni...
Ha csak addig meg nem veszik az én ötletemet, a következő TF-nél már én is a tied szerint fogom csinálni!
En konvertaltam mar tobb dolgot is TF1-bol TF2-be, irtam neked privatot, a #2389-es hozzaszolasoddal kapcsolatban, ott meg tudjuk beszelni a problemat.
Használd egészséggel
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Jól emlékszel, de mégsem. Egy mod-nál olvashattad. Én is olvastam, de már nem tudom melyiknél.
A "csúszka"... Be lehet állítani, hogy adott állomáson milyen árut vehet fel, vagy rakodhat le a jármű és abból mennyit.
TopGun!
Ugyan nem túl aktívan, de azért néha-néha csak odaragad az ember...
Modokat a Nexus-ról is tudsz szerezni, de vannak komolyabb német és egyéb oldalak, ahol minden IS van! Én ugyan nem használom, de majd valaki belinkeli neked. De ha bepötyögöd a zinternetbe, hogy "Transport Fever mod", csodálkoznék ha nem dobna ki párat! Et voila!
Rosszúl emlékszem ha olyat kérdeznék, h mintha valahol azt olvastam volna, h be lehet már állítani a vonatok fékét? Illetve nem egészen értem mi az a csúszka a load és unload közt?
Köszi
Magyar főjelzőre lenne szükségem.
Szét görgettem az egeret lefelé, de nemigazán találtam bármiféle Magyar jelző berendezésekre utaló bejegyzést, vagy linket. Tud esetleg valaki segíteni ebben?
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
A AltGr-PrtSc (Print Screen) mint olyan mindig rendelkezésedre fog állni. Hátránya, hogy csak egy képet tudsz készíteni. és esetleg kellhet hozzá egy Paint. Ezek ott vannak nálad is. Ha esetleg AfterBurner lenne telepítve a gépeden akkor az is tud. Ráadásul nincs korlátozva a mennyiség, a tárolókapacitásodon kívül.
A #2377 után nekem a közlekedésről már nem kell nyilatkoznom.
Improved error handling of missing modules
Improved error handling of missing cargo slot provider models
Improved model error messages: show filename and mod info more often
Fixed crash when trying to load tga textures with very long paths names
Fixed crash occuring when grouped bus stops were on different streets
kutyafuttában
lassú
Utoljára szerkesztette: dimre, 2020.07.04. 01:49:20
X universe Home, sweet home
Azt hihetnénk, hogy a játéknak a sebessége - kapacitása a legnagyobb probléma. Mondok jobbat. A forgalom. Talán sosem volt ennyire ostoba mint most. Felvettem egy másfél órás demonstráló videjjót, de túl nagy lett a terjedelme és nem tudtam feltölteni a jücsübre. Olyan dolgokat láthattatok volna benne, ami a legjámborabb emberből is tömeggyilkost varázsol egy pillanat alatt.
Csak a szemezgetésképp: (Csak civil járművekről lesz szó!!!) Megtehetnék , hogy két sávból két sávba fordulhassanak PÁRHUZAMOSAN, de nem teszik, mert a 90%-nak majd a 225. kereszteződés múlva a jobb, vagy épp a bal sáv lesz a jó! Ezt tudják tartani egy egész városon át. Csak és kizárólag a legrövidebb úton hajlandóak közlekedni! Az egész város tök üres, egyetlen útvonaltól eltekintve! Az, hogy már rég vissza is értek volna a dolgukról, az nem számít!
A kedvencem az, amikor minden látható ok nélkül egyszer csak lefékeznek. Meg is állnak, majd továbbmennek. (?????) Az már csak vicces, hogy ha bedugul egy kereszteződés, akkor a gyalogosok is megállnak. Hisz; DUGÓ VAN!!! <#vigyor>#vigyor>
A jelzőlámpák nemhogy segítenének, de inkább rontanak a helyzeten. Volt olyan, hogy egy teherautóm N+1 lámpaváltás múlva, még mindig ott állt a lámpánál, mert egyszerűen nem adott neki zöldet a játék. Holott nem is kellett volna, mert jobbra kellett volna kifordulnia a "buszsávba"!!! Volt egy olyan ficsőrje a játéknak, (egyfajta debug mód) hogy a problémás járművek egyszer csak a fizikai valójukban transzparensé váltak és az utánuk következők egyszerűen áthajtottak rajtuk. Na ez már nincs! Pedig jó ötlet volt! Most biztos több hajam lenne, ha még működne.
Maguk a lámpavezérlő programok siralmasak. Mielőtt valakinek eszébe jutna.: Igen jobbat írtam volna! Sőt! Innen néhányan szintén jobban meg tudták volna írni, mert nem bonyolult. Pici odafigyeléssel és némi időt ráfordítva tökéletesre is lehet barkácsolni. Miért emeltem ki ezt? Kik is készítik a játékokat? A játékfejlesztők. De olyan szakma nincs. Van viszont PROGRAMOZÓ MATEMATIKUS! Most azt képzeljétek el, hogy egy ilyen végzettségű ember ezt a munkát képes letenni az asztalra! Néha inkább kisétálnék a föld peremére és leugranék! <#awink>#awink>
Kíméljetek meg a "Nálam nincs ilyen." bejegyzésektől, mert; De van! Csak még nem tartasz ott, vagy esetleg a véletlenek szerencsés összjátékának köszönhetően épp elkerült. De majd lesz! Vagy volt, csak nem vetted észre!
Hogy esetleg én vagyok annyira hülye, hogy rosszul helyeztem el dolgokat. Igen lehet. De nem az én járműveim a tök hülyék. Illetve csak annyira hülyék, amennyire én elbénáztam...
Amúgy számunkra nem. Mert mindketten azt nézzük, hogy a városban beesik e képkockaszám. De van olyan pontja a játéknak (Bizonyos szituációk) ahol tettenérhetőbb a JAVULÁS. Nálam például kevésbé terheli bizonyos helyeken a VGA-t. Persze ez halottnak a csók, mert nem azon a téren kellett volna javítani, hanem pont ott, ahol mi számítunk rá.
Azért várjuk meg a "végfelhasználókat" hátha...