2624
Transport Fever
-
Skedek #2424 Márpedig ott van az élőállat krisznél lásd a képet. -
Jóózsf István #2423 A #2411-ben említett problémák mindegyikét érintettétek. Újrafogalmaznád pontosan miben kellene segítenünk? -
Meg mindig az a kerdesem, hogy valaki tudna nekem segiteni nekem TPf2-ben? -
A Krisz MAV-os vagonjai kozul egyik sem tud sem elo allatot, sem tejet szallitatni,Megneztem az osszes vagont, kulon kulon, mind a kilencet! En egyedul csak egy Kanadai ceg szerelvenyeit talaltam meg Steam-on, akik tudjak ezeket a felteteleket teljesiteni, amiket elvarok: elo allat, tej. Kozuti szerelvenyt sem talaltam ezekre.
Utoljára szerkesztette: TopGun, 2020.08.28. 14:58:05 -
Jóózsf István #2420 Hidd el, hogy a cpu limit mellé bőven belefér egy kis vga izzasztás!
-
Tényleg gyönyörű modellek, de csak az használja, akinek bitang erős gépe van. 2K és 4K-s modellekről van szó. -
Irtam privatot olvasd el. -
Megneztem oket! az a gond, hogy az osszes alkonyvtar ures, amit feltoltottel,a 486-os modokban! Viszont siman tudok letolteni steam-rol ez hogy lehet? Ezeket a vagonokat fel tolthetned oda, ahova a tobbit, a sima modokat a 100-ast le tudtam normalisan tolteni, szoval, akkor nem ertem, hogy a nagyobb konyvtarat miert nem tudom letolteni? amiben a fontosabb modok vannak!
Utoljára szerkesztette: TopGun, 2020.08.27. 14:39:28 -
Skedek #2416 Rengeteg vagon meg teherauto van, Krisznek a mavos vagonjai is tudják szállítani. Nekem legalább 10-12 vagon van hibbillis meg boxcarok. nem tudok mit javítani feltöltöttem az összes modomat, nincs mit javítani. De, már leírtam,h steames kapcsolat nélkül 100%,h nem fog működni. -
Hello Skedek! Nem irtad meg este amit igertel az eloallatos szallitasrol tegnap este es az One Drivere feltett cuccokat sem javitottad! Varhatom, hogy vegre kijavitod oket? -
Jóózsf István #2414 "Feleslegesen terhelni" 
Szerinted túl van terhelve?
Legalább mozgatjátok! -
Hello! Koszi a gyors valaszt! Egyenlore ugy nez ki, sikerult megoldani a vasuti eloallat, hus, tej szallitast, de azert varom, hogy Te mivel szallitasz? Marcsak a kozuti, a legi es a vizi szallitast kellene megoldani ezekre a dolgokra. 2013-ban vagyok, lehet, hogy a TGHyrt meg kesobb jon? Igen a hidrogenes vonat es van tobb valtozata is, tobb mod-al, mindet feltettem, de meg semmi, talan 2014-ben lesznek elerhetoek. Egyebkent irhatsz privatot is nem kell itt a topic-ot feleslegesen terhelni. -
Skedek #2412 Szia! Én szállítok élő állatot,este hazaérek és megírom melyik modokkal.
A hidrogénes vonat ez a "TGhyrt"? lehetséges,h korban még nem jársz ott. 2000 után jelenik meg valamikor. -
Sziasztok! Én a TPf 2 vel játszok és több problémám is van, ebben kérném a segítségeteket, hogy mi lehet a megoldás? Az a probléma, hogy feltettem egy modot, ami az ipari termelést bővíti ki, vagyis van élőállat, hal feldolgozó, tejtermék, vágóhíd, stb. csak az a gond, hogy az ezekhez szükséges szállító eszközöket nem találom sehol. Se élőállat szállító, se tejszállító, se halszállító eszközöket nem találok, se tehervagon, se teherautók között semmit, a légi és vízi szállítást meg sem említem. Erre van valakinek ötlete, hogy miképp lehet megoldani? Azonkívül, hogy leszedem a modot, visszaállok az eredeti ipari termékekre és törlöm a szállító láncot, amit eddig kijelöltem rá. Van ugyan egy Scania R730-as mod csomag, amiben elvileg van élőállat szállítási lehetőség, viszont a mod csak TPf1 alatt működik, megpróbáltam átkonvertálni, de nekem nem sikerült! A másik dolog, hogy van TPf 2 alá egy Kanadai konténer csomag mod, amiben szintén van élőállat szállítására lehetőség, viszont ott az a probléma, hogy a modban az van írva gyártási és talán használhatósági időnek :1943-1968, nem tudom ez azt jelenti, hogy később már nem lehet a modot használni? mivel most járok 2018-ban, előre tekertem a naptárt, hátha megjelennek a konténerek, de nem jelentek meg, úgyhogy most ott tartok, hogy nem tudok szállítani a felsorolt termékekből semmit. Viszont akkor felmerül bennem, hogy minek az ilyen mod, ha nem lehet használni? A másik probléma:van egy szerintem nagyon szép és gyors szerelvény a "TGhyrt" nem tudom ismeri-e valaki? ezzel az a gondom, hogy szintén nem jelenik meg a játékban, pedig aktiválva van! Erre is kérnék tanácsot, mi lehet a baj? Esetleg van valaki akinek van "huge" vagy "megalomaniac" méretű Magyarország, vagy Budapest térképe, ami használathó és odaadja? Bocsi a "bő lére eresztett" hozzászólásért, de most indulnék egy új térképpel és így nem tudok haladni. -
Skedek #2410 Csak lesz előbb-utóbb egy mod manager és akkor lehet frissíteni. -
Jóózsf István #2409 A franc se állította, hogy a fejlesztő fizet. De hogy csak egyet említsek: Patreon.
Nem bírom megállni:
Vagy itt vannak a magyar srácok akik álomszép járműveket készítenek! Görgess csak le szépen ügyesen. Na látod, azon a linken tudsz adományozni nekik!
És még egy kicsit... "ha már valaki" ezen a szavak közül melyik utalt a fejlesztőkre?
És akkor a lényeg; Ha nincs is levédve a módosítás, és valaki felhasználja a készítője engedélye nélkül, az eltulajdonításnak minősül. Bizonyos kultúrákban ez elég komoly bűnnek számít! -
Phara #2408 A fejlesztő fizet a moddereknek?Ez mennyire biztos? -
Phara #2407 És mégis mit tehetnének?Talán le van védve a modjuk?Vagy másképpen.Ha a fejlesztő egy frissítéssel berak egy olyan járművet ami mondjuk csak 1 modból megszerezhető akkor már szerzői jogot sért v mi? -
Jóózsf István #2406 Azt el tudom képzelni, hogy egy bizonyos hányada a moddereknek szívesen lemond a szerzeménye birtoklásáról, de valószínűleg ugyanannyi be is intene. Olyan is van, aki ebből akar megélni! Mondjuk alap esetben velük van a legkevesebb gond, mert ha már valaki fizetett nekik, akkor nem igazán tehetik meg, hogy egyszer csak leveszik...
Igen. A frissítés. Nehéz lenne értesülni róla. -
Phara #2405 Szerintem meg mivel a járművekből van a legtöbb mod ezért foghatnák fejlesztők azt a kb max 10 GB-ot és betehetnék alapból a játékba.Csak át kéne nézniük őket hisz nagy részük teljesen korrekt. -
Z33noo #2404 A macerán kivül egyetlen problémát látok a dologban, mégpedig azt, hogy ily módon a frissitések sosem kerülnek fel, márpedig nem telik el hét, hogy a steam ne frissitene a modjaim közül vagy 2-3-at és én csak 150 modot használok. -
Jóózsf István #2403 Az ötlet egész jó. Persze nem akkor, ha már 500 modnál tartunk. 
Ha jól meggondoljuk akkor elméletileg bármelyik mod hazavághatja a mentést, amelyiket eltávolítják a gőzről! De az esetek 99.9%-ban egy jármű okozza. Lehetne egy olyan lehetőséget a játékba építeni, ami ilyen esetekben engedi lecserélni azt a járművet és már nem is kellene átnevezgetni...
Ha csak addig meg nem veszik az én ötletemet, a következő TF-nél már én is a tied szerint fogom csinálni! -
Skedek #2402 Néztem,amennyiben megszünteted a feliratkozást,de bemásolod a modot úgy sem működik. Én minden stemaes modot lementek, aztán átnevezem a könyvtárat és betöltöm letöltöttként, aztán a stemaesről leíratkozom. Ezt,ha az elejétől csinálod,akkor kiküszöbölheted ezt a problémát, macerás nagyon és figyelni kell,de könnyen lehet kontrolálni,mert mutatja,h melyik a stemaes. Nagy szívás ez ,nekem annó nem volt olyan szerencsém,mint neked,h pont nem használtad a modot. Azóta használom így, az ,hogy mentett állásnál,h tudod alkalmazni,azt ki kell próbálni. -
ssx22 #2401 Regisztráltam, mikor kapok kódot? -
Jóózsf István #2400 Et voila -
ssx22 #2399 Jónak látszik de mikor lehet megvenni vagy kipróbálni? -
Jóózsf István #2398 Már azt hittem lesz konkurencia! -
tuvixplayer #2397 Steam-es Tf2-em van. A letöltött Steam-es modok a steam\steamapps\workshop\content\1066780\ mappában vannak. -
Skedek #2396 A steames modokat máshová kell másolni, nem ugyanoda,ahová a nem steameseket. Nekem a steam mappám a : steam/workshop/1066780 ebben a mappában vannak a steames modok. De, valőszínű,h neked nincs steames tf2-őd,így ez a könyvtár sem lesz. -
tuvixplayer #2395 A mentéshez rendelt listából sikerült eltávolítanom, és mivel nem használtam még, így megoldódott a probléma. Ettől függetlenül szeretném tudni, hasonló esetben meg lehet-e menteni valahogy az elmentett állapotot? -
tuvixplayer #2394 Van egy problémám. Töröltek egy modot a steamről. Megtaláltam máshol, a sorszáma is egyezik. Bemásoltam a steam\steamapps\workshop\content\1066780\ könyvtárba, de továbbra is hiányolja, így a mentés nem tölthető be. Kell még valamit csinálni? -
Szia!
En konvertaltam mar tobb dolgot is TF1-bol TF2-be, irtam neked privatot, a #2389-es hozzaszolasoddal kapcsolatban, ott meg tudjuk beszelni a problemat. -
Skedek #2392 Az úton lelassuló autóknál kell törölni azt a pályaszakaszt és újraépíteni,akkor megszűnik ez a hiba. -
Skedek #2391 Srácok valaki próbált már tf1-es modokat konvertálni? A leírtak alapján csinálom, youtube...Lépésről ,lépésre, de,amikor aktiválnom kell elsőnek,akkor nekem külön így jelenik meg a mod : "modnév"*** , pedig a video alapján egy másik .lua ként kell megjelennie a konvertáló alatt. Aki használta, tud tippet adni mi lehet a baj?
-
Stormbird #2390 A Transport Feverhez szinte minden MOD letölthető a Steam Műhelyből a Steam kliens nélkül is.
Használd egészséggel -
Skedek #2389 Nem fog működni ,amennyiben nincs steam fiókod és nem ott vetted. Ha,nem túl sok modról van szó,akkor én feliratkozom rá és az adott mappát fellövöm neked felhőre. -
Koszi! Ezen mar reg tul vagyok, szinte kb. az osszes Transport Fever 1, 2, mod-dal foglalkozo oldalra IS! regisztralva vagyok. Viszont egy csomo mentett jatekot csak ugy lehet kiprobalni, ha megvan az adott allashoz tartozo osszes mod, kulonben kifagy a jatek, ez tapasztalat, nem veletlenul kerdeztem a Steam-et. -
Jóózsf István #2387 Üdv!
Jól emlékszel, de mégsem. Egy mod-nál olvashattad. Én is olvastam, de már nem tudom melyiknél.
A "csúszka"... Be lehet állítani, hogy adott állomáson milyen árut vehet fel, vagy rakodhat le a jármű és abból mennyit.
TopGun!
Ugyan nem túl aktívan, de azért néha-néha csak odaragad az ember...
Modokat a Nexus-ról is tudsz szerezni, de vannak komolyabb német és egyéb oldalak, ahol minden IS van! Én ugyan nem használom, de majd valaki belinkeli neked. De ha bepötyögöd a zinternetbe, hogy "Transport Fever mod", csodálkoznék ha nem dobna ki párat! Et voila! -
Laca54321 #2386 Sziasztok
Rosszúl emlékszem ha olyat kérdeznék, h mintha valahol azt olvastam volna, h be lehet már állítani a vonatok fékét? Illetve nem egészen értem mi az a csúszka a load és unload közt?
Köszi -
Sziasztok! Van valaki, aki a Transport Fever 2-vel jatszik aktivan? segitseg kellene, akar privatban is. A masik kerdesem, ha a jatekot nem a steam-rol vettem meg, hanem masik cegtol, akkor a steam-rol nem tudok letolteni modokat, map-okat hozza?