Transport Fever

uvayd3klw20ft2s6mwdj.jpg
  • Jóózsf István #2350
    Ez a játék erről szól! Szó szerint, ez csak egy homokozó amit mindenki rommá módosít! Ha ezzel a fejlesztők nincsenek tisztában, illetve nem hajlandók tudomást venni róla, akkor a homok és a fej kapcsolata áll fenn náluk!
    Miért kellene egy játékost megalomániásnak kikiáltani, ha épp csak kihasználja a játék lehetőségeit?
    Levezetem.:
    Lehetséges a játékhoz módosításokat készíteni? Lehet!
    Lehet ezeket a módosításokat nyakra-főre alkalmazni? Lehet!
    Tudja ezt mindenki ebben a naprendszerben? Tudja!
    Akkor miről is beszélgetünk?

    Említettem már mennyire gyűlölöm a fogadatlan prókátorokat? Akik saját szórakoztatásukra és/vagy meggyőződés nélkül állnak a rossz oldalra, mint egy Terézanya. Szándékosan, vagy tudatlanul felesleges erőfeszítésekre kényszerítve a közösséget!
    Azzal is mindenki tisztában van, hogy a játékfejlesztők lusta, trehány, pénzhajhász csürhe! Tőlem legalábbis elég sok pénzt húztak, vagy húztak volna ki ha hagyom, a fércmunkájukkal! A technika már rég nem ott tart ahol az ő képességük/hajlamuk. Mert lehet, hogy képesek lennének rendes munkát végezni, de ahhoz meg kellene erőltetni magukat! Mennyivel kényelmesebb valami hulladéknak jó kampányt készíteni. Kiadni a félkész terméket, legfeljebb ha zúgolódik a nép, majd még farigcsálnak rajta! És ebből még trendet is csináltak!!!
    Saját magamat fojtanám egy kanál vízbe, ha ilyen munkát adnék ki a kezeim közül!
    De te csak nyugodtan állj ki értük és védd őket!
    ................................. Ide képzelj el egy jelzőt, (Lehet összetett, vagy felsorolás is!) amit én rád alkalmaznék, ha... Álljon összefüggésben az emberi jellemmel és intelligenciával!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.05.20. 06:39:24