Transport Fever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom miért de valahogy nagyon el van b*szva ez a játék... 4 hónapos kamionra azt ijra ki hogy very poor condition... nem termel a bánya pedig a gyárba k**vára kéne az iron ore... a másik kamion meg egy másik vonalra teszi át az iron ore-t ahelyett hogy a gyárba vinné amibe k**vára kéne
Szerintem meg; A föld gömbölyű!
Persze vannak páran akik ragaszkodnak a globoid kifejezéshez, de nekik a szüleik testvérek voltak!
Persze vannak páran akik ragaszkodnak a globoid kifejezéshez, de nekik a szüleik testvérek voltak!
Nekem egyre jobban tetszik ez az emisszio es ahogy latom, jol is mukodik a jatekban. 😊
Eszemben sincs! :-)
Várostól távolabb rakni a repteret majd onnan bevinni?
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.12.27. 18:56:30
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.12.27. 18:56:30
Nálam környezettudatosabb játékos nem is létezik: Aktiváltam a "No Emissions" módosítást, hogy örüljenek a KÉPZELETBELI ÉLŐLÉNYEK!

Emisszió, mi?!?!?!?!?
Akkor valószínű hogy egy későbbi hivatalos pacth-ként élesedik.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Hali. Olvastam valahol hogy van a TF2-ben magyar nyelv gyárilag. Beletúrtam a mappákba és találtam a "szokásos" helyen HU mappát. Belepislantottam, tényleg van benne magyar szöveg. Hiányos,vegyes de van. Be lehet állítani alapértelmezett nyelvként valahol? Vagy csak a szokásos EN verzió felülírásával lehet operálni? Gondolom már valaki rástartolt hogy teljes értékű fordítása legyen, vagy még nem?
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Igen, van meg benne potencial boven, de nekem alapvetoen tetszik, hogy figyelni kell ra. Talan majd jon egy emisszio dlc kesobb.
Kösz, kösz... azért k*va sok memóriát használ ez a game, lassan nem elég neki a 16 GB
Steam\userdata\a te id-d\760\remote\1066780\screenshots\
És még csak zajvédő falat sem lehet építeni. Vannak még hiányosságok, de engem is leginkább ez a 3 sávos útból 1 sávot használó autók zavarnak a leginkább. Beáll miattuk az egész város, köztük a tömegközlekedés is.
Ez még kb igaz is lenne, de itt egy Big Boy emissziója megegyezik egy SD40-essel. Vagy az összes mozdony nem szennyez annyit, mint egy kis teljesítményű gőzvillamos? Vagy ott a Metroliner, ami kisebb emisszióval rendelkezik, mint egy elektromos busz?
Ráadásul a fák sem fogják fel a szennyezést. Domborzat emlékeim szerint szintén nem. Így egy fele más rendszer. Jó ötlet, de szegényes kivitelezés.
Ráadásul a fák sem fogják fel a szennyezést. Domborzat emlékeim szerint szintén nem. Így egy fele más rendszer. Jó ötlet, de szegényes kivitelezés.
No ha már moddal lehet növelni az üzemek kapacitását én 2x-eztem őket így kevesebb is kell belőlük egy pályára.És így 2 olaj kútból tudok szállítani egy feldolgozóba 1km-es szerelvénnyel. 😄 Most éppen 100km/h 4 Dízel mozdonnyal(éljen az emisszió) 1550 kapacitás.De próbáltam már elektromossal is ,ott 160km/h volt 1125 kapacitás.Csak a megalománia. 😊
Akkor mondok még egyet.: A vagonok végsebességét feloldó módosítás is felejtős! Érdekes, hogy mindkettőt ugyanaz az ember alkotta. (Homieforever - h4e) Lehet, hogy valamit nagyon benézett, vagy a fejlesztők írták meg ezt a részét a játéknak úgy, hogy minden adattal számoljanak. Mivel ezek az adatok JÓCSKÁN megváltoztak, így az anyagiakra is jelentős hatással vannak.
A történet, csak hogy kerek legyen: Van egy jól belakott nagy térképem, minimális várossal és iparral. Mindenfélét szállítok mindennel mindenhova. 1900-ban kezdtem, most 2047 van. 109 vonal, közel 600 jármű 28 milliárd a bankban.
Egyszer csak, azt veszem észre, hogy már csak 25 van. Na ilyen még nem volt a történelemben, még akkor sem, amikor szintén valami módosítás kiirtotta a térkép népességének nagyobbik felét, még a TF1-ben!
Amikor kikapcsoltam a vonóerő módosítást, akkor a csökkenés megállt. Most hogy a vagon végsebesség feloldás is ment a levesbe, már újra dől a lé.
Jah, elfelejtettem mondani, hogy csak a vasutam volt veszteséges!
Ilyen módosításokat a TF1-ben is használtam, de ott nem volt gond velük!
A történet, csak hogy kerek legyen: Van egy jól belakott nagy térképem, minimális várossal és iparral. Mindenfélét szállítok mindennel mindenhova. 1900-ban kezdtem, most 2047 van. 109 vonal, közel 600 jármű 28 milliárd a bankban.
Egyszer csak, azt veszem észre, hogy már csak 25 van. Na ilyen még nem volt a történelemben, még akkor sem, amikor szintén valami módosítás kiirtotta a térkép népességének nagyobbik felét, még a TF1-ben!
Amikor kikapcsoltam a vonóerő módosítást, akkor a csökkenés megállt. Most hogy a vagon végsebesség feloldás is ment a levesbe, már újra dől a lé.
Jah, elfelejtettem mondani, hogy csak a vasutam volt veszteséges!
Ilyen módosításokat a TF1-ben is használtam, de ott nem volt gond velük!
En csak arut fuvarozok de 2020-ban lehet venni eTruckot sokkal olcsobb mint a 40 tonnas kamion es jobb is, osszes kamionomat le fogom cserelni eTruckra
Talan azert kerult bele a jatekba, mert a valosagban is egy nagyon fontos tenyezo. Nem tudom peldaul mit szolna Budapest nepe, ha egy szep nap az IC jarat egy nagy fekete fustot okado gozmozdonnyal indulna a gyakorlatilag zajtalan elektromos helyett. De szerintem egy dizelre valtasbol is hatalmas balhe lenne igy 2020 hajnalan.
Képeket tudsz feltenni? Vagy mentést, ha nem moddolsz. Igaz, azt csak később tudom megnézni, mert nincs itt a "nagy" gépem.
Szolgálati közlemény!
Van egy Módosítás, ami négyszerezi a mozdonyok vonóerejét. NE HASZNÁLJÁTOK! Nekem három milliárdba(!!!) került ez az információ!
Van egy Módosítás, ami négyszerezi a mozdonyok vonóerejét. NE HASZNÁLJÁTOK! Nekem három milliárdba(!!!) került ez az információ!
Ha egy gyár nem akar gyártani, annak mi oka lehet? Nem kellet nyersanyag, egyből adta a téglákat. Közel volt hozzá a teherautó állomás, valamint a faluban is jó helyre volt téve a lerakodó. Akárhány teherautót / kamiont raktam be legfeljebb 4 darabbal jöttek ki. Beállítottam várakoztatást de akkor se érezte úgy, hogy növelni kéne a termelést.
Szerintem a Quality rész nem tud pluszba menni csak mínuszba ha már a Nagyon jó is 0 azon belül.
Ahhoz elég lett volna, ha a játék bejelentkező képére kiírják: Ne fingasd a marhákat!
Azért mert már ők is környezettudatosságra akarnak nevelni...
Ez az emisszió dolog egyszerre zaj és szmog. Minél modernebb és újabb - jobban karbantartott járműveket kell alkalmazni.
Én meg még mindig nem értem, hogy ez a ficsőr hogyan, de leginkább minek került a játékba?!?!?!
Én meg még mindig nem értem, hogy ez a ficsőr hogyan, de leginkább minek került a játékba?!?!?!
Steam hova teszi a képernyőmentéseket? Sehol nem találom
Szerintem,bár még nem mentem bele a részleteibe, a városban minél jobb tömeg közlekedés és azok legdrágább karbantartásának összege.Mivel minél jobb a karbantartásuk annál kevésbé szennyezőek.A túl sok autó is szerintem nehezít a helyzeten és azért kell a tömegközlekedést előnyben részesíteni a városokban.Bár ez megint 2 élű, mert ha jobb a tömegközlekedés akkor tőbb lesz a népesség ergo megint több autó.
az a füstkibocsájtás lenne? mert akkor talán ültetni kéne sok fát.
Sziasztok.
Abban kérnék segítséget,hogy a városoknál a Quality opciót hogyan lehet növelni?A traffic és a stations az very good de mégsem generál szaporodást,miért nem?
De ami a legjobban érdekelne az az emission.Az very poor majdnem minden városban.Na azt hogy tudnám növelni?
Abban kérnék segítséget,hogy a városoknál a Quality opciót hogyan lehet növelni?A traffic és a stations az very good de mégsem generál szaporodást,miért nem?
De ami a legjobban érdekelne az az emission.Az very poor majdnem minden városban.Na azt hogy tudnám növelni?
én azt várom , hogy ha le rakunk egy várost, akkor ne ilyen random gerenrált utcákat rakjon le, hanem be lehetne állítani ilyen 'alaprajzot', vagy akár már előre meg lenne szerkesztve az utcák, és csak épületeket tesz le mellé.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
jó hogy nem tartok még itt ! tényleg gáz.
Na igen, tudom jol hogy Budapest sokkal nagyobb mint Debrecen, de hogyan lehet a jatekban atirni egy generalt varos nepesseget ? En nem tudom....
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Az a baj, hogy akár mennyi sávos utat teszek le mindig csak egy sáv engedi őket jobbra.Így lesz egy kibaszott hosszú sor ami nem megy semerre.És a városban gyakorlatilag körbe-körbe mennek vagyis állnak egy belső sorban.Egész nap a várost próbálom helyre tenni de baromira nem megy egyenlőre.Éljen a 2x3 sáv
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.12.25. 14:28:01
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.12.25. 14:28:01
Szerény véleményem szerint ezt a lámpás kereszteződést is gyorsan összecsapták csak h legyen valami a sok sírás ellen.Mert nem valami csodás a működése de úgy általában a kocsik mozgása sem a legjobb.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.12.25. 10:17:48
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.12.25. 10:17:48
Körforgalom mikortól van tudja valaki?Köszi
Ha kesz lesz, termeszetesen meg lesz osztva
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
király! feltöltöd modban is?
Meg csak a varosok es az uthalozat ( M0, M1, M3, M5, M7 )van kesz nagyjabol, de itt egy par map editoros screenshot :
Magyar map
Boldog Karacsonyt mindenkinek !
Magyar map
Boldog Karacsonyt mindenkinek !
Nagyon fura ez a szállitmányozási lánc, gondoltam szállitok még olajat a gyárba es másik nyersolaj lelőhelyről, erre a finomítóba lerak 300-100-at, a többi nyersolajat meg viszi a gyárba ott egy másik vonat elviszi nem tudom hova
Az van persze, de minél több teherautót rakok be annál nagyobb lesz a túlterheltsége. Szóval az lehetetlen lenne hogy ne legyen túlterheltség. DE! leraktam vagy 8 teher állomást a mezőre csak úgy egymás melléföléalábalrajobbra... és egyszer csak beadta hogy bónusz küldi kész.
Nem értem, de most már Romániában vagyok. Mit kellett volna megkapnom a japán küldi után?
BOLDOG KARÁCSONYT !
Nem értem, de most már Romániában vagyok. Mit kellett volna megkapnom a japán küldi után?
BOLDOG KARÁCSONYT !
meg is van a probléma. a 4x-es szűrést le kellett venni 2x-esre...ehh😊 Kellemes Karácsonyt
hello. csak most telepítettem a játékot. sajnos nekem fekete a map, csak az interfész, illetve a map ikonok látszanak😞(( mi lehetne a megoldás? (minden mostani játék remekül fut a gépemen)
Full HD-be 13 GB RAM van használatban a 16-ból igaz ebbe a win 10 is benne van kb 3,5 GB-tal... meg a 4(8) magos prociból csak 1 magot használ jobban a tobbi alig alig
Na meglett a nyomorom kulcsa.: Kíváncsiságból bekapcsoltam az SSAO-t és úgy felejtettem. Sosem használom, egyik játékban sem!
Sziasztok!
Megcsináltam japánt, de benn maradtam még, mert hiányzik egy bónusz küldi. Meg tudnátok mondani, mi az hogy "No overcrewded cargo stations"? Egy darab ipari vasútállomásom sincs és 74%-ot ír rá. Minden más feltétel pipálva van.
Nohab! Köszi az orosz segítséget. Nem tudtam, hogy "lufira" kattintva megmutatja a helyszínt. Nem csoda, hogy nem találtam meg. Azt mondta délnyugati hegység. Erre északon volt fenn. Igaz hogy nincs égtáj, de én abból indultam ki hogy mit ad be kezdésnek.(Előttem van Észak...blabla) Ez ugyanolyan szivatás mint Mallorca. Csinálj tengerpartot. Nekem is újra kellett kezdenem, mert elszórtam a pénzt és még 100 millió kölcsönt is. Igazábol meg nem is beach kell hanem a sziget méretét kell növelni.
Megcsináltam japánt, de benn maradtam még, mert hiányzik egy bónusz küldi. Meg tudnátok mondani, mi az hogy "No overcrewded cargo stations"? Egy darab ipari vasútállomásom sincs és 74%-ot ír rá. Minden más feltétel pipálva van.
Nohab! Köszi az orosz segítséget. Nem tudtam, hogy "lufira" kattintva megmutatja a helyszínt. Nem csoda, hogy nem találtam meg. Azt mondta délnyugati hegység. Erre északon volt fenn. Igaz hogy nincs égtáj, de én abból indultam ki hogy mit ad be kezdésnek.(Előttem van Észak...blabla) Ez ugyanolyan szivatás mint Mallorca. Csinálj tengerpartot. Nekem is újra kellett kezdenem, mert elszórtam a pénzt és még 100 millió kölcsönt is. Igazábol meg nem is beach kell hanem a sziget méretét kell növelni.
ssx az még csak a térkép szerkesztő volt.És nem a hazánkat kreáltam meg,olyat nem is írtam.Csak a városok népességét egymás arányaihoz viszonyítva próbáltam berakni a térképre.
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.12.23. 19:35:17
Utoljára szerkesztette: Phara, 2019.12.23. 19:35:17