11630
-
SaGa #9140 A Sim Settlements nem kavar bele semmibe, ha csak ehhez az egy állomáshoz használod, akkor elég magát a fő modot feltenni, meg ezt a kiegészítőt. Annyiban kavar, hogy az elindításához vagy megkeresed a holotape-t és az építést lehetővé tevő szenzorokat (Concordban a múzeumban, illetve elvileg valahol másutt is van belőle), vagy konzollal bedobod a tatyóba őket. Amíg nem aktiválod a modot a holotape-pel, addig nem is indul el. A szalag kódja xx00C687, a szenzoroké xx010AB7 (10 darabos csomag, a szalag mellett eredetileg vagy 25 ilyen csomagot lehet találni).
A logistics stationhoz kell egy industrial alap (van sík területre rakható, betonalappal bíró és cölöpökre telepített is), rá kell kötni az áramot, a szenzort aktiválva (erre várni kell egy-két percet, hogy megjelenjen az oszlopon) ki kell választani az építendő modult (ha nem választod ki, akkor a listából véletlenszerűen épít valamit), hozzárendelni egy settlert. Minden településen. Amikor felépült, bemész az új raktárba, a szekrényből kiveszed a jeladót és beleteszed a piros „esztergapadba”. Mindenhol egyenként. A rakátrhoz hozzárendelt settler lesz a provisoner. Ha át akarod szervezni a hálózatot, a raktárban lévő terminálon megteheted. Beállítható, hogy egy adott településen mit gyűjtsenek elsődlegesen (pl a mezőgazdasági falvakban kaját). Az összekötött települések megosztanak egymással mindent, ha a jeladó a központi munkapadon van, ha a raktári szekrényben, akkor az, amit abba beleteszel. Egy új telepen ha nem is raksz le kaját, de odaküldesz egy telepest, hogy építse fel az állomást, attól kezdve mindig annyi kaja lesz az adott telepen, ahány telepes, elég, ha csak ágyakat készítesz nekik, meg az adótornyot.
Ha jobban ki akarod használni, rengeteg almodja van, amikkel további építményket lehet felhúzni vele, hozzárendelheted a faluhoz valamelyik companiont mint polgármestert és attól kezdve ő jelöli ki, mit kell felépíteniük az ott lakóknak, de vannak előre megtervezett települések is, amit kiválasztasz a tervezőasztalnál és akkor azt fogja felépíteni, csak adj elég pénzt a falunak. De beállíthatod azt is, melyik falu mennyit adózzon, csak ehhez kereskedelmi és ipari épületek is kellenek, meg a jókedélyük miatt recreational építmények. Összetett, de ha semmit se használsz belőle, észre se veszed, hogy ott van, csak egy újabb ikon az építőmenü fősorának végén.
Az aktiválásnál érdemes végignézni a beállításait a szalagon, mert rengeteg lehetősége van, de ha a „varázslót” aktiválod, négy kérdésre válaszolva beállítja neked a stílusodhoz illő módokat. Pl hogy a mod döntse el, mit építsen, vagy te akarod, az építmények fejlődése automatikus legyen, vagy te akarsz dönteni mindről, a mod rendelje hozzá a settlereket az épp fontos építmények felhúzásához, vagy ezt is magad akarod eldönteni, stb...
Annyira „önálló”, semmibe bele nem kavaró mod, hogy nincs is patch más modokhoz, mert nem kell, kivéve a horizont, abban viszont eleve benne van a patch, annyira népszerű ez a mod is.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.05.01. 10:18:50 -
Hali,
Ha jól olvasom akkor ezek oltári nagy módok.
A sim settlements nem kavar be másnak, lehet tenni egy már meglávő savegaméra?
Ha jól értem akkor meg kell építeni egy logistic stationt ami magától fejlődik, és van benne többféle sotrage.
Minden állomásra kell egy ilyen?
Hogy is van ez pontosan? -
SaGa #9138 Igen. A sim settlements egyik almodulja, az IDEK’s Logistics station. De ehhez kell a sim settlements is, cserébe mindent ami a workshopokban van, megoszt a többiekkel. Gyakorlatilag ez is provisioner hálózat, de mindenre érvényes, nem csak az alapanyagokra, ráadásul a legjobb hatékonyságúra tervezi a hálózatot, amikor újratervezést kérsz tőle. -
Még mindig nincs shared workshop?
Az ammo érdekelne, meg a junk itemsnél ugye nem lehet kiszedni a másik workshopból ami bennevan, de építésnél felhasználja.
Ha fegyvert akarok fejleszteni vagy mást, akkor végig kell járnom a workbencheket és alapanyag szinten átnézni miben mi van...
Erre van valami okos megoldás?
-
harras25 #9136 Aranylövés halálos kábítószer túladagolást jelent :). -
Nem lőttem le :) Nem volt rá szükség. Amúgy is zavart a vénasszony.
Én normális karaktert játszom :) De a fene se gondolta volna hogy a drogokba belehal :) Nem kiabalt hogy ne adjam neki :)
-
harras25 #9134 LOL
szerezték két perc röhögést.... akkor én azzal hogy a magnummal hátulról ellőttem a tüdejét miközben a bokrok közé menekült egész humánus voltam hozzád képest, te halálra drogoztad és még aranylövést is küldtél neki.... -
És egy infó.
Ha lőszert akarsz gyártani, akkor a legtöbbhöz kell ólom. Nagyon ritka és nehéz mint a dög. Edzőtermek súlyaiból lehet értelmes mennyiséget kicsikarni, dee az is csak pár darab van.
Viszont a ceruzában is van egy adagnyi, és annak 0 a súlya. szóval ha találtok ceruzákat irodákban, nehogy otthagyjátok :)
Míg egy fában van 5 faanyag, addig egy ceruzában is van 1 adag :D
-
Mama Murphy-vel én is végeztem, igaz nem úgy :)
Túladagoltam neki a Jet-et, hogy mondon nekem meséket :)
Aztán az egyik látomás után nem az jött hogy fáradt vagyok pihennem kell, hanem szó nélkül kiborult a székből. Jöttek a népek jajongani, hogy most mi lesz velünk jajjajj, elvittem hátra a dzindzsásba és legurítottam a domboldalon. Mentek utánna :D -
harras25 #9131 Már csak azért nyomom a karaktert hogy beteljesedjen a gonosz karrier. Sanctuary most már a rédereknek termeli répát. Ehhez végig néztem ahogy a fosztogatók darabokra szedik Sturgest, a menekülő Mamma Murphyt meg magam lőttem hátba egy 44-es magnummal hogy behódoljon....
Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.04.30. 11:56:25 -
harras25 #9130 Dehogynem igaz. Csak tudom már, hogy én magam egész máshogy játszom ha féltem az életemet :)))). És ettől realisztikusabb, pont ettől.
A F4 meg nem veszélyesen ingatag, sőt mint mondtam ha játékindítás után kikapcsolom a netet gyakorlatilag sosem száll el (bár tény hogy mire erre rájöttem kaptam néhány agyvérzést, de már megoldódott).
-
Darun #9129 Ezzel azért nem értek egyet, mert nem igaz.
Viccet félretéve, lvl 20 alatt én survi nélkül is szartam szinte minden ellenféltől, de még lvl 60 környékén is akadt bőven olyan ellenfél, aki 2-3 támadásból megölt. Ráadásul nekem az volt a "házi survim", hogy a sugrázási szintem olyan magasan tartottam, hogy az életem folyamatosan kb 15%-a volt a maxnak. Nem egyszer kerültem emiatt szorult helyzetbe, pláne amikor sikerült egy erkélyen gyorsmentenem, ahol a következő pillanatban szénné égetett valami robot. És a gyógyszereket is csak olyan helyzetben használtam, ahol tényleg semmi más nem segitett, Olyan ritkán használtam őket, hogy a F4-ben egyszer sem lépett fel függőség (ha jól emlékszem, a NV-ban is csak háromszor a két végigjátszás alatt)
Azt elismerem, hogy mentés nélkül tényleg nehezebb a játék, nem is nagyon szeretem azokat, ahol automentés/csekkpoint/terminálos mentés van. A Fallout játékok ráadásul olyan bugosak, hogy több esetben még a gyakori mentés sem segit. Illetve a NV OVB DLC-ben pl az lobotomizált ellenfelek úgy detectáltak, hogy takarásban guggoltam mozdulatlanul. Biztos túl sokat Deus Exeztek és rájuk ragadt a szonár látás. De akár emlithetném az Alien: Isolation-t, ahol háromszor elment az alien a szekrény előtt, amiben rejtőztem, negyedikre meg meg sem állt "szimatolni", csak lazán kikapott. Ráadásul sokan azt mondják, mennyivel realisztikusabb az, hogy éhezik/szomjazik/megbetegszik/stb a kari. És az mennyire realisztikus, hogy fejbe lősz valakit egy .50-es távcsövessel, és nem épp csak megkarcolódik? -
SaGa #9128 Kijött az új Horizon, de óvatosan a frissítéssel. A modder gyakorlatilag átírta szinte az egészet, így a legjobb új játékot kezdeni vele. A régi patchek nem jók hozzá (amiket különféle modderek készítettek), jónéhány korábbi objektum (főleg az Architect-ből) megváltozott. Frissítéskor ugyan ezt írja, hogy átkonvertálja, de a készítő szerint is az a legjobb, ha lebontjuk az összes spéci Horizon objektumot (postaláda, komposztáló. stb) mielőtt feltesszük az újat. Ráadásul az 1.5 verzió még egy "korai kiadás", inkább tesztelésre való, bár játszható.
Nem kicsit morogtam, maikor kiderült, hogy a mod legfőbb munkapadját, ami gyakorlatilag szinte az összes specialitásának (pl a szerszámkészleteknek) az elkészítéséhez kell, csak két szerszámkészlet birtokában lehet legyártani. Aztán megtaláltam a szerszámkészlet előállításának másik helyét, a tűzhelyen. Érdekes...
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.04.28. 17:09:40 -
Alanw #9127 https://simsettlements.com/site/index.php?threads/patch-3-2-1-the-third-battle-for-bunker-hill.5378/ -
Vagy barmelyik korai kalandjatekban, amelyikben Larry/Guybrush/Wilco/barki akar egy zongorat is elo tudott huzni a farzsebebol :) -
harras25 #9125 Szerintem is látszik ha nem elteszed hanem csak leteszed. Valamelyik gombot, tán a reloadot ha folyamatosan nyomod akkor ezt csinálja. -
harras25 #9124 " ne attól legyen már nehéz egy játék, hogy nem lehet menteni."
Nem ez a lényeg, Hanem hogy egész máshogy játszol, ha tényleg félsz hogy lelőnek. Teljesen mások a prioritások. Azért lesz belőle a igazi fallout mert level 20 alatt többet fogsz menekülni vagy óvatosan kikerülni mert nem kockáztatsz, hanem túlélsz. A következő pillanatot akarod túlélni és minden rezdülésre összerezzensz. Mintha tényleg ott lennél. És ha szarban vagy kicsit sem aggódsz hogy elfogy a lőszer vagy a drogoktól kiszáradsz, hanem tolod bele ezerrel vagy menekülsz.
Sose felejtem el mikor alacsony levelen sok mentés nélküli játékidő után egy minugunos Master SM-et be akartam cserkészni de rámröhögött a kisszékéről mert észrevett: "BUUU HAHAHA". Úgy ugrottam le két métert és futottam az életemért mintha tényleg IRL futnék de zsákutcába futottam az meg röhögve jött utánam. Elbújtam egy roncs mögött, betoltam az utolsó Psychot, Med-X-et, Buffoutot és Jetet és betöltöttem az utolsó tárat a fegyverembe és kiálltam elé olyan lelkiállapotban mint Butch Cassidy és Sundance kölyök a bolíviai hadsereg ellen. Aztán toltuk egymásba és ő esett össze úgí hogy nekem is <20 HP-m maradt. Nem hittem el hogy túléltem és iszonyú jóérzés volt. Ilyet csak mentés nélküli játékban érezhetsz.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.04.27. 12:26:49 -
harras25 #9123 Nem, Survivalban több mint 6x nagyobbat sebez az ellen, kikereshető. -
harras25 #9122 Ezt a poént (is) elsütötték az új Jumanji filmben, mikor a kistatyóból előhúzták a rakétavetőt, amit ha lehetne hajtogatni akkor se fért volna bele. -
Ígéretesnek nézz ki. Remélem ebből lesz valami. -
-
SaGa #9119 KIfagyásról annyit, hogy több mint 300 mod van fenn jelen pillanatban (rengeteg összemergelve, hogy ne fogyjak ki a 256-os határból), de fagyásom eddig csak akkor volt, amikor használtam valamelyik settlement építési határérték növelő modot, illetve néhány quest mod felrakása után.
A leggyanúsabb a Fusion City Rising és környéke, valószínűleg a plusz földalatti állomások kavarnak be, mert azon települések közelében fagyogatott, ahová ezek kerülnek.
Illetve ami biztosan okozott fagyásokat az a War of the Commonwealth, de annak a moddere is írta valamelyik hozzászólásban, hogy ha nem az alapjátékra és a DLC-kre rakja valaki, hanem olyan modok is vannak, amik különböző helyeket módosítanak, sűrűn fagyhat miatta a játék, mert ha a rengeteg plusz spawn point valamelyike olyan helyre kerül, aminél megváltozott, vagy eltűnt a navmesh, jön a CTD. -
Kroki105 #9118 Huh, nem vágom ezt a fegyvereltevős cuccot, valószínű fnv lesz, itt csak moddal tudod a hátadra rakni, alapból nem látszik.
Súlya itt még a tölténynek is van survin, szerintem ok. Felvettem a tölténytároló perket, és szorgosan gyűjtöm őket. Van egy fegyvermod, de sajna a questje délen van, oda még nem vagyok elég táp, viszont ha meglesz, a töltény se lesz probléma. -
Kroki105 #9117 Igen, én írtam el, vh-n 0.5, survin 1.5, a bekapott sebzés viszont 2x.
A felsorolásod szerintem édeskevés egy survivalhoz, ha tudatában vagy annak hogy milyen is lehetne.Csak meg kell nézni a nexuson hány meg hány mod van, amik reálisabbá teszik az egészet. Ezeket alapból be lehetett volna építeni a játékba, a kezdetekkor. Normál fokozaton még azt mondom ok, de survin bizony hiányoznak. Mer fáj a lábam, meg megfertőződök, viszont 1 db int-el gyors építek már egy generátort, mert nincs áram, holott a nevem se tudom kimondani? Leölök 6 szarvast, ami 3 napi kaja? Csak egy ember sétálhat veled kalandjaid során, mert ha jönne egy másik az első megsértődik, és hazamegy? Ez a companion olyan hülye hogy magától leesik egy magas helyről? ... ne soroljuk már a sok marhaságot. És használom is a modokat, de a hátulütője sajna az instabilitás (alapból is kifagy néha) , ami survivalon valljuk meg elég hajtépős dolog, akár épp hazaérnél egy túrából, akár felhúztál egy kisebb házat, mikor kidob a játék miattuk. Sokkal idegesítőbb, mintha megölnek a hibámból. Itt is a modder oldotta meg a cigimoddal.
-
Darun #9116 Elvileg el lehet tenni úgy a fegyvert, hogy nem unequipeled, hanem elteszed. Vagyis ha célzol/lősz, akkor előveszi. És ha elteszed, akkor a hátadra kerül. Igy még talán gyorsabban is futsz, mintha a kezedben lenne. Vagy ez csak a NV-ban volt?
Én továbbra is azt mondom, ne attól legyen már nehéz egy játék, hogy nem lehet menteni. Pláne ha olyan instabil, mint a Fallout, mert akkor tényleg gyakrabban veszik el játék(idő) azért, mert megint lehalt a játék, mintsem azért, mert kinyirtak. Vagy ha meg is halsz, annak sokszor az az oka, hogy a rakéta közvetlenül előtted belecsapódik egy láthattalan pixelbe, a gránát visszapattan a ház sarka melletti semmiről, a lövésed elakad egy nemlétező/látható akármiben... Mondjuk ezen még nem gondolkoztam, de tényleg igaz. Oké hogy pl bizonyos beállitásnál mindennek van súlya (nem tudom itt is van e ilyen, NV-ben volt) És oké vihetsz magaddal 110 kilót. Jó. Akkor viszek magammal 110 palack vizet. És azt hogy? Magamra szigszallagozom? Én leszek a bottleman vagy mi a rák? Szóval egyik oldalon realisztikus, hogy korlátozva van a súly, a másikon meg nem, mert a cuccoknak nem csak súlya, térfogata is van. Egyébként én örülök hogy ez kimaradt, talán a STALKER-t sem hagytam volna abba, ha nem kell annyit bohóckodni a hátizsákkal. -
Survivor:
- csak alvással menthetsz
- nincs konzol
- éhes/szomjas leszel
- megfertőződhetsz
- kifáradsz, csökkennek a statjaid.
- sok súly cipeléstől megsérül a lábad
- nincs gyorsutazás
A survivorban nem a felét sebzed már bocsáss meg, hanem reálisat. Te is úgy kapod, az ellen is.
Ha ez neked nem elég a túlélő módhoz, akkor tegyél fel módokat.
Vagy játsz a skyrimmel ahhoz van rengeteg real life doing mod :) -
Kroki105 #9114 Én hiszek neked, bármit mondasz, de...
Átsiklottál ezen: "Persze csak érdekességként említettem, nem rugózok rajta, meg le is szarom, a játék attól tetszik. Csak néha elgondolkodok ezeken a muris dolgokon." Ne mond hogy szerinted normális dolog a bugyogódba rakni a cuccokat egy (valami miatt teljesen kifelejtett) táska helyett. Vagy ha az, én kérek elnézést.
Szerintem meg a survivor igenis legyen szimulátor(szerű). (Az easy-hardig ok ha nem.) Mert a zabálnom kell, felét sebzem a normálisnak!! és a nem menthetek bárhol még nem tesz survivorrá egy játékot. Fát szerzek, tüzet rakok, nem 120 kilóval az akármimben harcolok stb, stb... Lehet hogy a mentéshiány miatt kapta a nevet, de akkor lehetne mentéshiányos mód, és nem túlélő. Túlélem e hogy nem menthetek...
Miért olyan nagy elvárás az, ha készítek valamit, pénzt kérek érte, azt ne csak összebasszam? Majd a modderek megoldják, mi majd odarakunk pluszba 3-4 kutyaskint, pár hülye megveszi, és jók leszünk. (Bár lehet hogy egy hátizsák szerepel a CC menüben, már nem emlékszem. Valaki felébredt 2 év után.)
Ha már itt tartunk, pl a kúszást is hiányolom, f1-2 be volt pl, úgy emlékszem.
De mint írtam, már kétszer is, a játék tetszik, csak vannak érdekes dolgok, amikkel nem igazán értek egyet, vagy hülyeségnek tartok.
A hátadon meg nem lóg semmilyen fat-man, az inventorydban van, ami ugye nem létezik. Erről írtam. Amúgy van egy fasza mod, ami láthatóvá teszi a fegyvered a hátadon, oldaladon, ha előveszed eltűnik a hátadról. És még gondolkodnod sem kell, ha elteszed, ismét ott lesz a hátadon. -
Ejj barátom, szerintem te töltsd a szabadidődet egy hegyitúrán, ott nem lesz polc a füled mögött.
Ez egy posztapokaliptikus szerepjáték, és nem egy szimulátor :)
Jól is néznék ki ha azon kéne gondolkodnom, hogy a hátamon lógó Fat-man hogy fér be a power armorba, illetve ha elő kell venni akkor melyik ingujjamon keresztül húzom elő :D
Játszhatsz úgy, hogy megszabod magadnak a szabályokat, és csak annyit cipelsz magaddal ami számodra reális, de nem élnéd túl.
Üdv. -
MOD nélkül szerintem nem lehet sehogy sem feléleszteni. -
Kroki105 #9111 Nekem még a kutyát se sikerült ráuszítanom senkire, csak a vizsgáld meg menü jön fel egy mutánson is. Amúgy ki is töröltem a kutyaerősítő modot, túl terminátor volt vele. A karimat is megtanítottam lőni, ez az intelligens, vonzó vonal nagyon nem működik, mikor az egész játék semmiről se szól, csak az öldöklésről, és lootról(nagy vonalakban). Az egyes STR az utóbbinak se tesz jót.
Ennyi ideig még nem tartottam ki survin egy karival se, már van 3 településem, és bejártam Tolnát-Baranyát. Ami borzasztó az állandó caplatás gyorsugrás nélkül, ezt nehéz feldolgozni. Másik para meg az ágyban mentés. Itt inkább a crashtől parázok, mint a haláltól, leszedtem a bagómodot, így azért pofásabb.
A legérdekesebb, ha már túlélünk és olyan piszlicsáré hülyeségekkel foglalkozunk mint evés, és ivás, hogy hova tesszük az összegyűjtött tárgyakat? A inventoryba... és az hol van? Találtam egy konzervdobozt, betömködtem a farzsebembe. Találtam egy másikat, azt a bal farzsebembe. Aztán lenne itt még pár töltény, azt az első zsebembe, ugyanígy egy doboz víz a másik zsebembe (a kulacsot ebben a történetben sajnos nem fedezte fel egyetlen lángelme sem). Jöhet a kabát belsőzseb, abba belefér egy asztali ventilátor, és esetleg egy olajoskanna. Ez fasza, de most nem tudom mozgatni nagyon a karom, de azért még harcolnom is kell. Persze cipelek még egy rakat limlomot, két adag marhasültet, egy tál tésztalevest (közelharcnál különösen figyelnem kell, nehogy kilötyögjön), egy rakat gyógyszert, egy puskát és egy shotit, a küldetésszarokról már nem is beszélve. Ja, és a végén kiderült, hogy a zsebeket, és a kabátot csak én képzeltem magamra, egész végig a menedékpizsibe lófráltam. De akkor hol tárolhattam a cuccaim? És ekkor megvilágosodtam!! A fülem mögött, a kis polcon! Sose tudtam az mire való, de már minden világos. A súlyról meg már ne is beszéljünk... Táska, hol egy táska? Egy batyu, egy hátizsák, egy szatyor...
Ok hogy ezeket modokkal orvosolhatom, de... Meg a fegyvered nem a hátadon hordod, hanem a kis polcon.
Persze csak érdekességként említettem, nem rugózok rajta, meg le is szarom, a játék attól tetszik. Csak néha elgondolkodok ezeken a muris dolgokon.
Amúgy tényleg nem tudjátok hogy fel lehet e éleszteni a feleséget/férjet mod nélkül? Vagy ő már végleg KO? Esetleg szinthé alakítani, vagy mittomén? -
Lehet utasítani ADA-t hogy menj és lődd le?
Mert eddig csak a menj oda hozzá-t tudtam kiadni neki.
Távolsági fegyverekkel van felszerelve, de amíg nem támadok rá az illetőre elsétál mellette, csak akkor támad ha őt is megtámadják.
Valamint nem használja az assaultron fejét támadásra... -
Darun #9109 Elvileg ez nem csak Ada-nál van. Hogy néha miért nem ad... ez jó kérdés. Ilyen már a NV-ban is volt. Olyant viszont megfigyeltem, hogy ha társ öl meg valakit, akkor van hogy csak jóval később adja be az xp-t. Én is összeakaszkodtam valakikkel, közben a társ is besegitett, de hiába lestem, nem kaptam xp-t. Aztán lootoltam és tovább álltunk. És volt hogy 5-10 perc késéssel egyszer csak bevillat hogy xp gained, én meg csak lestem hogy mire, hiszen nem is csináltam semmit.
Ha jól rémlik, a Mechanist után is lesznek még robotok. Én mondjuk életben hagytam és úgy emlékszem ő mondta, hogy előre be lettek programozva, már nincs rájuk hatással, tehát előfordulhat hogy ellenséges robotokba futok bele. És a telepeket is elég sűrűn érték robot támadások utána is.
A Gauss lőszerre meg nem tudom a választ, szerintem nem is vettem kézbe egyszer se, annyira csalódás volt nekem a NV-os változata. De úgy rémlik, mintha valami INT-es skill adná a lőszer craftolást hozzá. -
Miért van az, hogyha Ada öli le az ellent, nem kapok egy fillér XP-t sem?
Ha a Mechanistet kiiktattam, akkor nem lesznek már kóbor automatronok?
Hogy tudom lőszert gyártani a gauss puskához? :) -
harras25 #9107 Eléggé lusta a boszorkányom öltözködni, sokszor az is frusztrál ha azért ki kell lépnem a folyamatból csak egy másodpercre hogy úszásra felvegyem a hazman ruhát. Hadd nyelje a +10 radokat per másodperc (?) a luvnya. Nem hogy minden harc előtt veszkődjek az apparel menüvel. Meg hát 80-90 fontnyi cuccnál több sosem volt nálam, nem is bírtam volna többet el. A ruházattal együtti 10-es CHR viszont kellemes élmény tud lenni, legalábbis nekem, mert soha egyetlen bethes játékomban sem volt magas. -
Kroki105 #9106 Az asszonyt mod nélkül fel lehet támasztani valahogy? Bevállalom a spoilert
-
A világ megedzi a túlélőit :)
Van aki estélyiben mely meele hentelni :) -
Kroki105 #9104 Érdekes modokat készítenek az emberek. Most is találkoztam egyel, ami olyan ruhákra cseréli az eredetiket, ahol kilóg a hasa, a fél csöcse, mini farmer nadrág, stb... Jelentkezzen már az a nő, aki a posztapokaliptikus világ borzalmai közt nem azt részesítené előnybe, hogy minél jobban be legyen bugyolálva, nehogy egy felpattanó kő is megsebezze, az elfertőződjön stb, stb... 
-
Darun #9103 A 4 alatt a Fallout 4-t értettem, nem a DLC-k darabszámát.
Emlékeim szerint a játék közben is feldobott a felső sarokban egy ilyen vaul boy-os kis ablakocskát, hogy vegyél modokat a store-ban. Elvileg van egy mod, ami ezt kikapcsolja, de mekkora szánalmas már, hogy azért nem rakok fel modokat, mert az alapjátékkal akarok játszani, semmi extra vagy csilivili, de ha el akarom tüntetni a reklámot, azt csak egy moddal tudom.
-
harras25 #9102 Jah ezek szerintem mind meg vannak, nekem az számít melyik ad új sandboxot. Ilyen akkor a NV-ban tényleg négy volt, a F4-ben meg kettő. -
Fallout 3 DLC-kből 5 volt.
Operation: Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout, Mothership Zeta
FNV DLC-k
Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road
itempack: Courier's Stash (4 fajta preorder bonus), Gun Runners' Arsenal
F4 DLC-k
Automatron, Far Harbor, Nuka-world
építődlc-k: vault88, contraptions, wasteland workshop
ingyen dlc: high resolution pack