harras25#9124
" ne attól legyen már nehéz egy játék, hogy nem lehet menteni."
Nem ez a lényeg, Hanem hogy egész máshogy játszol, ha tényleg félsz hogy lelőnek. Teljesen mások a prioritások. Azért lesz belőle a igazi fallout mert level 20 alatt többet fogsz menekülni vagy óvatosan kikerülni mert nem kockáztatsz, hanem túlélsz. A következő pillanatot akarod túlélni és minden rezdülésre összerezzensz. Mintha tényleg ott lennél. És ha szarban vagy kicsit sem aggódsz hogy elfogy a lőszer vagy a drogoktól kiszáradsz, hanem tolod bele ezerrel vagy menekülsz.
Sose felejtem el mikor alacsony levelen sok mentés nélküli játékidő után egy minugunos Master SM-et be akartam cserkészni de rámröhögött a kisszékéről mert észrevett: "BUUU HAHAHA". Úgy ugrottam le két métert és futottam az életemért mintha tényleg IRL futnék de zsákutcába futottam az meg röhögve jött utánam. Elbújtam egy roncs mögött, betoltam az utolsó Psychot, Med-X-et, Buffoutot és Jetet és betöltöttem az utolsó tárat a fegyverembe és kiálltam elé olyan lelkiállapotban mint Butch Cassidy és Sundance kölyök a bolíviai hadsereg ellen. Aztán toltuk egymásba és ő esett össze úgí hogy nekem is <20 HP-m maradt. Nem hittem el hogy túléltem és iszonyú jóérzés volt. Ilyet csak mentés nélküli játékban érezhetsz. Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.04.27. 12:26:49