Darun#9116
Elvileg el lehet tenni úgy a fegyvert, hogy nem unequipeled, hanem elteszed. Vagyis ha célzol/lősz, akkor előveszi. És ha elteszed, akkor a hátadra kerül. Igy még talán gyorsabban is futsz, mintha a kezedben lenne. Vagy ez csak a NV-ban volt?
Én továbbra is azt mondom, ne attól legyen már nehéz egy játék, hogy nem lehet menteni. Pláne ha olyan instabil, mint a Fallout, mert akkor tényleg gyakrabban veszik el játék(idő) azért, mert megint lehalt a játék, mintsem azért, mert kinyirtak. Vagy ha meg is halsz, annak sokszor az az oka, hogy a rakéta közvetlenül előtted belecsapódik egy láthattalan pixelbe, a gránát visszapattan a ház sarka melletti semmiről, a lövésed elakad egy nemlétező/látható akármiben... Mondjuk ezen még nem gondolkoztam, de tényleg igaz. Oké hogy pl bizonyos beállitásnál mindennek van súlya (nem tudom itt is van e ilyen, NV-ben volt) És oké vihetsz magaddal 110 kilót. Jó. Akkor viszek magammal 110 palack vizet. És azt hogy? Magamra szigszallagozom? Én leszek a bottleman vagy mi a rák? Szóval egyik oldalon realisztikus, hogy korlátozva van a súly, a másikon meg nem, mert a cuccoknak nem csak súlya, térfogata is van. Egyébként én örülök hogy ez kimaradt, talán a STALKER-t sem hagytam volna abba, ha nem kell annyit bohóckodni a hátizsákkal.