Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Light" a kulcs, csökkenti a fegyver súlyát és gyorsabb a célzás.

Kedves kis xarcsimbók, nagyon félek, szinte reszketek.
Tépj egy számot és állj be a sorba lúzer, amikor pedig majd sorra kerülsz legyen nálad tb kártya, hogy ellássanak. Amúgy tudom ki vagy, egy kibaszott nagy nulla.
Utoljára szerkesztette: Grifid71, 2018.01.06. 10:53:35

We do not forget, we do not forgive.

coolpet
Hali,

Én a Long Ported Barrellel hasonlítottam össze. Az nehezebb cső, de nem ad pluszt, sem accuary-ra se range-re.

Battletag: coolpet#2467

A 'Long light barrel' tényleg jobb mint a 'Long barrel', de az elkészítéséhez kell a 'Gun Nut' perk első szintje, míg a 'Long barrel'-hez nem kell.
Grifild téged a szarcsimbókozásért lehet megkereslek. Ha tudnád ki vagyok. Egy szó és már szúrják is ki a szemedet az arabok.
https://www.youtube.com/watch?v=z-yKyO3Wgzo
Ezt toljátok noobok ne a fallout 4 et. Minden facebookos goa partin ott feszítek ti meg a monitor előtt az agy rokkant öcsémmel együtt.
Mellesleg csak egy ötlet nem válaszolnátok neki a kérdésre és akkor elhúzna a francba
De ti meg emberileg lejárattátok magatokat. Igaz, kevés a jó ember. Itt egy sincs... Úgyhogy örüljetek egymásnak.
Értsd már meg te szerencsétlen, hogy az öcsém Falloutozik én kb sorozatokat nézek azt kész...
Mert nekem van igazam... Illetve most már én írok. Belekötöttetek mert volt egy két megkeveredése a betegsége miatt, azt meg nem csipázom ha egy beteg emberre rámennek. Ne is próbáljátok mentetni magatokat. Nyilvánvaló volt, hogy valami nincs rendben.
PiszkosFred
"Ahogy nézem a motor alapból nem tudja azt ami kell az FNV-hez sem."

Acsi! Nem az Obsidianra mondtam, az az en vagyalmom, kb. mint a magyar foci VB gyozelem, vagy az otos lotto. Bizok benne es remenykedek, de esely ra? Lofasz sem.

A felso mondatodra mondtam, hogy olvasd el a F4NV fejlesztok blog bejegyzeseit, nagyon szepen haladnak a scriptekkel es a alrendszerekkel. Messze meg a vege es kurva sok melo van vele, ez nyilvanvalo, de hogy mit tud a motor, amelyet kenyed kedved szerint lehet alakitani, azt lehet jobban tudja az, aki profi szinten foglalkozik vele, mint mi, akik maximum hobbi modderek (vagy meg azok sem).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.01.05. 22:02:03

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

coolpet
Sziasztok!

A weapon modifications-ok között van egy olyan, hogy a csövet lecserélhetem long lite barrel vagy long ported barrel-re.
Itt van egy táblázat, és azt látom, hogy a Long Lite barrel jobb, mert kapáslövéshez pontosabb, könyebb a fegyver, és kevesebb skill kell hozzá, viszont ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik.

Szerintetek?

Köszi!

coolpet
A többes személyiség büntetendő itt az SG fórumon?

Tisztelt társadalom megbecsült tagja, tájfestő barátom. Azt tudom javasolni, amit eddig is: Szedd össze a gondolataidat, fogalmazd meg, és amikor úgy ítéled meg, hogy szalonképes, társadalmi eszmecserének megfelelő, akkor nyomd meg a küldés gombot.

Hidd el nem mondanánk, ha nem így lenne.
Sokak idejét megspórolnád amit a felesleges kommentjeid elolvasásával és válaszolással töltünk.

Szívesen segítünk, amennyiben értelmes környezetben fogalmazod meg a kérdésed.
A miért nem (úgy) működik egy mód kérdésset pedig talán a mód készítőjétől kellene megkérdezned.

Köszönjük.
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2018.01.05. 19:05:29

Ha így van az sajnálatos. De még most is folytatod? Miért?

K. O. de végleg
Ezek egy összefüggéstelen majdnem halálra metadonozott ember kommentjei. Ti vagytok a röhelyesek hogy komojan veszitek
Félig alva írta a srác a nyála meg fojott a szájából.
De tudjátok mit megadom a címemet azt lehet jönni ne a net előtt legyetek kemények kockák bár ez inkább nem keménység hanem faszkalapság. Arra is kíváncsi volnék, Megfordítottátok e nevemet. Metadon<#taps>
Ránéztem a fellelhető anyagokra. Amit találtam az Obsidian szívesen csinálna egy új részt.. Beth reakció semmi. Szerintem nem is lesz. Semmibe nem cáfolja, amit eddig találtam, az F4 motorját alkalmasnak tartanák. Majd kiderül. Az látszik érdekli a dolog őket. Ez igaz. tudva milyen mélységű játékokat készítenek, tartom amit írtam az F4 motorját nagyon meg kellene dolgozzák, hogy jó legyen. Jobban mint az F3-ét az alapvetően alkalmas volt még. Persze tudom ezek csodagyerekek. Ha elég időt kapnak, talán. Kérdés a Beth akar e, még egyszer egy magas lécet amit nem biztos meg tud ugrani és még az üzletpolitikája sem a réteg-játék irányába mutat. Ne tévedjünk az NV rétegjáték az F4hez képest.

3 szor kért bocsánatot visszafikáztátok... Itt a megbocsájtás egy vicc,
Már bocs de most kiütlek. Több ember használja a gépet. A középső testvérem szopatott Titeket. Na erre varj gombot
PiszkosFred
Ne nezd! Olvasd! Mondjuk a blogjukat. Szivesen.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.01.05. 17:51:01

Ahogy nézem a motor alapból nem tudja azt ami kell az FNV-hez sem. Ott ugye a párbeszédekben jó pár tulajdonsághoz volt kapcsolódás, erő, charisma, egyéb képességek. Az F4 motorja alapból már csak konzolos játékra jó. Azt, hogy emberek szenvednek vele scriptelve többet rakjanak bele az nem ugyanaz. Nem gondolom az Obsidian vesződne egy már ennyire lebutított motorral. Nme tudják kihozni belőle amit szeretnének.

Hát igen, bár én nem értem a frenchise-ért felelős embereket. Szerintem ordenáré nagyot lehetne kaszálni 5-10 évente az alapok felújításával.
Azért megnéznék egy fallout 1-et átnyomva az F4 motorjára. Izometrikusból FPS-RPG nagyot ütne.

PiszkosFred
Ha van Isten (es nemi esze a Bethesdanak), akkor szavadon fognak es a Fallout 5, vagy a Fallout 4 kiegje (amely szerintem keszul es megint az Obsidian csinalja) megint komplex lesz. 😊

dudusrac
De miért kamuzol. Legalább mondanád, hogy elnézést a múltkori viselkedésért, de szeretnél továbbra is a topik aktív tagja lenni. Sztem. mindenki adott volna egy újabb esélyt, de nem te inkább kezded elölről az egészet. Mindegy mondjuk én a múltkori trollfesztet is élveztem, most is tárazok be popcornt.

Ja csak pár kommentszám az előző kitiltott profilodról: #7398, #7399
Érdemes összevetni a te kommentjeiddel: #8206, #8209

Hát ezért még pénzt is adnék, amikor elkészül.

Uhhh, banyek 😊 ez valoban hiba h ezen mindenki atsiklott 😊
Most viszont engem is érdekelne valami. Ezt meg válaszolni kell tudás. Vajon miért működik nálam a repair sanctuary roof mod ilyen gány módon? Csak összemossa és lelapitja a textúrákat de nem rak bele semmit.
Az van h minden modositassal ellentetben ez meg mindig nem tisztan FPS jatek akar lenni. Ezert.

Amugy tenyleg vegyel vissza magadbol kerlek, francnak sincs kedve megint osszeszedni a kommentszamokat a moderator topicnak h hol mentel at tok foloslegesen sertegetobe/szemelyeskedobe. Thx
Mi az, hogy a legnehezebb szinten fél óránként van 2 db 5 perces harc???
Ezt Nekem írtad? Mert én nem tértem vissza sehonnan. 😊 Józan paraszti ésszel következtetek és arra jutok, hogy valaki akit nemigazán szerettek már rájött erre a problémára. Mert ez az. És nem is kicsi.
Vedd ki a billentyűt. 😊) Ez jó volt...
legendary mod asszem ez az, már rég használtam
Van valami mod, amivel átrakható a legendás tulajdonság, rég használtam, és akkor se sikerült átrakni, csak újat adni valamiért. Én úgy csináltam, hogy amit találtam statot, azt hoztam létre újként, mintha átpakoltam volna a legendás statot. Különösen idegesítő mikor találsz egy vascsövet valami fasza tulajdonsággal, és hát kb a hajadra kenheted.
Amióta több follower is jön velem, azóta nem izgat a legendary cucc. Hancock, Cait meg a kutyu nem viccelnek <#violent> Be lehet állítani, hogy végtelen lőszerük legyen, ok, ez ordas csalás, de enélkül képtelenség automata fegyvert adni a társaknak, mert agyatlanul lőnek, nem csak célpontra, az isten lőszere nem lenne elég nekik. Az meg kész röhej volt ahogy alap shotgunnal puffogtattak a szomszéd háztetőre 😄 .

Egy p90-es automatán (modos fegyó amit épp használnak), nagy fegyverskillel már nem nagyon igényel legendát.(lehet állítani rajta sebzés %-ot is ha túl erősnek hatna) Egyszer esett egy ilyen legendary, +plazma sebzéssel, utána nem volt gond a nukleáris hulladék kacattal.
coolpet
Ilyet hogyan feltetelezhetsz?

O egy megbecsult tajkepfesto!

Milyen szabalyokat kell betartanom ahhoz, hogy az NPC-k utvonalat ne tegyem tonkre?
Pl Sancruatryban a workshop melleti romhazat elbontottam, es a beton alapra felhuztam egy fahazat, ahol tudnak aludni.
Erre mindegyik az oldalan akar bejutni ahol nem tud, hiaba van rajta nyitott ajto, raadasul ott ahol kell...

Red Rocketet akarom egy kicsit kipimpelni, ha lesz alapanyagom, es nem akarom, hogy a provisionerek hazteton maszkaljanak. Epitettem a tetejere egy 8 agyas szobat, meg van lenn egy agy. Hat hol alszanak? Lenn az egyik alszik, a masik meg all mellette. Nem megy fel a lepcson... Miert vannak ilyen bugok? Vagy hozza kell rendelnem oket az agyakhoz?

Hát visszatért az original xarcsimbók, úgy látom.

Alapesetben a legendary tulajdonságot nem tudod átmásolni, hanem azt a fegyvert/vértet kell módositani, de hHma van már ugyanolyan nem legendary fegyvered /vérted módosítva, a módosításokat át tudod rakni arról.
A Nexus-on van ugyan olyan mod amivel re magad adhatsz legendary tulajdonságot fegyvernek/vértnek, de az szerintem elveszi az örömöt amit érzek ha egy jó legendary tárgyat találok.
coolpet
Sziasztok,

Ha talalok legendary fegyvert, armort, akkor magat a leg tulajdonsagot ki lehet belole szedni? Mert nincs mondjuk a pipe pisztolyon semmi mod, csak a tulajdonsag. Vgay azt a fegyvert kell moddolnom mindenkepp ha meg akarom tartani?

Sziasztok!
Próbálta/használja valaki a Start Me Up - Alternate Start and Dialogue Overhaul modot? Jónak tűnik, de érdekelne hogy a sztorit hogy befolyásolja, mivel ezzel nem 'én' kerülök ki a fagyasztóból.
PiszkosFred
Basszus, a neven nem nevezett juzer reinkarnacioja miatt nem is esett szo eddig az ujevi legujabb F4NV videorol, ami nagy hiba:

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.01.05. 00:28:43

coolpet
Vedd ki a billentyut ha zavar, vagy konfigold at. Vagy csak ne hasznald...

A q miatt nem kell keresni az ellenfelet. Ez borzalmasan nagy segítség...
A csalás nem gond. Ha a játék minőségére megy rá akkor. Nekem pld van egy god modom is gazdag kereskedők. De mellette minden fellelhető legendary spawn high spawn stb... A harcot kell úgy alakítani addonnal, hogy ne olyan trutyi legyen mint az eredeti játék. Survivor beállok középre q géppuska robban megint q megint géppuska megint robban ez megismétlődik még jobb esetben 5 ször és vége a harcnak.
Régen, volt mentünk valahova a Conanba. Már akkor mikor jöttek mások is. Már úgy mások. A magyar haverom mindig mondta ahogy néztük őket. Beszaladtak középre. Jól észrevehetőek voltak. Szaladgáltak aztán lecsapták őket. Ilyenkor mondta. Beszaladtak az erődbe, ordítoztak aki kicsi indiánok meg röhögtek rajtuk majd lecsapták őket. Ugye mi milyen okosak voltunk. Jó fej gyerek volt.

coolpet
Csak nem krisztinv-re gondolsz? 😊

Naja, vannak tisztább pillanataim is, igyekszem akkor ide írni. 😄D

Nem megy ez az új játék nekem, nem a survivorral van baj (főleg hogy kaja, pia már van dögivel), egyszerűen a 74es karim már annyi mindent elért, hogy akárhányszor újat kezdek, mindig nála kötök ki. Azt találtam ki, hogy a strandos ghoultanyát fogom kicsit modernizálni, már egy karaván útnak is indult hogy felvegyem a hálózatba. Szedek le majd egy modot, hogy a vízpartig kitolódjon a határa a telepnek. Azt hiszem a környék irigykedni fog zombifalvára. Valószínű a kastélyom nagyságát nem éri el, de vannak ötleteim. Meg ugye védelem se árt majd, mert az acéltesók nem valószínű hogy puszipajtások lesznek ezután. Megépítem az éttermet is ide, medvehusi dögivel.😄

Vicces volt párszor: karácsonykor ingyen volt elérhető az assassin's creed kalózos része. Ugye mi se kellett több, hát próbáljuk ki, még sose játszottam egyel se. Pár napig toltam, egész jó, tetszett. Aztán ugye a minap visszatértem Commonwealth-be, és állandóan fel akartam mászni mindenhova szegény Nora-val 😄 Mondjuk érdekes, mert a kalózos játékban oda is fel lehetett mászni, ahova nem lehet, itt meg egy rakás helyre nem lehet, pedig mégis lehetne.
Szerintem, hagyd abba. Nem lehet veled egyszerű élni, komolyan. Érted mit jelent az atomháború utáni világ? Olvasd már el még egyszer mit írt. Kutyát nem érdekel a szuper tájkép amit festesz. Azért nem mert a radioaktív csapadék meg a nukleáris tél meg az előzmény élhetetlené tette a bolygót. Komolyan nem esett le mit ír? Már bocsi.

Gilmoor
Köszönöm, egyelőre inkább maradok a "modoltalan" játékmenetnél 😊
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2018.01.04. 17:00:55

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=488ggg.png Szaturáció a köbön!!
Majd a biztonság kedvéért betolok egy nem délutáni képet, hogy ne szaturáljon. 😊