11630
-
Van egy bug.
A Castleban nem tudok letenni dolgokat a padlóra, próbáltam konténert, és generátort is. Beleesik a beton alá. Nem tudok letenni se fapadlót se fémpadlót. Megoldás? -
Akkor hagyon lézengeni.
Bárcsak megoldódna valami peccsel ez az ágykérdés.
Ha távol vagyok azt mutatja kevés az ágy. Mind Sanctuaryban, mind Sunshine tiding-ban... pedig van. -
Hat, ez amolyan varosi legenda, lehet, hogy semmi koze hozza, de a "net" egyik felen azt mondjak, hogy legyen 1-2 lebzselo settler is, a masik fele azt mondja, nincs osszefugges. En arra hajlok, hogy legyenek :)
Az biztos, hogy 24 orankent termel a bolt jovedelmet es a boltok szamatol fugg a bevetel nagysaga is, nem a telepesek szamatol. -
Kroki105 #8977 A több lézengő több pénz? Mert akkor lehet megérné kirugdalni őket a melóból..
-
Illetve oke, hogy van boltod es hozzarendeltel egy arust is, de kell lennie a "faluban" par olyan telepesnek is, akiknek nincs feladat kiosztva, csak ugy lezengenek, na ok lesznek a vasarlok.
Ha minden telepes hozza van rendelve valamihez, legyen az bolt, mezogazdasagi munka, roncstelep, orposztok, stb., akkor nem lesz bevetel.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.31. 10:42:44 -
Alanw #8975 Kerdes,elsö falu vagy a sokadik?ha mar nem az elso,akkor a tobbin be van indulva gazdasag? -
Hali!
Csak egy kérdés.
Ha csinálok boltokat a faluban, napok elteltével sem találok a workshopban se caps se bottlecapsot.sem.
Miért? És igen, van hozzárendelve a bolthoz ember :)
-
Although #8973 Mégis, hogy lehet egy 2048x2048 textura csúnya? Ja neked nem tetszik az eredeti halott táj. Vannak modok amiket használtam, de nem azért mert az eredeti csúnya van jobb is tény. Más az igény. Ha atom géped van tedd fel a 4096x4096-ot az optimalizáltat. -
sanya200 #8972 sikerült megoldani az ultrawide screen patch is problémát okozott meg az ini fájl átírása.Az a gond hogy 21:9 arányú monitorom van és a játék nem ismeri ezt a felbontást.A betesda azért hát jó játékot tett le az asztalra de az hogy egy több mint 10 éves motorra építi...mikor volt már akkor elérhető motor pl a doom motorja is elérhető volt akkor vagy bármi de ne egy 10 éves motorra fejlesztették volna.Kurvanagy gépigény meg enyhén pocsék textúrák.Sokkal de sokkal szebb is lehetett volna.Az ember kénytelen agyon moddolni de még így se az igazi. :(
Leszedtem ezeket de még mindig nem néz ki úgy ahogy kéne,pedig egy 1060/6gb-os vga van a gépbe.
immersion
Főleg a környezet,fű,fák egyszerűen elütnek. -
Fallout 4: 2500Ft
Season Pass: 6100Ft -
Alanw #8970 https://www.g2a.com/en/fallout-4-steam-key-global-i10000001250017. Itt van olcson ,nem erdemes vacekolni a warezzal -
Alanw #8969 Kikapcsolt nettel elinditod,kicsit jatszol aztan mar visszamehet a net,nem lesz vele gond -
De mintha azt írta volna, hogy 1.9-ig rakta fel. És a Creation Club az 1.10-ben jött be...
Szerintem először ne másolj át semmi mentést, semmi ini fájlt, és úgy kell kipróbálnod szűz, modok és minden más nélkül, hogy elindul-e, nem lép-e ki. Nyugodtan indíthasz új játékot is, a mentésből később úgyis be tudnád tölteni a sajátod.
Mert ha úgy, totál üresen is kifagy az 1.9, akkor valami a törésben nem jó, vagy abban, ahogy feltelepítetted. -
Szia,
Igen, ez kb már tucatszor elhangzott itt a fórumon, de természetesen nem várható el egy virágboltui tulajtól, hogy átolvass az utolsó 100 hozzászólást :)
A Bethesda új online modboltja szépen hazavágta vagy egy tucat játékos Falloutját.
Akkor történik, mikor elindítod a játékot és a főképernyőn be akar jelentkezni a Creation Club-ba.
Valamiért szolgáltató/IP tartomány függő, és az egész világon bugos. Persze javítás nincs rá.
2 lehetőséged van:
1. letiltod a hálókártyádat amikor játszani akarsz / kihuzod a dugót / tűzfalon blokkolod a játék internetelérését.
2. VPN-t használsz az IP-d megváltoztatására.
Próbáld ki :)
Üdv, P -
sanya200 #8966 Sziasztok,segítenétek kicsit?Virágbolti verzió.Felraktam a codexet rá az 1.7-1.9-ig a patchet semmi mást.Egyedül a mentéseket,ini fájlokat másoltam át még magyarítás sincs telepítve de kilép az asztalra ahogy új játékot kezdenék. -
Már lescrappeltem őket, és lecseréltem őket MK2-es gépágyúkra.
Egyébként nem értettem egyet a teszttel, ezért rámtámadtak. Nem élték túl :)
Addig van védelme a településnek, amíg ki nem lépek a gameből. Visszatöltés után már 0 megint.
Ha lerakok egy tornyot, akkor a meglévők elkezdik lőni. Ezért mentek a kukába a régiek.
De valószínűleg az lesz hogy konzol, disable, markfordelete, és úgy építek a helyükre -
Covenantban a tornyok trükkös dolgok, a település megszerzésétől függően kell "elbánni" velük, avagy lecserélni őket...
Hiba -
Tudomásom szerint a nulla lakosú helyet nem támadják be, mert nincs termelése, amit érdemes lenne támadniuk.
De annak tényleg nulla lakosú helynek kell lennie. Elvileg a támadási százalék nem lehet alacsonyabb naponta, mint 2% (tehát naponta ennyi esély minimum van egy megtámadásnak).
De szerintem nem kell attól félni, arra számolni, hogy valaki "elfoglalja", pláne, hogy inkább csak kiirtás szokott történni, vagy településdezertálás (de az is élő lakosokkal, akik szarul érzik magukat). -
horthy #8962 Mi történik abban az esetben ha egy settlementet a workshop-ba megnyitok és nem lakja be senki és nincs ott semmi ? Meddig lehet huzni ezt a szituáciot ? Elfoglaják vagy nem foglaja el senki ha elfoglalták vissza lehet-e szerezni ? Fog arra járni valaki ?
Utoljára szerkesztette: horthy, 2018.03.30. 06:11:47 -
Még egy kérdés: Covenantban hiába cserélem le a tornyokat, egy betöltés után újra 0-ra írja a védelmet.
Ha csinálok egy assaultront oda, akkor az ad védelmet?
Vagy inkább húzzak fel lézertornyot középre? -
Sziasztok!
Elveszek a robot keszítés rejtelmeiben.
Adát felpakoltam, de úgy csörög zörög, hogy csak akkor nem ghallják, ha már halottak.
Mondjuk én sem vagyok kutya az X01-es PA-ban, dehát ez van.
Milyen fegyvert lehetne a kezébe adni, hogy ne azzal az össze vissza lézer sugárral lövöldözzön? Lebontmindent a célpont körül, de sokszor alig találja el a targetet.
Olyan előfordul nálatok, hogy a killért em kaptok XP-t?
Fejbelövök egy szupermutit, egyből hal, semmi XP kiírás.
Besegítek Adának, nem kapok néha XP-t.
Van amikor csak ada írt , és neha ad. Kicsit fura.
Aztán lehet csak nem írja ki... -
Ez megoldotta, köszi szépen :)
Valóban ott van a beállításokban is, épp csak a szemem nem szúrta ki.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2018.03.29. 22:51:37 -
Ezzel elvileg a játékban letiltod a gamepadot.
"To solve this simply open Fallout4Prefs.ini (located in C:\Users\[name]\Documents\My Games\Fallout4\), then scroll down to:
bGamepadEnable=1
and change it to:
bGamepadEnable=0"
Ugyanez az optionsban is elvileg ott van talán. Nem tudom, hogy a te problémádra jó-e, először ezzel próbálkoznék. Azt tudom, hogy alapból a kettő nem megy együtt, csak módolással - bár neked nem is ez kell, hogy együtt menjen. -
Halihó!
Megoldható valahogy, hogy ha be van dugva a kontroller akkor bill+egérrel játszak? Sajna meghalt a headsetem amit a telómhoz használok annak pedig rövid a vezetéke így a kontrollerbe dugtam be :) Viszont sajnos azt vettem észre, hogy ha játék közben be van dugva a kontroller akkor sem egér sem billentyűzet :/ Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm. -
Andule #8956 Utobbi -
Villámkérdés.
Van hatása a settlementre, ha építek zuhanyzót, kádat, WC-t, ilyeneket?
Vagy csak vizuális dolog, és semmi hatása nincs? -
Kroki105 #8954 Lehet hogy inkább 15-20 halál volt így belegondolva.
Még belébb gondolva meg lehet hogy a hullákat a bengarobot "halál" utáni robbanása röpítette el, bár ez csak találgatás. -
Kroki105 #8953 Ha ezt fölrakod, nem lesz hamu a lézerrel, plazmával szétlőttekből. Cross Crit Gore Nagyon pöpecül lett megcsinálva a szétégett hulla, akár ember, akár muti. Csótánynál paca marad, az úgy rémlik.
Már ha gondod van a hamu, meg a trutyitócsák megtalálásával.
Nekem is volt ilyen eltűnős marhaság, védtem Tenpines farmját, alap volt még, egy viskó, ott bujkáltam. Robotok hada jött, assaultron vagy három, az a benga gané a háromkerekével három, többiről nem is beszélve... Meghaltam vagy 5ször, ez a csata ami survivoron kb lehetetlen lenne. Örültem mint majom a farkának, mikor vége volt, végre fasza loot! Persze hogy egy assaultron és egy tankbot volt csak fellelhető, meg pár amolyan. Ezekbe is pár 10millis töltény, oszt csók... Hát anyád!
Aztán olyan városkát rittyentettem oda mérgemben, hogy... hogy állandóan elfogy az acél
-
Darun #8952 Ezért irtam hogy golyós fegyverrel. Arra én is emlékszem, hogy a sima fragtől is repült pár ellenfél 10-20 métert, de a durva igazából az, amikor kritikust sebzel,vagy pl van az a bézbólütő, amelyik orbitális pályára állitja az ellenfeleket. Ha a hullák tűnnek el, az csak kellemetlen, de amikor pl támadás éri az egyik telepet és nem tudod megölni a támadókat, mert az egyik ellenfél valahová a föld alá spawnol és nézed a radart, ott állsz rajta, meg a detector is mutatja hogy ellenség a közelben, még sem látsz semmit, aztán kapsz egy üzit, hogy nem sikerült megvédeni a telepet. Az azért már idegesitő. Az egyébként teljesen "normális" bug a játékban, hogy a hullákat elnyeli a föld, vagy olyan helyre esnek, ahol lehetetlen elérni őket. F3-ban erre ott volt az a perk, aminek a hatására szétrobbantak az ellenfelek. A hullák ugyanis a darabkákból is lootolhatóak, sokszor volt olyan, hogy a tetőn lévő ellenfeleket úgy lőttem le, hogy a darabkáik lehullottak. Kellemetlenebb volt, amikor csak a feje szakadt le és az se esett le a tetőről. Gyakran nem is azért mentettem, mert féltem az ellenségtől, hanem pont azért, hogy olyan helyre essenek a darabkák, ahol megtalálom őket. -
Gondolom átesik a talajon.
Néha, ahogy járkálok, néha a távolban látom, ahogy olyan 5 méter magasból "lefordul" egy roncsautó a képzeletbeli magaslatáról, hogy elfoglalja a helyét a repedezett aszfalton...
Vagy lehet, hogy mod miatt, de erős szélben a még meglévő elektromos kábelek (a távoszlopokon) úgy remegnek, lobognak, rezegnek (a fizika teljes zárójelbe tételével), hogy szinte le lehetne olvasni oszcilloszkóppal :D
Bethesda bugok, na :) -
Volt tegnap este olyan, hogy látom ott fekszik a raider a betonon. sétálok hozzá, 5 méterre vagyok a hullától. Egyszer csak eltűnik a szemem elől. Wat? szóval...
Az eget nem szoktam átfésülni mondjuk ha nincs meg valami.
Mondjuk a durva, hogy egy házból lőnek rám 3-an, bevágok egy frag grenadet, és bemegyek. 1 hulla van, sehol nincs kijárat máshol. de még darabol sem.
Volt hogy 20 percet töltöttem másik helyszínen és is a keresgéléssel, de semmi. Ugyanez a szitu a Covenant melletti Vaultban. a jajáldában vagy 5-6 ellenfél. Na ott aztán nincs hova repülni bújni. 3 hullát találtam meg.
Alig van 10 mód fenn, és egyik sem manikpulál kinézettel, ellenfelekkel. Ja de a KS hairDo.
Na mindegy ezzel együtt tudok élni :) -
...es a "repteti" kifejezest itt most szo szerint kell erteni :D -
A ragdoll-effekt azért repteti a hullákat, főként ha robbantások is vannak :) -
Darun #8947 Velem elég sokszor előfordult. Úgy hogy golyós fegyókat használtam. Az ellenfelek szeretnek jól szétszóródni, ráadásul sokszor előfordult, hogy még távolról lekaptam párat. De a harc hevében nem azt néztem, hogy hol múltak ki, aztán meg nem találtam meg 1-2 hullát. Ez szerintem nem a program hibája volt, nem hinném hogy eltűntek volna a testek, csak én nem találtam meg őket. PA-s ellenfeleknél olyan is volt, hogy negyed órán át kóricáltam és szinte miliméterről miliméterre fésültem át a vidéket... pedig ugye a PA azért nem kicsi. A kommon ellenfelek miatt annyira nem is kár, de a legendary-knál néha szokott jó cucc lenni. -
Ellaberin #8946 Lézerrel, alien blasterrel el is tudod égetni az ellenfelet, így csak hamukupacokat keress. -
Arra figyelni kell ,hogy ha lézerrel ölsz akkor utána hamukupacot kell keresned nem hullát.(bár az is lehet ,hogy csak kritikus találat esetén.) -
Veletek is előfordul, hogy a lelőtt hullákat nem találjátok meg?
Pl jött 4 raider, meg 2 szupermuti. Ada-val letoltuk őket pillanatok alatt.
Erre megtalálok 2 Raider és 1 szupermuti hullát.
Robotoknál szintúgy ugyanez.
Pedig a terep még nem is nagyon fuves, szinte sima. -
Most már óvatosabb vagyok, már másik 4-et levertem belőle :) -
harras25 #8942 A lánglézerfejű Assaultron mindig öl, frusztráló hogy elég ha rám néz. Ez ilyen, ne várd meg, ugorj el, cserkészd be, vagy csald aknára (bár a földön fekve se jó ha rád néz). -
harras25 #8941 PA-ban ne sprintelj. Kivéve ha survivalban nyomod és lőnek rád.
Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.03.27. 07:23:35