Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves kis xarcsimbók, nagyon félek, szinte reszketek.
Tépj egy számot és állj be a sorba lúzer, amikor pedig majd sorra kerülsz legyen nálad tb kártya, hogy ellássanak. Amúgy tudom ki vagy, egy kibaszott nagy nulla.
Utoljára szerkesztette: Grifid71, 2018.01.06. 10:53:35
We do not forget, we do not forgive.
Én a Long Ported Barrellel hasonlítottam össze. Az nehezebb cső, de nem ad pluszt, sem accuary-ra se range-re.
Battletag: coolpet#2467
Ezt toljátok noobok ne a fallout 4 et. Minden facebookos goa partin ott feszítek ti meg a monitor előtt az agy rokkant öcsémmel együtt.
Acsi! Nem az Obsidianra mondtam, az az en vagyalmom, kb. mint a magyar foci VB gyozelem, vagy az otos lotto. Bizok benne es remenykedek, de esely ra? Lofasz sem.
A felso mondatodra mondtam, hogy olvasd el a F4NV fejlesztok blog bejegyzeseit, nagyon szepen haladnak a scriptekkel es a alrendszerekkel. Messze meg a vege es kurva sok melo van vele, ez nyilvanvalo, de hogy mit tud a motor, amelyet kenyed kedved szerint lehet alakitani, azt lehet jobban tudja az, aki profi szinten foglalkozik vele, mint mi, akik maximum hobbi modderek (vagy meg azok sem).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.01.05. 22:02:03
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A weapon modifications-ok között van egy olyan, hogy a csövet lecserélhetem long lite barrel vagy long ported barrel-re.
Itt van egy táblázat, és azt látom, hogy a Long Lite barrel jobb, mert kapáslövéshez pontosabb, könyebb a fegyver, és kevesebb skill kell hozzá, viszont ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik.
Szerintetek?
Köszi!
Tisztelt társadalom megbecsült tagja, tájfestő barátom. Azt tudom javasolni, amit eddig is: Szedd össze a gondolataidat, fogalmazd meg, és amikor úgy ítéled meg, hogy szalonképes, társadalmi eszmecserének megfelelő, akkor nyomd meg a küldés gombot.
Hidd el nem mondanánk, ha nem így lenne.
Sokak idejét megspórolnád amit a felesleges kommentjeid elolvasásával és válaszolással töltünk.
Szívesen segítünk, amennyiben értelmes környezetben fogalmazod meg a kérdésed.
A miért nem (úgy) működik egy mód kérdésset pedig talán a mód készítőjétől kellene megkérdezned.
Köszönjük.
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2018.01.05. 19:05:29
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.01.05. 17:51:01
Azért megnéznék egy fallout 1-et átnyomva az F4 motorjára. Izometrikusból FPS-RPG nagyot ütne.
Ja csak pár kommentszám az előző kitiltott profilodról: #7398, #7399
Érdemes összevetni a te kommentjeiddel: #8206, #8209
Amugy tenyleg vegyel vissza magadbol kerlek, francnak sincs kedve megint osszeszedni a kommentszamokat a moderator topicnak h hol mentel at tok foloslegesen sertegetobe/szemelyeskedobe. Thx
Amióta több follower is jön velem, azóta nem izgat a legendary cucc. Hancock, Cait meg a kutyu nem viccelnek <#violent>#violent> Be lehet állítani, hogy végtelen lőszerük legyen, ok, ez ordas csalás, de enélkül képtelenség automata fegyvert adni a társaknak, mert agyatlanul lőnek, nem csak célpontra, az isten lőszere nem lenne elég nekik. Az meg kész röhej volt ahogy alap shotgunnal puffogtattak a szomszéd háztetőre 😄 .
Egy p90-es automatán (modos fegyó amit épp használnak), nagy fegyverskillel már nem nagyon igényel legendát.(lehet állítani rajta sebzés %-ot is ha túl erősnek hatna) Egyszer esett egy ilyen legendary, +plazma sebzéssel, utána nem volt gond a nukleáris hulladék kacattal.
O egy megbecsult tajkepfesto!
Milyen szabalyokat kell betartanom ahhoz, hogy az NPC-k utvonalat ne tegyem tonkre?
Pl Sancruatryban a workshop melleti romhazat elbontottam, es a beton alapra felhuztam egy fahazat, ahol tudnak aludni.
Erre mindegyik az oldalan akar bejutni ahol nem tud, hiaba van rajta nyitott ajto, raadasul ott ahol kell...
Red Rocketet akarom egy kicsit kipimpelni, ha lesz alapanyagom, es nem akarom, hogy a provisionerek hazteton maszkaljanak. Epitettem a tetejere egy 8 agyas szobat, meg van lenn egy agy. Hat hol alszanak? Lenn az egyik alszik, a masik meg all mellette. Nem megy fel a lepcson... Miert vannak ilyen bugok? Vagy hozza kell rendelnem oket az agyakhoz?
A Nexus-on van ugyan olyan mod amivel re magad adhatsz legendary tulajdonságot fegyvernek/vértnek, de az szerintem elveszi az örömöt amit érzek ha egy jó legendary tárgyat találok.
Ha talalok legendary fegyvert, armort, akkor magat a leg tulajdonsagot ki lehet belole szedni? Mert nincs mondjuk a pipe pisztolyon semmi mod, csak a tulajdonsag. Vgay azt a fegyvert kell moddolnom mindenkepp ha meg akarom tartani?
Próbálta/használja valaki a Start Me Up - Alternate Start and Dialogue Overhaul modot? Jónak tűnik, de érdekelne hogy a sztorit hogy befolyásolja, mivel ezzel nem 'én' kerülök ki a fagyasztóból.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.01.05. 00:28:43
Nem megy ez az új játék nekem, nem a survivorral van baj (főleg hogy kaja, pia már van dögivel), egyszerűen a 74es karim már annyi mindent elért, hogy akárhányszor újat kezdek, mindig nála kötök ki. Azt találtam ki, hogy a strandos ghoultanyát fogom kicsit modernizálni, már egy karaván útnak is indult hogy felvegyem a hálózatba. Szedek le majd egy modot, hogy a vízpartig kitolódjon a határa a telepnek. Azt hiszem a környék irigykedni fog zombifalvára. Valószínű a kastélyom nagyságát nem éri el, de vannak ötleteim. Meg ugye védelem se árt majd, mert az acéltesók nem valószínű hogy puszipajtások lesznek ezután. Megépítem az éttermet is ide, medvehusi dögivel.😄
Vicces volt párszor: karácsonykor ingyen volt elérhető az assassin's creed kalózos része. Ugye mi se kellett több, hát próbáljuk ki, még sose játszottam egyel se. Pár napig toltam, egész jó, tetszett. Aztán ugye a minap visszatértem Commonwealth-be, és állandóan fel akartam mászni mindenhova szegény Nora-val 😄 Mondjuk érdekes, mert a kalózos játékban oda is fel lehetett mászni, ahova nem lehet, itt meg egy rakás helyre nem lehet, pedig mégis lehetne.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2018.01.04. 17:00:55
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations