Kroki105#9117
Igen, én írtam el, vh-n 0.5, survin 1.5, a bekapott sebzés viszont 2x.
A felsorolásod szerintem édeskevés egy survivalhoz, ha tudatában vagy annak hogy milyen is lehetne.Csak meg kell nézni a nexuson hány meg hány mod van, amik reálisabbá teszik az egészet. Ezeket alapból be lehetett volna építeni a játékba, a kezdetekkor. Normál fokozaton még azt mondom ok, de survin bizony hiányoznak. Mer fáj a lábam, meg megfertőződök, viszont 1 db int-el gyors építek már egy generátort, mert nincs áram, holott a nevem se tudom kimondani? Leölök 6 szarvast, ami 3 napi kaja? Csak egy ember sétálhat veled kalandjaid során, mert ha jönne egy másik az első megsértődik, és hazamegy? Ez a companion olyan hülye hogy magától leesik egy magas helyről? ... ne soroljuk már a sok marhaságot. És használom is a modokat, de a hátulütője sajna az instabilitás (alapból is kifagy néha) , ami survivalon valljuk meg elég hajtépős dolog, akár épp hazaérnél egy túrából, akár felhúztál egy kisebb házat, mikor kidob a játék miattuk. Sokkal idegesítőbb, mintha megölnek a hibámból. Itt is a modder oldotta meg a cigimoddal.