11630
  • Sunsetjoy
    Nyers számokban a Nintendo Switch dokkolt állapotban kb. a Playstation 3 / XBOX360 körül van képességben, ha jól olvasom.
  • coolpet
    És Nintendo-ra kiadnák újra az F3-at? Azt hittem a nintendó az valami komolyabb kézi kwarcjáték :)
  • Sunsetjoy
    Ez a Nintendo Switch, amiről szó van. Switch
  • coolpet
    Mi az a Switch?

Nektek is rossz az SG Certificate-ja? Nekem minden klikelésnél kéri a megerősítést.
  • PiszkosFred
    10 eve jelent meg a FO3, siman adhato ez a nev egy felujitott verzionak.

Ha igaz a "szivarogtatas", akkor EN speciel biztos vagyok benne, hogy a Switch megjelenes miatt felujitjak (texturak, 64 bites motor, egyeb csak es kizarolag grafikai es technikai tuning) es ha mar elkeszult, akkor kiadjak a tobbi konzolra es PC-re is ezt az upgradelt verziot, amelyhez semmi extra tartalom nem fog jonni (esetleg Switch tulajok kapnak egy-egy uj armort, vagy ilyesmit - Skyrimmal is ez volt).
  • coolpet
    Most frissítettem a vidkari drivert, nem volt régi, de volt újabb nála, bepróbáljuk. Hátha javítja a Windows frissítés hibáit.
  • Sir Cryalot
    Anniversary edition azért nagyobb szabásúnak hangzik mint egy "switch edition" .

Szerintem a Reilly's Rangers quest miatt megér egy végigjátszást a 3 , azt elnyújtanám úgy 10x -esre :D.
  • PiszkosFred
    Kozben en is kerestem, es lattam mirol irtal, mi az a szivargas. Hat, siman elkepzelheto, hogy felujitjak a switch miatt, es egyuttal kiadjak PC-n is nemi extra bevetel remenyeben (Skyrim SE-t is vittek, mint a cukrot).

A CW egy mod volt, amatorok csinaltak, nem a Bethesda vagy szerzodott partner, pont emiatt le is kellett loniuk a projektet, mert olyan nyersanyagot hasznaltak, amelyet jogilag nem lehetett volna. Lasd a Skywind esete, ahol a SureAI ujraszinkronizal midnent, uj zeneket komponal, stb., teljesen egyedi minden - nincs is ellenvetes a jogi osztaly reszerol. De a CW eseteben a FO3-as hangokat, zeneket es dialogusokat akartak felhasznalni, amelyre jogilag nincs lehetoseg - kiveve azokat, amely hangok a FO 4-ben is megvannak. Barmennyire is furcsa, de engedely nelkul nem vihetsz at asseteket egyik jatekbol a masikba, meg akkor is, ha ugyanaz a fejleszto, ugyanaz a sorozat, stb.
  • Sir Cryalot
    Nem tudok választ írni annak aki kérdezett az sg szerver tanúsítvány mizéria miatt, a nintendo e3-as menetrendje került ki : https://www.youtube.com/watch?v=fOMryUE8HS0
    amit először lehurrogtak.

Továbbá:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Capital Wasteland: Fallout 4
    https://capitalwasteland.com/

After some thought it appears there is no fully Legal way for us to continue developing the Fallout 3 in Fallout 4 Portion of The Capital Wasteland.

Lehet ez egy F4 "mod" lesz??! Újrajátszhatóság miatt sandbox és newgameplus / difficulty elemekkel ??! Ha igen akkor valószínű ilyen is lesz benne:

Ha azt meglépik akkor bebizonyítják hogy az iparág előtt járnak.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.05.20. 16:11:29
  • SaGa
    Videokártya driver mizériának tűnik. Próbáld meg a gyári drivert letölteni hozzá.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.05.20. 15:24:23
  • SaGa
    Új alapokon újra kezdtem az egészet.

Pár hónapja úgy indultam, hogy végigcsináltam Biraitbec beállítási procedúráját (két nap kellett hozzá), majd kiegészítettem a Sim Settlements-szel, a Vault 88 normális felépítéséhez szükséges modokkal, a Horizonnal és a hozzá szükséges patchekkel. Ment is szépen minden, CTD-vel, betölthetetlenséggel nem találkoztam hónapokig. Közben szép komótosan, folyamatosan bővítettem, újabb companionok, újabb quest modok, újabb "immersive" helyszín modok, míg sikerült odáig jutnom, hogy most már a visszatöltések kb kétharmada sikertelen és néha menet közben is csak úgy kilép a program. Ez survival üzemmódban több mint idegesítő.

A Horizon világfelfogása egyébként bejött, jól átgondolt cucc, de erősen azt gyanítom, hogy a legutóbbi nagy verzióváltásának is köze van a sűrűsödő kiesésekhez (nem a horizon, hanem a többi moddal kapcsolatos összeférhetetlensége lehet az ok, aki Horizon-ozik, ne nagyon akarjon mást mellé tenni, csak azokat, amikhez a szerzője készíti a petcheket), ezért úgy döntöttem, kissé hanyagolom és csinálok egy másik közelítést.

Van még két jól összeszedett, kitesztelt modcsomag. Az egyik a Crossing the great wasteland, ez erősen támaszkodik a fentebb említett Biraitbec készletre, most ezzel ismerkedem. Egész más játék, mint a Horizonnal. Ebbe helyből be van illesztve a Sim Settlements, meg egy egész más "overhaul", ami belekotor a játék mélyébe, bár közel sem annyira, mint a Horizon. Ezt is több mint két napig tartott, mire felpakoltam a leírás szerint. A modder még saját conflict resolution patchet is készített hozzá. Most ennek a határait feszegetem, amit eddig láttam belőle, az tetszik. Az nem hogy a Start Me Up-pal ugyan elindul, de amikor kitenne a kezdőpontra, végelen hosszú fekete képernyőt kapok. Ez részben kiváltható az Another life moddal, de itt sajnos az NCR ranger kezdés nem létezik, így most gunnerként kezdtem, a Gunner Plázában. A gunnerek szövetségesek, azt nem tudom, hogy a MM mit fognak szólni hozzá.

Talán egyszer előveszem a harmadikat is, annak is lenyűgöző modlistája van és folyamatosan tesztelt a készlet. Ez a Way of the Lost. Pillanatnyilag, a kiírás szerint, upgrade miatt elérhetetlen. Néha érdemes ránézni, mit újított vele a modder.
  • coolpet
    Ahh kb azóta csinálja mióta feltette az új Windows Updatét. Az áprilisi patchel vagy mit.

Ráadásul az SGn sem jó az SSL certificate, minden kattintás után back to safety van...
  • coolpet
    Aaaa megörükök.

Újra van rakva az F4, clean install felpeccselve, csak az unoff pacth mod van benn pluszban, azt is a modmenüből töltve.

Kilépéskor narancssárga lesz a windows...

Mi a megoldás rá?
  • PiszkosFred
    Nem hallottam a szivargasrol (linket tudsz adni?), de egyebkent siman benne van a pakliban, hogy felhuzzak a technikat nextgen szintre (hiszen ott csak a visszafele kompatibilitas miatt tudsz jatszani vele) es kiadnak egy "Special Edition" fele verziot, akar mind a kettobol, FO3 es FNV.

Viszont ami a jatek tartalmat, hibait, hianyossagait, bugos scriptjeit, stb. illeti, kizart, hogy hozzanyulnak. Skyrimnal sem tettek, itt sem fogjak, ahhoz sokkal tobb ember/eroforras kell(ene).

A motor kap nemi upgradet (64 bit, shaderek, stb.), bevezetik a modokat konzolra is es valoszinuleg ennyi.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.05.20. 14:40:16
  • Andule
    Nekem a F3at pont eleg volt egyszer vegigvinnem es ezen semmilyen grafikai tuning nem tud valtoztatni.
  • Alexzel
    Nem lenne rossz egy felujított verzió, amit a New Vegashoz hasonló fegyvermódosításokkal, lőszerkészítéssel és 'iron sight'-tal kiegészítenek.
    Én pont most a 'Tale of Two Wasteland'-ben játszom az F3-at.
  • Sir Cryalot
    Ki mit szól hozzá hogy állítólag nem fake a Fallout3 "anniversary edition" szivárgás, és lesz E3-on valami remastered bejelentés, vajon mit érinthet és milyen mértékben, ha 1 milliot elad belőle a Bethesda akkror ezek 100% megcsinálják :D

nehézség állítgatás a F3-ban pl. híresen rossz,.
  • Kroki105
    köszi szépen
  • SaGa
    Crimson Raider's Unique furniture
  • Kroki105
    Jaja, arra gondoltam, a beltéri cuccra, még nem nagyon próbálgattam olyanokat építeni. Épület ugye megvan, falakat meg úgy variálhatom hozzájuk, ahogy tetszik.
    Szeretnék egy börtönfélét is az alagsorba, ezek a kaloda, bilincs dolgok hol érhetők el? Én a raideres kiegre tippelek, de ugye azt még nem játszottam ki.
  • SaGa
    Vannak "beltéri" lakhelyek, üzletek, stb. De a "félszobák" nem egészen stimmel, bár valamelyik kiegjében van pl kupi, ami gyakorlatilag két pici szoba, úgy egy 2x3 alap padlóegység méretű helyen, a megfelelő lakókkal.
  • Kroki105
    Építgettem tovább Csillagfénykastélyt. Másik játékban kezdődött az építés (van vagy egy éve lol), de át kell raknom mindig az épp aktuális gémbe (vagyis amelyik kihúzza a nem unom meg gyorsan szintig), mert amúgy hiányozna. Az átköltöztetés nem ment simán, néhány elem kimaradt, vezetékek összevissza, de már fele építmény visszakapta a fényt. A vizet valahogy vissza kell még pakolni a vár közepi tóba, mert az is hibás lett, csak még nincs elég vizem hozzá. Van a a sim settlementsben olyan épület, amit beltérbe is lehet rakni, ilyen félszobák, majd azzal kiegészítem, mert van pár épületrész ami még tök üres. Találtam egy új kutyaskint is, nagyon vagány. Azt hiszem ez far harborból egy farkas.

Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2018.05.19. 19:16:20
  • Andule
    Mondjuk a fenykepezo viszonylag gyakori item. ;)
  • coolpet
    Hát a helyzet az, hogy most nem akarok chealtelni survivalban :) Semmi mod nincs fenn az Unoff patchen kívül. Szóval max vásárolhatok Carlatól, vagy várk amíg nem találok olyant tartalmazó tárgyakat.
  • SaGa
    A tag for search, szerintem, inkább neked emeli ki azokat a tárgyakat, amiben kristály van. Fényképezőgép, nagyító, mikroszkóp… Ha nagyon nem találsz, a kristály szállítmány kódja: 001ec142. Ebben 25 db van.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2018.05.19. 16:22:32
  • coolpet
    Hát srácok.
    1-es endurance-val ha 5 meterre ledobnak melléd egy molotovot, meghalsz :)
    Ha benyomsz egy radaway-t, akkor súlyosan éhes leszel meg szomjas egyből.

Nekem kell kristály. Ha építettem egy Scavenger stationt, és bebipáltam hogy tag for search, akkor azt keresik?
  • Andule
    Mikor atmentem Nuka World-be szivtam meg mert sokaig nem volt tisztitott vizem (a market mellett elsasszeztam es csak nagysokara vettem eszre h tudok vasarolni :D ) igy jopar kort futottam mire osszeszedtem az osszes ures uveget es a csonakazo tonal feltoltottem oket majd "lefoztem" az ihato verziot. Sztem siman leptem csak abbol egy szintet pedig 85+on mentem at. :D
  • coolpet
    Na ezt nem tudtam :)
  • Andule
    Ha van egy, barmilyen ures palackod amit ha feltoltessz egy pocsolyanal akkor "dobozos" dirty water-t kapsz erte.

Ha alkotoelemeire szedsz szet vmit majd elhajitod akkor az is ilyen kis dobozokban van megjelenitve ergo az kB ilyen grafikai megjelenitesbeli segitseg neked h az tovabb mar nem bonthato.
  • coolpet
    A lényeg, hogy DOBOZOS szennyezett víz kell neki.
    A patakból biztos nem tiszta vizet mersz. Csak dobozt honnan veszel hozzá :)
  • Sunsetjoy
    Gondolom ugyanazért, amiért a főzőhelyen tisztavíz is 3 koszos vízből készíthető el, forralással.
    Koszos víz gyakoribb a játékban, mint a tiszta, nem akartak egy ilyen alap kaját ritkább alapanyaggal.
  • Kroki105
    Ez mi már? Találtam egy frankó receptet, csészés tészta ugye lefordítva, víz is kaja is. Kell hozzá a gabona, meg piszkos víz. Sim settlementnél építettem 2 búzaföldet, már adják szépen a cuccost. Learattam, megyek a vízért. Üvegbe töltögettem a patakból jópár adagot. Főzném meg, erre látom hogy dobozos mocskos víz kell neki. Hát anyád...
    De amúgy is miért szennyezett víz kell hozzá? Ez milyen logika? A készítők a budiból merik a vizet a leveshez, vagy mi a szösz?
  • coolpet
    Mar ujraraktam, mentesek kimasolva, tiszta lappal indulok ujra.
    Majd a CC-bol letoltheto modoknal felrakom az unoff patchet.
  • Andule
    ha jol remlik igen mivel karakternevekhez vannak tarsitva a mentesek.
  • coolpet
    A restart vagy logoff logon megoldja
    De nem találok rá megoldást miért van így.

Lehet újratelepítem.
  • coolpet
    Miért van az hogy most hogy letiltotam a modokat, ha kilépek a gaméból minden szín rossz lesz a vindowsban? Ilyen narancssárgás.
  • coolpet
    Tudok úgy új survival karit indítani, hogy az eddigi mentésem nem veszik el? Steames.
    Kipróbálnám a stealth assassin buildet.
  • harras25
    Nekem semmi bajom nem volt a kutyával, sőt a supermutantok viccesen félnek tőle és csak tőle, "jaj kutya ereszd el a karom" és így még időt is nyer nekem. Plusz szerintem a LW perk a kutyánál a magasabb sebzést is működteti a fegyvereimmel, durván. És nem akar pont akkor beszélgetni mikor golyózáporban állunk, ez sem elhanyagolható....
    Valsz'eg a survivalos alsóbb szintes fosás miatt de idővel minden karakterem lopakodó lett, na ADA-val ez lehetetlen, csörömpöl, úgy van. És fárasztó a dumája, Leesni meg mindenki le tud mindenhonnan, néha még én is :)))).
    Utoljára szerkesztette: harras25, 2018.05.18. 07:11:54
  • coolpet
    Ja úgy kutyával, hogy a Lone Wanderer perk ad + súlycipelést, és a kutya nem számít társnak. Egyedül vagy vele a súly szempontjából lényegtelen. Viszont idegesítő, hogy minden hídról lepotyog, jajong hogy gyógyítsam, és sokszor vagy nem lehet interaktiválni, vagy beesik a földbe/alá :)

Na meg ugye ADA leírt egy egész mechanist robotcsoportot, a kulya meg az első pofontól fekszik
  • Kroki105
    Ok, csak hogy írtad hogy kutyával 240. Azt hittem valami bodybuilder kutyáról van szó.
    Az én karim most 180as, egy postás táskája van, ez abból asszem 30. Kutyának csak akkor adok valamit, ha nagyon el akarom vinni, és nem fér. Csak a ritka, drága cuccokat viszem + töltényt, abból sose elég. Ki tudja mikor szerválok valami pöpec sorozatlövőt, annak meg kell majd. A telepeken a bevételt próbálom növelni, abból meg megveszem az alapanyagokat. Másra úgyse tudom használni a kupakot. Max töltényre, ha nagyon fogy...