• Kroki105
    Én hiszek neked, bármit mondasz, de... Átsiklottál ezen: "Persze csak érdekességként említettem, nem rugózok rajta, meg le is szarom, a játék attól tetszik. Csak néha elgondolkodok ezeken a muris dolgokon." Ne mond hogy szerinted normális dolog a bugyogódba rakni a cuccokat egy (valami miatt teljesen kifelejtett) táska helyett. Vagy ha az, én kérek elnézést.
    Szerintem meg a survivor igenis legyen szimulátor(szerű). (Az easy-hardig ok ha nem.) Mert a zabálnom kell, felét sebzem a normálisnak!! és a nem menthetek bárhol még nem tesz survivorrá egy játékot. Fát szerzek, tüzet rakok, nem 120 kilóval az akármimben harcolok stb, stb... Lehet hogy a mentéshiány miatt kapta a nevet, de akkor lehetne mentéshiányos mód, és nem túlélő. Túlélem e hogy nem menthetek... Miért olyan nagy elvárás az, ha készítek valamit, pénzt kérek érte, azt ne csak összebasszam? Majd a modderek megoldják, mi majd odarakunk pluszba 3-4 kutyaskint, pár hülye megveszi, és jók leszünk. (Bár lehet hogy egy hátizsák szerepel a CC menüben, már nem emlékszem. Valaki felébredt 2 év után.)
    Ha már itt tartunk, pl a kúszást is hiányolom, f1-2 be volt pl, úgy emlékszem.
    De mint írtam, már kétszer is, a játék tetszik, csak vannak érdekes dolgok, amikkel nem igazán értek egyet, vagy hülyeségnek tartok.
    A hátadon meg nem lóg semmilyen fat-man, az inventorydban van, ami ugye nem létezik. Erről írtam. Amúgy van egy fasza mod, ami láthatóvá teszi a fegyvered a hátadon, oldaladon, ha előveszed eltűnik a hátadról. És még gondolkodnod sem kell, ha elteszed, ismét ott lesz a hátadon.