• Kroki105
    Nekem még a kutyát se sikerült ráuszítanom senkire, csak a vizsgáld meg menü jön fel egy mutánson is. Amúgy ki is töröltem a kutyaerősítő modot, túl terminátor volt vele. A karimat is megtanítottam lőni, ez az intelligens, vonzó vonal nagyon nem működik, mikor az egész játék semmiről se szól, csak az öldöklésről, és lootról(nagy vonalakban). Az egyes STR az utóbbinak se tesz jót.
    Ennyi ideig még nem tartottam ki survin egy karival se, már van 3 településem, és bejártam Tolnát-Baranyát. Ami borzasztó az állandó caplatás gyorsugrás nélkül, ezt nehéz feldolgozni. Másik para meg az ágyban mentés. Itt inkább a crashtől parázok, mint a haláltól, leszedtem a bagómodot, így azért pofásabb.
    A legérdekesebb, ha már túlélünk és olyan piszlicsáré hülyeségekkel foglalkozunk mint evés, és ivás, hogy hova tesszük az összegyűjtött tárgyakat? A inventoryba... és az hol van? Találtam egy konzervdobozt, betömködtem a farzsebembe. Találtam egy másikat, azt a bal farzsebembe. Aztán lenne itt még pár töltény, azt az első zsebembe, ugyanígy egy doboz víz a másik zsebembe (a kulacsot ebben a történetben sajnos nem fedezte fel egyetlen lángelme sem). Jöhet a kabát belsőzseb, abba belefér egy asztali ventilátor, és esetleg egy olajoskanna. Ez fasza, de most nem tudom mozgatni nagyon a karom, de azért még harcolnom is kell. Persze cipelek még egy rakat limlomot, két adag marhasültet, egy tál tésztalevest (közelharcnál különösen figyelnem kell, nehogy kilötyögjön), egy rakat gyógyszert, egy puskát és egy shotit, a küldetésszarokról már nem is beszélve. Ja, és a végén kiderült, hogy a zsebeket, és a kabátot csak én képzeltem magamra, egész végig a menedékpizsibe lófráltam. De akkor hol tárolhattam a cuccaim? És ekkor megvilágosodtam!! A fülem mögött, a kis polcon! Sose tudtam az mire való, de már minden világos. A súlyról meg már ne is beszéljünk... Táska, hol egy táska? Egy batyu, egy hátizsák, egy szatyor...
    Ok hogy ezeket modokkal orvosolhatom, de... Meg a fegyvered nem a hátadon hordod, hanem a kis polcon.
    Persze csak érdekességként említettem, nem rugózok rajta, meg le is szarom, a játék attól tetszik. Csak néha elgondolkodok ezeken a muris dolgokon.
    Amúgy tényleg nem tudjátok hogy fel lehet e éleszteni a feleséget/férjet mod nélkül? Vagy ő már végleg KO? Esetleg szinthé alakítani, vagy mittomén?