Darun#9129
Ezzel azért nem értek egyet, mert nem igaz.
Viccet félretéve, lvl 20 alatt én survi nélkül is szartam szinte minden ellenféltől, de még lvl 60 környékén is akadt bőven olyan ellenfél, aki 2-3 támadásból megölt. Ráadásul nekem az volt a "házi survim", hogy a sugrázási szintem olyan magasan tartottam, hogy az életem folyamatosan kb 15%-a volt a maxnak. Nem egyszer kerültem emiatt szorult helyzetbe, pláne amikor sikerült egy erkélyen gyorsmentenem, ahol a következő pillanatban szénné égetett valami robot. És a gyógyszereket is csak olyan helyzetben használtam, ahol tényleg semmi más nem segitett, Olyan ritkán használtam őket, hogy a F4-ben egyszer sem lépett fel függőség (ha jól emlékszem, a NV-ban is csak háromszor a két végigjátszás alatt)
Azt elismerem, hogy mentés nélkül tényleg nehezebb a játék, nem is nagyon szeretem azokat, ahol automentés/csekkpoint/terminálos mentés van. A Fallout játékok ráadásul olyan bugosak, hogy több esetben még a gyakori mentés sem segit. Illetve a NV OVB DLC-ben pl az lobotomizált ellenfelek úgy detectáltak, hogy takarásban guggoltam mozdulatlanul. Biztos túl sokat Deus Exeztek és rájuk ragadt a szonár látás. De akár emlithetném az Alien: Isolation-t, ahol háromszor elment az alien a szekrény előtt, amiben rejtőztem, negyedikre meg meg sem állt "szimatolni", csak lazán kikapott. Ráadásul sokan azt mondják, mennyivel realisztikusabb az, hogy éhezik/szomjazik/megbetegszik/stb a kari. És az mennyire realisztikus, hogy fejbe lősz valakit egy .50-es távcsövessel, és nem épp csak megkarcolódik?